Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1306 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 April 2009 - 21:01

Δηλαδή υπήρχε κάποιος εδώ μέσα που είχε πονηρευθεί πώς ο Yammi θα μπορούσε να είναι top espada??(όχι πως θα είναι για πολύ ακόμα αλλα προς στιγμήν έτσι δείχνει μέχρι να δούμε τον -100 secret espada)Απο τη στιγμή που σου φάινονται οι παραπάνω σελίδες ως hints κάποιος πρέπει να το σκέφθηκε...Εντάξει δεν είπα οτι ξύπνησε ο Kubo και οταν τελείωνε το τωρινό chapter του ήρθε η υπέροχη ιδέα να χώσει και το yammi στο story.Αλλά η προετοιμασία του εδάφους για το twist και γενικότερα η εξέλιξη της πλοκής εεε να μην την χαρακτηρίσω κακή?

Οχι, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτός ήταν ο "τοπ εσπάντα" (ακόμα πιστέυω πως επειδή είναι "μηδέν" δεν σημαίνει πως είναι δυνατότερος) όμως θα μπορούσες να πονηρευτείς πως ο ΤΚ για κάποιο λόγο τον "κρατάει".

Τέσπα, μπορεί να μην μας αρέσει έτσι πως εξελίσεται η πλοκή όμως κάποια hints υπάρχουν.

Καλά γελάμε με τον Omaeda αλλά οταν κάνει το ύπερ dupper bankai του και τους σώσει όλους μην μου πείτε να γιατί ο kubo τον έκρυβε για 123 chapter... άντε μην postaro και τα τόσα hints που υπάρχουν για την περίπτωση του :wooi2:

Και ναι το "κράτημα" εκτός δράσης ενός απο τους τοπ10 κακούς είναι hint πως κάτι συμβαίνει....O Omaeda είναι άλλη υπόθεση. He has money....

#1307 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 April 2009 - 10:27

Spoiler:

Πω, ρε τί είπες τώρα...:oo: Θα κλάψουνε οι μανούλες των Espada έτσι και γίνει κάτι τέτοιο! Όπως κι εγώ, αλλά από χαρά. :wooi2:

Καλούτσικο chapter, επιτέλους προχώρησε η ιστορία. Ελπίζω κι εγώ να παραμείνει ψόφιος ο Ulquiorra, μη μας χαλάσει ο Kubo τόσο ωραίο θάνατο! Όσο για τον Yammi... δε λέω τίποτα. Θα δούμε αυτό το 0 τί σημαίνει. (btw, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει και 100:hmmm:)

Posted Image

#1308 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 April 2009 - 13:00

Καλούτσικο chapter, επιτέλους προχώρησε η ιστορία.

:dazed: η πια??:nosey:

Ελπίζω κι εγώ να παραμείνει ψόφιος ο Ulquiorra, μη μας χαλάσει ο Kubo τόσο ωραίο θάνατο!

τον πιον??:uhh::terror2:

Όσο για τον Yammi... δε λέω τίποτα. Θα δούμε αυτό το 0 τί σημαίνει. (btw, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει και 100:hmmm:)

γουέιτ...γουάτ??

Ρε τι λέτε...την παλεύεται???Πωπω..δεν περίμενα ποτέ πως υα ευχόμουν να ξαναδώ τα τσάπτερς με τον Ομαέντα,τον χισάγκι και τον Κίρα.....Ρε τα σπάγανε!!!!!Ξέρετε τι κάνει το σικάι μου?? Φοβάσε?? Δεν είναι τρομακτικό?
Posted Image
Spoiler:

#1309 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 21 April 2009 - 17:44

355 - Spoilers

Spoiler:

Spoiler:

#1310 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 April 2009 - 18:02

Spoiler:

#1311 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 April 2009 - 20:48

:dazed: η πια??:nosey:
τον πιον??:uhh::terror2:

γουέιτ...γουάτ??

Ρε τι λέτε...την παλεύεται???Πωπω..δεν περίμενα ποτέ πως υα ευχόμουν να ξαναδώ τα τσάπτερς με τον Ομαέντα,τον χισάγκι και τον Κίρα.....Ρε τα σπάγανε!!!!!Ξέρετε τι κάνει το σικάι μου?? Φοβάσε?? Δεν είναι τρομακτικό?

Συγγνώμη, δεν εκτιμώ την ειρωνία σου. Γνώμη σου και γνώμη μου.

Τώρα για τα spoilers.

Spoiler:

Posted Image

#1312 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 April 2009 - 22:35

Spoiler:

qzMHWHd.png

#1313 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 21 April 2009 - 22:58

Spoiler:

Edited by iristella, 21 April 2009 - 23:38.
spoiler tag inserted.

Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#1314 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 April 2009 - 02:33

Spoiler:

Aλλα κατι μου λεει (γνωστη ως κοινη λογικη το bleach) οτι κανενας απο τους καλους δεν θα πεθανει (ουτως η αλλως στο πολεμο ολοι οι καλοι ζουν στο τελος)
Spoiler:

#1315 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 April 2009 - 12:27

Μore spoilers :

Spoiler:

Spoiler:

Και εικόνα :

Spoiler:

OMG ! PWNED ! :oo::oo::oo::oo:

Edited by Black Kaiser, 22 April 2009 - 13:57.

#1316 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 April 2009 - 14:31

Spoiler:

Aλλα κατι μου λεει (γνωστη ως κοινη λογικη το bleach) οτι κανενας απο τους καλους δεν θα πεθανει (ουτως η αλλως στο πολεμο ολοι οι καλοι ζουν στο τελος)

αυτή είναι η λογική που έχουν τα βιβλία και η ιστορίες για 10άχρονα, IRL συνήθως είναι το αντίθετο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1317 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 April 2009 - 16:04

Νεες εικόνες !

OMG ! ! ! LOOK AT THE SECOND PICTURE ! ! !

:hahaha::hahaha::hahaha: :nbleed::nbleed::nbleed:

*dies from boyfanism*

#1318 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 April 2009 - 17:15

Spoiler:

#1319 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 22 April 2009 - 18:25

Spoiler:

"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#1320 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 22 April 2009 - 19:04

Spoiler: