Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 22 June 2011 - 18:53

Posted 22 June 2011 - 19:04

Μου θύμησε το A series of unfortunate events.
*waving intensifies*
Posted 23 June 2011 - 06:01
ρε παιδια κατι μου εκανε εντυπωση και ειμαι σιγουρος οτι το παρατηρησατε και εσεις,απο που και ως που ο ichigo ο απολυτος shounen πρωταγωνιστης που ο μοναδικος λογος υπαρξης του ειναι να προστατευει τους αλλους το'βαλε στα ποδια και αφησε απροστατευτους οικογενεια και φιλους?μηπως επειδη βαζει σε προτεραιοτητα μονο τους nakama δηλαδη orihime,chad,ishida?

κατα τ'αλλα παντως καλο chapter,στανταρ απο εδω και περα θα παιξουν ρολο οι isshin και urahara(at fuckin' last δω που τα λεμε)
Posted 23 June 2011 - 11:43

Posted 23 June 2011 - 13:50
Ε ναι σίγουρα με το σκεφτικό μήπως δεν έχουν προσβληθεί αυτοί, αλλά στην τελική αυτό και έγινε. Μόνο ο Ginjo δεν την πάτησε άσχημαΒασικά δεν είναι ότι "αδιαφορεί" για την οικογένεια και τους φίλους του , απλά στη συγκεκριμένη φάση κατάλαβε ότι κάτι είχε προηγηθεί και μάλλον έτρεξε στους Xcution για βοήθεια , μιας και δεν ήξερε με τι ακριβώς είχε να κάνει...
Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying
A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1)
Posted 23 June 2011 - 14:08
Βασικά δεν είναι ότι "αδιαφορεί" για την οικογένεια και τους φίλους του , απλά στη συγκεκριμένη φάση κατάλαβε ότι κάτι είχε προηγηθεί και μάλλον έτρεξε στους Xcution για βοήθεια , μιας και δεν ήξερε με τι ακριβώς είχε να κάνει...
Μπα, σιγά μην κατάλαβε τίποτα. Απλά τα έπαιξε τελείως. Πήγε να προστατεύσει τους φίλους του και εκείνοι τον μάλωσαν για την συμπεριφορά του. Πρώτη φορά του συμβαίνει αυτό.
Διασκεδαστικό και αστείο chapter. Και εγώ γέλασα όταν μπήκε ο Tsukishima στο σπίτι της Unagi. Είχε τρελή φάση.

Posted 23 June 2011 - 16:44
Μπα, σιγά μην κατάλαβε τίποτα. Απλά τα έπαιξε τελείως. Πήγε να προστατεύσει τους φίλους του και εκείνοι τον μάλωσαν για την συμπεριφορά του. Πρώτη φορά του συμβαίνει αυτό.
Διασκεδαστικό και αστείο chapter. Και εγώ γέλασα όταν μπήκε ο Tsukishima στο σπίτι της Unagi. Είχε τρελή φάση.
Λογικό να γέλασες.Εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στο γραφείο όταν ο Ichigo άρχισε να τρέχει.Πόσο πιο fail?!
Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...ο μόνος που άξιζε ήταν ο Tsukishima (a.k.a. Human Aizen).
Επίσης έχω μια απορία...τι σκατά πατέρας είναι ο Isshin???Δε μαζεύεται ποτέ σπίτι του??
Does this darkness have a name?
Posted 23 June 2011 - 17:09
anyway απο εδω και περα πιστευω θα μπουν και οι urahara-isshin στο game και ευελπιστω πως θα εχει αρκετο ενδιαφερον.....
ps we all loled with this chapter XD
Posted 23 June 2011 - 21:37
Λογικό να γέλασες.Εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στο γραφείο όταν ο Ichigo άρχισε να τρέχει.Πόσο πιο fail?!
Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...ο μόνος που άξιζε ήταν ο Tsukishima (a.k.a. Human Aizen).
Επίσης έχω μια απορία...τι σκατά πατέρας είναι ο Isshin???Δε μαζεύεται ποτέ σπίτι του??
Just saying, δεν είπα ότι ήταν γελοίο και γέλασα γι'αυτό. Ούτε το βρήκα fail. Ίσα-ίσα μου άρεσε γενικά σαν chapter. Επίσης το ότι οι άλλοι ξέρουν τις δυνάμεις του, δεν σημαίνει ότι μπορούν να τον αντιμετωπίσουν κιόλας. Εξάλλου κάτσε να δούμε τι πραγματικά συνέβη.
Και απο όλους τους λόγους που ο Isshin είναι "σκατά πατέρας" εσύ διάλεξες ότι δεν μαζεύεται ποτέ σπίτι του?

Posted 23 June 2011 - 22:09
Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...
Και οι Gotei 13 νόμιζαν οτι ήξεραν τον Aizen, αλλά μη πω τώρα τι του έκαναν.
καλό το τσάπτερ γούσταρα φάτσα ichigo με το σοκ που έπαθε, στο επόμενο λογικά θα μπλεχτούν και οι kisuke+ishin.
Posted 24 June 2011 - 09:39
Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...
Μα δεν ειχε πει ο ginjo σε προηγουμενο chapter οτι η μονη δυναμη του tsukisima ειναι ενα σπαθι που κοβει τα παντα και οτι δεν ξερουν τιποτα για καμια αλλη δυναμη? αλλα οπως εχουμε δει μεχρι τωρα ο tsukisima εχει τη δυναμη να αλλαζει της αναμνησεις (η κατι τετοιο). Αρα η τους κραταγε κρυφες της αληθινες του δυναμεις η της απεκτησε μετα παντως οι Xcution δεν ηξεραν τιποτα γ'αυτες
Posted 24 June 2011 - 09:57
Μα δεν ειχε πει ο ginjo σε προηγουμενο chapter οτι η μονη δυναμη του tsukisima ειναι ενα σπαθι που κοβει τα παντα και οτι δεν ξερουν τιποτα για καμια αλλη δυναμη? αλλα οπως εχουμε δει μεχρι τωρα ο tsukisima εχει τη δυναμη να αλλαζει της αναμνησεις (η κατι τετοιο). Αρα η τους κραταγε κρυφες της αληθινες του δυναμεις η της απεκτησε μετα παντως οι Xcution δεν ηξεραν τιποτα γ'αυτες
Δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει και γι'αυτό δεν είμαι 100% σίγουρη,οπότε ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα αν κάνω λάθος,αλλά τα fullbrings δεν προσδίδουν μια συγκεκριμένη ικανότητα στον χρήστη?Δηλαδή δε μπορούν ν'αποκτήσουν 2 άσχετες μεταξύ τους δυνάμεις,όπως ο Tsukishima 1)το σπαθί που κόβει τα πάντα 2)memory manipulation....εκτός κι αν χρησιμοποίησε το 2ο για να κάνει τους υπόλοιπους να νομίζουν ότι έχει το 1ο *γκούχου aizen γκούχου*.
Τότε ρε παιδιά,μιλάμε ξεκάθαρα για 2ο Aizen...στο repeat τα ίδια που έγιναν με τους shinigami.Sorry,αλλά αυτό δε μ'ενθουσιάζει.
@Black Kaiser: Αυτό είχα πρόχειρο,αυτό είπα.

Does this darkness have a name?
Posted 24 June 2011 - 11:39
Posted 24 June 2011 - 11:51