Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5311 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 12:36

δε ξέρω, είδα καλά; το είδατε και εσείς;;

Νομίζω πως είδα έναν γατούλη.

#5312 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 12:37

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5313 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 12:40

Spoiler:

μα δεν έπρεπε να έχει πεθάνει κάποιος;
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#5314 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 13:11

Έκπληκτος θα πω ότι μου άρεσε αυτό το τεύχος.... :oo: Έδειξε πράγματα και άτομα που ναι μεν προκαλούν αυτή την απορία και αν δεν ήταν κάτι που κάνει πάντα ο Κούμπο θα σπαζόμουν, αλλά απο τη στιγμή που σπάνια πεθαίνει κάποιος, ήταν κάτι φυσιολογικό.

Για το σπόιλερ, το συζητούσα τις προάλλες κάπου και εκεί άκουσα το ίδιο οπότε, ναι, κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτός. Τους Fullbringers δεν τους πάω παρόλο που με τρομερά μαγικό τρόπο αυτοί και ακόμα και το σαπάκι ο Ganju θα έχουν γίνει υπερδυνατοί (γιατί δεν εμφανίστηκαν όταν πέθαινε ο κόσμος οεο;;;)

Κον ωραίος και άκυρος, Ινούε τη σπάει σχεδόν σε όλους αλλά μου αρέσει παρά το σπαστικό Kurosaki-Kun~~ Τώρα να δούμε τι θα γίνει..

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5315 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 13:12

μα δεν έπρεπε να έχει πεθάνει κάποιος;

Για τον Grimmjow λες?
Οι αλλοι 3 ουτως ή αλλως ειχαν πεθανει.
Ο γατουλης σωθηκε και κοιταζε τον ουρανο οφ πανελ επι απειρα τσαπτερς :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5316 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 13:30

GRIMMJOW. ΕΙΝΑΙ Ο GRIMMJOW ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

:burningbe3: :burningbe3: :burningbe3: :burningbe3: :burningbe3: :burningbe3: :burningbe3: :burningbe3: :burningbe3: :burningbe3:

*ηρεμεί*

ΟΚ, εισπνοή, εκπνοή... Είμαστε καλά.

Μου άρεσε το chapter. Πολύ. Ο Mayuri να κυνηγάει τον Kon τριγύρω με άφησε χωρίς νεφρό. :hihi2: Στοίχημα ότι το "nice contract" που έκανε ο Urahara με τον Grimmjow (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝ-- *αυτοχαστουκίζεται*) είναι να πολεμήσει τον Ichigo στο μέλλον, μιας και ο κύριος είναι ο νέος Vegeta.

ΩΧ. Σα τί να μάθει ο Ichigo στο παλάτι που θα τον κάνει να το βάλει στα πόδια, δηλαδή; Γιατί, η σκέψη και μόνο να φύγει ο Ichigo ενώ οι άλλοι κινδυνεύουν... δε στέκει. Ο Ichigo ήταν πάντα ο "προστάτης". Έπεται αποκάλυψη με τη Masaki, yell yeah! :wis:

"He became huge and turned into stone, so I'm using him to hold the banner."
"That's too lame to be true!"

:hihi2: :hihi2: :hihi2: Να το Bleach που αγαπώ. Κι άλλο, κι άλλο!

"Even if it means that uncle will be sad."

Uncle... Isshin;;;; Ο Isshin είναι Shiba; Γι'αυτό μοιάζει ο Ichigo με τον Kaien; :hmmm: Θέλω.

Fullbringers! With Ganju! :oo: Ρε κοίτα ποιοί εμφανίστηκαν χωρίς να τους περιμένουμε! Well played, Kubo, well played.
Πραγματικά, δε περίμενα να τους ξαναδώ... ποτέ. Βέβαια, το γεγονός ότι είναι εκεί, πάει να πει ότι πέθαναν στον πραγματικό κόσμο, πήγαν στην SS και τους περιμάζεψαν οι Shiba από εκεί. Ενδιαφέρον. :orly:

Και να το παλατάκι. Και είναι τα βουνά Halleluja από το Avatar του Cameron... Or something.

Και ναι, ανυπομονώ για το επόμενο. :joyful: GRIMMJOW!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5317 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 14:53

Χαμος ρεεεεε!!!!Grimmjow θα ναι ρε ποιος να ειναι?Και αυτοι ηταν οι Fullbringers νομιζω?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5318 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 15:21

Εντελως αδιαφορο το chapter για μενα. Ισως φταιει το οτι δεν μπηκα στον κοπο να ασχοληθω με το Fullbring arc. Επισης θεωρω ενδεχομενη εμφανιση του Grimmjow τελειως ανουσια. Τι μπορει να προσφερει στην ιστορια ενα arrancar που εχασε απο τον Φραουλα πριν καν γινει super saiyan;

Anyway, ελπιζω τωρα στο παλατι να εχουμε καποια σοβαρη αποκαλυψη(μαζι με το καθιερωμενο powerup) γιατι το κλιμα εχει χαλασει πολυ. Μολις πεθανε ο captain commander, αλλοι 2 captain εγιναν κιμας μαλλον χασαμε και τον Kira πιο πριν( :nanteee: ) και ο Kubo εχει ορεξουλες για Kon και αστειακια -.-

#5319 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 17:41

Grimmjow, Ginjou και Tsukishima σε ενα τσαπτερ? OMG, τα Χριστουγεννα ηρθαν νωρις :D

Grimmjow, Grimmjow, Grimmjow, Grimmjow!

