Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Angel Sanctuary

• Please log in to reply
65 replies to this topic

#16 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 January 2009 - 03:17

εγω απο την περιγραφη και μονο της Carnival of rust βρηκα το επομενο μανγκα που θα διαβασω.Θα φυγει μονορουφι μετα την εξεταστικη.

qzMHWHd.png

#17 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 January 2009 - 03:49

Απ'ότι βλέπω το έχει εκδώσει η Viz.Ξέρετε αν έχει κάνει καλή δουλειά;Γιατί έχει μια συνήθεια να ψιλολογοκρίνει μερικές σκηνές και δε μου αρέσουν πολύ και οι μεταφράσεις που κάνει.

Posted Image

#18 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 January 2009 - 15:04

όχι ότι το έχω προσέξει ιδιαίτερα αλλά μέχρι το 6ο volume που έχω πάρει μου φαίνεται just fine!
αλλά μπορείς πάντα να προτιμήσεις τα scanlations αν δεν εμπιστεύεσαι τη viz

Posted Image

#19 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 11 January 2009 - 13:53

Tο έχω διαβάσει και από scans και από τη viz, η μετάφραση της viz μου φάνηκε σε γενικές γραμμές οκ(εκτός από μερικά κουλά στους τελευταίους τόμους-δεν τα θυμάμαι όλα- αλλά τίποτε τραγικό).

επίσης, προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι βρίσκουν βαρετούς τους πρώτους τόμους!οι δύο πρώτοι ειδικά μου άρεσαν πάρα πολύ(το 3 και το 6 είναι από τους αγαπημένους μου σε όλοι τη σειρά-lol,άφησα τίποτα?)
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#20 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 January 2009 - 02:57

Ελεγα να το αφησω για μετα την εξεταστικη, αλλα ηταν αδυνατον να κρατηθω (να δω ποτε θα διαβασω........).Στα πρωτα chapters ειμαι ακομα (στο 5η 6- παω καπως αργα, να το ευχαριστηθω).Μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ καλο, αντε να δουμε αν θα συνεχισει ετσι

ps:
Spoiler:

edit:
Spoiler:

Edited by Rin, 13 January 2009 - 04:02.

qzMHWHd.png

#21 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 January 2009 - 15:43

edit:

Spoiler:

Και γω δεν τον πάω πολύ...:uhh:
Είχα μια λογομαχία με την φίλη μου για το τι σημαίνει sanctuary...Όταν άρχισα το μάνγκα μπήκα σε ένα online λεξικό που έχω και μου έγραψε οτι σημαίνει άδυτο αλλά η φίλη μου λέει οτι σημαίνει ιερός...
Τελικά τι σημαίνει?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#22 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 13 January 2009 - 16:07

Μη δει η Katan ότι κακολογείτε τον Rosiel... :hahaha: Aφού είναι θεός, βρε παιδάκια... :nbleed:

Όσο για το sanctuary, σημαίνει άδυτο, ιερό και άσυλο-καταφύγιο.

Οι δύο πρώτοι τόμοι που έχω πάρει από την Viz είναι πολύ αξιοπρεπείς.

#23 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 January 2009 - 16:07

ουσ. ιερό (ναού) άδυτο: enter the sanctuary εισέρχομαι στο ιερό # άσυλο: the embassy became a sanctuary for dissenters η πρεσβεία έγινε άσυλο των διαφωνούντων # καταφύγιο (θηραμάτων κτλ.): wild life sanctuary καταφύγιο άγριων ζώων # νομ. ασυλία, "άσυλο": he claimed the right of sanctuary ζήτησε ασυλία § break/violate sanctuary παραβιάζω άσυλο

Posted Image

#24 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 January 2009 - 20:40

Μη δει η Katan ότι κακολογείτε τον Rosiel... :hahaha: Aφού είναι θεός, βρε παιδάκια... :nbleed:

Δεν είπα τίποτα κακό για τον κύριο/κυρία:nosey:.Αλλά ρε παιδί μου δεν τον καταλαβαίνω αυτόν τον... άγγελο.Άσε που μου την σπάει στα νεύρα το "Am I beautiful?".Νάρκισσο έπρεπε να τον λένε όχι Rociel.Ο Katan:nbleed: απο την άλλη είναι πολύ ωραίος χαρακτήρας όπως και ο Kira:kawaii:.

#25 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 January 2009 - 21:36

Miko-chin θα σου λυθούν όλες οι απορίες σε σχέση με τον Rossiel πριν το τέλος της σειράς μην ανησυχείς. Ο χαρακτήρας του ξεδιπλώνεται πάρα πολύ καλά και επεξηγείται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια (ακόμη και αυτό το "am i beautifuλ" που το έχει κάνει καραμέλα καθόλη την διάρκεια της σειράς παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο).

Αnd yeah, Kira RULES!!! και ο Katan (μην τον αφήσω παραπονεμένο) ...

Γενικά σε αυτήν την σειρά δίνεται πάρα πολύ προσοχή σε όλους τους χαρακτήρες και δεν μένει τίποτα στον αέρα, οποτε πραγματικά περιμένω να δω εντυπώσεις σου από τον Rossiel (και τον kira) όταν τελειώσεις την σειρά....

#26 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 January 2009 - 03:20

Μεχρι στιγμης ο καλυτερος εκει περα ειναι ο/η Kurai και φυσικα η alexiel (στο chap 7 ειμαι ακομα)

qzMHWHd.png

#27 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 14 January 2009 - 20:16

miko-chin συγχωρείσαι, επειδή σου αρέσει ο Kira! :wooi2:

Spoiler:

#28 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 14 January 2009 - 21:43

Ξέχασα στο προηγούμενο ποστ μου να γράψω κάτι πολύ σημαντικό:λατρεύω πραγματικά λατρεύω τον Mad Hater.Είναι γαμάτος χαρακτήρας!!!Γεμάτος μυστήριο και coolness...:awww:

#29 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 15 January 2009 - 03:06

thanks Iristella! με πρόλαβες!

ε καλά δεν θα δείρω και κανέναν... αφού θα τον συμπαθήσουν στα επόμενα vols εε? ΕΕ?
[kidding mode OFF]

anywayz, τουλάχιστον συμφωνούμε στο ότι ο Katan είναι <333333333333333333

PS: ακόμα και μετά από τόσα χρόνια χαίρομαι πολύ άμα το διαβάζουν κ άλλοι :blingeye2:
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#30 sumiregusa

sumiregusa

Anime Amateur

• Members
  • 80 posts

Posted 21 January 2009 - 21:59

Ο Rosiel ειναι ο πιο παρεξηγημενος χαρακτηρας πιστευω, προσωπικα αρχισα να τη βρισκω μαζι του οταν την εμπαινε στον Σεβι:erk:, ομως αν και τον θεωρω οπτικη οαση εχω μια κλιση προς Κιρα μερια.:nbleed: