Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Angel Sanctuary

• Please log in to reply
65 replies to this topic

#31 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 23 January 2009 - 17:23

Posted Image
You're Sevotharte, the ruler of Heaven in Gods absence. You're pretty cold hearted and you want to rise higher through the ranks, doing anything possible to achieve that. You don't have many friends and the only person actually loves you is the little boy Metatron, whom you protect and care for. You hide a dark secret. however, and you're not anything like what you seem
τη συνέχεια τη βάζω σε σπόιλερ σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει διαβάζει ως αυτό το σημείο
Spoiler:

ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!πήγα να κάνω ένα τεστάκι για το ποιος χαρακτήρας είμαι απο το AS και μου έβγαλε αυτόν!!!!Nande????????
ον τόπικ τώρα:
με κουράζει....αλλά απο την άλλη είναι χάρμα οφθαλμών.Τώρα μ'άρεσει και ο Mikael και ο Raphael.
Spoiler:

όσον αφορά την ανατροπή με τον ρόλο της Σάρα μπορώ να πω οτι πέρασε απαρατήρητος.Γενικότερα οι πρωταγωνιστές δεν είναι πρωταγωνιστές(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).
Βέβαια με παραξένεψε πολύ το γεγονός οτι η Mad Hatter βοήθησε τον Kira:nbleed:.

Edited by iristella, 06 February 2009 - 23:17.
spoiler tag moved to hide the hole spoiler :333

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#32 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 23 January 2009 - 18:12

miko-chin pliz βάλε σε σπόιλερ τα whereabouts του Mad Hatter. κι αυτά σπόιλερς θεωρούνται :nanana: (γενικά το 95% των πραγμάτων που μπορείς να σχολιάσεις στο AS...)

για την απορία σου

Spoiler:

και για να πλέξω ένα εγκώμιο τώρα που κούρεψα το κουράδι μου και έχω περίσσιο μαλλί:

ο Mad Hatter αποτελεί χαρακτήρα-ύμνο στην διαφορετικότητα...είναι ο ήρωας με τον οποίο ταυτίστηκα εκεί μέσα, αν και αγαπημένοι μου είναι Rosiel, Katan, Katou με διαφορά. απλά δεν υπάρχουν :nod: για τον Kira παραγίνεται πολύς ντόρος νομίζω. οκ θεός είναι (όπως όλοι εκτός της ακατανόμαστης) αλλά χαλαρώσατε λίγο :nanana:

επίσης: όποιος διαβάσει αυτό το θείο μάνγκα ολόκληρο και δεν συμπαθήσει-> αγαπήσει-> λατρέψει-> αποθεώσει το μεγαλείο του Rosiel-sama είναι άξιος της μοίρας του...να πιει το χαπάκι και να γίνει σκλάβος μας...ουυυρτ! :hahaha::burningbe3:

Posted Image

#33 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 24 January 2009 - 02:08

φτου να μου χαθήτε όλες Ροσιελικές είστε :emptyonexg1:
λιγό αγάπη και για τον Μιχαλάκι ρε κορίτσια :emptyonexg1:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#34 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2009 - 02:42

Πολύ αγάπη και για τον Mιχαλάκη Megi (though the friendly kindy of way as i am not into shota yet - *πέφτει φωτιά να την κάψει*.).. Γενικά σε αυτό το manga δεν έχει μείνει και κανένας που προσωπικά τουλάχιστον να μην έχω λατρέψει.... και η miko chin michael fan είναι πάντως οπότε μην ανησυχείς χαίρει άκρας εκτίμησης και σεβασμού...

Kαι Glastenen san είπαμε καλός χρυσός ο Rosiel αλλά όχι και υπερεκτιμημένος ο Kira η υπέρτατη αλήθεια του AS σύμπαντος :oo:..... (προβλέπω fangirl wars)....

Miko chin για να απαντήσω και εγώ στην απορία σου το ζήτημα με την/τον mad hatter ήταν το εξής.
Spoiler:

#35 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 24 January 2009 - 09:54

δε θα κάνω fangirl war για τις ματάρες του Kira my dear :P ο μόνος λόγος για ξεμάλλιασμα στο AS είναι να θίξετε τον Rosiel-sama και να πείτε ότι συμπαθείτε την σιχαμένη...:burningbe3: όλους τους αγαπάμε, και τον Μιχαλιό επίσης :hahaha: τρίπατη μπότα of Μιχαλάκης με την οποία φτάνει το 1,50 ftw.

