Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1246 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 10 April 2009 - 07:40

εγω για καποιο λογο πιστευω οτι οι aizen-tousen-gin εχουν hollow
ειμαι σχεδον σιγουρος βασικα :stubborn:
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#1247 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 10 April 2009 - 09:01

R.I.P Ulquiorra. Ταιριαστός θάνατος για αυτόν τον χαρακτήρα. Έφυγε "ήσυχα", πραγματικά.

Η εντύπωση μου είναι πως σε 2 chapters το πολύ μάλλον γυρίζουμε Karakura για τις μάχες με τους top3.

#1248 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 10 April 2009 - 09:03

Λοιπον πολυ καλο το τελευταιο chapter πραγματικα απιστευτο.Κλασσικα βεβαια υπαρχει η μεγαλη αισ8ηση ηλι8ιοτητασ που διακατεχει τον kubo αλλα και παλι ηταν πραγματικα πολυ καλο.
Πρωτον και καλα μας λυ8ηκε η απορια για την μορφη του ichigo.Οπως ειχαμε τονισει αρκετα ατομα αυτη η μορφη ηταν μια απλη μορφη hollow του ichigo.Και ο ιδιος το ειπε κατα τη διαρκεια του chapter οτι αυτη ηταν η μορφη hollow του η οποια ενεργοποιη8ηκε απο τον 8ανατο του και στην οποια -το πιο βασικο-ο ichigo δεν ασκουσε κανενα ελεγχο.Αυτα σχετικα με το 8εμα της νεας μασκας και το τι μορφη ειναι αυτη που εχει ο ichigo.
Tωρα γενικα οσον αναφορα το υπολοιπο κομματι ηταν τελειως ακυρο το γεγονος οτι ο ichigo αφου σπαει τη μασκα του αρχιζει και γιατρευται χρησιμοποιωντας high speed regeneration-αρε κουμπο μα κανενας σεβασμος πια-ξαναγιενται κανονικος αν8ρωπος αφου βλεπουμε οτι το regeneration του περιλαμβανει και οργανα οπως πμνευμονες που ειχαν μια ωραια τρυπουλα για να περναει ανετα ο αερας.
Απο και και περα δεν βλεπυμε κατι το τοσο συνταρακτικο-κλασσικα φαινεται η ηλι8ια ανωτεροτητα του κυροσακι που πραγματικα δεν εχει καταλαβει οτι βρισκεται σε πολεμο και 8ελει να ειναι μεγαλοψυχος με ολους(δε λεω κλασσικη shounenia )αλλα και παλι ενταξει.Επισης πολυ καλη ανατροπη μου φανηκε η πλευρα του ulqi που δεν ειχαμε ξαναδει οπου πραγματικα βλεπουμε ποσο emopaido ηταν αφου στην τελικη το μονο που η8ελε ηταν να κανει φιλιες και ζουζουνιες με την innoue:wooi2:.Τελειως παρεξηγημενος χαρακτηρας πραγματικα.
Σε γενικς γραμμες ηταν ενα κλασσικο κομματι bleach με ωραιες φασεις-αμα δεν ειχε αυτα τα ακυρα πραγματα οπως το regeneration ichigo κτλπ 8α μετραγε περισσοτερο.Οπως και ναχει τουλαχιστον το bleach τον τελευταιο καιρο εχει μπει και παλι σε καλο δρομο και αυτο ειναι κατι το ευτυχες.Αντε και την επομενη εβδομαδα

Posted Image

#1249 psofimis

psofimis

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 10 April 2009 - 11:43

Καταρχας ULQI + INOUE=LFE

Τωρα για τα υπολοιπα ενα καλο chapter,μια μαχη που τελιωσε οπως κανεις δεν την περιμενε τουλαχιστον στην αρχη.Το κακο ειναι οτι θα κανουμε πολυ καιρο να δουμε ξανα Ulqi(γιατι οπως ειπαμε κανεις δεν σκοτωνεται στο bleach ) οπως επισης και τον hollow ichigo.Τωρα περιμενω να τα ποιυνε οι captains απο αιζεν μαλλον για κανα 4-5 chapters μεχρι να ερθουν οι vizards και να γινει χαμος.Τελος περιμενω να δω και την τρυπα της Ινουε....Εννοω σε στυλ αρρανκαρ.Ειμαι σιγουρος οτι κατι της εκανε ο αιζεν και σε λιγο θα δουμε τρελο level up στο heal της.Ισως το τρελο regen του ichigo να οφειλεται σε αυτην kelborn.

