Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#841 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 13 February 2009 - 18:13

Εχμ...

Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 13 February 2009 - 18:20.

#842 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 February 2009 - 18:29

Εχμ...

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#843 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 13 February 2009 - 21:49

καλα εκνευριστηκα στην αρχη που αντι να μου δειξει κατεφθειαν ulquiorra μου εδειχνε ακυρα.....
Spoiler:

κορυφη!
μου αρεσει επειδη ειναι λιτο!!!
(αν και με χαλανε λιγο τα κερατακια)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#844 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 February 2009 - 22:14

Εγώ πάλι εκνευρίστηκα για άλλο λόγο.Μετά απο τόσα chapter που μας παίδευε με αυτό το release και ο τρόπος που το έδειξε δεν μ'άρεσε(εννοώ τις 2 3 μαύρες σελίδες χωρίς περιεχόμενο που έδειχνε πριν) και το release ήταν κάτι πρόχειρο.Μπορούσε και καλύτερα αλλά φαίνεται η πολλή επιτυχία φθίρει τον καλλιτέχνη και αυτό έχει αντίκτυπο στο έργο του.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#845 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 13 February 2009 - 22:41

Μετριο chapter.Οντως 2-3 σελιδες δεν επρεπε καν να υπαρχουν.Τεσπα πιστευω οτι το επομενο θα νε πολυ ανωτερο.

Ps:Της τρελης θα γινει οταν κανουν release o Stark, Barragan k Halibel!!!!!!!\m/

#846 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 13 February 2009 - 22:50

Εγώ πάλι εκνευρίστηκα για άλλο λόγο.Μετά απο τόσα chapter που μας παίδευε με αυτό το release και ο τρόπος που το έδειξε δεν μ'άρεσε(εννοώ τις 2 3 μαύρες σελίδες χωρίς περιεχόμενο που έδειχνε πριν) και το release ήταν κάτι πρόχειρο.Μπορούσε και καλύτερα αλλά φαίνεται η πολλή επιτυχία φθίρει τον καλλιτέχνη και αυτό έχει αντίκτυπο στο έργο του.

Οι δύο μάυρες σελίδες που λες είναι φοβερές για την παρουσίαση του release. Η πρώτη δείχνει να ξεφυτρώνουν τα φτερά και η δεύτερη να σκεπάζουν το φεγγάρι στο background. Πέρα απο την κάπως κακή ποιότητα των Raw αυτήν την φορά. Οταν θα δούμε την φάση animated θα είναι 1000 φορές καλύτερη.

Ξέρετε ποιο είναι το κακό με τo Bleach ? Για εβδομαδιαία σειρά το pace της είναι κακό. Πηγαίνει πολύ αργά κυρίως γιατί ο ΤΚ δίνει μια κινηματογραφική διάσταση στο μάνγκα του με τα μεγάλα και "κούλ" πάνελ. Πραγματικά σε καμία άλλη σειρά δεν βλέπεις τόσο συχνά ένα πάνελ να είναι μια σελίδα. Παρόλα αυτά, όταν διαβάζεις τα κεφάλαια μαζεμένα σου φαίνεται πολύ καλή η μετάβαση. Παράδειγμα οι μάχες των Pillars στις οποίες κοντέψαμε να αυτοκτονήσουμε αλλά αν πας να τις διαβάσεις τώρα φαίνονται πολύ καλές. Το συγκεκριμένο chapter απλώς αφιερώθηκε σχεδόν εξολοκλήρου στο release του Ulquiorra.

Το chapter ήταν καλό. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν το release αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.

#847 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 February 2009 - 04:08

Eμένα η όλη σκηνή του Release του Ulquiorra μου φάνηκε πολύ επιβλητική πάντως. Ξέχασα ακόμη και το γεγονός ότι του φορέσαν φόρεμα.... Πολύ καλά αποδοσμένη λιτή και με την έμφαση να περνάει στους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να την δώ animated.

Btw... Κάτι μου λέει ότι ο Hitsugaya την έχει κάτσει την βάρκα. Έτσι και κάνει release η Hallibel είναι τελειωμένη υπόθεση.