α και επειδή το ξέχασα...

Uriel fans anywhere???????:cry5::nanana::nbleed::if:

Posted Image

#36 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 January 2009 - 10:16

ότι συμπαθείτε την σιχαμένη...

ποια ειναι αυτη?

Πρωσωπικοι favourites ειναι η kurai και ο Kira (αλλαζουν καθε λιγο και λιγακη).Ενω αρχιζει να με ενοχλει ο setsuna

Spoiler:

ps:εκανα και εγω το test και με εβγαλε lucifer!!!Δε ξερω ποιος ειναι, αλλα καλο ακουγεται

Edited by Rin, 24 January 2009 - 10:41.

qzMHWHd.png

#37 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 24 January 2009 - 14:01

ps:εκανα και εγω το test και με εβγαλε lucifer!!!Δε ξερω ποιος ειναι, αλλα καλο ακουγεται

και να μην είχα διαβάσει ποτέ το angel sanctuary θα ήξερα ότι ο Lucifer=Devil
σοβαρά δεν το έχει ξανακούσει?ούτε το velzevull?ούτε το Εωσφόρος?
εσένα σ'έβγαλε τουλάχιστον έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα ενώ εμένα:uhh:

#38 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 January 2009 - 14:09

και να μην είχα διαβάσει ποτέ το angel sanctuary θα ήξερα ότι ο Lucifer=Devil
σοβαρά δεν το έχει ξανακούσει?ούτε το velzevull?ούτε το Εωσφόρος?

lol φυσικα και το ειχα ακουσει, απλα ενοουσα στη σειρα δεν τον εχω δει μεχρι στιγμης

qzMHWHd.png

#39 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 24 January 2009 - 14:30

Uriel fans anywhere???????:cry5::nanana::nbleed::if:

Έλα! Με ζήτησες? Σε ποιο σημείο βρισκόμαστε? :hahaha:

Rin> Άμα σε έβγαλε Lucifer, σε παντρεύομαι και spammer να/που είσαι... :hihi2:

#40 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 24 January 2009 - 16:01

fan του Uriel???? yeshhhhhhhhh! me2 ^__^

από τα καλύτερα παιδιά του manga :if: και άμα φορτώνει γίνεται θεός

πέρα από τους προφανείς, έχω κόλλημα και με πολλούς "κομπάρσους":sigh2:

έχουμε Tiara /Shatiel/ Barbiel fans εδώ γύρω? :blingeye2:

και φυσικά μην ξεχάσω τον Astaroth <333 :nbleed:

ps: για τον Rosiel-sama αφήνω την προπαγάνδα στην Glastenen... άμα αρχίσω δε βλέπω να σταματάω ποτέ ....
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#41 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 30 January 2009 - 09:44

εσένα σ'έβγαλε τουλάχιστον έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα ενώ εμένα:uhh:

λίγα με τον σέβυ!!:burningbe3: άμα σε έβγαζε σάρα μούδω να κλαιγες...

@ριν: σιχαμένη (επίσης ηλίθια, κομπλεξικιά, προβληματική, ζώον, βούρλο, βόιδι, μαλάμω, υστέρω, βλαμμένη, τσόκαρο *ας μην συεχίσω*) είναι η προαναφερθείσα κυράτσα :uhh::uhh:

έλα να πληθαίνουμε στο φανγκέρλισμα του Uri!:hahaha: καλά όταν τα παίρνει δεν υπάρχει..."είμαι ο Μρ. Απονεύρωσις παύλα Σκοτεινός παύλα Σοβαρός παύλα Φλεγματικός τύπος και όταν θυμηθώ το αρκουδάκι που έκλεψα απ'τον αδερφό μου όταν ήμασταν 4 παθαίνω καρακαταθλιψάρα απ'τις τύψεις και φωνάζουμε εκαβ, πυροσβεστική & εξπρες σερβις γιατί έχω διαλύσει το σύμπαν" :burningbe3::hahaha:

κομπάρσοι ρησπεκτ. Shatiel<33333 Barbiel <33333333333 τι θεές Τ___Τ και έχουμε το μίασμα για πρωταγωνίστρια τσήζους >_____>''''''''

p.s.: για να μην ξεχαστώ....Rosiel-sama :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:

Posted Image

#42 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 30 January 2009 - 10:03

λίγα με τον σέβυ!!:burningbe3: άμα σε έβγαζε σάρα μούδω να κλαιγες...

