Ενδεχομένως αν δεν ειχαμε την αγωνια για το τι συμβαινει μετα και τι θα παιξει με Ulquiorra και Ichigo που ειμαστε Stand by τόσους μήνες να ήμαστε πολύ πιο ελαστικοί. Ουσιαστικά αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος για τον οποιο αρχιζουμε ολοι και αντιδρούμε.
Σε αυτο που λες δε 8α διαφωνησω σχεδον το 98% των φαν του αππορυπαντικου (bleach) περιμενουν αυτη την αναμετρηση με σχεδον τρομερη αγωνια αλλα και παλι νομιζω οτι ο kubo λιγο σε αυτη τη μαχη προκαλει κι ολας.Εχουμε δει σε μια μαχη μεχρι στιγμης 2 παραταξεις εκ τοων οποιων οι καλοι πολεμανε με τους αντιστοιχους κακους(ιδεολογικα και εμφανισιακα οσο και υπαρξιακα),βλεπουμε ατομα που εχουν δυναμεις να τις κρυβουν για να μη φανερωσουν καποιο υπαρξιακο προβλημα τους και να χανουν για αυτο το λογο ...πραγμα που σε μια μαχη προσωπικα το βρισκω καπως ακυρο και τελος μου αρεσει οτι σε μια μαχη υπαρχουν ατομα τα οποια κα8ονται και παρακολου8ουν με αγωνια τα τεκτενομενα απο αποσταση πριν αρχισουν τις δικες τους δλδ παμε με σειρα τους αγωνες^^
Πραγματικα μπορει να παραειμαι πολυ αυστηρως σε σχεση με το bleach αλλα και απλι περιμενα περισσοτερα σε αυτο το σημειο απο μια τετοια επικη μαχη οπως τουλαχιστον την ειχα φανταστει εγω
Αλλα τι λεω και εγω αφου δεν ειναι εκει ο ken-chan

και αγαπητος byakuya να γινει πανικος ολα τα αλλα περιτευουν!!!!!!!!!!!!!