Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5911 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 28 November 2014 - 21:12

Δηλαδή μέχρι τώρα βλέπαμε τον Ichibei σε base form και μόνο; Τώρα έκανε shikai; Wow. Βάζει πλώρη να αντικαταστήσει τον Yamamoto ως τον δυνατότερο shinigami. Μπορεί να έχουμε και ευκαιρία να το διαπιστώσουμε στα σίγουρα μιας και ο Yhwach έχει το bankai του Yamamoto. Κόβω να το χρησιμοποιεί όπου να είναι. Επομένως, οι Royal Guards έχουν κανονικά σικάγια και μπανκάγια. Ευτυχώς.

Μου έλειψε μια τόσο έντονη μάχη. Το καλό είναι πως, παρότι ο Ichibei λογικά θα χάσει, τουλάχιστον δικαιολογεί το όνομα του ως Royal Guard. Είναι τρομερά badass και creepy ταυτόχρονα ο καλόγερος. Περιμένω και τους υπόλοιπους RGs να κάνουν το ίδιο με τους Elites του Yhwach.

Για τα special war potential, μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να μην είναι ο Urahara μέσα στην πεντάδα μετά από όλα όσα έχει κάνει. Και όπως είπα, η Yoruichi βάζει υποψηφιότητα με τον Heavenly armor της. Θα δούμε.

Και για να πω και 'γω τη γνώμη μου για τα πιο πάνω σχόλια η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα κάποια αλλαγή σε θέμα ηλικίας στον Ywach.

'Ελα βρε. Είναι ολοφάνερο.

Spoiler:

#5912 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 28 November 2014 - 21:34

Δηλαδή μέχρι τώρα βλέπαμε τον Ichibei σε base form και μόνο; Τώρα έκανε shikai; Wow. Βάζει πλώρη να αντικαταστήσει τον Yamamoto ως τον δυνατότερο shinigami. Μπορεί να έχουμε και ευκαιρία να το διαπιστώσουμε στα σίγουρα μιας και ο Yhwach έχει το bankai του Yamamoto. Κόβω να το χρησιμοποιεί όπου να είναι. Επομένως, οι Royal Guards έχουν κανονικά σικάγια και μπανκάγια. Ευτυχώς.

Μου έλειψε μια τόσο έντονη μάχη. Το καλό είναι πως, παρότι ο Ichibei λογικά θα χάσει, τουλάχιστον δικαιολογεί το όνομα του ως Royal Guard. Είναι τρομερά badass και creepy ταυτόχρονα ο καλόγερος. Περιμένω και τους υπόλοιπους RGs να κάνουν το ίδιο με τους Elites του Yhwach.

Για τα special war potential, μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να μην είναι ο Urahara μέσα στην πεντάδα μετά από όλα όσα έχει κάνει. Και όπως είπα, η Yoruichi βάζει υποψηφιότητα με τον Heavenly armor της. Θα δούμε.

'Ελα βρε. Είναι ολοφάνερο.

Spoiler:

Ωχ....δικαιο εχεις.... αλλα με 1 τσαπτερ καθε εβδομαδα πως να το καταλαβω και εγω ο ερμος...

Παντως με ολο αυτο το δυναμικο που μας εχει βγαλει μεχρι τωρα ο ichibei ελπιζω να μην γινει το chiche'  ''τωρα που μας εδειξες τι μπορεις να κανεις ειναι η σειρα μου = Εχασες'' Ας διακοπει με καποιο αλλο τροπο η μαχη...

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#5913 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 29 November 2014 - 00:38

Γέρος είναι 100 φορές πιο μπάντας μάδερ φάκερ

#5914 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 December 2014 - 14:41

Spoiler: 608

#5915 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 04 December 2014 - 16:29

Είναι λίγο op ή μου φαίνεται ο μπάρμπας...τσόντα τον έχει πάει....

2008ipman01.jpg

#5916 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,929 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 December 2014 - 18:29

Ναι και αν απομεινει εστω κ λιγο λογικη στον Kubo,o Ichibe δεν θα χασει!

image.jpg

#5917 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 04 December 2014 - 21:10

Μόνο που ο Ichibei θα χάσει. Δεν γίνετε να hypeάρεις κάποιον σαν τον μεγάλο κακό και να τον βάζεις να χάνει στην πρώτη σοβαρή μάχη που δίνει. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί ο Ichibei να έχει κάνει release, αλλά ο Yhwach δεν έχει χρησιμοποιήσει ούτε το schrift του, ούτε το bankai του Yamamoto, χώρια που φαίνεται ότι έχει και ένα σωρό κόλπα στο μανίκι του. Ακόμα και αν δεν μπορέσει να τον νικήσει μόνος του (που αμφιβάλλω), μην ξεχνάτε τον Hashwald και τον Ishida που παρακολουθούν την μάχη σε ξαπλώστρες πίνοντας μοχίτο με την Royal Guard και τους elite παρακολουθώντας το θέαμα.

