Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#451 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 28 November 2008 - 18:53

Οντως το σημερινο chapter ηταν γαματο.Τωρα αυτο που θελω ειναι να δω τον ukitake να δερνει το πιτσιρικι και μετα τον Stark να τσαντιζεται και να τους πλακωνει και τους 2 captains :P!!!!

#452 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 November 2008 - 19:53

Παντως το οτι δε 8α πε8ανει κανενας ειναι το μονο σιγουρο.Βεβαια επιτελους βλεπουμε να τρωνε και λιγο ξυλο οι αν8ρωποι^^γτ πολυ πανω τους το ειχαν παρει.Πολυ ωραια βεβαια ειναι η τελευταια pic που μου 8υμισε τον kira οπως τον ειχαμε δει στην αρχη της μαχης πολυ μπλακ και ετσι ιμπα αν και ο μονος που δεν εχει τετοιο χαρακτηρα.Αρε κουμπ ταλεντο (ρε ξερει τι κανει ο τπασ μας ξενερωνει για να δεχτουμε τα επομενα chapterakia με τροπο ειναι μαστορασ ουτε ο φωσκωλος τετοια αγωνια^^)

Posted Image

#453 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 29 November 2008 - 01:58

Average Chap,next one,μακαρι να συνεχισι ετσι κ πιο καλα

Posted Image

#454 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 November 2008 - 02:24

μετριοτατο chap, απλα λιγο καλυτερο απο τα προηγουμενα....αντε να δουμε τι θα δειξουν μετα....

qzMHWHd.png

#455 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 29 November 2008 - 12:08

:kill4u: Της έκοψε κομμάτι από το πλευρό......κορυφαίο.

Και o Ukitake ήταν πολύ cool...

Αυτό το chapter μου άρεσε. Και το διάβασα χωρίς να καταλάβω πότε τελείωσε.

2 συνεχόμενα ωραία chapter ;? Αντε να δούμε μήπως αρχίσει να παίρνει τα πάνω του πάλι το Bleach.

Κάτι που ήθελα και εγώ να παρατηρήσω. Let's all hope for an interesting future

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#456 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 29 November 2008 - 19:50

ρε παιδιά..πριν από αυτή την κατρακύλα το μπλιτς ήταν πάρα πάρα πολύ καλο.....απλά με τόσες μαμακίες που έδειξε χάσαμε πάσα ιδέα...άντε μπας και διορθοθεί..έχω αρχίσει να το πιστεύω...
Posted Image
Spoiler:

#457 Monty

Monty

Bring Out Your Dead

• Members
  • 13 posts

Posted 03 December 2008 - 05:44

ρε παιδιά..πριν από αυτή την κατρακύλα το μπλιτς ήταν πάρα πάρα πολύ καλο.....απλά με τόσες μαμακίες που έδειξε χάσαμε πάσα ιδέα...άντε μπας και διορθοθεί..έχω αρχίσει να το πιστεύω...

βασικα ειχε γινει πολυ αργο με τις μαχες του ichigo στο Muendo.Τωρα ομως ειναι αρκετα καλο
Και να μην ητανε παντως θα το διαβαζα γιατι θελω να δω το τελος
3 χρονια εχω χασει απο την ζωη μ περιπου διαβαζοντας το:nosey:

Η Matsumoto παντως με καποιο μαγικο τροπο θ γινει κομπλε μια και το plot jutsu την σωζει :himitsu:
Posted Image
Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Spoiler:

#458 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 06:22

δεν ξέρω αν θα σωθεί..άλα όταν είδα τον υπά να της κόβει το πλευρό και να το κάνει μπριζόλα...δεν φαντάζεσαι τι ανακούφιση ένιωσα..να σου πω την αλήθεια και εγώ για να δω που θα φτάσει το βλέπω...έχει χαθεί τον ενδιαφέρον μου πλέον..δεν μου είναι κόπως βνα αφιερώνω 5 λεπτά από την εβδομάδα μου για να δω...αν όμως είχε τεέιώσει και μου είχανε μείνει 100 τσάπτερς ας πουμε, θα το είχα παρατήσει εδώ και καιρό..
Posted Image
Spoiler:

#459 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 December 2008 - 14:46

δεν ξέρω αν θα σωθεί..

σου υπενθιμιζω οτι μιλαμε για bleach........

παντως οσο αφορα τον himera κατι μου λεει οτι θα τον διαολοστυλει ο φαλακρας με bankai

qzMHWHd.png

#460 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 15:21

σου υπενθιμιζω οτι μιλαμε για bleach........

παντως οσο αφορα τον himera κατι μου λεει οτι θα τον διαολοστυλει ο φαλακρας με bankai

μα αυτός είναι όλος ο σκοπός....να πάρει πίσω την τιμή του ο ικάκου....για αυτό γίνεται όλο αυτό το σκινικό...
Posted Image
Spoiler:

#461 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 03 December 2008 - 20:11

Bleach 337 little summary:

Spoiler:

Νταξ,κ αυτο το chap ενδιαφερον θα εχει..,καλα παμε

Posted Image

#462 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 20:22

Bleach 337 little summary:

Spoiler:

Νταξ,κ αυτο το chap ενδιαφερον θα εχει..,καλα παμε

μακάρι...καλό φαίνεται...ε και προφανός,τελευτέος μένει ο ικάκου, και μάλλον θα δούμε μπανκάι..
Posted Image
Spoiler:

#463 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 December 2008 - 22:52

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και fake το spoiler. Εμένα έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον. Θα δούμε αύριο αν θα βγει κανένα καινούριο spoiler αλλιώς θα μάθουμε μεθαύριο.

#464 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 03 December 2008 - 23:24

Trust me,μια χαρα real ειναι

Posted Image

#465 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 December 2008 - 09:37

Trust me,μια χαρα real ειναι

Για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω ότι είναι fake δεν εννοώ πως το έβγαλες εσύ απο το μυαλό σου. Το λέω γιατί αρκετές φορές σε σάιτ που βγαίνουν πρώτα (bleachexile πχ) μερικές φορές είναι fake και απο εκεί διαδίδονται. Δεν σου φαίνεται ας πούμε λίγο περίεργο που κοτζάμ General Commander μπαίνει στην μάχη εναντίον του κατοικίδιου των φράκσιο της εσπάντα του Άιζεν ? Και ο Κιρα "πρώην μέλος τoυ 4ου squad ? wtf ?

Τέσπα. Και εγώ πια κλίνω στο να είναι real. (Θα μας τρελάνουν ? Ο Yama ενατίον της Χίμαιρας ? Η πιο γρήγορη μάχη στην ιστορία του Bleach θα είναι)