Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5866 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 08 August 2014 - 22:40

Αν δεν ξεφορτωθούμε τώρα τον κοντοπούστη, τουλάχιστον Mayuri make him suffer

#5867 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 20 August 2014 - 10:38

Chapter is out

Spoiler:

More or less, ήταν καλό chapter.

#5868 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 20 August 2014 - 14:01

Πολύ καλό chapter και αυτήν την εβδομάδα! Mayuri ακόμα μία φορά απολαυστικός και η φάτσα του στην τελευταία σελίδα όλα τα λεφτά :P Από του λίγους χαρακτήρες γενικότερα σε manga, που έχει πιάσει τόσο καλά το concept του τρελού επιστήμονα.

Μου αρέσει η θεωρία σου Kaizer και πιστεύω πως για να τον ρωτάει έτσι standar του το έχει δώσει σε στιγμή πριν από αυτήν την μάχη χωρίς να το καταλάβει. Κάτι τέτοια τα έχει ο Mayuri βούτυρο στο ψωμί του!

#5869 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 September 2014 - 13:44

Παιδια θυματε κανενας να μου πει, ποιο chapter ειναι αυτο ΠΡΙΝ ο kenpachi πολεμαγε εναντιων ενως παιδιου-τυπου πο εκανε πραγματα με την φαντασια του η κατι τετοιο?Γιατι τοτε, το διαβαζα δεν το διαβαζα (ειχα ψιλοβαρεθει μετα απο πολλα συνεχομενα βαρετα chapters ειναι η αληθεια) και ηθελα να το συνεχισω απο εκει αλλα δεν θυμαμε ποιο chapter ητανε ρε γαμμοτο...

Edited by Itachi Akatsuki, 04 September 2014 - 13:44.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5870 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 04 September 2014 - 21:51

http://www.mangareader.net/bleach/595/13
Η επιτομη της προτασης "Παρε τα $^# μου" :P

header.jpg?t=1485907896

#5871 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 09 October 2014 - 12:45

Chapter 600

Spoiler:

#5872 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 10 October 2014 - 11:37

Chapter 600

Spoiler:

Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Με την αποκάλυψη αυτών των τριών τελευταίων, ξέρουμε πλέον όλες τις αντιστοιχίες γραμμάτων και Sternritter, εκτός από ένα, το Ν. Έχουμε όμως δύο Sternritters χωρίς γράμμα, τον Shaz Domino και τον Commisioner Gordon. Wtf παίζει εδώ; Ξέχασε ακόμα και ο Kubo ότι υπάρχει ο Shaz Domino; :P

Και yeah, οι τέσσερις elite έχουν επιτέλους αυτόν τον απειλητικό αέρα που έλειπε από πολλούς από τους συναδέλφους τους. Κρίμα που κατά πάσα πιθανότητα απλώς υπάρχουν για να δούμε την δύναμη της Royal Guard πριν φάνε ξύλο και αυτοί με την σειρά τους από τον Beethoven.

#5873 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 10 October 2014 - 13:36

Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Με την αποκάλυψη αυτών των τριών τελευταίων, ξέρουμε πλέον όλες τις αντιστοιχίες γραμμάτων και Sternritter, εκτός από ένα, το Ν. Έχουμε όμως δύο Sternritters χωρίς γράμμα, τον Shaz Domino και τον Commisioner Gordon. Wtf παίζει εδώ; Ξέχασε ακόμα και ο Kubo ότι υπάρχει ο Shaz Domino; :P

LOL. Έχεις δίκιο. To πιο πιθανό είναι το τελευταίο. Ή απλά μιας και ο Shaz πέθανε στην πρώτη invasion, μπορεί να αντικαταστάθηκε προτού ξεκινήσει η δεύτερη. Ο Commisioner Gordon λογικά είναι o Sternritter "N" μιας και τον έχει δείξει μαζί με τους άλλους κάμποσες φορές. Είναι απίθανο να είναι απλός foot soldier.

#5874 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 12 October 2014 - 14:26

LOL. Έχεις δίκιο. To πιο πιθανό είναι το τελευταίο. Ή απλά μιας και ο Shaz πέθανε στην πρώτη invasion, μπορεί να αντικαταστάθηκε προτού ξεκινήσει η δεύτερη. Ο Commisioner Gordon λογικά είναι o Sternritter "N" μιας και τον έχει δείξει μαζί με τους άλλους κάμποσες φορές. Είναι απίθανο να είναι απλός foot soldier.

