Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3886 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 22 June 2011 - 18:53

It's out !
http://www.mangareader.net/bleach/453
Posted Image

#3887 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 22 June 2011 - 19:04

Χαχαχα, I lol'd so hard όταν ο Tsukishima πήγε και βρήκε τον Ichigo. :hahaha:
Μου θύμησε το A series of unfortunate events.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3888 NiKaNoRoU

NiKaNoRoU

Cαποιος Jων

• Members
  • 24 posts

Posted 22 June 2011 - 23:30

...και μετά ξύπνησε. Το ελπίζω δηλαδή. :Crying2:

Posted Image

#3889 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 23 June 2011 - 06:01

nigero,ichigo!XD

ρε παιδια κατι μου εκανε εντυπωση και ειμαι σιγουρος οτι το παρατηρησατε και εσεις,απο που και ως που ο ichigo ο απολυτος shounen πρωταγωνιστης που ο μοναδικος λογος υπαρξης του ειναι να προστατευει τους αλλους το'βαλε στα ποδια και αφησε απροστατευτους οικογενεια και φιλους?μηπως επειδη βαζει σε προτεραιοτητα μονο τους nakama δηλαδη orihime,chad,ishida?:redcard2:

κατα τ'αλλα παντως καλο chapter,στανταρ απο εδω και περα θα παιξουν ρολο οι isshin και urahara(at fuckin' last δω που τα λεμε)

#3890 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 23 June 2011 - 11:43

Βασικά δεν είναι ότι "αδιαφορεί" για την οικογένεια και τους φίλους του , απλά στη συγκεκριμένη φάση κατάλαβε ότι κάτι είχε προηγηθεί και μάλλον έτρεξε στους Xcution για βοήθεια , μιας και δεν ήξερε με τι ακριβώς είχε να κάνει...
Posted Image

#3891 RaiD3n

RaiD3n

Lost in translation

• Members
  • 37 posts

Posted 23 June 2011 - 13:50

Βασικά δεν είναι ότι "αδιαφορεί" για την οικογένεια και τους φίλους του , απλά στη συγκεκριμένη φάση κατάλαβε ότι κάτι είχε προηγηθεί και μάλλον έτρεξε στους Xcution για βοήθεια , μιας και δεν ήξερε με τι ακριβώς είχε να κάνει...

Ε ναι σίγουρα με το σκεφτικό μήπως δεν έχουν προσβληθεί αυτοί, αλλά στην τελική αυτό και έγινε. Μόνο ο Ginjo δεν την πάτησε άσχημα

Posted Image Posted Image

Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying

A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1
)

#3892 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 June 2011 - 14:08

Μπα, σιγά μην κατάλαβε τίποτα. Απλά τα έπαιξε τελείως. Πήγε να προστατεύσει τους φίλους του και εκείνοι τον μάλωσαν για την συμπεριφορά του. Πρώτη φορά του συμβαίνει αυτό.

Διασκεδαστικό και αστείο chapter. Και εγώ γέλασα όταν μπήκε ο Tsukishima στο σπίτι της Unagi. Είχε τρελή φάση. :P

#3893 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 16:44

Μπα, σιγά μην κατάλαβε τίποτα. Απλά τα έπαιξε τελείως. Πήγε να προστατεύσει τους φίλους του και εκείνοι τον μάλωσαν για την συμπεριφορά του. Πρώτη φορά του συμβαίνει αυτό.

Διασκεδαστικό και αστείο chapter. Και εγώ γέλασα όταν μπήκε ο Tsukishima στο σπίτι της Unagi. Είχε τρελή φάση. :P

Λογικό να γέλασες.Εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στο γραφείο όταν ο Ichigo άρχισε να τρέχει.Πόσο πιο fail?!
Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...ο μόνος που άξιζε ήταν ο Tsukishima (a.k.a. Human Aizen).
Επίσης έχω μια απορία...τι σκατά πατέρας είναι ο Isshin???Δε μαζεύεται ποτέ σπίτι του??

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3894 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 23 June 2011 - 17:09

προφανως το εκανε γιατι εμεινε τελειως wtf με την ολη φαση,αλλα παλι αυτο δε δικαιολογει το οτι οι πραξεις τους φανηκαν αρκετα σαν δειλια απο τη στιγμη που αν ηταν μεσα στα σχεδια του,o tsukishima θα μπορουσε να τους ξεκανει ολους οσο ο ichigo ετρεχε....

anyway απο εδω και περα πιστευω θα μπουν και οι urahara-isshin στο game και ευελπιστω πως θα εχει αρκετο ενδιαφερον.....

ps we all loled with this chapter XD

#3895 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 June 2011 - 21:37

Λογικό να γέλασες.Εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στο γραφείο όταν ο Ichigo άρχισε να τρέχει.Πόσο πιο fail?!
Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...ο μόνος που άξιζε ήταν ο Tsukishima (a.k.a. Human Aizen).
Επίσης έχω μια απορία...τι σκατά πατέρας είναι ο Isshin???Δε μαζεύεται ποτέ σπίτι του??

