Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1696 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 July 2009 - 23:57

Όντως δεν θα είναι καθόλου dragging και γαμ@#$ τα τσάπτεράκια και αυτό.Πάντως καλά γκαζώνει ο τίτε !!!!:)

I like it :hihi2:

Ω, τωρα είναι καλύτερα, όντως...:orly:

Spoiler:

:hahaha::hahaha:

I totally agree with you

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1697 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 July 2009 - 13:00

Εξω το νεο chapter.Priceless i φατσα του Old man yama οταν ειδε τον shinji.Φανερωθηκε και το γιατι οι Vizards αργησαν τοσο.
Επισης ετοιμος ηταν να καρβουνιασει και τον shinji αν ελεγε οτι ηταν αντιπαλος...
Περιμενω το επομενο chapter πιο πολυ απο καθε αλλο endless shounen.

qzMHWHd.png

#1698 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 July 2009 - 13:15

Λεπόν, πάμε όλοι μαζί...

VA-I-ZARDS, VA-I-ZARDS... *κουνάει σημαιούλες*

:hero::hero::hero: Γιατί ΤΕΤΟΙΟΙ είσοδοι πρέπουν στους ήρωες...

Ο Yamamoto ήταν πραγματικά σε εντελώς WTF φάση. Αυτό δείχνει ότι η πολυαγαπημένη μας SS (ναι, το γράφω έτσι επίτηδες) τους είχε γραμμένους στα παλιά της τα υποδήματα, μιας και δε τους περίμενε καθόλου. Εις την τελικήν, καλά έκαναν τα παιδιά και δε προσπάθησαν να ξαναενταχθούν. Μία της και μία τους.

Μου άρεσε και η απάντηση του Shinji στον παππού. "We're in Ichigo's side." Που σημαίνει ότι ΚΑΠΟΤΕ, θα πρέπει να σκάσει μύτη και ο Φράουλας, ε; Άι, να δούμε...

Επίσης, ένα + για το γρήγορο ρυθμό. Δεν έχει πολλά λόγια, βάλαμε τις μάσκες και εμπρός μαρς! Άντε ν'ανεβαίνει ο ρυθμός...

Εν αναμονή για το επόμενο επίσης.:ureshii:

Posted Image

#1699 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 July 2009 - 14:19

Είμαι ο μόνος που περιμένει να δει τον Aizen να τις βρέχει στον Hirako ?
Posted Image

#1700 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 July 2009 - 16:14

Με καμία παναγία !!!!Μάλλον το αντίθετο :hahaha:
Απλά τέλειο το τσάπτερ:wooi2:
Πρέπει να αποθεώσουμε τους βάιζαρντς.!!!!!!!!!
Τι σπαστικός που είναι ο μικρός άρανκαρ ο WW...έλεος

Λεπόν, πάμε όλοι μαζί...

VA-I-ZARDS, VA-I-ZARDS... *κουνάει σημαιούλες*

:hero::hero::hero: Γιατί ΤΕΤΟΙΟΙ είσοδοι πρέπουν στους ήρωες...

Ο Yamamoto ήταν πραγματικά σε εντελώς WTF φάση. Αυτό δείχνει ότι η πολυαγαπημένη μας SS (ναι, το γράφω έτσι επίτηδες) τους είχε γραμμένους στα παλιά της τα υποδήματα, μιας και δε τους περίμενε καθόλου. Εις την τελικήν, καλά έκαναν τα παιδιά και δε προσπάθησαν να ξαναενταχθούν. Μία της και μία τους.

Μου άρεσε και η απάντηση του Shinji στον παππού. "We're in Ichigo's side." Που σημαίνει ότι ΚΑΠΟΤΕ, θα πρέπει να σκάσει μύτη και ο Φράουλας, ε; Άι, να δούμε...

Επίσης, ένα + για το γρήγορο ρυθμό. Δεν έχει πολλά λόγια, βάλαμε τις μάσκες και εμπρός μαρς! Άντε ν'ανεβαίνει ο ρυθμός...

Εν αναμονή για το επόμενο επίσης.:ureshii:

+100.000.000.000.
Απλά respect :nod:(you too tea-chan:hahaha::hahaha:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1701 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 10 July 2009 - 17:09

Spoiler:

Καταρχην πρεπει να συμφωνησω οτι ο WW και το τερατακι του εχουν πολλα να μας δειξουν ακομα κατα τη διαρκεια των μαχων. Δεν θα εκπλαγω να δω WW να killαρουν καποιον/καποια απο τους Vizards. Αλλωστε εχει ηδη ειπωθει οτι ο WW μπορει να αποτελεσει σοβαρη απειλη ανα πασα στιγμη.

Τωρα για το θεμα HM πιστευω πως ειναι η αμεσως επομενη εξελιξη να πανε οι captains που βρισκονται εκει για να βοηθησουν στην μαχη με τον Yammy. Και μαλλον θα γινει οπως συνηθιζεται εδω και καιρο σε αυτο το manga ,
Spoiler:

Τελος γενικα για το chapter πιστευω πως ηταν αρκετα καλο. Απλα απαιχτος ο Shinji οταν ελεγε στον old Yamma οτι "of course we're not on your side". Επισης για τις μασκες των υπολοιπων vizards που δεν ειχαμε δει μεχρι τωρα, αυτο που εχω να πω ειναι πως δεν ξετρελαθηκα. Μονο η demon mask του Love πιστευω πως ηταν καλη. Το επομενο chapter δειχνει πλεον οτι μπαινουμε ξανα στις μαχες.... με vizards. Here they come.....