ιιιιι αυτό πραγματικά θα ήταν κατάρα...
μιας και το ανέφερες ούτε αυτή να συμπαθώ ούτε τον Setsuna.Ο δεύτερος τουλάχιστον όμως κάτι κάνει απο τον 13 τόμο.anyway τώρα που βρίσκομαι κοντά στο τέλος έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που ούτε το φαντάζεστε.
α και κάτι ακόμη...
Lucifer-sama rocks!!!Έναν τέτοιο θέλω και γω.Είμαι λίγο μαζόχα αλλά τι να κάνουμε.
Τέλος όταν πια ολοκληρώσω και τον 20 τόμο περιμένω πώς και πως να πω:
Είμαι η miko-chin και μόλις τελείωσα....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#43 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 30 January 2009 - 10:17

Είμαι η miko-chin και μόλις τελείωσα....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

τι είπε το άτομο :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

#44 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 01 February 2009 - 14:52

Allelujiah!!!Μόλις πριν ένα 24ωρο τελείωσα το μάνγκα και είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου εδώ και όχι αλλού γιατί έχω και κάποιες απορίες.Και πριν ξεκινήσω θα πω κάτι λίγο οφ τόπικ...
Εδώ και μια βδομάδα προσπαθούσα να θυμηθώ πως είναι στα ελληνικά ο fallen angel(αφού μια φίλη μου με κορόιδευε και έλεγε οτι η λέξη είναι πεφτάγγελος σαν το πεφταστέρι ένα πράγμα) και σήμερα που διάβαζα Ιστορια συνάντησα στην σελ.70 παρ.3 την φράση <Τον Ιανουάριο του 1203 οι σταυροφόροι αποδέχθηκαν την πρόταση του έκπτωτου βυζαντινού αυτοκράτορα Ισαάκιου Β' Αγγέλου για την αποκατάστασή του στο θρόνο>.Και έτσι ησύχασα.Τελικά εκεί που δεν το περιμένεις τα βρίσκεις όλα. end of spamming

Βασικά δεν ξέρω απο που να αρχίσω.Θα τα βάλω όμως όλα μέσα σε spoiler γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου ξεφύγει κάτι.Επίσης σε κάποια σημεία κάνω κάτι γελοίες ερωτήσεις και επειδή μπορεί κάποιος να μην θέλει να απαντήσει εδώ μέσα ας μου στείλει τουλάχιστον ένα pm να μην μείνω και γω με την απορία.Κρίμα είναι...
Και ξεκινώ ανάποδα...
1)Όσον αφορά το τέλος
Spoiler:

2)Kira/Lucifer:wooi2:
Spoiler:

3)Μika-chan
Spoiler:

4)Raphael-sama(εδώ είναι οι γελοίες απορίες που χω)
Spoiler:

5)Sara,Setsuna
Spoiler:

6)Mad Hatter
Spoiler:

7)Katan,Raziel
Spoiler:

8 )Eden
Spoiler:

and last but not least
9)Rociel
Spoiler:

Αυτά τα ολίγα είχα να πω...:hahaha:
όποιος τα διάβασε όλα μπράβο του...
Τέλος να πω οτι για να το τελειώσω διάβαζα χθες απο τις 10 μέχρι τις 2 και μετά όλη μέρα με πονούσαν τα μάτια μου αλλά άξιζε τον κόπο.

#45 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 01 February 2009 - 23:26

miko-chin
first of all, χαίρομαι πολύ που το διάβασες όλο! :blingeye2:(τι πρωτότυπο...)

να απαντήσω στην απορία σου για τον Raphael-kun...

Spoiler:

(έλιωσα με το comment για την Eden...)

όσο για τον master....τι να γίνει:sadist: (+:nbleed::nbleed::nbleed:)
ίσως σ αρέσει περισσότερο στη δεύτερη ανάγνωση :hahaha:
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler: