Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#391 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 31 October 2008 - 20:30

Αδιάφωρο...
Ας βγάλει και Soi κανα Bankai να τελειώνουμε

[off-topic]
Ρε guyz πάντως πραγματικά το ματώνετε το ζήτημα.
Σχολιάστε ότι θέλετε αλλά δεν είναι ανάγκη να γεμίζουμε σελίδες επι σελίδων με comments των comments που δεν έχουν ουσία....

Edited by RiDeLub, 13 November 2008 - 23:48.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#392 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 01 November 2008 - 17:57

Tell ur expectations for this week's awsome chapter..:oo::tensai:

Posted Image

#393 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 01 November 2008 - 18:27

Ο Omaeda θα κανει bankai και 8α σκοτωσει τον Aizen οι αλλοι 8α το δουνε και 8α αρχισουν να τρεχουν ομως θα τους προλαβει ο Hanatarou me ton Ganjou που 8α ειναι ο captain της 0 squad και ο βασιλιας της Soul society αντιστοιχα και 8α τους σκοτωσουν ολους.:oo: παιζει κιολας αυτο που εγραψα να ειναι πιο ωραιο απο το επομενο chapter....
Posted Image

#394 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 01 November 2008 - 18:53

haha..HAHAHAHAAHA!!!:hahaha::hahaha::hahaha:,Εγω λεω οτι θα γινει αυτο....

Spoiler:

And who can save us from his terror?? Only this MAN::terror2::canthelp::kakaka:
Spoiler:

Edited by †Soul_Eater†, 01 November 2008 - 20:53.

Posted Image

#395 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 02 November 2008 - 09:40

μάγκες ξέρω τι παίζει...όλοι νομίζαμε πως αυτό δεν είναι εφικτό...αλλά ΙΔΟΥ!!! έγινε....

βάλανε φιλλερς στο μανγκα...δεν εξηγήτε αλιώς!!!!!
Posted Image
Spoiler:

#396 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 02 November 2008 - 10:44

Slight thread cleanup.

Παίδες,αν δεν έχετε κάτι να πείτε μην ποστάρετε,το έχετε παρακουράσει με τα online posts και τα αστειάκια παρα τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς από μέλη.Για να μην σχολιάσω το flooding που γίνεται από 3-4 άτομα...

Αν ξαναξεφύγετε θα πέσει χοντρή σκούπα στο thread:smokingg:

#397 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 November 2008 - 23:26

να πουμε και για το τελευταιο chapter....εχμμμμμ απλα ελεεινο

οσο για το πιοσ ηρθε στο τελοσ ειναι η hinamori.....αυτη η μπαλα ειναι το shikai της,το ειχε διξει στα πρωτα πωτα Chapters,αν δε κανω λαθος εκει περα ποθ παλεψε με τον κιρα, μετα την ευρεση του "πτωματος" του aizen

Edited by Rin, 14 November 2008 - 01:58.

qzMHWHd.png

#398 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 November 2008 - 01:46

Εγω πραγματικα εχω την απορια στο τελευταιο chapter του bleach ο κουμπο αφιερωνει περιπου 13 σελιδες για να μας δειξει το αποτελεσμα της μαχης μεταξυ τησ soifon και 1 απλου αρρανκαρ.Μαχη η οποια κατα την αποψη μου επρεπε να ειχε τελειωσει εδω και αρκετες εβδομαδες πιο πριν αλλα τι να κανουμε ειναι το συγγραφικο ταλεντο του κουμπο που μας κρατασε αγωνια για το πως 1 καπταιν κανει τοση ωρα να νικησει 1 αρρανκαρ.Περιτοο οτιδηποτε αλλο και οσο για την εκπληξη στο τελος
Spoiler:

Posted Image

#399 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 November 2008 - 02:07

EΜενα το σημείο που μου αρεσε θα ομολογήσω από αυτό το Chapter ¨ηταν το ότι είδα για πρωτη φορα τι γίνεται στα δυο χτυπήματα του Zanpakuto της Soi Fon. Το είχαμε ξανακούσει στο παρελθόν αλλά πρώτη φορά το είδαμε Live...

Κοιταξτε αν το παρουμε απο την αποψη της μαχης ήταν μια νορμαλ μάχη ,θα μπορούσε να ειχε συμπιεστεί σε πολύ λιγότερες σελίδες ενδεχομένως, αλλά animated θα είναι πάρα πολύ καλή Imo. Τώρα από εκει και πέρα και εγώ πιστευω ότι στην υπόθεση και την συνεχεια της δεν προσεφερε και πολλα αλλα δεν αφαίρεσε και κάτι......

.Ενδεχομένως αν δεν ειχαμε την αγωνια για το τι συμβαινει μετα και τι θα παιξει με Ulquiorra και Ichigo που ειμαστε Stand by τόσους μήνες να ήμαστε πολύ πιο ελαστικοί. Ουσιαστικά αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος για τον οποιο αρχιζουμε ολοι και αντιδρούμε.

#400 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 14 November 2008 - 03:35

θα συμφωνήσω με την iristella μου άρεσε και μένα αυτό το σημείο με την soifon που τρύπησε εις διπλούν το πνεύμονα.. anyway.. ιδού η απορία.. ποιος πιστεύεται ότι βοηθάει την matsumoto. imo λέω είναι Hinamori κατά 90% και κατά 10% ο sinji.(μοιάζει επίσης λίγο).

Hinamori shikai
Spoiler:

Sinji range attack ston grimmijow
Spoiler:

και τέλος η επιθέσει που βοήθησε την ματσουμοτο.
Spoiler:

ps.

Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής γιατί οι άλλοι shinigami arrancar κοιτάνε το fight των άλλον λες και δεν κάνουν τίποτα.. φαντάζομαι ο kubo Μας προετοιμάζει για πολλές λοξές ματιές μεταξύ τους και διευκρινίσει ποιος είναι ποιος και γιατί είναι πως είναι κτλπ

Καλά λέει ο Seirios fillers...

#401 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 November 2008 - 09:25

Ενδεχομένως αν δεν ειχαμε την αγωνια για το τι συμβαινει μετα και τι θα παιξει με Ulquiorra και Ichigo που ειμαστε Stand by τόσους μήνες να ήμαστε πολύ πιο ελαστικοί. Ουσιαστικά αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος για τον οποιο αρχιζουμε ολοι και αντιδρούμε.

Σε αυτο που λες δε 8α διαφωνησω σχεδον το 98% των φαν του αππορυπαντικου (bleach) περιμενουν αυτη την αναμετρηση με σχεδον τρομερη αγωνια αλλα και παλι νομιζω οτι ο kubo λιγο σε αυτη τη μαχη προκαλει κι ολας.Εχουμε δει σε μια μαχη μεχρι στιγμης 2 παραταξεις εκ τοων οποιων οι καλοι πολεμανε με τους αντιστοιχους κακους(ιδεολογικα και εμφανισιακα οσο και υπαρξιακα),βλεπουμε ατομα που εχουν δυναμεις να τις κρυβουν για να μη φανερωσουν καποιο υπαρξιακο προβλημα τους και να χανουν για αυτο το λογο ...πραγμα που σε μια μαχη προσωπικα το βρισκω καπως ακυρο και τελος μου αρεσει οτι σε μια μαχη υπαρχουν ατομα τα οποια κα8ονται και παρακολου8ουν με αγωνια τα τεκτενομενα απο αποσταση πριν αρχισουν τις δικες τους δλδ παμε με σειρα τους αγωνες^^
Πραγματικα μπορει να παραειμαι πολυ αυστηρως σε σχεση με το bleach αλλα και απλι περιμενα περισσοτερα σε αυτο το σημειο απο μια τετοια επικη μαχη οπως τουλαχιστον την ειχα φανταστει εγω
Αλλα τι λεω και εγω αφου δεν ειναι εκει ο ken-chan :burningbe3: και αγαπητος byakuya να γινει πανικος ολα τα αλλα περιτευουν!!!!!!!!!!!!!

Posted Image

#402 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 November 2008 - 16:52

βγηκε και το καινουργιο chapter.Δε μου πολυαρεσε, αλλα δεν ηταν ελεεινο οπως τα υπολειπα, ειχε μια ελαχιστη μαχη hitsugyaya vs halibel (τωρα το πως καταφερνει και την κοντραρει μονο με το shikai ειναι μια αλλη ιστορια) και πρωχωρησε καπως γρηγορα η ιστορια.Τωρα μπραβο στη hinamori, δεν ειναι τοσο αχρηστη οσο νομιζα,αλλα τα fraccio μαλλον θα αποδρασουν κανοντας release.Αντε ας ελπισουμε οτι θα τα τελιωσουν στο επομενο chapter να δουμε λιγο σοβαρο ξυλο

qzMHWHd.png

#403 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 14 November 2008 - 17:33

H αλήθεια είναι ότι αναρωτιόμουν απο την προηγούμενη βδομάδα ποιος ήταν αυτός που βοηθησε την κοπελιά αλλά δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου στην Hinamori...Νομιζα ότι κάτι την είχαν κάνει και έμεινα λίγο(και ξενέρωσα για να πω και την αλήθεια μου).Τεσπα εχει μείνει κανείς άλλος για guest στο bleach?νομίζω οτι έχουν τελειώσει οι χαρακτήρες που θα κάνουν εντυπωσιακή είσοδο:hahaha:...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#404 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 November 2008 - 18:56

Τεσπα εχει μείνει κανείς άλλος για guest στο bleach?νομίζω οτι έχουν τελειώσει οι χαρακτήρες που θα κάνουν εντυπωσιακή είσοδο:hahaha:...

lol vizards?urahara?

εντομεταξυ το ζωον η hinamori πιστα κολλημενη στον aizen,ακομα και τωρα captain τον αναφερει......

qzMHWHd.png

#405 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 November 2008 - 19:28

H Hinamori μου δινει ελαφρώς στα νεύρα με το Captain Aizen στυλάκι αλλά τουλάχιστον πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατασταση από ότι στο παρελθόν όπου είχε φτάσει σε επίπεδο λαχανικού. Μου άρεσε πολύ επίσης και το ότι σκέφτηκε μια τόσο έξυπνη παγίδα και προστάτεψε τόσο αποτελεσματικά τον εαυτό της και την Rangiku.

Aυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατόν οι μάχη μεταξύ ενός Captain και μιας από τις κορυφαίες Espada (Hitsugaya vs Hallibel) να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο και προσοχή στο Chapter απο αυτήν των Lieutenants με τα fraccio. Ok δέχομαι ότι μπορεί να εξεταστεί αργότερα αλλά στο συγκεκριμένο σημείο με ενόχλησε κάπως. Γενικα πιστεύω ότι το παρατραβάνε λίγο το ζητημα με τις μάχες.... Θα μπορούσε να είχε λήξει εδώ και πολλά πολλά chapters Και να διατηρούσε πιο πολύ το ενδιαφέρον του. από την άλλη βέβαια λίγο ξεκοιλιασμα παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν οποτε oh well........

Ps..... Αυτά τα fraccio είναι κορίτσια ne? μην το πάθω σαν την αλλη βδομαδα με το συγχωρεμένο arrancar - τιγράκι.....