Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#211 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 October 2008 - 00:34

Μαλλον με παρεξηγησες.... δεν ειπα πραγματικότητα ειπα καθημερινότητα. Με άλλα λόγια δεν είναι ότι ο Ichigo έχει βάλει έναν συγκεκριμένο στοχο οπως το να γίνει Pirate King η Hokage.... Το σενάριο κυλά πιο ανέμελα με άλλα λόγια. Δεν μιλαγα για ρεαλισμό...... Και νομίζω ότι και στο One piece και στο Naruto οι χαρακτήρες έχουν συγκεκριμένες τεχνικές, δεν γεννάνε καινουριες όλη την ώρα...

Με την ίδια λογική που λες πιο πάνω μπορείς να κατηγορήσεις και το OP ότι επαναλαμβάνεται εφόσον όλη την ώρα για μια Grand Line πηγαίνουν και όλο μάχες και καινούριους και μη αντιπαλους συναντανε και το naruto ότι άλλη δουλειά δεν έχει ο πρωταγωνιστής από το να τρέχει πίσω από τον Sasuke. Η ίδια αναλογία υπάρχει επίσης ανάμεσα σε bankai devils fruits Και Blodline limit Και στα τρια.Και ως ένα σημείο είναι λογικό. Όσο δυναμώνει ο πρωταγωνιστής τόσο δυναμώνουν και οι αντίπαλοι. Δεν θα ήταν λογικό να τα βγάλει ο Ichigo πέρα με Kenpachi και Byakuya και να αρχίσει να δυσκολεύεται ξανά απέναντι από έναν απλό hollow.
Σίγουρα κάθε σειρά εχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Bleach όντως έχει παρουσιάσει μια πτώση γενικά αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτική όλης της σειράς η ποιοτητα (η μαλλον η ελλειψή της) των fillers.

#212 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 October 2008 - 00:52

Ξέρεις τι; Θα περιμένουμε να τελειώσουν και τα τρία και μετράμε ποσοστιαία πόσα ποιοτικά επεισόδια είχανε σε τοις εκατό.

#213 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 October 2008 - 01:02

:hahaha:Οk..... Σε καμια 5αρα και χρονια που θα εχει τελειώσει και το op.... θα σου κανω quote αυτήν την συζητηση για να την ξανανοιξουμε:hihi2::hahaha:

#214 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 14 October 2008 - 01:19

Spoiler:

Duuuuuude μην βαζεις το επικο και τζαματο legacy of kain στα ιδια βαλτονερα με το bleach..Νοsgoth,,,,, Θα μπορουσα να ζησω εκει!
Signature Removed

#215 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 15 October 2008 - 12:37

Τι πωρωση που ειναι αυτο το Bleach!Δεν εχω δει πολυ αλλα ειναι πολυ τζαματο!Ελπιζω να συνεχιζει ετσι!Παω να συνεχισω...

Posted Image

#216 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 October 2008 - 12:55

Σχετικά με τα ζανπάκτου των Shinigami
Spoiler:

#217 Noitora

Noitora

δεν αλλαζω τα stats μου:o

• Members
  • 43 posts

Posted 16 October 2008 - 19:11

στο manga εχει βγει μεχρι το vol.32 τα chapters εχουν φτασει γυρω στα 329.ποτε θα κυκλοφορησει το επομενο volume?
Posted Image

#218 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 17 October 2008 - 18:18

volume 33:
Spoiler:
Aprill 4th 2008

volume 34:
Spoiler:
July 7th 2008

volume 35:
Spoiler:
September 6th 2008

ONLY FOR MANGA READERS!

Posted Image

#219 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 October 2008 - 08:04

Το ξίφος δεν είναι σύμβολο, κόσμημα, διακοσμητικό ή ορεκτικό. Είναι εργαλείο θανάτου, οπότε καλά κάνει και το κραδαίνει για να σκοτώνει αντικαθεστωτικούς. Οσο για τα υπονοούμενα, δεν θέλει πολλή σκέψη! Οι παραγωγοί κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ωστε το προϊόν τους να απευθύνεται σε οσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα τηλεθεατών.
Το ιδιο γίνεται με τα ratings στα videogames, απλώς googleάρετε το Manhunt 2 και το Hot Coffee Mod για το GTA San Andreas για να δείτε τι είχε γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις...

#220 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 October 2008 - 16:43

Το ξίφος δεν είναι σύμβολο, κόσμημα, διακοσμητικό ή ορεκτικό. Είναι εργαλείο θανάτου, οπότε καλά κάνει και το κραδαίνει για να σκοτώνει αντικαθεστωτικούς. Οσο για τα υπονοούμενα, δεν θέλει πολλή σκέψη! Οι παραγωγοί κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ωστε το προϊόν τους να απευθύνεται σε οσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα τηλεθεατών.
Το ιδιο γίνεται με τα ratings στα videogames, απλώς googleάρετε το Manhunt 2 και το Hot Coffee Mod για το GTA San Andreas για να δείτε τι είχε γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις...

