Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Γνώμες για αγορές hardware

• Please log in to reply
554 replies to this topic

#151 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 16 June 2009 - 13:27

Αν θες μέχρι 120€ θα σου πρότεινα την 4850 της ATI αλλιώς μετά πας για την 4870 με γύρω στα 150€

x2 4850 Δαγκωτό, δοκίμασε καμιά υλοποιήση από asus.
rsrGbGx.gif

#152 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 16 June 2009 - 16:12

x2 4850 Δαγκωτό, δοκίμασε καμιά υλοποιήση από asus.

x2 ενοεις δυπιρινη ??

ezgif.com-resize.gif

#153 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 16 June 2009 - 16:31

Υποθέτω ότι με το x2 συμφωνεί με τον Jiraiya.
Μία 4850 είναι μια χαρά, ενώ μία x2 μάλλον θα παραήταν μεγάλη για σένα.
Επίσης είδα ότι το mobo που διάλεξες έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πάνω,αν δεν το έχεις αγοράσει ακόμα θα πρότεινα να διαλέξεις άλλο μοντέλο,
για να γλυτώσεις κάποιες 'επιπλοκές' που ίσως να υπάρξουν, αλλά επειδή βασικά δεν την χρειάζεσαι.

#154 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 16 June 2009 - 16:44

Λοιπόν Orion19 μια συμβουλή ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PC!!!! Δεν πουλάνε PC εκεί ... πρέπει να πας σε μαγαζί που πουλάει ειδικά PC οπός είναι το πλαίσιο στην Ελλάδα. Εγώ βρήκα ένα πολύ καλό site αλλά τα PC ξεκινάνε από 600+ ευρώ και χωρίς οθόνη όλα. Οπότε ρώτησε φίλους και παιδιά στην σχολή ποια είναι τα μαγαζιά που πουλάνε PC και άλλη τεχνολογία. Επειδή τα PC που μας δίχνης μέχρι τώρα είναι όλα αρχαία και απλός τους έχουν ξεμείνει σε stok και είπαμε Phenom II οχι Phenom ο Phenom είναι 2 χρονών άρα πολύ παλιός άσε που δεν αναβαθμίζετε.

Για μένα μια 4870 έτσι οπός έχουν πέσει η τιμές αλλά πρέπει να θυσιάσεις άλλη μια PCI από την mobo. Αλλά βεβαία οποιαδήποτε 4850 κάνη την δουλειά τις με παραχωρήσεις σε μερικά παιχνίδια (δηλαδή medium και όχι full τα γράφηκα)

#155 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 16 June 2009 - 17:08

Μερικές από τις 4850 που είναι overclocked από τη "μαμά" τους ρίχνουν άνετα κάποιες από τις 4870.
rsrGbGx.gif

#156 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 16 June 2009 - 18:41

@Hazuki που το ειδές αυτό μια 4850 να ρίχνει μια 4870? Ούτε στα ποιο τρελά όνειρα δεν γηνοντε αυτά! Σαν να πεις ότι η 4870 ρίχνει την 4890 άμα την ανεβάσεις στα ιδία επίπεδα!

#157 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 June 2009 - 20:17

πρέπει να πας σε μαγαζί που πουλάει ειδικά PC οπός είναι το πλαίσιο στην Ελλάδα.

Και είπα και πιο πριν οτι εδώ δεν έχει τέτοια μεγάλα (σε αυτή τη πόλη τουλάχιστον) και για άλλα δε ξέρω ούτε μπορώ να ρωτήσω.

Οπότε ρώτησε φίλους και παιδιά στην σχολή ποια είναι τα μαγαζιά που πουλάνε PC και άλλη τεχνολογία.

Δεν έχω φίλους (μια μόνο και δε ξέρει καθώς το δικό της το αναβαθμίζει με φίλους της που εγώ δε ξέρω) και άτομα απο τη σχολή δε γνωρίζω καθώς δε πήγα ακόμη. Πέρασα. Αύγουστο αρχίζει και οι μισοί εκεί είναι ξένοι που θα έρθουν εδώ για σπουδές (είναι στα αγγλικά το τμήμα). Δε θα γνωρίζανε τίποτα anyway. :canthelp:

The decision is made :nod2: Thanks for the input :Blissfull:

#158 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 September 2009 - 21:02

Ο παλιός εκτυπωτής έχει τα χάλια του, καιρός να πάρει πόδι (Για την ακρίβεια έχω αυτόν εδώ ακριβώς και θέλω να τον ξεφορτωθώ όσο το δυνατόν συντομότερο). Ενδιαφέρομαι για πολυμηχάνημα εκτυπωτή/scanner, με περισσότερο βάρος στο scanning κομμάτι. Καμία ιδέα πριν αρχίσω να ψάχνω ?

