Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
World of Warcraft
Posted 17 June 2008 - 13:45
Posted 17 June 2008 - 15:42
Για μενα πλεον το WoW δεν αξιζει.Η blizzard δεν λεει να καταλαβει οτι με το να θελει να κανει το παιχνιδι ευκολο για τα 12χρονα ξενερωνει πολυ κοσμο.Συν οτι απο ενα σημειο και μετα κατανταει κουραστικο συνεχεια το ιδιο και το ιδιο πραγμα.Ωραια και πες οτι βαζει siege στο expansion και δεν ξερω κι εγω τι.Ποσο θα κινησει ποια το ενδιαφερον καποιου?Για μενα με το που βγει το warhammer το Wow θα χασει πολυ κοσμο.
Απο την μια εχουμε εναν ephialte που εχει κανει το παιχνιδι θεο και απο την αλλη εσενα που το εχεις κανει σκουπιδι.
Σε ολα τ mmorpg κανουμε το ιδιο πραγμα.Οσο πιθανον ειναι εσενα να σου κινησει το ενδιαφερον το warhammer αλλο τοσο ειναι και καποιου αλλου το WoW.Σε ολα κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα με καποιες μικρες διαφοροποιησεις.Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες το παιχνιδι ευκολο.Ειναι ευκολα τα raid και η arena team?
Posted 17 June 2008 - 16:23
Απο την μια εχουμε εναν ephialte που εχει κανει το παιχνιδι θεο και απο την αλλη εσενα που το εχεις κανει σκουπιδι.
Σε ολα τ mmorpg κανουμε το ιδιο πραγμα.Οσο πιθανον ειναι εσενα να σου κινησει το ενδιαφερον το warhammer αλλο τοσο ειναι και καποιου αλλου το WoW.Σε ολα κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα με καποιες μικρες διαφοροποιησεις.Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες το παιχνιδι ευκολο.Ειναι ευκολα τα raid και η arena team?Εγω βλεπω σε καθε patchaki/expansion οτι το game γινεται ακομα καλυτερο.Πως εσυ βλεπεις οτι χειροτερευει δεν μπορω να καταλαβω...
Μεχρι πριν 3 βδομαδες ημουν hardcore player και ξερω πολυ καλα τι εστι wow Και εχω δει ολες τις αλλαγες της blizzard.Τα raid ναι οσο παει γινονται και πιο ευκολα bt πχ.Πιστευω οτι μπορω να κρινω αρκετα καλα γιατι το παιχνιδι γινεται πιο ευκολο.Αν θες μπορω να δωσω παραδειγματα.
Posted 17 June 2008 - 16:49

Posted 17 June 2008 - 20:12
This is a quest involved in the Black Temple Attunement Chain:
The Black Temple attunement starts at The Altar of the Sha'tar for Aldors, and the Sanctum of the Sun for Scryers. Both are in Shadowmoon Valley.
Aldors start attunement from Anchorite Ceyla (http://www.wowhead.com/?npc=21402) at the Altar of Sha'tar in Shadowmoon Valley:
1. [A] Tablets of Baa'ri - Quest - World of Warcraft [70] Tablets of Baa'ri
2. [A] Oronu the Elder - Quest - World of Warcraft [70] Oronu the Elder
3. [A] The Ashtongue Corruptors - Quest - World of Warcraft [70] The Ashtongue Corruptors
4. [A] The Warden's Cage - Quest - World of Warcraft [70] The Warden's Cage
Scyers start attunement from Arcanist Thelis (http://www.wowhead.com/?npc=21955) at the Sanctum of Stars:
1. [Sc] Tablets of Baa'ri - Quest - World of Warcraft [70] Tablets of Baa'ri
2. [Sc] Oronu the Elder - Quest - World of Warcraft [70] Oronu the Elder
3. [Sc] The Ashtongue Corruptors - Quest - World of Warcraft [70] The Ashtongue Corruptors
4. [Sc] The Warden's Cage - Quest - World of Warcraft [70] The Warden's Cage
After that, the chain comes together for Aldor and Scryer.
5. Proof of Allegiance - Quest - World of Warcraft [70] Proof of Allegiance
6. Akama - Quest - World of Warcraft [70] Akama
7. Seer Udalo - Quest - World of Warcraft [70] Seer Udalo
Seer Udalo is found in the Arcatraz (http://www.wowhead.com/?zone=3846) just before the last boss.
8. A Mysterious Portent - Quest - World of Warcraft [70] A Mysterious Portent
9. The Ata'mal Terrace - Quest - World of Warcraft [70] The Ata'mal Terrace
10. Akama's Promise - Quest - World of Warcraft [70] Akama's Promise
After you finish this chain, you get to pick from some rewards and the chain seems like it ends. It continues however, inside Serpentshrine Cavern (http://www.wowhead.com/?zone=3607)http://www.wowhead.com/?npc=22820) who you can speak with after killing Fathom-Lord Karathress. He starts the next part of the Black Temple Chain by offering the quest:
1. The Secret Compromised - Quest - World of Warcraft [70] The Secret Compromised
For this quest you just return to Akama.
