Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Poll: Horde or Alliance? (85 member(s) have cast votes)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

2. Horde (39 votes [45.88%])

Percentage of vote: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

Vote Guests cannot vote

#301 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 13 December 2007 - 02:07

Βασικά το WoW είναι σαν τα ναρκωτικά. Όλο πας να σταματήσεις αλλά δεν τα καταφέρνεις τελικά (εγώ τουλάχιστον).

Παίδες είναι ενα πάρα πολυ ωραίο mmo για τα δεδομένα των mmos τώρα. Μάζεψε στον συγκεκριμένο χώρο του online gaming πάρα πολλούς άσχετους, διότι καλώ ή κακώς πολλοί απο εμάς που παίζουμε WoW δέν είχαμε παίξει τπτ άλλο πριν. Έφερε επανάσταση και τα λοιπά. Προσωπικά κάηκα στο συγκεκριμένο παιχνίδι βάραγα κάτι 14ωρα στο PC μέχρι που τα μυαλά μου πηγαίνανε περίπατο και το ξυπνητήρι βάραγε την ώρα για το πρωινό μαθημα στο φροντηστήριο. Δεν έχω μετανιώσει βέβαια και ούτε πρόκειται.

Αυτό που θέλω να πώ σε αυτούς που σκέφτονται να το ξεκινήσουν. Παίδες ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ το. Πραγματικά το WoW είναι στα τελευταία του και δεν νομίζω να το σώσει το επόμενο xp.

Για τα mmo γενικά δεν μπορώ να πείσω κάποιον να μην τα δοκιμάσει αρκεί να είναι σίγουρος/η. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε γιατί μπορεί πολύ εύκολα να είναι ενα ταξίδι χωρίς γυρισμό οπως είπε και ο Jiraya πριν.
Posted Image

#302 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 18 December 2007 - 14:35

Spoiler: World of Warcraft Commercial - Verne Troyer

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#303 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 17 January 2008 - 10:34

Spoiler: World of Warcraft Commercial - Verne Troyer

Χουχουχου....Αψογο....:hahaha:...Πο πεδες ξαναρχισα το wow μετα απο 6 μηνες quit...ελπιζω να μην ξανακολισω...:congrats:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#304 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 17 January 2008 - 11:45

στον Nordrassil "καιγόμαστε" σιγά σιγά 3 άτομα από εδώ... και παρακαλάμε έναν τέταρτο... Blood Elves έχουμε κάνει... όποιος θέλει παραπάνω λεπτομέρειες ΠΜ...

#305 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 January 2008 - 13:35

I know who you are and what you're up to... and I say "Hands off Ηλίας"! :hiding_something::kill4u:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#306 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 17 January 2008 - 14:43

σους, σιωπή και σώπαινε εγώ μίλάω τώρα...

δεν πάμε να κάψουμε κανέναν... παίζουμε απλά για το team play του παιχνιδιού... και μας χρειάζονται και μερικοί έμπειροι παίκτε...

θα βάλουμε παρενταλ κοντρολ στο λογαριασμό του, να μπαίνει μόνο οταν μπαίνουμε και εμείς...

#307 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 posts

Posted 25 January 2008 - 16:50

EU Twilights Hammer alliance
lvl 70 BM hunter pvp geared

its been almost a month since i stopped playing wow....kinda lost motivation.
i hear wotlk is coming out sep 2008(pff bye bye my gear T.T)
Posted Image

#308 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 January 2008 - 12:36

Story of a Wow Burnout.

εγω σταματησα το σεπτεμβριο με αυτο το παιχνιδι. Επαιζα 1.5-2 χρονια με ενα φιλο απο θεσαλλονικη. Αρχικα ειχαμε gnome rogues, μετα undead + troll mages, και στο τελος rogue + shaman ( elemental mine ^^ ). Παντα στα 3 καλυτερα guild σε οποιο server ειμασταν, παντα ειμασταν kos ( αυτος πιο πολυ τρελο rogue skill).