Απλώς επειδή θα ήταν φόλα να βάλει τον Ichibei, τον, κατά πάσα πιθανότητα, δυνατότερο shinigami που έχει υπάρξει να χάνει μέσα σε τρία chapters λες και είναι κομπάρσος, ο Kubo δημιουργεί μια μάχη που φαίνεται και είναι αμφίρροπη και καλά κάνει. Αυτή η μάχη είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη που έχει γραφτεί για την σειρά από την εποχή του Soul Society και την ευχαριστιέμαι όσο τίποτα άλλο. 

Edited by Osama Bin Laden, 04 December 2014 - 21:11.

#5918 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 December 2014 - 00:08

Συμφωνώ, καλύτερη αντιπαλότητα μέχρι στιγμής. Είναι και τα σχέδια και των 2 άψογα. Ο παρανοϊκός φαλακρός μοναχός και ο μουστακαλής Βασιλιάς.

Επίσης, 100% ο ΑχΒαχ τον έχει.

Ένα flashback λοίπει εδώ, 1000 χρόνια πριν.

qzMHWHd.png

#5919 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,929 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 December 2014 - 04:15

Ο Βαχ απο οτι καταλαβα εχασε τις δυναμεις του Yamamoto,ή κανω λαθος;Αρα δεν νομιζω να μπορει να τις χρησιμοποιησει μεχρι να σκοτωσει τον Ichibe...

image.jpg

#5920 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 06 December 2014 - 02:51

Τρέλανε μας Κούμπε

Ευχαριστιέμαι αυτή τη μάχη όσο δεν έχω εδώ και χρόνια στο bleach

To art απλά έχει φτάσει ουράνια επίπεδα: (b(l)ackgrounds στην πρώτη σελίδα? hell froze over!

ανυπομονώ για κάτι σε fillerless anime βασικά

Edited by Six Winged Angel, 06 December 2014 - 02:51.

#5921 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 06 December 2014 - 03:05

Noμίζω είμαστε αρκετά ώριμοι για να αναγνωρίσουμε το προφανες.

Το Bleach ανεβοκατεβαινει σαν τραμπάλα ανάλογα με το πιος παλεύει με πιον την εκάστοτε στιγμή.

Το Ichibe Bach δλδ  είναι φυσιολογικό να κρατήσει σε εγρήγορση τον αναγνώστη ο Royal δε θα πέσει καθόλου εύκολα

Ενα πράγμα που δεν θα ήθελα να δώ είναι ichigo και λοιποί πάνω στον Ιshida και τον Jugram οσο ο Bach είναι απασχολημένος με τον Ιchibe.

Πολύ γραμικη εξέλιξη και δεν προκείτε να συμβεί ελπίζω. Αν και δεν θα το αποκλείσω μιας και ο Bach παράτησε στην κυριολεξία τους πάντες και έτρεξε να βρεί τον Ichibe.

p.s ασχετο....ο Richter επαιξε Bach (well tempered clavier )στην κηδεία του Stalin.

Edited by Juda, 06 December 2014 - 03:18.

#5922 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,929 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 December 2014 - 19:27

Δεν καταλαβα το σημειο που λεει ο Ichibei οτι παιρνει ολο το σκοταδι απο τους shinigammi και μετα δειχνει τον Urahara.Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα ο τυπας μου φαινεται πολυ υποπτος απο την αρχη της σειρας.

Edited by Kaidou, 06 December 2014 - 19:28.

image.jpg

#5923 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,929 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 11 December 2014 - 19:49

Double post:Νταξει,ο μονος τροπος να νικουσε ο μπαρμπας τον Ichibe ειναι να εχει για quincy δυναμη "Κανω οτι θελω,οπως το θελω",κατι παρομοιο ειναι και οι πραγματικες του δυναμεις απο οτι καταλαβα...Διαβασα ενα ευστοχο σχολιο σε ενα review,"A" for the "Asspull"! :nosey: 0 φαντασια!!!

Edited by Kaidou, 11 December 2014 - 19:51.

image.jpg

#5924 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 12 December 2014 - 01:07

He can see into the future.........

Aυτο δε λέει τπτ βέβαια. ελπιζω στο επόμενο να εξηγήσει τι παιχτηκε με το bankai.

Και Κάργα προβλέψιμος θα μου πεις αλλα αυτος είναι ο Kubo.

Λέτε να φάει κανένα επικό K.O ο μοναχός ?

#5925 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 12 December 2014 - 01:16

Δεν νομίζω ότι έφαγε K.O. ο Ichibei. Απλώς θα είναι λιγότερο one-sided η μάχη από εδώ και πέρα.