#1250 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2009 - 11:44

:nanana: Bye bye ulquiorra και επίσημα!!! We will miss you... Πολύ ωραίες οι τελευταίες του σκηνές...

Και όχι Kelborn δεν είναι ανωτερότητα αυτή η οποία διακατέχει τον Ichigo αλλά βλακεία στον εγκέφαλο και έλλειψη επαφής με την "πραγματικότητα" (τρόπος του λέγειν since its a fictionary world). Aντί να λέει και ευχαριστώ που για άλλη μια φορά τον ξελάσπωσε το inner hollow ουρλιάζει και οδύρεται " δεν ήθελα να νικήσω έτσι". Ας του πει κάποιος ότι ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ αυτός ευθύς εξαρχής γιατί μόνο με τις δικές του δυνάμεις, σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον ίδιο αντίπαλο κατέληξε με μια τρύπα στο στήθος να παίρνει αέρα ο εσωτερικός του κόσμος. Και ευθύς εξαρχής το βρίσκω τελείως εκτός τόπου και χρόνου να έχει την προσδοκία ο Ichigo (ένα 17χρονο το πολύ παιδί) να νικήσει τίμια και ξάστερα τον Ulquiorra (ένα arrancar κάμποσων δεκαετιών και το τέταρτο δυνατότερο Espada).

Tέλος, θεωρητικά το instant regenaration είναι ικανότητα του hollow και επανήλθε στην ανθρώπινη μορφή του λόγω των Shinigami δυνάμεών του (ούτε και μένα με πείθει σαν εξήγηση αλλά τουλάχιστον υπαρχει μία για τα τυπικά).

Spoiler: PS

#1251 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 April 2009 - 11:54

Υοu ecchi ecchi beast.....(και μετα λέτε εμένα perv)
Μου κατέστρεψες μια όμορφη στιγμή...

Το chapter ήταν πολύ όμορφο. Από το color page :P ως το τέλος.

Πραγματί πολύ ωραίο τέλος για έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες στο Bleach.
Ξαφνικά θέλω να δω ένα spin off με school days in Karakura with Ulquiorra in it. Κατι σε φασή Ichigo/Biyakuya/Hitsugaya/Ulquiorra combo....

Τα λοιπά δεν με ενδιαφέρουν. Ας καεί και η Karakura από τον Aizen...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1252 Trafalgar

Trafalgar

Law

• Members
  • 13 posts

Posted 10 April 2009 - 12:20

Καλούτσικο θα το έλεγα αυτό το chapter και μικρό επείσης και συμφωνώ με όσους λένε οτι
ο ulqi είναι κτήνος lol κολο pervert είναι άλλα τέσπα δεν το δίχνει για να κρατίσει το σοβαρό
στυλάκι lol :hahaha:

#1253 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 April 2009 - 12:42

Ε κι αυτός ο Ούλκι! Να πεθάνει περίμενε για να το παραδεχτεί; Τόσο καιρό που την είχε δίπλα του, τίποτα δεν έκανε.

Αλήθεια, το γιατί ο Γιάμι έσωσε την Ίνουε από το Λόλι και το Ξεκόλι εκεί που την γδύνανε (και καλά τιμωρούσανε), αναφέρθηκε πουθενά; (δε διαβάζω το μάνγκα πια...)