Καλα ρε αδερφε δε σου 8υξαμε το σπα8ι αλλα το γεγονος οτι ο ιchigo το πσιλοφλωριαζει το 8εμα.Σου κα8εται τετοιο μωρο και λεσ οχι .....Τελοςπαντων υγεια να εχουμε για να μηνα ρχισουμε να κανουμε war oeo

Posted Image

#221 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 22 October 2008 - 16:45

σκέφτομαι να αρχίσω αλλά ακομα δεν μου έχει πει κανείς αν είναι καύτερο από το One piece ή το naruto (θέλω τη γνώμη κάποιου που έχει δεί όλα τα επεισόδια)

Edited by iristella, 09 March 2009 - 16:55.
greeiklish converted

#222 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 October 2008 - 16:52

Φιλε LexKuro καλωσήρθες,καταρχήν να σου επισημάνω ότι τα greeklish απαγορεύονται στο forum μας.Δεύτερον,οι τρεις αυτές σειρές δε μπορούν ιδιαίτερα να συγκριθούν άμεσα καθώς είναι υποκειμενικό το ποιά από αυτές είναι η καλύτερη.Απο κεί και πέρα,αν σου αρέσουν οι μαχες με σπαθιά και η γενικότερη ιδέα της υπόθεσης τότε πιστεύω ότι θα το απολαύσεις.
Απο κει και πέρα,δυό λόγια για τη γενική ιδέα της σειράς θα βρεις εδώ.Επίσης,θα σε συμβούλευα να αποφεύγεις την wikipedia όταν ψάχνεις πληροφορίες για σειρές anime(ιδιαίτερα μεγάλες σειρές όπως το bleach) γιατί θα σε ταράξει στο spoiler.
Posted Image

#223 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 22 October 2008 - 18:45

Είχε γίνει και poll κάπου για το ποιά σειρά από αυτές είναι η καλύτερη και το Bleach είχε βγει τελευταίο.
Αντικειμενικά, τα μέλη του φόρουμ το βγάλανε το λιγότερο καλό από τα τρία.
Αν δεις και τα σχόλια μου για την σειρά, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που την βάζουνε τρίτη.

#224 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 October 2008 - 20:10

Koitaχτε σε τελικη αναλυση γουστα ειναι αυτα οπως σε ολα τα πραγματα.Αλλοι προτιμοθν το bleach alloi to naruto αλλοι το οp.Αρχισε το δες αν σου αρεσει και αν ναι το συνεχιζεισ δε εχεισ να χασει και τπ(εκτοσ απο ωρες στη ζωη σου)Σχετικα με τα αλλα 2 εχει μακραν καλυτερες μαχες αλλα μετα πο λιγο κατανταει κουραστικο απο καπιες πλευρες.Δε 8ελω να σε σποιλαρω γτ δε λεω τπ αλλο.Ελπιζω να το δεις και να σου αρεσει^^

Posted Image

#225 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 22 October 2008 - 21:17

Επιτελους ξαναεβαλα να δω Bleach,και ειλικρινα μετανιονω που το ειχα παρατησει...

Το ειχα παρατησει στο 13ο επεισοδιο μιας και αρχιζα ειλικρινα να τα βαριεμαι πολυ τα επεισοδια,ειχα αποφασισει να μην το ξανα αγγιξω ααυτο το Anime,Ωσπου εκανα ενα ξεγυρισμενο Format στο PC και εμεινα χωρις Anime,και σκεφτομουνα πιο να κατεβασω,πιο να κατεβασω,και τελικα καταληξα στο Bleach...

Πριν απο καμποσες ωρες τελειωσα την 1st Season,και εχω να πω οτι ειμαι πολυ βλακας που το ειχα παρατησει σε τετοιο σημειο,το Αnime τα σπαει,και εγω που ειμαι τεραστιος Dragonball Fan μαρεσε ακομα πιο πολυ με ολα τα Spirit Power που ειχανε και που στις μαχες καταστρεφονται τα παντα γυρω τους,ειναι πολυ πορωτικο στις μαχες και ο Ichigo ειναι φοβερος Anime πρωταγονιστης,μιας και στις σοβαρες καταστασεις ειναι Ultra Cool...

Αντε να τον δω να ξεσκιζει και το Μ!!!#!πανο τον Byakuya,και τον αλλο με την φατσα αλεπους...Slice THEIR ASSES!!!:madtodeath:

Berserk___Gatsu.jpg