Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιο πιστευετε οτι θα ειναι το τελος του one piece;

• This topic is locked This topic is locked
195 replies to this topic

#61 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 21 July 2010 - 18:09

Καλα μ κανει εντυπωση ατομα που διαβαζουν το μανγκα να πεταν τετοιες μπαρουφες!

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως κάποια άτομα πέρνουν τόσο σοβαρά κάποια πραγματα..... <<

Anyways on topic:

Yup αλλα προτιμω Sanji... για χατηρι της Nami ή Robin

Nooooooo0o0o0o0o0 not sanji! Not our ladys man!..... Εγω θα προτιμούσα να δώσει μία φοβερή μάχη ο Ussop και να πεθανει αυτος προστατευοντας εναν απο τους Strawhats..... Ετσι θα γινόταν και Brave warrior of the sea :x3:

v4kFmx.png

#62 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 21 July 2010 - 18:10

Εγω θα προτιμούσα να δώσει μία φοβερή μάχη ο Ussop και να πεθανει αυτος προστατευοντας εναν απο τους Strawhats..... Ετσι θα γινόταν και Brave warrior of the sea :x3:

αν πρωτα δωσει μια επικ μαχη με τον πατερα του δεκτο

#63 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 July 2010 - 18:14

Nooooooo0o0o0o0o0 not sanji! Not our ladys man!..... Εγω θα προτιμούσα να δώσει μία φοβερή μάχη ο Ussop και να πεθανει αυτος προστατευοντας εναν απο τους Strawhats..... Ετσι θα γινόταν και Brave warrior of the sea :x3:

+1 Οντως επικος θανατος...

Οντως sanji μετα απο τετοιο ρεζιλικι που ειδαμε και διαβασαμε... καλυτερα να θυσιαστει αυτος.. να μην ντροπιαζει αλλο τους strawhats ;D

die.

2bbd14fc.jpg

#64 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 21 July 2010 - 18:35

αν πρωτα δωσει μια επικ μαχη με τον πατερα του δεκτο

Μα γιατι να γινει αυτο οπωσδηποτε? Οκ να τον συναντησει ,οκ να τον πολεμησει αλλα επικη μάχη δεν την βλέπω..... Ο Yussop απλα θα ειναι πολυ overpowered για τον Ussop :/

(Also λιγο offtopic : Blacker_than dark απο πιο μανγκα είναι η signature σου? :hmmm:)

v4kFmx.png

#65 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 July 2010 - 18:38

Μπααα...στην συναντηση τους ο Usopp θα εχει φτασει το επιπεδο του ^^

offtopic: Wolf Guy ειναι...

2bbd14fc.jpg

#66 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 21 July 2010 - 19:10

...o Luffy ξύπνησε.

#67 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 21 July 2010 - 19:52

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως κάποια άτομα πέρνουν τόσο σοβαρά κάποια πραγματα..... <<

Δλδ να λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι κ μετα οταν δεν στεκουν αυτα π ειπαμε να λεμε οτι δεν ειναι σοβαρο αυτο που ειπωθηκε

Και οχι δεν τα περνω στα σοβαρα προς θεου αλλα ξανα λεω γ ατομο που διαβαζει το μανγκα θα επρεπε να ξερει οτι οι revolutianories εχουν διαφορα απο τους πειρατες κ οτι δεν ειναι πειρατες !!

Posted Image

#68 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 21 July 2010 - 22:50

Και οχι δεν τα περνω στα σοβαρα προς θεου αλλα ξανα λεω γ ατομο που διαβαζει το μανγκα θα επρεπε να ξερει οτι οι revolutianories εχουν διαφορα απο τους πειρατες κ οτι δεν ειναι πειρατες !!

Δεν είπα κάτι τέτοιο..... Φυσικά και οι πειρατές έχουν τεράστια διαφορα απο τους revolutionaries...... Εγώ είπα (and i quote) : Εγώ πιστεύω οτι ο Dragon θα πεθάνει θα γίνει ο Luffy αρχηγος των revolutionairs και θα ξεσικόσει όλους τους πειρατές εναντιον των marines
Οχι πως οι πειρατές θα γίνου revolutionaries ή το αντιθετο........ απλα πως ο luffy θα ξεσηκώσει τους πειρατές εναντιον των marines..... και αυτο μετα ο κα8ε πιρατης στο πλοιο του και ο κάθε revolutionairy στο μυστικο δοματιο πίσω απο την βιβλιοθηκη του :hehehe: Και ο luffy αφου ο Dragon ήταν αρχηγος tvn revolutionaries φυσικο είναι άμα πάθει κάτι ο dragon οι revolutionaries να θέλουν τον luffy για αντικαταστάτη άμα εκείνη την στιγμη έχει γίνει μεγαλος και awesome!

v4kFmx.png

#69 Agahnim

Agahnim

AnimeXclusive Ex-Member

• Members
  • 56 posts

Posted 23 July 2010 - 14:27

Και ο luffy αφου ο Dragon ήταν αρχηγος tvn revolutionaries φυσικο είναι άμα πάθει κάτι ο dragon οι revolutionaries να θέλουν τον luffy για αντικαταστάτη άμα εκείνη την στιγμη έχει γίνει μεγαλος και awesome!

και γιατι δηλαδη να θελουν για αρχηγο καποιον που δεν ξερουν καν και οχι την Iva η οποια ειναι ηδη μαζι τους? απλα και μονο επειδη ο luffy ειναι γιος του? δε νομιζω να ειναι τοσο κομπλεξικοι οι rev

#70 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 July 2010 - 15:27

Εγω πιστευω συμφονοντας με παραπανω ποστς ...συγουρα καπια στιγμη ο Luffy 8α αντιμετοπισει τον shanks...αλλα επισης πιστευω οτι 8α υπαρξει μαχη και με τον coby ...στο μελλον...

οσο για το τελος του ΟP...δεν νομιζω οτι μπορω το πω κατι...ο Oda οσο προχωραει το story , ολο και πιο πολυ μας εκπλησει...αλλα σιγουρο ειναι...οτι μεχρι το σημειο αυτο 8α χουμε δει πολλαααα...τωρα οσο για το 8υσαυρο ...μπορει να νε χρυσαφι...μπορει και οχι...ισοσ να νε κατι πσυχικο...η καπια εικανοτητα...dont know....αλλα δεν μπορω να φαδαστω την εκφραση του luffy μας οταν φτασει εκι....χαχαχα XD

επισης...maybe...να αντιμετοπισει και τον father του ο Luffy ^^ 8α ταν και επικο arc...stawhat pirates vs revo XD

Edited by GhostPrince, 23 July 2010 - 21:27.

フカフカ

#71 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 20 August 2010 - 21:25

φανταστειτε αυτο το τελος:

λουφφυ και σανκσ να ειναι στο ραφτελ με φοντο τα δυο τους πλοια που το καθενα θα εχει το πληρωμα του επανω και να κοιταζουν επιμονα τους δυο καπετανιους....
μπροστα απο τους δυο καπετανιους μια μεγαλη εισοδος σπηλιας, μεσα στη οποια ειναι το "o.p."

sanks: "its time to put an end to this!....luffy!....i have come here to take back my old friend-hat!"
luffy: "sanks...this is it.....you and me..... the winner takes them all!"
sanks: "yeah.....you sure have become stronger......lets..."
luffy: "No!...this isnt right!......back then, you lost a part of your body for me...and now its my turn"
o λουφφυ με ενα σπαθι κοβει το ενα του χερι
sanks: "you never stop to surprise me luffy..... you really are the 'best'!.....ready?" (ο σανκσ βγαζει το σπαθι του)
luffy: "i was born ready!." "(this is for you Ace & Sabo!)".. "I am gonna gine it all!here i come! ................Gear Second.......!"
.
.
.

χαχα 1000 sorry για τα αγγλικα μου δν το τσεκαρα το κειμενο.....εγω ετσι εχω φανταστει το τελος....

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#72 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 20 August 2010 - 21:33

^XD αυτο με το χερι μ'αρεσε ^^

Οριστε και ενα αλλο καλο τελος.
Posted Image

2bbd14fc.jpg

#73 FFAce

FFAce

Cross Grayman

• Members
  • 30 posts

Posted 26 August 2010 - 09:24

Μου αρέσει η ιδέα με τον Shanks στο τέλος αν και πιστεύω πως θα είναι μια επική μάχη στο τέλος
όλοι με όλους...
Το One Piece θα είναι μόνο η κάπα του Roger και θα τελειώσει με ένα στιλ Ιθάκης
"Το ταξίδι ήταν ο θησαυρός και οι φίλοι" και τα σχετικά!!!

#74 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 31 August 2010 - 17:10

ο luffy θα βρει τον θισαυρο και ο buggy θατον κλεψι
μεχρι που στο παρτι θα o bagy θα πεσι στιν θαλασα και θα πνιγι

#75 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 31 August 2010 - 17:44

καπου στην δευτερη προταση σε εχασα, μπορεις να επαναλαβεις??