#1254 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 April 2009 - 12:53

ωραιο τσαπτερ . μας αφησε το παληκαρι ... τωρα οποιος και να ψοφησει δεν θα με ενοχλησει και τοσο . Το θεμα ειναι βεβαια μην ζησουν ολοι απο τους καλους...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1255 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 10 April 2009 - 14:39

είμαι ο μονος στον οποιο φάνηκε χειρότερο από όλα τα αλλα? το ήξερα πως ο kubο είναι τρελάρας και έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλα εδώ πιστεύω το έχει παραχεσει. τι στο διάολο έγινε και γύρισε σε human form? πως? δεν βγάζει νόημα τίποτα. I am seriously considering να το παρατήσω :/

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1256 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 10 April 2009 - 14:59

I still think that when ulquiorra reached out to orihime he was aiming for the boobs.:hahaha:

Spoiler:

Παντως οτι και να γινει ο ichigo δεν θα παιθανει,το πολυ οταν πεθανει ο ichigo,o chad/ishida/innoue/rukia/renji να πανε στον urahara να τους ανοιξει portal στο κοσμο του dragonball, για να αναγενησουν τον ichigo με τις dragonball, και οταν ο ichigo θα επιστρεψει μετα τη προπονηση του στο κατω κοσμο θα γινει the legendary super shinigami

#1257 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 April 2009 - 16:12

R.I.P. Ulquiorra............

qzMHWHd.png

#1258 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 April 2009 - 21:51

Λοιπόοοον... πάει και ο emospada, ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Τoo bad he didn't get laid in the end!:hahaha:

Όσο για τον Ichigo (στην σελίδα 6 τον βρίσκω HOT με το μακρύ μαλλί!:nbleed:), δε με χάλασε η οργή του, αντίθετα, χάρηκα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπει παραπέρα από το χιλιοειπωμένο "παλέυω για να προστατεύσω/σώσω μια κορασίδα" και πήγε στο "παλεύω γιατί ΘΕΛΩ". Αλληλούηα, αυτά που του είπαν και ο 103, και ο Grimmjow μπήκαν στο κεφάλι του: σηκώνει το σπαθί γιατί ΘΕΛΕΙ, όχι γιατί ΠΡΕΠΕΙ.

Και όσο για τη τελευταία σκηνή, νά'ναι καλά το τεράστιο fanbase, που έχει πήξει εδώ και πολύ καιρό με UlquiorraxOrihime fans και το πρήξιμο δε θα σταμάταγε εάν ο Kubo δεν ικανοποιούσε αυτήν την ορδή fangirls με λίγο fanservice. Πάλι καλά που τό'κανε όταν ο έρμος πέθανε και τους έκανε να σκάσουν μια και καλή.

Τέλος κι αυτή η μάχη. Πάμε γι'άλλες.

Θέλω να δω τον γατούλη μου!! :nanana: Πού είσαι, Grimmjow, my sexy beast;;;; I miss youuuuuu!!:zetsubou:

Και 12321 OMG, 1234321 WTF για την ομοιότητα!:OMG3::OMG3::OMG3:

Posted Image

Edited by Tea-chan, 10 April 2009 - 23:54.

Posted Image

#1259 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 April 2009 - 00:08

btw παιδια ο Ulquiorra Μονο emo δεν ειναι.

Οι emo (εκ του emotional) ειναι οι υπερβολικα συναισθηματικοι, κλπ κλπ.Φαινετε σε κανεναν ο ulquiorra συναισθηματικος?Σε ολη τη σειρα μονο τωρα στο τελος εδειξε συναισθηματα, και αυτα λιγο.Απλα εχει μελαγχολικη εμφανιση, μη τον λεμε και emo.

ps:για ακομη μια φορα το chapter ηταν τελειο,το αγαπημενο μου μεχρι στιγμης στο Bleach.Οσο αφορα την karakura τωρα, μακαρι να την κανει λαμπογυαλο ο aizen και να θερισει ολους τους shinigami-vizards

qzMHWHd.png

#1260 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 April 2009 - 00:10

Toν λέμε έτσι λόγω εμφάνισης, για πλάκα. Αυτές οι μαύρα δάκρυα-like γραμμές στα μάτια και τα κολλημένα σε καημένο ύφος φρύδια, βρε αδερφέ μου... δε σου αφήνουν και πολλά περιθώρεια. :nosey:

Posted Image