Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 17 August 2011 - 17:46
Posted 17 August 2011 - 17:49
Πάντως...παρολίγο καρδιακό να πάθω η γυναίκα! Τι εμφάνιση ήταν αυτοί όλοι μαζί καρδούλες μου? Ω κύριε Kubo μας κακομαθαίνετε...αυτό το επικό comeback της interaction μεταξύ Rukia/Ichigo, τα νέα κουρέματα του Toshirou, Byakuya και Zaraki και η επικότητα αυτής της φάτσας του Zaraki ω θεέ μου, είναι απλώς γ@μάτος! Και νομίζω ότι αυτ΄η σφουγγαρίστρα στην πλάτη του ηταν η μικρή. Α, κι εννοείτε απλώς απίθανος ο Byakuya, με νέο κούρεμα, -βασικά χωρία αυτά τα μπαρμπαδελάκια στα μαλλιά- και με νέο haori και με αυτήν την έκφραησ της nirvana...πλάκα πλάκα μέχρι κι ο Zaraki ήταν χαλαρός! Αλλά ο Ikkaku, κλασσική φάτσα ψυχοπαθή που του πάει τόσο πολύ! Ε, κι ήταν κι ο Renji εκεί...
Πάντως, να πω την αλήθεια, ο Byakuya δεν φορούσε τίποτα από τα διακριτικά ότι είναι ο αρχηγός της clan του. Πάμε στοίχημα ότι έχει πάρει την φυλή η Rukia? Είδατε που δεν φορούσε τίποτα? Ή μπορεί απλώς να πέθανε ο πατέρας του και να έγινε ο αρχηγός και η Rukia να πήρε την θέση του.
Τεσπα, για να καταλάβω δηλαδή όλη αυτή η arc ήταν μόνο και μόνο για να πάρει ο Ichigo πίσω τις δυνάμεις του και να μας δείξει πόσο πιο imba είναι σε σχέση με τους άλλους δύο? Εντάξει, ξέρουμε ότι έχει αντιμετωπίσει πολύ χειρότερα από τις bitches curls του Ginjo αλλά χαλάρωσε ρε Kubo με το badassery λίγο...αλλά μιλάμε για πολύ, ειδικά εκεί που είπε: αυτό ήταν μόνο μία μικρή προθέρμανση. Αυτή είναι η πραγματική "Getsuga Tenshou!" και αντίο~!
Φίλε thanos1547 νομίζω ότι αυτό που έγινε σημαίνει ότι στην ουσία ότι δεν έχασε ποτέ πραγματικά τις δυνάμεις του, απλώς μόνο την ικανότητά του να τις χρησιμποιεί ή ότι κι αν τις είχε χάσει με την έννοια ότι δεν τις είχε άλλο, η δυνατότητα του να είναι πραγματικά δυνατός παραμένει επειδή οι δυνάμεις ήταν εξαρχής δικές του και δεν τις έκλεψε ούτε χαίρεται με 3rd rate ικανότητες. Αυτός είχε κι ανένκτησε πραγματική δύναμη.
Edited by Fallen_Angel_Itachi, 17 August 2011 - 17:54.
Posted 17 August 2011 - 18:07
Posted 17 August 2011 - 18:10
Όχι δεν ειρωνεύομαι ποτέ (ειδικά φίλους), το βρίσκω εκνεύριστικο.Απλά μου άρεσε αυτό που είπες!!!Φίλε zennith666 διακρίνω μια μικρή ειρωνία?
Posted 17 August 2011 - 18:44
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενημέρωσαν τον Ichigo από πριν ότι σκοπεύουν να του επαναφέρουν τις δυνάμεις και τον άφηναν να ανησυχεί. Ελπίζω η αλλαγή στους shinigami να μην περιορίζεται στα νέα κουρέματα και ο Kenpachi να έχει μάθει έστω shikai.
Επίσης ως shinigami ο Ichigo φυσικά και είναι δυνατότερος από τους Ginjo και Tsukishima. Εδώ κόντραρε τον Aizen και θα κολλήσει σε μερικούς ανθρώπους; Μόνο shunpo να κάνει και είναι ταχύτερος από υπερηχητικό.
Posted 17 August 2011 - 18:58
Κοίτα, αν ο Zaraki έβγαλε shikai τότε πάει άστο! Αυτός θα είναι μετά πιο δυνατός κι από...Aizen και Ichigo μαζί! Αν είναι δυνατόν! Όχι, όχι, νομίζω ότι είναι καλό να μην το έχει μάθει, μην τον τρελάνουμε τον χαρακτήρα...Τώρα γιατί δεν τον ενημέρωσαν...φαντάζομαι ότι ο Kubo ήθελε να μας ξαφνιάσει -κι ελάτε πείτε το, το κανε-. Εμάς μαζί με τον Ichigo. Εξάλλου ο πατέρας του τον πρόσεχε απ'την αρχή σωστά?
Επίσης, θα συμφωνήσω μαζί σου. Τι να κάνουν τώρα δύο ανθρωπάκια εναντίων των δυνάμεων των shinigami και του συγκεκριμένου μάλιστα, που έχει πεθάνει στα power up! Αυτοί θα υπέθεσαν πως επειδή είχε χάσει τις δυνάμεις του και δεν είχα τίποτα και το fullbring του ήταν κάπως θα ήταν εύκολος γενικότερα και δεν υπολόγισαν ότι αυτοί έχουν αναπτύξει και πάρει τις δυνάμεις κι άλλων και είναι λογικό να είναι κάπως πιο δυνατοί.
Αλλά δεν ξέρω. Με το που είδα τον Zaraki και τον Byakuya εκεί αμέσως ήμουν σε φάση...ε, ΟΚ τους έχει τώρα, νικάει. Ενώ όταν εμφανίστηκε ο Urahara κι ο μπαμπάς του ήμουν πιο αμήσυχη γιατί και οι δύο είναι και λίγο σαδιστές αλλά και θέλουν να δουν πως τα πάει ο μικρός και δύσκολα θα τον βοηθούσαν...
Posted 17 August 2011 - 19:08
Και νομίζω ότι αυτ΄η σφουγγαρίστρα στην πλάτη του ηταν η μικρή.
Ααα ωραια δεν ειμαι ο μονος που το περασε για σφουγγαριστρα τελικα