#848 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 14 February 2009 - 13:50

Δεν μου αρεσε το chap.. πολυ μικρο και 3 σελιδες για να μου δειξει κατι που με ξενερωσε τελειως... το release του Ulquiorra... με μια λεξη, μουφα

Posted Image

#849 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 February 2009 - 14:16

Μετριο το chap, παλι αργα πηγε το Bleach

οι 3-4 αδειες σελιδες για να φιαξει ατμοσφαιρα θα αξιζαν αν το Release του ulqi ηταν καλυτερο, δηλαδη αν δεν ειχε το φορεμα......κατι μου λεει οτι ο kubo σχεδιασε το chap οσο ηταν στη τουαλετα......

qzMHWHd.png

#850 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 14 February 2009 - 15:17

Συμπαθητικό chapter again.

Είδαμε το release του Ulquiora το οποίο δεν ήταν κάτι το κορυφαίο, αλλά εμένα μου άρεσε πιο πολύ από την μακρημαλούσαw τσίτα του Grimmjaw...

Λητο αλλά για μένα ωραίο.

Τον πελάτιασε κανονικά τον Ichigo πάντως...

ΥΓ: Μείνει να "ανοίξει" και ο Stark για να τρελαθούμε

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#851 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 February 2009 - 00:26

Βρήκα αυτήν την φωτό παιδιά και πιστέυω πως έπρεπε να σας την δείξω. (ελπίζω να μην θεωρηθεί spam)
Spoiler:

^ Ωραίο χρωμάτισμα. Κοίτα να δεις που όσο πάει θα μας αρέσει το release του Ούλκι. Και τώρα πρόσεξα πως τα χέρια και οι ώμοι του είναι γυμνά.

#852 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 17 February 2009 - 14:26

εμενα οσο παει ολο και περισσοτερο μου μοιαζει για φορεματικη αυτο που φοραει ο ulqi :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#853 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 17 February 2009 - 21:03

Βρήκα αυτήν την φωτό παιδιά και πιστέυω πως έπρεπε να σας την δείξω. (ελπίζω να μην θεωρηθεί spam)

Spoiler:

^ Ωραίο χρωμάτισμα. Κοίτα να δεις που όσο πάει θα μας αρέσει το release του Ούλκι. Και τώρα πρόσεξα πως τα χέρια και οι ώμοι του είναι γυμνά.

ο μι τζι αυτό είναι ακόμη χειρότερο!!!!Δεν είχα προσέξει αυτή τη λεπτομέρεια.Πάει και ο Uqi!!!:cry5:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#854 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 18 February 2009 - 09:21

Για σας παρακαλώ, με τον Ulquiora!

Bind Murcielago

Γίνεται πιο δαίμονας από αυτό;

Στο chapt-- ή μάλλον, τα ακαθέκαστα: έχω να πατήσω εδώ κάτι αιώνες. Το λοιπόν, διάβασα 20 chapter μονοκοπανιά και έχω να πω πως νοιώθω σαν να έχω διαβάσει μόλις τα μισά. Πάει ΠΟΛΥ αργά, ρε παιδάκι μου...

Κυρίως, τα chapters αυτά χρησιμεύουν για να επιδειχθούν οι δυνάμεις των τσιρακιών του Aizen. Το κακό είναι πως αυτό γίνεται με πολύ ball-breaker τρόπο. Η ιστορία έχει κάνει pause εδώ και πολύ καιρό.

Τέσπα, I'm back.

Posted Image

#855 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 February 2009 - 11:23

Mεh πιο πανω ειχα πει οτι με αυτη την εμφανιση ο ulqiorra χανει κα8ε ειδος εκτιμησης που του ειχα γτ εμφανιζεται ως gay drakula-με το χρωμα αυτο γινεται και πιο οφ8αλμοφανες-ελπιζω τουλαχιστον απο πισω η τουαλετα που φοραει να μην ειναι ξωπλατη.Τουλαχιστον μεχρη στιγμης ο κουροσακι δεν εχει ελπιδα νικης και αυτο κατι λεει-μπορει να χασει στην τελικη ο uqli αφου παντα ετσι γινεται αλλα τουλαχιστον ως ντροπιασει μια φορα ακομα τον κουροσακι:nod:

Posted Image