Edited by Phantom Duck, 21 September 2009 - 22:14.

E5VV38U.jpg

#159 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 21 September 2009 - 21:29

Τα "τα κάνω όλα και συμφέρω" περιφερειακά λύνουν προβλήματα χώρου και τσέπης, αλλά δυστυχώς χαλάνε στο τσακίρ κέφι.

Nevertheless, ορίστε 2-3 αγροτεμάχια με ενδιαφερον...^^

HP PHOTOSMART C5380 Q8291B
CANON PIXMA MP550
Epson SX415

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#160 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 September 2009 - 13:57

Ο παλιός εκτυπωτής έχει τα χάλια του, καιρός να πάρει πόδι (Για την ακρίβεια έχω αυτόν εδώ ακριβώς και θέλω να τον ξεφορτωθώ όσο το δυνατόν συντομότερο). Ενδιαφέρομαι για πολυμηχάνημα εκτυπωτή/scanner, με περισσότερο βάρος στο scanning κομμάτι. Καμία ιδέα πριν αρχίσω να ψάχνω ?

Eγω δεν εχω να προτεινω κατι συγκεκριμενο. Απλα θελω να παραθεσω τη γνωμη μου. Ειχα παρει το 2002 ενα πολυμηχανημα ΗΡ. Το ειχα χρυσοπληρωσει γιατι ηθελα να παρω καλο. Μου ειχε βγαλει τη Παναγια με τα service που ηθελε. Δε λεω οτι τα ΗΡ ειναι μαπα. Προς Θεου.
Πριν 2 χρονια και μετα απο απειρα service σκεφτηκα να παρω ενα ΕPSON πολυ φθηνο. Το πηρα 50 ευρω (το ΗΡ εκανε 250 το 2003) και δεν ειχα κανενα προβλημα. Σιγουρα τρωει πολυ μελανι και δεν κανει καλες εκτυπωσεις στις φωτογραφιες. Αλλα εγω ηθελα να παρω ενα φθηνο και να μη με νοιαζει αν χαλασει. Και τελικα αποδειχτηκε αρκετα καλο δεδομενου οτι κανει 50 ευρω.
Το συμπεραμα που εχω βγαλει εγω ειναι οτι γενικα δεν αξιζει να αγοραζει κανεις πολυμηχανημα/εκτυπωτη/σκανερ και γενικα τετοιες συσκευες πανω απο 100 ευρω.

p.s. Aν ξαναπαρω εκτυπωτη θα παρω laser. Aντε με τα κωλομελανια τους καθε 3 και 1. Αχχχ που εισαι ρε ΟΚΙ!!! O πρωτος μου εκτυπωτης ηταν laser monster!!! Μια φορα χρειαστηκε να αλλαξω toner.

Edited by digitaltracker, 22 September 2009 - 14:05.

Posted Image

#161 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 22 September 2009 - 14:06

Αμα θές έχω ένα πολυμηχάνημα για δώσιμο, αλλά είναι ποιο πολύ εκτυπωτής/fax και λιγότερο scanner [σκανάρισμα ανα σελίδα και ξεχνάς βιβλία/περιοδίκα και ότι είναι πάνω από a4 :P]
rsrGbGx.gif

#162 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 23 September 2009 - 12:15

Ψάχνομαι να αγοράσω καινούριο ποντίκι. Έχω αυτό μέχρι στιγμής: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570276

θα ήθελα κάτι με περισσότερα κουμπιά γιατί τα χρειάζομαι. Ενσύρματο κατά προτίμηση και χωρίς μπαταρίες.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#163 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 September 2009 - 08:02

Ρίξε μια ματιά κατά razer. Βαράνε τις τιμές τους, αλλά η ποιότητα είναι καταπληκτική...

Τώρα αν είσαι buttoncrazy, μια καλή πρόταση είναι η σειρά G της logitech...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#164 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 08 December 2009 - 00:37

(ασχετο)
ειμαι αναμεσα σε 2 καρτες γραφικων αλλα δεν ξερω ποια.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519665
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516341

ειπα να μην κανω ξεχωριστο thread, οποιος ψαγμενος με καρτες γραφικων ξερει ας μου πει.

#165 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 December 2009 - 00:58

(ασχετο)
ειμαι αναμεσα σε 2 καρτες γραφικων αλλα δεν ξερω ποια.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519665
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516341

ειπα να μην κανω ξεχωριστο thread, οποιος ψαγμενος με καρτες γραφικων ξερει ας μου πει.

GIGABYTE GEFORCE GTS250 GV-N250OC-1GI R2.0 1GB CUDA PCI-E RETAIL

That one!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg