Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Angel Sanctuary
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 08:42
And finaly και πιστευω καθε selfrespecting fangirl θα ομονοησει ο καμουφλαρισμενος διοπτροφορος παπας εδινε ρεσιταλ!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 22:50
(έλιωσα με το comment για την Eden...)
μα γιατί?δεν έχει βάση αυτό που λέω?
δεν μοιάζει αυτό
warning huge spoiler
με αυτό?
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 17:00
*cough cough
ότι έχεις ένα δίκιο το χεις

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 15:04
μας πέθανε η sensei

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 22:43
Τωρα το τελος δε περιμενα να ειναι αυτο.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 21:54
μα αφού διάβασα τα σχόλια και την συζήτηση λέω να αρχίσω τώρα!
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 14:41
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 16:21
Κατ' αρχάς το σχέδιο είναι φανταστικό. Ιδιαίτερους επαίνους αξίζουν οι χαρακτήρες(αχ, πόσο θα ήθελα να μάθω να σχεδιάζω έτσι τα μαλλιά!) και ορισμένα αντικείμενα(π.χ. το σπαθί της Alexiel- ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφερε να το κάνει να δείχνει διάφανο). Το μόνο μου παράπονο είναι τα backgrounds που υστερούν αρκετά σε σχέση με τους χαρακτήρες. Επίσης μου αρέσει πολύ που παίρνουμε αρκετά στοιχεία για όλους τους χαρακτήρες. Σε ορισμένους μπορεί να φαίνεται περιττό αλλά εμένα προσωπικά μου άρεσε.^^ Τελικά το ότι ορισμένες φορές τα φύλα των χαρακτήρων δεν ξεχωρίζουν έχει γίνει σκόπιμα(αφού αναφέρεται στις σημειώσεις τις καορου) αν και θα προτιμούσα να διευκρινίζεται κάπως καλύτερα αυτό(όπως στην περίπτωση της Kurai για παράδειγμα).
Τέλος θα εκφράσω το πρώτο μου σοβαρό παράπονο για τη σειρά.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 21:37
Τα backgrounds της Sensei είναι μια χαρά αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δείς αργότερα πιο πολύ καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί . Απλά επειδή ακριβώς το σχέδιο της είναι αρκετά λεπτομερες σε ορισμένες περιπτώσεις δίνει περισσότερη βάση στον χαρακτήρα για να τονίσει πιο πολύ την έκφρασή του και να μην είναι παραφορτωμένο το καρέ.
Αναφορικά με το spoiler
In any case keep it up!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 03 Αύγουστος 2009 - 21:48
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 09:15
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 17:35
Συνεχίζω ακάθεκτος,αλλά πριν αυτό κάποιες ερωτήσεις.(Μάλλον κάτι που δεν κατάλαβα καλά...)
1.Η αλέξιαλ ήταν θυληκός άγγελος και είναι μέσα στο σετσούνα?
2.Και ο κουράι είναι ο ή η ?
3.ο Κίρα είναι αδερφός του σετσούνα ?
4.Ο Ρόσιελ είναι αδερφός της αλεξιελ?
Το ξέρω σας τρέλανα αλλά να βρω και γώ λίγο τον μπούσουλα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 30 Αύγουστος 2009 - 18:06
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 17:55
And yes the gender bending in Angel Sanctuary can be a little confusing from time to time. xD
> well you werent exactly ninjaed RIn. I was faster but NWS edited more questions so we are about equal. xD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 30 Αύγουστος 2009 - 18:24
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 17:55
2)kurai εννοεις?ειναι η
3)nope
4)yup
γενικα πεφτει αρκετο gender-bender στη σειρα,και που να πας πιο κατω
edit:lol ninja'd
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 30 Αύγουστος 2009 - 18:06
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2009 - 17:42
Λοιπόν οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές.Πραγματικά αυτό το μάνγκα τα είχε όλα, συναίσθημα, τρόμο, φόβο, αγάπη γενικώς τα πάντα και από όλες τις πλευρές εμένα μου άρεσε.
Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το πως(γνωστό σε εμάς)αυτά τα πλάσματα που θεωρούνται άγγελοι, τα υπέρτατα όντα, είναι όντως τόσο ανθρώπινα.Βασικά το ότι εμείς σας άνθρωποι δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε εμπόδια και το κυριότερο ότι ακόμα και σήμερα πολύ όντως φοβόμαστε να αντικρίσουμε την αλήθεια.
Τι εννοώ με αυτό.Βρίσκουμε πάντα κάτι κακό στον άλλον και δεν κοιτάμε τον ευατό μας.Αιμομιξεία, ομοφυλοφιλία, ξένη καταγωγή δηλαδή ντάξ κάποιος που δεν είναι ρατσιστής θα καταλάβει πόσο κουλό είναι αυτό που κάνουμε εμείς στους συνανθρώπους μας.
Τα μυνήματα του ήταν απίστευτα.Πραγματικά δεν πρέπει κανένας να διστάσει να το διαβάσει γιατί όλα αυτά είναι ανθρώπινα και η Σένσει κατάφερε να μας το δείξει με ένα εκπληκτικό τρόπο.
Το μάνγκα είχε πολλές πλευρές και βλέπεις ότι μπορεί η μία να μην σε ικανοποιεί αλλά συμπληρώνεσαι και βασίζεσαι στην άλλη.Έδειξε με εξίσου τέλειο τρόπο τις πλευρές που κρύβουμε εμείς οι άνθρωποι.
Εντάξει θα μπορούσα να πώ και άλλα αλλά πραγματικά αυτό το αριστούργημα και στο σχέδιο και στο γράψιμο είναι καλό να το έχουμε στο ένα μέρος του εγκεφάλου μας.
Όλοι μα όλοι οι χαρακτήρες του μάνγκα εξηγήθηκαν πολύ καλά.Εμένα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι.
Zaphkiel and Uriel !!!!!!!!
Δεν μπορείς να τους περιγράψεις.Τέλος.Για τον πρώτο τι να πώ.Τα λόγια είναι περιττά,αυτάπου έκανε ήταν απλά απίστευτα...και
Χειρότερος χαρακτήρας...δεν ξέρω ο Rociel δεν μου πολύ άρεσε αλλά τον κατανοείς στο τέλος.Δεν ξέρω
Ρισπέκτ ήταν και η Μπέλιαλ...Αν και μου την έδεινε πολλές φορές που πεταγόταν στο άσχετο σαν την τσουτσού
Καλά θα μπορούσαμε να κάτσουμε ώρες να τα λέμε αυτά αλλά να κρατήσουμε αυτό.Το ότι είναι ένα μάνγακ ανυπέρβλητο.
Επίσης θεική σκηνή(μάλλον περισσότερο moving ήταν τα λόγια)Ήταν η διπλή τελευταία σελίδα του τελευταίου τσάπτερ
Αυτά !!
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 01:01
δεν ξερω αν το χει ξανα πει καποιος αλλα μολιs διαβασα και ηθελα να το πω
θα post ενα απο τα 3Kaori Yuki is actually a Jrock fan. So most of her characters are based on Jrockers. Rosiel is modeled after blurry eyes era Hyde from larc en ciel. And Lucifer is modeled after Kirito from Pierrot (the mad sky pv)
Mad Hatter's image is based on Full!!! (as Kaori Yuki wrote in her notes)
(full from guniw tools)
εβλεπα αυτο και διαβασα. mad hatter?! btw cool pv xD