Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 14 March 2009 - 15:01
Από εκεί και πέρα καλούτσικο chapter από πλευρά δράσης και όσον αφορά τους Ulquiorra - Ishida και dead (soon to be resurrected) ichigo. Είχε κάποια πολύ καλά στιγμιοτυπα, αλλά τα μυξοκλάμματα της Orihime και το Kurosaki που επαναλαμβανόταν μου έσπασαν τα νεύρα.
Posted 14 March 2009 - 15:38
Several spam posts were deleted. Παρακαλώ διατηρείτε κάποιο επίπεδο στην συζήτηση.
Από εκεί και πέρα καλούτσικο chapter από πλευρά δράσης και όσον αφορά τους Ulquiorra - Ishida και dead (soon to be resurrected) ichigo. Είχε κάποια πολύ καλά στιγμιοτυπα, αλλά τα μυξοκλάμματα της Orihime και το Kurosaki που επαναλαμβανόταν μου έσπασαν τα νεύρα.
Καλα ηταν spam που διακωμοδισα αυτη την εικονα, με τον goku sayan level 3 ?
Αφου μοιαζουν τρομερα...κοιτα ξανα

Με την κινηση σου αυτη εξωργησες και τον ichigo...

Oχι τιποτα αλλα μετα θα μου ριξεις εμενα το φταιξιμο

Posted 14 March 2009 - 16:17
Μόνο εγώ έχω ξενερώσει με την κατάληξη των πραγμάτων;
Όχι ότι δεν ήταν ψιλοαναμενόμενο ότι κάπως θα έκανε ξαφνικό power-up αλλά και πάλι άλλο να το φαντάζεσαι και άλλο να γίνεται τελικά

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 14 March 2009 - 17:39

με τους πρωταγωνιστες θα επρεπε να ειματε κανονικα οχι με τους villains:nbleed:

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!

Posted 14 March 2009 - 18:35
Βασικα ξεχνατε ενα κυριως ζητημα.Οταν ο ichigo μεταφορφωνεται πληρως στο hollow οπως ειχαμε δει στην εκπαιδευση με τους vizards δεν ειναι ο κλασσικος κακος hollow που αγαπαμε.Η μορφη αυτη ειναι μια ζωωδης κατασταση στην οποια το μονο που ενδιαφερει το ζωο ειναι να καταστρεψει αλλα ασυνειδητα.Οταν ο ichigo χρησιμοποιει γενικως εν μερει τις δυναμεις του hollow τοτε ξυπνα το hollow που ειναι παγιδευμενο μεσα στη ψυχη του και εχει αμεση σχεση με τον ιδιο.H μεταμορφωση του σε hollow εξ ολοκληρου ειναι το αποτελεσμα οτι το hollow μεσα του εχει νικησει η οτι ο ιδιος ειναι ανημπορος να ελεγξει τον εαυτο του.Βασικα να το κανω πιο λιανα οταν ο ιδιος συνειδητα χρησιμοποει τις δυναμεις του hollow τοτε ειναι που ξυπναει το σκοτεινο του μερος το οποιο για μενα τουλαχιστον αποτελει το αλλο μισο της ψυχης του.Οταν βγαινουν εξω ειτε το1 ειτα το αλλο εχουμε τον vizard και τον hichigo ενω οταν πα8αινει γενικα ο ichigo πε8αινει κτλ η μεταμορφωση αυτη σε hollow ειναι η λυση που γινεται αυτοματα για να μην πε8ανει ο ιδιος(οσο βεβαια νοημα εχει να πε8ανει μια ψυχη.....)και το αποτελεσμα ειναι αυτο το ζωο το οποιο δεν διαφερει σε τπ αλλο απο τα κοινα hollow τα οποια εχουν χασει τη λογικη και το μυαλο τους.Δεν ξερω αν με καταλαβατε
Έχεις κάποιο δίκιο εδώ, αλλά τις προηγούμενες φορές, ο φράουλας γινόταν Hollow πανω στην απόγνωση για την έλλειψη δύναμης συνειδητά ή μη. Τώρα έχει και μια Orihime από πίσω να του σπαμμάρει, μην το ξεχνάς. Κι όπως είδα πριν έναν όρο που δεν είχα ξανακούσει πριν ασχοληθώ με φόρουμ, το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Ichigo θα νικήσει με την δύναμη της αγάπης ή αλλιώς shounenιά. ^^
Ήδη τα βαρέθηκα όμως αυτάμε τη δύναμη της αγάπης, ειδικά από τη σκηνή που ο Ichigo λέει: "Wari na, Grimmjow. I can't take any more damage."
Έλεος πια.
Posted 14 March 2009 - 21:21
δλδ να μην πεθανε ... ''πολυ'' , αλλα λιιιιιγο .

Posted 14 March 2009 - 22:49

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!

