Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach - Γενική συζήτηση
Posted 14 October 2008 - 00:34
Με την ίδια λογική που λες πιο πάνω μπορείς να κατηγορήσεις και το OP ότι επαναλαμβάνεται εφόσον όλη την ώρα για μια Grand Line πηγαίνουν και όλο μάχες και καινούριους και μη αντιπαλους συναντανε και το naruto ότι άλλη δουλειά δεν έχει ο πρωταγωνιστής από το να τρέχει πίσω από τον Sasuke. Η ίδια αναλογία υπάρχει επίσης ανάμεσα σε bankai devils fruits Και Blodline limit Και στα τρια.Και ως ένα σημείο είναι λογικό. Όσο δυναμώνει ο πρωταγωνιστής τόσο δυναμώνουν και οι αντίπαλοι. Δεν θα ήταν λογικό να τα βγάλει ο Ichigo πέρα με Kenpachi και Byakuya και να αρχίσει να δυσκολεύεται ξανά απέναντι από έναν απλό hollow.
Σίγουρα κάθε σειρά εχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Bleach όντως έχει παρουσιάσει μια πτώση γενικά αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτική όλης της σειράς η ποιοτητα (η μαλλον η ελλειψή της) των fillers.
Posted 14 October 2008 - 00:52
Posted 14 October 2008 - 01:02

Posted 14 October 2008 - 01:19
Duuuuuude μην βαζεις το επικο και τζαματο legacy of kain στα ιδια βαλτονερα με το bleach..Νοsgoth,,,,, Θα μπορουσα να ζησω εκει!Spoiler:
Posted 15 October 2008 - 12:37
Posted 15 October 2008 - 12:55
Posted 17 October 2008 - 18:18
volume 34:
volume 35:
ONLY FOR MANGA READERS!
Posted 22 October 2008 - 08:04
Το ιδιο γίνεται με τα ratings στα videogames, απλώς googleάρετε το Manhunt 2 και το Hot Coffee Mod για το GTA San Andreas για να δείτε τι είχε γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις...
Posted 22 October 2008 - 16:43
Καλα ρε αδερφε δε σου 8υξαμε το σπα8ι αλλα το γεγονος οτι ο ιchigo το πσιλοφλωριαζει το 8εμα.Σου κα8εται τετοιο μωρο και λεσ οχι .....Τελοςπαντων υγεια να εχουμε για να μηνα ρχισουμε να κανουμε war oeoΤο ξίφος δεν είναι σύμβολο, κόσμημα, διακοσμητικό ή ορεκτικό. Είναι εργαλείο θανάτου, οπότε καλά κάνει και το κραδαίνει για να σκοτώνει αντικαθεστωτικούς. Οσο για τα υπονοούμενα, δεν θέλει πολλή σκέψη! Οι παραγωγοί κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ωστε το προϊόν τους να απευθύνεται σε οσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα τηλεθεατών.
Το ιδιο γίνεται με τα ratings στα videogames, απλώς googleάρετε το Manhunt 2 και το Hot Coffee Mod για το GTA San Andreas για να δείτε τι είχε γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις...
Posted 22 October 2008 - 16:45
Edited by iristella, 09 March 2009 - 16:55.
greeiklish converted
Posted 22 October 2008 - 16:52
Απο κει και πέρα,δυό λόγια για τη γενική ιδέα της σειράς θα βρεις εδώ.Επίσης,θα σε συμβούλευα να αποφεύγεις την wikipedia όταν ψάχνεις πληροφορίες για σειρές anime(ιδιαίτερα μεγάλες σειρές όπως το bleach) γιατί θα σε ταράξει στο spoiler.

Posted 22 October 2008 - 18:45
Αντικειμενικά, τα μέλη του φόρουμ το βγάλανε το λιγότερο καλό από τα τρία.
Αν δεις και τα σχόλια μου για την σειρά, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που την βάζουνε τρίτη.
Posted 22 October 2008 - 20:10
Posted 22 October 2008 - 21:17
Το ειχα παρατησει στο 13ο επεισοδιο μιας και αρχιζα ειλικρινα να τα βαριεμαι πολυ τα επεισοδια,ειχα αποφασισει να μην το ξανα αγγιξω ααυτο το Anime,Ωσπου εκανα ενα ξεγυρισμενο Format στο PC και εμεινα χωρις Anime,και σκεφτομουνα πιο να κατεβασω,πιο να κατεβασω,και τελικα καταληξα στο Bleach...
Πριν απο καμποσες ωρες τελειωσα την 1st Season,και εχω να πω οτι ειμαι πολυ βλακας που το ειχα παρατησει σε τετοιο σημειο,το Αnime τα σπαει,και εγω που ειμαι τεραστιος Dragonball Fan μαρεσε ακομα πιο πολυ με ολα τα Spirit Power που ειχανε και που στις μαχες καταστρεφονται τα παντα γυρω τους,ειναι πολυ πορωτικο στις μαχες και ο Ichigo ειναι φοβερος Anime πρωταγονιστης,μιας και στις σοβαρες καταστασεις ειναι Ultra Cool...
Αντε να τον δω να ξεσκιζει και το Μ!!!#!πανο τον Byakuya,και τον αλλο με την φατσα αλεπους...Slice THEIR ASSES!!!