2. Ruse of the Ashtongue - Quest - World of Warcraft [70] Ruse of the Ashtongue
In this quest, you must use the costume Akama provides, and kill A'lar in Tempest Keep: The Eye while wearing the Ashtongue Cowl. Attunement for The Eye is a whole different chain.
3. An Artifact From the Past - Quest - World of Warcraft [70] An Artifact From the Past
In this, you need to gain access to The Battle of Mount Hyjal in Caverns of Time, and slay the first boss, Rage Winterchill. Attunement for this involves killing Lady Vashj and Kael'Thas Sunstrider.
4. The Hostage Soul - Quest - World of Warcraft [70] The Hostage Soul
For this you must speak with A'dal in Shattrath city.
5. Entry Into the Black Temple - Quest - World of Warcraft [70] Entry into the Black Temple
For this, just speak with the naaru Xi'ri in front of Black Temple.
6. A Distraction for Akama - Quest - World of Warcraft [70] A Distraction for Akama
Unknown what this quest asks of you, most likely you need to defend Xi'ri and make your way into Black Temple. At the end, you become attuned to enter and are granted The Medallion of Karabor (http://www.wowhead.com/?item=32649) from an NPC called Seer Olum
Τωρα το εχουν βγαλει.Οσοι το κανανε τι κερδισανε?Ενα Hand of A'dal διπλα απο το ονομα τους.Το ιδιο κανανε και σε πολλα αλλα instances.Και θες να μου πεις οτι δεν το κανανε πιο ευκολο το game?
Posted 17 June 2008 - 23:42
Posted 17 June 2008 - 23:55
(αν και δεν το βλέπω τώρα με το wotlk)
Posted 17 June 2008 - 23:59
Σε ολα τ mmorpg κανουμε το ιδιο πραγμα.Οσο πιθανον ειναι εσενα να σου κινησει το ενδιαφερον το warhammer αλλο τοσο ειναι και καποιου αλλου το WoW.Σε ολα κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα με καποιες μικρες διαφοροποιησεις.Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες το παιχνιδι ευκολο.Ειναι ευκολα τα raid και η arena team?Εγω βλεπω σε καθε patchaki/expansion οτι το game γινεται ακομα καλυτερο.Πως εσυ βλεπεις οτι χειροτερευει δεν μπορω να καταλαβω...
Το οτι θεωρω οτι το La2 δεν πιανει μία μπροστα του ειναι πολυ μακρυα απο την θεοποιηηση
PS: Αληθεια ποτε βγαινει το expansion?
Edited by Ephialtes, 18 June 2008 - 00:05.

Posted 18 June 2008 - 00:46
Posted 18 June 2008 - 01:24
Sponis συμφωνω απολυτος μαζι σου και εγω περασα απο πολλα MMORPG αλλα το wow δεν το φτανει κανεις αν και ενδεχεται να το φτασει το Warhammer αλλα παλι δεν το πιστευω.Σαν καθε λιομενος δεν γινοταν να μην εχο εναν 70 mage στον Silvermoon ονοματι kraseboras,70 warrior ονοματι daiotakou Sylvanas τωρα παιζουν και κατι μικρα lvl αλλα ας μεινουμε στους 70ριδες ftw wow:D
Sylvanas ημουν κι εγω πριν σταματησω
Posted 18 June 2008 - 01:39
Sylvanas ημουν κι εγω πριν σταματησω
Posted 18 June 2008 - 01:46
Kάποιοι έχουν βρεί ένα Alpha...
Πώς και πού τη βρήκες; Μπορείς να την παίξεις; Σε custom server;
Posted 18 June 2008 - 02:19
Ωραιος αλλα δεν επρεπε να σταματησεις βεβαια αμα το καλοσκεφτεις σταματησες να χανεις αδικα τον χρονο σου αλλα εχασες την ποροση
Ξερεις τους Criminals in Action?Απο τα καλυτερα Horde guilds στον Sylvanas.Εκει ημουν.Σκοτωσαμε Illidan και μετα βαρεθηκα
Posted 18 June 2008 - 02:25
Ξερεις τους Criminals in Action?Απο τα καλυτερα Horde guilds στον Sylvanas.Εκει ημουν.Σκοτωσαμε Illidan και μετα βαρεθηκα
Ναι εχω friend εκει και μου λεει τα καλυτερα απλα σκωτοσατε που σκωτοσατε illidan ας πηγαινες και σε κανα sunwell εγω παντος οχι να το παινευτο αλλα ημουν στι καλυτερh guild του κοσμου(βαση στατιστικων μιλαω παντα οπου βγαινει τριτι αναμεσα σε ολες στιν europe inner sanctum
Posted 18 June 2008 - 02:37
Ναι εχω friend εκει και μου λεει τα καλυτερα απλα σκωτοσατε που σκωτοσατε illidan ας πηγαινες και σε κανα sunwell εγω παντος οχι να το παινευτο αλλα ημουν στι καλυτερh guild του κοσμου(βαση στατιστικων μιλαω παντα οπου βγαινει τριτι αναμεσα σε ολες στιν europe inner sanctum
)αλλα δεν αξιζε ζητουσαν 10 ωρες να εισαι τουλαχιστον μεσα....εεε ειπαμε εχω και μια ζωη να ζησω
Italian Mafia ftl in CIA