Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
Phantom Duck
, Jun 21 2008 20:04
6162 replies to this topic
Posted 21 January 2009 - 20:34
Spoiler:
Posted 21 January 2009 - 20:40
Θες δν θες ο κομπαρσος αποφασισε να εμφανιστει
, pics k better info, οπως ειπα απο αυριο , καλα δν θα ειναι '''το'' chapter, αλλα παιζει να ειναι average xd

Posted 21 January 2009 - 21:55
αφού διάβασα τα τελευταία ποστ έχω μια απορία:
Who is yami?
Who is yami?

Posted 21 January 2009 - 22:05
Με τόσους κομπάρσους στην σειρά δε παραξενεύομαι που δε θυμάσαι. Είναι ο Εσπαδαίος 10.
Posted 21 January 2009 - 22:14
Oh god i just remembered who he is...
Σιγά την προσωπικότητα....
Σιγά την προσωπικότητα....

Posted 22 January 2009 - 09:10
Και μην ξεχνας και τα μεγαλα ρητορικα ερωτηματα--->Ulqi αυτος ειναι που ξαχνουμε?
Ulqi να τον σκοτωσω αυτον.Τελοσπαντων εχω απορια να δω γτ τελικα ο aizen φοβαται τοσο πολυ την orihime-ναι ξερω ειναι παραλογο να εχω απορια συγκεκριμενη στο κοσμο του bleach -
Τι διαφορετικο να εδειξε μεσα στο κοσμο του he την περιοδο που ηταν αιχμαλωτη του αιζεν και κατα ποσο αυτο 8α επηρεασει την μετεπειτα εξελιξη της(αν και ουσιαστικα δε νομιζω να ειναι και τπ το σοβαρο..μαλλον 8α αποδειχ8ει καμια παπαρια οπως στην σκνη με τον ichigo που λεει ειμαι καλυτερος επειδη χρησιμοποιω περισσοτερο τις δυναμεις του αλογου
).Btw ty φορ δε σποιλερς soul-eater kun:nod2:
Ulqi να τον σκοτωσω αυτον.Τελοσπαντων εχω απορια να δω γτ τελικα ο aizen φοβαται τοσο πολυ την orihime-ναι ξερω ειναι παραλογο να εχω απορια συγκεκριμενη στο κοσμο του bleach -
Τι διαφορετικο να εδειξε μεσα στο κοσμο του he την περιοδο που ηταν αιχμαλωτη του αιζεν και κατα ποσο αυτο 8α επηρεασει την μετεπειτα εξελιξη της(αν και ουσιαστικα δε νομιζω να ειναι και τπ το σοβαρο..μαλλον 8α αποδειχ8ει καμια παπαρια οπως στην σκνη με τον ichigo που λεει ειμαι καλυτερος επειδη χρησιμοποιω περισσοτερο τις δυναμεις του αλογου

Posted 22 January 2009 - 13:09
Την Ορίχιμε την ήθελε για να ενεργοποιήσει ή κάτι τέτοιο το μαραφέτι που αρρανκαροποιεί τους Χολέους. Τώρα γιατί δεν την σκότωσε αν την φοβάται, ας πούμε ότι την χρησιμοποίησε σαν δόλωμα για τους άλλους, ενώ αυτός κάνει την επίθεσή του.
Posted 22 January 2009 - 19:57
Bleach 342:The Greed
Spoiler:
Posted 22 January 2009 - 22:22
για τα spoilers
Spoiler:
Posted 23 January 2009 - 11:44
Παιδιά, πρέπει να έγινε ένα λάθος. Ο Γιάμι δεν είναι ο Εσπάντα 10. Είναι το... Φράξιο του Ουλκιόρα. Οι Εσπάντα είναι 9...
Τα Φράξιο δεν είναι υποτίθεται ισοδύναμα με τους υπαρχηγούς των καπετανέων;
Τα Φράξιο δεν είναι υποτίθεται ισοδύναμα με τους υπαρχηγούς των καπετανέων;
Posted 23 January 2009 - 13:25
Bασικα ο Yami ειναι ο εσπαντα νουμερο 10 to τατουαζ με το νουμερο του ειναι στον αριστερο ωμο του.Βασικα ολα τα fraccion ειναι κατωτερης δυναμης απο τον εσπαντα μαστερ τους αλλα τα πιο δυνατα που εχουμε δει μεχρι στιγμης κυμαινονται στα επιπεδα μετχυ captain και vice captain.Παντως απλα στο λεω επειδη μπορει να το ειχες ξεχασει για το νουμερο

Posted 23 January 2009 - 13:28
Παντως για κομπαρσος εκανε καλη εμφανιση , respect απλα
, πως τον θυμιθηκαν μετα απο 100+ chapters, αυτο ειναι το ερωτημα
, οσο για τα αλλα που εγιναν(loli,moli troli and inoue
,emo vs ichigo) no comment
, παντως οπως ειπε κ ο Ridelub, κριμα που δεν έσκισαν όλο το top της Orihime

Posted 23 January 2009 - 13:59
Το ζητημα ειναι 1 οτι ο kubo σε κατι τετοια 8εματα χαλαει.Πας και δειχνεις το ξεσκισμα των ρουχων ωραια δειξτο μεχρι το τελος να σου πω αμα 8α ξαναβγει το op ποστε στην κορυφη-ολοι οι horny ιαπωνες αυτο 8α διαβαζαν.Παντως κορυφαια σκηνη ειναι η κατσικα σκυλακι hollow .Ελεος του εβαλε μασκα και κερατα και το εχει σα πετ ο yami-τι αλλο 8α δουμε