Φαση ειχε,ωραια ηταν αλλα στο wow 2 περιπτωσεις υπαρχουν. Ειτε κοντρολλαρεις το παιχνιδι ειτε σε σοντρολλαρει αυτο. Ο φιλος μου εμπαινε για τα raid και pvp και μετα εφευγε (ειχε δουλεια , αρραβωνιαστικια...), εγω εμπαινα και δεν εβγαινα.... ο πιο γνωστος farmer στο server παιδια μου δινανε λεφτα μεσω paypal για να τους κανω powerlvling (ποτε δε δεχτηκα, αν και εκανα κοντρα με ενα φιλο μου που ειχε δωσει το account του για powerlvling σε site and i won... the race 1-70 vs chinese powerlvlers.) Toν απριλιο ειχα ολα τα flying mounts και τα exalted, epic gear + T4's και καμια 14000gold και 2 αλτς με full 16's bags με πραματα.......

Δηλαδη οπως καταλαβατε απο τα αποπανω, ειχα καει ως αηδιας. Εχασα 2 χρονια πανεπιστημιο και 2 χρονια απο τη ζωη μου. Οσοι σκεφτεστε να αρχισετε προσεξτε γιατι μπορει να κολησετε πολυ ασχημα.

#309 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 04 February 2008 - 23:38

πανω που μπηκα σε καλο guild παλι το εκανα delete(Eγω το εκανα αυτο?)
Αποτοξινοση....δεν το θελω πια εχασα την διασκεδαση....του παιχνιδιου

#310 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 February 2008 - 11:38

όταν σταματάω να διασκεδάζω με το παιχνίδι, ξεκινάω καινούριο char... δεν έχω δει ακόμα τα outlands και παιζω πάνω από 2 χρόνια.... δεν καίγομαι να 70αρισω. Με ενδιαφέρει απλά να παίζω... και το κάνω όταν δεν έχω τπτ άλλο να κάνω...

#311 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 05 February 2008 - 15:33

Μόλις μου πασάρανε αυτό το βίντεο. Ίσως έχει το καλύτερο editing που έχω δει ως τώρα σε WoW βίντεο...

Burning Crusade: The Movie [DivX stage 6 streaming]
full screen recomended
Posted Image

#312 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 13 February 2008 - 04:44

Deathknight pic leaked :

http://img207.imageshack.us/img207/2654/tocrushthineenemiesseetyo7.jpg
Posted Image

#313 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 13 February 2008 - 09:56

Deathknight pic leaked :

http://img207.imageshack.us/img207/2654/tocrushthineenemiesseetyo7.jpg

hahahaha lol just lol...:hahaha::hahaha::hahaha:...

εμμ 3 εβδομαδες παιζω WOW...
60 lvl Dwarf Paladin named FuzzNuts...νταξ το game ειναι θεικο...no more into it...:wis:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#314 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 13 February 2008 - 13:20

όταν σταματάω να διασκεδάζω με το παιχνίδι, ξεκινάω καινούριο char... δεν έχω δει ακόμα τα outlands και παιζω πάνω από 2 χρόνια.... δεν καίγομαι να 70αρισω. Με ενδιαφέρει απλά να παίζω... και το κάνω όταν δεν έχω τπτ άλλο να κάνω...

στα 70 ξεκιναει ολο το παιχνιδι ουσιαστικα..
στα 70 ειναι ισως τα 3/5 του παιχνιδιου και γενικα ειναι υποτιθεται ο υπερτατσος στοχος..
ομως συμφωνω οτι η διασκεδαση διαφερει ανα το ατομο

hahahaha lol just lol...:hahaha::hahaha::hahaha:...

εμμ 3 εβδομαδες παιζω WOW...
60 lvl Dwarf Paladin named FuzzNuts...νταξ το game ειναι θεικο...no more into it...:wis:

tbh,,το 1ο wow ηταν το καλυτερο..με το tbc χαλασε καπως η ισσοροπια :/
Posted Image

#315 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 15 February 2008 - 10:36

Τελικά το WoW κόβεται! Ναι μετά απο 3 χρόνια με σκαμπανεβάσματα το WoW έφυγε απο το PC, το acc πάγωσει, φύγανε καμια 10 giga σκουπίδια (κράτησα μερικά screenies όμως, οσο νά ναι πήρα και την τεταρτη Swift Zulian Tiger του παλιού shadowmoon [pozer off] :bath:)

Έχει πλάκα στην αρχή, είναι καλό αλλά κολλάς. Πολύ. Σε σημεία καψίματος σοβαρού. Τεσπά το θέμα είναι οτι το WoW αργοπεθαίνει οπότε κατ'εμέ είναι πεταμένα λεφτά. Και προς Θεού χωρίς παρέα παιδιά μην το διανοηθείτε, αλήθεια δεν εχει νόημα :)
Posted Image