Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
World of Warcraft
Posted 13 December 2007 - 02:07
Παίδες είναι ενα πάρα πολυ ωραίο mmo για τα δεδομένα των mmos τώρα. Μάζεψε στον συγκεκριμένο χώρο του online gaming πάρα πολλούς άσχετους, διότι καλώ ή κακώς πολλοί απο εμάς που παίζουμε WoW δέν είχαμε παίξει τπτ άλλο πριν. Έφερε επανάσταση και τα λοιπά. Προσωπικά κάηκα στο συγκεκριμένο παιχνίδι βάραγα κάτι 14ωρα στο PC μέχρι που τα μυαλά μου πηγαίνανε περίπατο και το ξυπνητήρι βάραγε την ώρα για το πρωινό μαθημα στο φροντηστήριο. Δεν έχω μετανιώσει βέβαια και ούτε πρόκειται.
Αυτό που θέλω να πώ σε αυτούς που σκέφτονται να το ξεκινήσουν. Παίδες ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ το. Πραγματικά το WoW είναι στα τελευταία του και δεν νομίζω να το σώσει το επόμενο xp.
Για τα mmo γενικά δεν μπορώ να πείσω κάποιον να μην τα δοκιμάσει αρκεί να είναι σίγουρος/η. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε γιατί μπορεί πολύ εύκολα να είναι ενα ταξίδι χωρίς γυρισμό οπως είπε και ο Jiraya πριν.
Posted 18 December 2007 - 14:35
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 17 January 2008 - 10:34
Spoiler: World of Warcraft Commercial - Verne Troyer
Χουχουχου....Αψογο....

Posted 17 January 2008 - 11:45
Posted 17 January 2008 - 13:35

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 17 January 2008 - 14:43
δεν πάμε να κάψουμε κανέναν... παίζουμε απλά για το team play του παιχνιδιού... και μας χρειάζονται και μερικοί έμπειροι παίκτε...
θα βάλουμε παρενταλ κοντρολ στο λογαριασμό του, να μπαίνει μόνο οταν μπαίνουμε και εμείς...
Posted 25 January 2008 - 16:50
lvl 70 BM hunter pvp geared
its been almost a month since i stopped playing wow....kinda lost motivation.
i hear wotlk is coming out sep 2008(pff bye bye my gear T.T)
Posted 26 January 2008 - 12:36
εγω σταματησα το σεπτεμβριο με αυτο το παιχνιδι. Επαιζα 1.5-2 χρονια με ενα φιλο απο θεσαλλονικη. Αρχικα ειχαμε gnome rogues, μετα undead + troll mages, και στο τελος rogue + shaman ( elemental mine ^^ ). Παντα στα 3 καλυτερα guild σε οποιο server ειμασταν, παντα ειμασταν kos ( αυτος πιο πολυ τρελο rogue skill).
Φαση ειχε,ωραια ηταν αλλα στο wow 2 περιπτωσεις υπαρχουν. Ειτε κοντρολλαρεις το παιχνιδι ειτε σε σοντρολλαρει αυτο. Ο φιλος μου εμπαινε για τα raid και pvp και μετα εφευγε (ειχε δουλεια , αρραβωνιαστικια...), εγω εμπαινα και δεν εβγαινα.... ο πιο γνωστος farmer στο server παιδια μου δινανε λεφτα μεσω paypal για να τους κανω powerlvling (ποτε δε δεχτηκα, αν και εκανα κοντρα με ενα φιλο μου που ειχε δωσει το account του για powerlvling σε site and i won... the race 1-70 vs chinese powerlvlers.) Toν απριλιο ειχα ολα τα flying mounts και τα exalted, epic gear + T4's και καμια 14000gold και 2 αλτς με full 16's bags με πραματα.......
Δηλαδη οπως καταλαβατε απο τα αποπανω, ειχα καει ως αηδιας. Εχασα 2 χρονια πανεπιστημιο και 2 χρονια απο τη ζωη μου. Οσοι σκεφτεστε να αρχισετε προσεξτε γιατι μπορει να κολησετε πολυ ασχημα.
Posted 04 February 2008 - 23:38
Αποτοξινοση....δεν το θελω πια εχασα την διασκεδαση....του παιχνιδιου
Posted 05 February 2008 - 11:38
Posted 05 February 2008 - 15:33
Burning Crusade: The Movie [DivX stage 6 streaming]
full screen recomended
Posted 13 February 2008 - 04:44
Posted 13 February 2008 - 09:56
Deathknight pic leaked :
http://img207.imageshack.us/img207/2654/tocrushthineenemiesseetyo7.jpg
hahahaha lol just lol...
εμμ 3 εβδομαδες παιζω WOW...
60 lvl Dwarf Paladin named FuzzNuts...νταξ το game ειναι θεικο...no more into it...

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 13 February 2008 - 13:20
όταν σταματάω να διασκεδάζω με το παιχνίδι, ξεκινάω καινούριο char... δεν έχω δει ακόμα τα outlands και παιζω πάνω από 2 χρόνια.... δεν καίγομαι να 70αρισω. Με ενδιαφέρει απλά να παίζω... και το κάνω όταν δεν έχω τπτ άλλο να κάνω...
στα 70 ξεκιναει ολο το παιχνιδι ουσιαστικα..
στα 70 ειναι ισως τα 3/5 του παιχνιδιου και γενικα ειναι υποτιθεται ο υπερτατσος στοχος..
ομως συμφωνω οτι η διασκεδαση διαφερει ανα το ατομο
hahahaha lol just lol...
:hahaha:
...
εμμ 3 εβδομαδες παιζω WOW...
60 lvl Dwarf Paladin named FuzzNuts...νταξ το game ειναι θεικο...no more into it...
tbh,,το 1ο wow ηταν το καλυτερο..με το tbc χαλασε καπως η ισσοροπια :/

Posted 15 February 2008 - 10:36
Έχει πλάκα στην αρχή, είναι καλό αλλά κολλάς. Πολύ. Σε σημεία καψίματος σοβαρού. Τεσπά το θέμα είναι οτι το WoW αργοπεθαίνει οπότε κατ'εμέ είναι πεταμένα λεφτά. Και προς Θεού χωρίς παρέα παιδιά μην το διανοηθείτε, αλήθεια δεν εχει νόημα