Posted 14 March 2009 - 23:06
Κλασσικο παραδειγμα ειναι αυτο
Περα απο αυτο το bleach ειναι γεματο απο ολων των ειδων χαρακτηρες και ο κα8ενας εχει τα γουστα του.Απλα οι κακοι στο bleach ειναι συνη8ως πιο δυνατοι και cool αποτι οι καλοι.Για παραδειγμα το 70% προτιμα τον hichigo παρα τον φραουλα

Posted 14 March 2009 - 23:08
για κατσε ρε συ iaraska ... εγω ειμαι παιδι του δημοτικου δλδ που ειμαι με τον ιτσιγκο ?

δε θελω να επεμβω αλλα δεν νομιζω να ηθελε να πει αυτο ο iaraska...μαλλον ηθελε να θειξει το θεμα "ειμαι με τον πρωταγωνιστη που ειναι ανικητος κ δεν πεθαινει ποτε"< - -μονο σε ειδικες περιπτωσεις

οσον αφορα τωρα το manga.. το ειχα παρει "ζεστα" μετα το last chapter αλλα μου φαινεται κ εμενα υπερβολικο το rez του φραουλα...ποσο μαλλον ενα power-up...

Posted 14 March 2009 - 23:19
εμενα μου αρεσει η εξελιξη ( σαν μικρο παιδι που ειμαι ) για να δω την αντιδραση του ουλκιορα κυριως , απο την χολλοου μορφη ξερουμε τι να περιμενουμε , εκτος και αν δεν ''εξελιχθει'' τελειως και το αφησει για τον αιζεν ...

Posted 15 March 2009 - 14:04
Λοιπον κατα τη γνωμη ακουστηκαν καποιες υπερβολες γιατι οπως και να το κανουμε ρε παιδια ετσι ηταν ετσι ειναι και ετσι θα τελειωσει το bleach. Δηλαδη παντα με ξαφνικα power-ups o Ichigo κερδισε τις μαχες και εμενα αυτο μου αρεσε. Συμφωνω βεβαια με το οτι οι villains του bleach τα "σπανε" γενικα

Εμενα μου αρεσε πολυ το τελευταιο chapter αρκει μην δουμε καμια φτηνη αντιγραφη super saya Ιchigo:hahaha: οσον αφορα το σχεδιο ειδικα!!
Posted 15 March 2009 - 15:31
Spoiler:
Αυτό είναι πλέον πολύ στην μόδα σε όλα τα ανιμέ δράσης. Και στο Inu Yasha το έχει, και στο Bastard το έχει, και στο Berserk το έχει. Δεν είναι κλοπή από Ναρούτο. Απλά, θέλανε να νοστιμήσουνε λίγο τους λούληδες πρωταγωνιστές στα σόνεν και τους κοτσάρανε μια dark ego για να τους κάνει κουλ και να τους σώζει στα δύσκολα.
Γιατί πραγματικά, οι πρωταγωνιστές είναι αρκετά λούληδες...
Posted 15 March 2009 - 17:20
Kaταρχας καλωσηρ8ες στο φορουμ και ευχομαι να ευχαριστη8εις την διαμονη σου εδω.Καταρχην αυτο ειναι το πρωτο μου post:orly:
Λοιπον κατα τη γνωμη ακουστηκαν καποιες υπερβολες γιατι οπως και να το κανουμε ρε παιδια ετσι ηταν ετσι ειναι και ετσι θα τελειωσει το bleach. Δηλαδη παντα με ξαφνικα power-ups o Ichigo κερδισε τις μαχες και εμενα αυτο μου αρεσε. Συμφωνω βεβαια με το οτι οι villains του bleach τα "σπανε" γενικα
Εμενα μου αρεσε πολυ το τελευταιο chapter αρκει μην δουμε καμια φτηνη αντιγραφη super saya Ιchigo:hahaha: οσον αφορα το σχεδιο ειδικα!!
Τωρα για το comment των υπερβολων στο bleach και λιγα λεμε γτ γενικα το manga εχει ξεφυγει εδω και αρκετο καιρο απο τα συνη8ισμενα shounen.Το ζητημα των αποτομων Power up γενικα εχει χασει κα8ε ιδεα γτ το γεγονος οτι δεν στηριζεται καπου.Πχ στο dragonball ο χαρακτηρας βασιζεται στην προπονηση που κανει και στο πνευμα των sayian και γενικα συνη8ως εχεικαποιο υποβα8ρο οπως και σε ολα τα shounen.Στο bleach νικαει γτ ετσι το 8ελει ο μανγακα οχι επειδη εχει καποιο βα8ος αυτη η σκεψη.Γενικοτερα στο τομεα της μαχης μπορει να ειναι καλο αλλα υστερει στην δικαιολογηση της-δε μπορεις να βαζεις 1 χαρακτηρα να νικαει ενα αλλο τη στιγμη που 2 ωρες πριν δεν μπορουσε καν να τον γρατσουνισει επειδη ετσι σου καπνισε.Τελοςπαντων αμα διαβασεις και τα προηγουμενα ποστ 8α δεις περι τινος προκειται η ολη δουλεια.
Και παλι καλωσηλ8ες στο φορουμ