Edited by stark-sama, 11 July 2009 - 12:07.

#1702 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 July 2009 - 17:34

Καταρχην πρεπει να συμφωνησω οτι ο WW και το τερατακι του εχουν πολλα να μας δειξουν ακομα κατα τη διαρκεια των μαχων. Δεν θα εκπλαγω να δω WW να killαρουν καποιον/καποια απο τους Vizards. Αλλωστε εχει ηδη ειπωθει οτι ο WW μπορει να αποτελεσει σοβαρη απειλη ανα πασα στιγμη.

Αν το manga το έγραφε ο Kishimoto όχι δε θα ήταν έκπληξη,αλλά επειδή το γράφει ο Kubo δε θα είναι απλά έκπληξη θα είναι θαύμα.

Posted Image

#1703 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 July 2009 - 17:41

Αν το manga το έγραφε ο Kishimoto όχι δε θα ήταν έκπληξη,αλλά επειδή το γράφει ο Kubo δε θα είναι απλά έκπληξη θα είναι θαύμα.

Αν το εγραφε ο kishimoto, ο Aizen δε θα εκανε hollowfication στους Vizards, θα τους μοιραζε sharingan και ο ulquiorra θα ειχε παει με τον Ichigo για καφε:hahaha:

ps:

φυσικα και οχι :)
Και να εισαι σιγουρος οτι θα γινει, αν και δε θα με χαλαγε να του αφηνε και αυτουνου μια τρυπα στο στομαχι ο ww.That kid is made of win.

qzMHWHd.png

#1704 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 11 July 2009 - 12:54

ειμαι η μονη που βρισκει περιεργο οτι οι 3 πρωτοι εσπαντα παρολο που ελευθερωθηκαν και θα επρεπε να αρχισουν να σφαζουν τους καπτεν (για να αρχισουν και οι μαχες με τους vizards) καθονται σαν καλα παιδακια και περιμενουν τους vizards να τελειωσουν την κουβεντουλα τους με τους καπτεν?

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#1705 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 July 2009 - 14:13

ειμαι η μονη που βρισκει περιεργο οτι οι 3 πρωτοι εσπαντα παρολο που ελευθερωθηκαν και θα επρεπε να αρχισουν να σφαζουν τους καπτεν (για να αρχισουν και οι μαχες με τους vizards) καθονται σαν καλα παιδακια και περιμενουν τους vizards να τελειωσουν την κουβεντουλα τους με τους καπτεν?

Χαχαχ ναι πράγματι, έβλεπα τον Hitsugaya να αναρωτιέται με την ησυχία του, και τους Espada ούτε που μας τους έδειξε XD ε μωρέ κλασικές shounenιές, ωραίο chapter παρόλ' αυτά!

#1706 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 11 July 2009 - 19:02

Κλασικό σε όλα τα σόνεν αυτό. Γιατί νομίζεις ότι χάνουνε συνέχεια οι κακοί; Γιατί κάθονται και ξύνουνε (την μύτη τους) :nosey: και αφήνουνε τους καλούς να αναδιοργανώνονται ενώ έχουνε ακόμα το πάνω χέρι και μετά την τρώνε γερά από ξαφνικά power-ups και ξαφνικούς ερχομούς ίμπα χαρακτήρων. Μην εκπλήσεσαι.

Όπου να'ναι θα πιάσουνε και κουβεντούλα, αποκαλύπτοντας ποιες είναι οι δυνάμεις τους και πως λειτουργούν και ποιες είναι οι αδυναμίες τους... Κλασικές αξίες.

#1707 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 July 2009 - 20:11

^ :rolleyes:
Ήμουν σίγουρος. Σίγουρος όμως...

Τέλοσπάντων. Το chapter ήταν πολύ καλό. Δεύτερο συνεχόμενο μάλιστα, ΤΚ keep rolling! Shinji και Gin για μένα οι πρωταγωνιστές του χθεσινού chapter. Αυτό το χαμόγελο του Gin και η ατακα του "Oh wow...Look at all those nostalgic faces..." τα σπάει. Πραγματικά no fear ο άνθρωπος. Καλά ο Shinji έδωσε ρέστα. Ειδικά στην ομιλία του με τον General Yammamoto. Δεν παίζεται.

Είδαμε και τις μάσκες των Vizards. Καμιά προτίμηση παίδες ? Της Liza για μένα είναι η καλύτερη και ακολουθεί του Kensei.

Edited by Black Kaiser, 11 July 2009 - 20:16.

#1708 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 12 July 2009 - 10:31

Είδαμε και τις μάσκες των Vizards. Καμιά προτίμηση παίδες ? Της Liza για μένα είναι η καλύτερη και ακολουθεί του Kensei.

Οπως ειχα πει και πιο πανω δεν τρελαθηκα με τις μασκες των υπολοιπων vizards που δν ειχαμε δει ως τωρα. Εγω θα εβαζα οπως παλι ειχα πει τον Love που ειχε την demon mask, γιατι εχει κατι το διαβολικο, που δενει κιολας με το ολο concept των vizards. Υστερα βαζω Κensei και υστερα δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση στους υπολοιπους.

#1709 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 July 2009 - 14:06

απο μασκες μου αρεσουν μονο του love και του kensei. οι αλλες δεν λενε και πολλα.

παντως εγω τωρα θελω να δω shikai και bankai απο τους vizards. θα ξενερωσω αμα πολεμησουν μονο με τις μασκες

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#1710 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 12 July 2009 - 18:23

Ερώτηση. Μπορείς να βάλεις μάσκα χωρίς να κάνεις Μπάνκαι;