Το μόνο θέμα που έχω με τον Shaz Domino είναι ότι ήταν ο δεύτερος Sternritter που αντιμετώπισε ο Ichigo (μετά τον Quilge Ope). Μου φαίνεται αδιανόητα ηλίθιο να πέθανε με 5 panels εμφάνιση από τον Ichigo την στιγμή που ο τελευταίος παιδευόταν να νικήσει τον Quilge και σχεδόν δεν τον νίκησε στο τέλος. Επίσης, το wasted potential των Sternritter θα φτάσει σε άλλο επίπεδο αν μάθουμε ότι ο Shaz πέθανε... offscreen. Ούτε ο Kubo δεν θα έκανε κάτι τέτοιο πιστεύω, με τόσες μάχες να έπονται ακόμα, αλλά μετά από τον τρόπο που σκότωσε τον Cang Du και τον BG9 είμαι έτοιμος για τα πάντα.

Για τον Gordon δεν ξέρω τι να πω πλέον, πραγματικά. Μετά την μάχη του με τον Shunsui ήταν ο Sternritter που ήθελα να δω περισσότερο σε full μάχη γιατί πίστευα ότι ήταν από τους δυνατότερους. Από το πρόσφατο one-hit shikai triple kill του Byakuya όμως έχω ξενερώσει απίστευτα γιατί έκανε τρία πιθανά rematches απείρως λιγότερο ενδιαφέροντα. Το μόνο που σώζει τον Gordon είναι να είναι ο κουκουλομένος "C" που βρίσκεται με τον Beethoven και η όλη φάση κάτω να είναι Illusion/fake image/whatever, αν και κάτι μου λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση.

#5875 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 October 2014 - 14:46

Μόλις τελείωσαν οι κομπαρσομάχες (ελπίζω) πήρε τα πάνω του για μένα το bleach, Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

#5876 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 16 October 2014 - 18:20

Γαμάτο chapter. Ο Nimaiya καθαριστήριο - πλυντήριο :P

#5877 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 October 2014 - 20:18

Μου φαίνεται λιγάκι χλωμό να καθάρισε πράγματι τους Sternritters τόσο εύκολα και δίχως να δούμε πρώτα τις ειδικές τους ικανότητες/βολστάντια. Για μια φορά πάντως, ας δούμε λιγάκι ισορροπημένες μάχες.

#5878 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 16 October 2014 - 20:47

Μου φαίνεται λιγάκι χλωμό να καθάρισε πράγματι τους Sternritters τόσο εύκολα και δίχως να δούμε πρώτα τις ειδικές τους ικανότητες/βολστάντια. Για μια φορά πάντως, ας δούμε λιγάκι ισορροπημένες μάχες.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Kubo σκοτώνει Sternritter χωρίς να δείξει το Βολστάντι του πάντως, αν και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον δεν έχουν όλοι τους τελικά. Πάντως, αυτοί οι τέσσερις σίγουρα έχουν γιατί υποτίθεται ότι είναι elite ακόμα και ανάμεσα στους Sternritters, χώρια που δεν ξέρουμε τι ικανότητα τους δίνουν τα επίθετά τους ακόμα. Απλώς πιστεύω ότι έβγαλε τρεις από τους τέσσερις εκτός προσωρινά ώστε να δούμε ένα "καθαρό" duel Askin vs Nimaiya. Πολύ θα ήθελα να είναι μια ισορροπημένη με πολλά πάρε-δώσε μάχη, και ακόμα περισσότερο θα ήθελα ο Askin να κερδίσει τον λιγάκι αντιπαθητικό Nimaiya αν και κάτι μου λέει ότι θα πάει "hurr durr είμαι royal guard hurr durr σε νικάω με shikai because hurr durr."

Askin ftw, by the way. Μακράν ο αγαπημένος μου από τους Sternritters.

#5879 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 October 2014 - 20:54

Τουλάχιστον με τον Askin μπορούμε να καταλάβουμε τι λέει!

qzMHWHd.png

#5880 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 23 October 2014 - 15:29

Πιο bleach δεν γινόταν αυτό το chapter.

09pntFA.png?1