Το καλύτερο chapter που έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό στο Bleach δεν είναι ? Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Barragan (yeah!) και Harribel are back. Προφανώς ο ΤΚ δεν θα μπορούσε να τους σκοτώσει με έναν τέτοιο lame τρόπο. Τώρα θα τους δούμε μαζί με τον Stark να λιανίζουν τους Vizards.
Επίσης ο Aizen είναι free at last. Δεν ξέρω αν θα τον δούμε να πολεμά όμως και μόνο που θα μπορεί ανα πάσα στιγμή να πάρει μέρος στην μάχη, θα είναι αρκετό. Επιπλεόν, θα δούμε και κανένα bankai του Gin σε αυτήν την μάχη ? Μπορεί.
Επιτέλους ήρθαν οι Vizards ! Ανυπομονώ να δω και τις δικιές τους ιδιότητες αλλά και τις μάσκες τους. Απο την SS έχουν μείνει μόνο οι Yammamoto και Komamura (O Hitsugaya και η Soifon για μένα δεν μπορούν αλλο αφού του πρώτου τελείωσε το bankai του και η δεύτερη έχει επιπλέον και ένα χαμένο χέρι). Παρoλα αυτα είμαι σίγουρος πως ο Yammamoto μόλις δει τους Vizards θα πει κανένα τρελό : "Leave. We do not cooperate with criminals..."
Επίσης, μάλλον αρχίζει να είναι ξεκάθαρο πως ο Wonderweiss είναι Vastrolorde. Πέρα απου άνοιξε τρύπα στον Ukitake μέσα σε ένα δευτερόλεπτο η ατάκα του Stark"If that kid's here means that Aizen-sama's grown tired of waiting", μάλλον αυτό υποδικνύεει. Θα δούμε πολύ ξύλο απο τον WW και μην δούμε και κανέναν General Commander να την πατά.
Όσον για το αν είναι αυτός που ελευθέρωσε την Harribel δεν νομιζω οτι ισχύει. Μάλλον σαν warcry ήταν περισσότερο, σαν σήμα στους espada πως πρέπει να σταματήσουν να κρατούν τις δυνάμεις τους και να ξεκινήσουν να πολεμούν στα σοβαρά. Εξάλλου, η Harribel μόλις ελευθερώθηκε δεν είχε κανένα μορφασμό έκπληξης ή απορίας στον πρόσωπο της (που φυσιολογικά θα έιχε αν ξαφνικά την ελευθέρωνε άλλος) άλλά μόνο ένα δολοφονικό βλέμμα στον Hitsugaya.
Γενικά, πολύ καλό chapter. Ανυπομονώ για την συνέχεια αν και όπως είπε ο φίλος Rin, μάλλον γυρίζουμε Hueco Mundo πριν δούμε αυτές τις μάχες...