Just saying, δεν είπα ότι ήταν γελοίο και γέλασα γι'αυτό. Ούτε το βρήκα fail. Ίσα-ίσα μου άρεσε γενικά σαν chapter. Επίσης το ότι οι άλλοι ξέρουν τις δυνάμεις του, δεν σημαίνει ότι μπορούν να τον αντιμετωπίσουν κιόλας. Εξάλλου κάτσε να δούμε τι πραγματικά συνέβη.

Και απο όλους τους λόγους που ο Isshin είναι "σκατά πατέρας" εσύ διάλεξες ότι δεν μαζεύεται ποτέ σπίτι του? :P

#3896 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 23 June 2011 - 22:09

Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...

Και οι Gotei 13 νόμιζαν οτι ήξεραν τον Aizen, αλλά μη πω τώρα τι του έκαναν.

καλό το τσάπτερ γούσταρα φάτσα ichigo με το σοκ που έπαθε, στο επόμενο λογικά θα μπλεχτούν και οι kisuke+ishin.

#3897 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 24 June 2011 - 09:39

Όσον αφορά τους Xcution...πρέπει να'ναι πολύ άχρηστοι για να τους τη φέρει ένας άνθρωπος...Αυτοί υποτίθεται τον ξέρουν άρα ξέρουν και τις δυνάμεις του.Πλήρης απογοήτευση...

Μα δεν ειχε πει ο ginjo σε προηγουμενο chapter οτι η μονη δυναμη του tsukisima ειναι ενα σπαθι που κοβει τα παντα και οτι δεν ξερουν τιποτα για καμια αλλη δυναμη? αλλα οπως εχουμε δει μεχρι τωρα ο tsukisima εχει τη δυναμη να αλλαζει της αναμνησεις (η κατι τετοιο). Αρα η τους κραταγε κρυφες της αληθινες του δυναμεις η της απεκτησε μετα παντως οι Xcution δεν ηξεραν τιποτα γ'αυτες

gVaaH5O.jpg

#3898 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 24 June 2011 - 09:57

Μα δεν ειχε πει ο ginjo σε προηγουμενο chapter οτι η μονη δυναμη του tsukisima ειναι ενα σπαθι που κοβει τα παντα και οτι δεν ξερουν τιποτα για καμια αλλη δυναμη? αλλα οπως εχουμε δει μεχρι τωρα ο tsukisima εχει τη δυναμη να αλλαζει της αναμνησεις (η κατι τετοιο). Αρα η τους κραταγε κρυφες της αληθινες του δυναμεις η της απεκτησε μετα παντως οι Xcution δεν ηξεραν τιποτα γ'αυτες

Δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει και γι'αυτό δεν είμαι 100% σίγουρη,οπότε ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα αν κάνω λάθος,αλλά τα fullbrings δεν προσδίδουν μια συγκεκριμένη ικανότητα στον χρήστη?Δηλαδή δε μπορούν ν'αποκτήσουν 2 άσχετες μεταξύ τους δυνάμεις,όπως ο Tsukishima 1)το σπαθί που κόβει τα πάντα 2)memory manipulation....εκτός κι αν χρησιμοποίησε το 2ο για να κάνει τους υπόλοιπους να νομίζουν ότι έχει το 1ο *γκούχου aizen γκούχου*.
Τότε ρε παιδιά,μιλάμε ξεκάθαρα για 2ο Aizen...στο repeat τα ίδια που έγιναν με τους shinigami.Sorry,αλλά αυτό δε μ'ενθουσιάζει.

@Black Kaiser: Αυτό είχα πρόχειρο,αυτό είπα.:hihi2:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3899 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 June 2011 - 11:39

Αφού παλιά ο Tsukishima είχε σκοτώσει έναν shinigami που είχε απορροφήσει τις δυνάμεις αρκετών fullbringers. Μήπως τότε απέκτησε και τις πρόσθετες δυνάμεις;

#3900 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 24 June 2011 - 11:51

Ή απλά η δύναμη του Τσουκίσιμα είναι ενιαία και θα μας εξηγηθεί πώς στα επόμενα τσάπτερζζζ.