"And then Aizen had to come and ruin everything!"
Spoiler:
Όλα είναι θέμα γούστου. Για παράδειγμα του τύπου δεν του άρεσε το TBTP, κακή γνώμη για το οποίο ακούω σπάνια. Ή λέει "bullshit" την στιγμή στο Dome arc όπου η Orihime τα έχει παίξει και δεν μπορεί να κάνει heal στον Ichigo, λες και είναι απίθανο να συμβεί αυτό σε ένα 16χρονο κορίτσι το οποίο έχουν απαγάγει, έχει καθαρά αναφερθεί πως οι απαγωγείς έπαιζαν με το μυαλό της και μόλις το αγόρι που αγαπά να έχει μια τρυπάρα στο στήθος του... Haters gonna hate, φάση. Αλλά όλα είναι point of view τελικά. Εμένα πχ μου άρεσαν οι arrancars (από την στιγμή που επικεντρώθηκε στους Espada και μόνο), μου άρεσαν κάποια στοιχεία στο FB arc και σίγουρα μέχρι τώρα το καινούριο arc. Ναι, συμφωνώ πως κάνει κοιλιές αλλά το Bleach έχει διαφορετικό στυλ από το One Piece και το Naruto (κυρίως στο πως σου περνάει κάποια μηνύματα) αλλά οι περισσότεροι φυσικά το κρίνουν με βάση εκείνα..
Εγώ πολύ χαίρομαι που το Bleach "έπεσε" στα ratings γιατί είχε αντίκτυπο και εδώ. Πολλά από τα άτομα που έγραφαν ή καλύτερα κορόιδευαν εδώ, το παράτησαν και άφησαν το thread σε όσους πραγματικά ήθελαν να συζητήσουν για την σειρά. Μερικοί είστε καινούριοι και δεν γνωρίζετε τι rants και spamming έτρωγε το συγκεκριμένο thread μέχριν πριν 2 περίπου χρόνια. Bleach Hole είχε καταντήσει. Γενικά,στα discussion boards εχουν μείνει τα άτομα που αγαπάνε και απολαμβάνουν ακόμα την σειρά κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ.
Κατ'εμε,το bleach αυτην την στιγμη ειναι το πιο ενδιαφερον απο τα 3 μεγαλα shounen!!Ανυπομονω για την συνεχεια!!