μετα απο καμποση ωρα πηρα χαμπαρι οτι ειναι η φουντα απο το "σπαθι" του Ikkaku

ειδικά εκεί που είπε: αυτό ήταν μόνο μία μικρή προθέρμανση. Αυτή είναι η πραγματική "Getsuga Tenshou!" και αντίο~!
και ολα αυτα χωρις να χρησιμοποιησει ουτε bankai
Edited by fotitsas, 17 August 2011 - 19:16.
Posted 17 August 2011 - 19:54
Posted 17 August 2011 - 21:58
Δεν περίμενα να σκάσουν captains και λοιποί, αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Και τα νέα στυλ τέρμα ωραία αν και η Rukia εξακολουθεί να είναι numbah one με το κοντό μαλλί

Οι tsukisima/ginjo και λοιποί fullbringers θα φύγουν άκλαφτοι, αυτό είναι δεδομένο

Posted 17 August 2011 - 22:07

Posted 19 August 2011 - 01:14
Posted 21 August 2011 - 10:22
τα νέα κουρέματα του Toshirou, Byakuya και Zaraki
Όντως επικά τα κουρέματα αλλά το μόνο που έκανε στην πραγματικότητα στον Zaraki είναι να του βγάλει τα κουδουνάκια απο το μαλλί, και του Byakuya να του αλλάξει haori και να του βγάλει τα μπαρπαδέλια απο τα μαλλιά. (σημέιωση. : τα μπαρπαδέλια που φορούσε ο Byakuya έχουν δικαίωμα να τα φοράνε μόνο όσοι είναι απο noble families)
Πάντως, να πω την αλήθεια, ο Byakuya δεν φορούσε τίποτα από τα διακριτικά ότι είναι ο αρχηγός της clan του. Πάμε στοίχημα ότι έχει πάρει την φυλή η Rukia? Είδατε που δεν φορούσε τίποτα? Ή μπορεί απλώς να πέθανε ο πατέρας του και να έγινε ο αρχηγός και η Rukia να πήρε την θέση του.
H Rukia δεν πήρε την θέση του Byakuya γιατί φορά στo μπράτσο της το έμβλημα της 13th division as a Vice Captain.
Τεσπα, για να καταλάβω δηλαδή όλη αυτή η arc ήταν μόνο και μόνο για να πάρει ο Ichigo πίσω τις δυνάμεις του και να μας δείξει πόσο πιο imba είναι σε σχέση με τους άλλους δύο? Εντάξει, ξέρουμε ότι έχει αντιμετωπίσει πολύ χειρότερα από τις bitches curls του Ginjo αλλά χαλάρωσε ρε Kubo με το badassery λίγο...αλλά μιλάμε για πολύ, ειδικά εκεί που είπε: αυτό ήταν μόνο μία μικρή προθέρμανση. Αυτή είναι η πραγματική "Getsuga Tenshou!" και αντίο~!
Πιστεύω ότι ο Kubo έκανε αυτο το arc για πολλούς λόγους :
1. Ήθελε να βρει ένα τρόπο για να ξαναδώσει πίσω τις δυνάμεις στον Ichigo έχοντας μία λογική εξήγηση πως τις πήρε πίσω !
2. Πιστεύω ότι κατάλαβε ότι έχανε κόσμο γι' αυτό έκανε τόσο imba το come back Ichigo και captains....
3. Σίγουρα τα επόμενα chapters και battles που θα 'δούμε θα είναι μεγαλύτερης δυσκολίας για τον Φράουλα για αυτό και του έδωσε τέτοιες υπερδυνάμεις . (Φανταστείτε πως θα είναι το bankai του πλεόν

4. Ο Kubo μας έχει αποδείξει ότι ακούει το κοινό του και κάνει ότι μπορεί για να μην το απογοητεύσει, σίγουρα ότι σχεδιάζει το έχει μελετημένο.
Φίλε thanos1547 νομίζω ότι αυτό που έγινε σημαίνει ότι στην ουσία ότι δεν έχασε ποτέ πραγματικά τις δυνάμεις του, απλώς μόνο την ικανότητά του να τις χρησιμποιεί ή ότι κι αν τις είχε χάσει με την έννοια ότι δεν τις είχε άλλο, η δυνατότητα του να είναι πραγματικά δυνατός παραμένει επειδή οι δυνάμεις ήταν εξαρχής δικές του και δεν τις έκλεψε ούτε χαίρεται με 3rd rate ικανότητες. Αυτός είχε κι ανένκτησε πραγματική δύναμη.
Συμφωνώ και συπληρώνω με τα λόγια της Rukia προς Ginjo:
What you stole was merely a small portion of Ichigo's power that had fused to that "fullbring" as you called it. The shinigami power Ichigo has, wells up from deep inside of him. It is impossible for you to take that away from him.
Και συνεχίζει αποκαλύπτωντας ότι ο Ichigo για να αποκτήσει μεγαλύτερες δυνάμεις ή για να μεγαλουργήσει πρέπει να φτάσει στο σημείο της απόλυτης απογοήτευσης, πράγμα που o Ginjo δεν το καταφέρνει ούτε στο ελάχιστο σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Rukia.
Συμφωνώ και πάλιΚοίτα, αν ο Zaraki έβγαλε shikai τότε πάει άστο! Αυτός θα είναι μετά πιο δυνατός κι από...Aizen και Ichigo μαζί! Αν είναι δυνατόν! Όχι, όχι, νομίζω ότι είναι καλό να μην το έχει μάθει, μην τον τρελάνουμε τον χαρακτήρα...Τώρα γιατί δεν τον ενημέρωσαν...φαντάζομαι ότι ο Kubo ήθελε να μας ξαφνιάσει -κι ελάτε πείτε το, το κανε-. Εμάς μαζί με τον Ichigo. Εξάλλου ο πατέρας του τον πρόσεχε απ'την αρχή σωστά

Zaraki Kenpachi = Brute force !!!
Όσο για την "ενημέρωση" συμφωνώ και πάλι (Fallen_Angel_Itachi get out of my mind please

Edited by Vittorio, 21 August 2011 - 16:24.
Others write of doubt and darkness.
Others write of meaninglessness and quiet.
I write of indefinable and celestial gold that will forever burn bright.
I write of blood thirst that is never satisfied. I write of knowledge and its price.
Posted 21 August 2011 - 10:39
Τελευατία 4 posts: pffff, perverted fan boys!
Παρόλαυτα αγαπητέ μου φίλε, ο πιο εύκολος τρόπος να "αλλάξεις" έναν χαρακτήρα σε οτιδήποτε είναι να κάνεις την αλλαγή εμφανή με τα μαλλιά τους. Συν ότι ειδικά για μένα τα μαλλιά και μια τόσο μεγάλη αλλαγή είναι πολύ σημαντική για έναν άνθρωπο επειδή τον αλλάζουν...
Έδω μου πιες το αίμα .....

Others write of doubt and darkness.
Others write of meaninglessness and quiet.
I write of indefinable and celestial gold that will forever burn bright.
I write of blood thirst that is never satisfied. I write of knowledge and its price.