Σοβαρα τωρα, υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλος??

#5320 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 18:04

Συμπέρασμα. Οι Fullbringers πέθαναν. Αλλά ήταν κανονικοί άνθρωποι, οπότε οι ψυχές τους έφτασαν στην Soul society και η Kuukaku τους πήρε από την Rukongai. Dammit, δεν μου 'χαν λείψει καθόλου!!!

Kon, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!!! Kon, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!!!

Η επιστροφή του Grimmjow, μετά από τόσο καιρό που το ξέρουμε, με τέτοιο τρόπο, απ' την άλλη, δεν με συγκινεί καθόλου...

Τελικά ο Ίτσιγκο, αν έχει καταγωγή και από την οικογένεια Σίμπα, απλά έχει πάρει απ' όλους... Από την άλλη, ποια είναι 4η οικογένεια; Σίμπα, Σιόιν, Κουτσίκι και ;;;

#5321 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 19:19

O grimmjow ειναι 100%
Ριξτε μια ματια σε αυτη τη σελιδα. Μεσσαιο καρε τερμα αριστερα, το χερι που φενεται.

Οριστε και μια εικονα του Grimmjow
Δημοσιευμένη  εικόνα

2bbd14fc.jpg

#5322 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 19:53

Επισης θεωρω ενδεχομενη εμφανιση του Grimmjow τελειως ανουσια. Τι μπορει να προσφερει στην ιστορια ενα arrancar που εχασε απο τον Φραουλα πριν καν γινει super saiyan;

Τι μπορεί να προσφέρει στην ιστορία το μισό cast του bleach? XP

anyway καλό το τσαπτεράκι

-columns, columns everywhere!

#5323 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 21:02

Επισης θεωρω ενδεχομενη εμφανιση του Grimmjow τελειως ανουσια. Τι μπορει να προσφερει στην ιστορια ενα arrancar που εχασε απο τον Φραουλα πριν καν γινει super saiyan;

Well, πιθανοτατα ο Grimmjow εχει κανει καποιο power up. Αποτελειωσε τον Kirge τον οποιο μονο αδυναμο δεν τον λες, εχωσε το σπαθι του μπροστα στη μουρη του Urahara και ειναι ακομα ζωντανος επειδη ειναι λατρεμενος απο το fanbase του Bleach. Ολα αυτα ειναι σοβαρες ενδειξεις οτι εχει δυναμωσει.

#5324 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 21:03

Δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να το δω ξεκάθαρα με τα ίδια μου τα μάτια! Δε θα μου πάρετε εσείς τη χαρά μέσα από τα χέρια! Αρκετό trolling έχω φάει απ' τον Lady Gaga fan Kubo, αρνούμαι να σωριαστούν οι ελπίδες μου σαν τραπουλόχαρτα μπροστά σε ανεμοστρόβιλο για μια ακόμα φορά...

GRIMMJOOOOOOW~~~!!!! :nanteee: :nanteee: :nanteee: Please let it be you! Please let it be you! Please appear in less than 30 more chapters! Dafuq is with this downright TEASING! :madtodeath:

#5325 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 21:09

Δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να το δω ξεκάθαρα με τα ίδια μου τα μάτια! Δε θα μου πάρετε εσείς τη χαρά μέσα από τα χέρια! Αρκετό trolling έχω φάει απ' τον Lady Gaga fan Kubo, αρνούμαι να σωριαστούν οι ελπίδες μου σαν τραπουλόχαρτα μπροστά σε ανεμοστρόβιλο για μια ακόμα φορά...

GRIMMJOOOOOOW~~~!!!! :nanteee: :nanteee: :nanteee: Please let it be you! Please let it be you! Please appear in less than 30 more chapters! Dafuq is with this downright TEASING! :madtodeath:

:orly: :orly: :orly: :orly: :orly: :orly: :orly: :orly: :orly: :orly:

Ναι, ας εμφανιστει.. να τον απολαύσουμε ενώ τις τρώει απο τα κουίνσι! :awww: (αυτό θα ήταν το φυσιολογικό)

Στο σύμπαν του Kubo, θα γυρίσει και θα έχει δύναμη 3 φορές μεγαλύτερη από το Stark, το βλέπω... Φωνάζει! :golgo:

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα