Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1036 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,293 posts

Posted 12 March 2009 - 18:45

Bleach 349 Full Summary : The Lust 3

Spoiler:


#1037 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 March 2009 - 20:47

Spoiler:


qzMHWHd.png


#1038 Nobody

Nobody

    Anime Fan

  • Members
  • 195 posts

Posted 13 March 2009 - 00:13

Spoiler:

Posted Image

#1039 neo^

neo^

    Anime Freak

  • Members
  • 424 posts

Posted 13 March 2009 - 02:04

Bleach 349 Full Summary : The Lust 3

Spoiler:



Πραγματικα δεν θελω να το δω στο anime αυτο το chapter.
Posted Image

#1040 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 March 2009 - 08:35

ωραιο ηταν το chapter, Ο Ulqi για ακομα μια φορα μαμησε και εδειρε.


Αν ξανακουσω εστω και μια φορα ακομα τη λεξη Kurosaki, θα σπασω το pc μου

qzMHWHd.png


#1041 kelborn3

kelborn3

    Toki

  • Members
  • 2,054 posts

Posted 13 March 2009 - 08:51

Βασικα πολυ καλο chapter μας δειχνει πως ο ulqi τα εχει κανει ολα πουτανα.Απο πλευρας κubo ειναι και λιγο πρωτοτυπο γτ το chapter δεν εστιαζει τοσο στη μαχη που διαδραματιζεται αλλα στην ψυχικη κατασταση της innoue και το ποσο ταραγμενη ειναι βλεποντας τον αντρα με τον οποιο να ειναι νεκρος διπλα της και αυτη να ειναι ανημπορη να τον βοη8ησει..Πραγματικα πιστευω οτι ο kubo με αυτα τα chapter εχει ξαναμπει στον ισιο δρομο και ελπιζω να συνεχισει ετσι.Επιτελους και στο επομενο εχουμε να δουμε το αγαπημενο μας αλογο(πολυ μου ειχε λειψει το ατιμο)

Posted Image


#1042 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 13 March 2009 - 08:51

Spoiler:


#1043 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 March 2009 - 10:50

Η Inoue φρίκρε για τα καλά! Πειράζει που εγώ γέλασα με τη φάτσα της;:whistling:

Αλλά όχι βρε ο Ishida...! Το συμπαθώ πολύ αυτό το παιδί...! INOUE! Παράτα τον Ichigo και τράβα να του γιατρέψεις το χέρι!!:burningbe3: Έχει το Shirosaki ο άλλος, θα ξανασηκωθεί. Και, ναι ξανασηκώθηκε.


Θέλω να δω πολύ ξύλο στο επόμενο. Βράσε το ποιός θα νικήσει, δε με νοιάζει, απλά θέλω να δω ξύλο!

Posted Image


#1044 Neuro

Neuro

    Anime Professional

  • Members
  • 730 posts

Posted 13 March 2009 - 11:14

Στο τελος τι βλεπουν τα ματακια μου super saiyan :hahaha: να δω και kamehameha :hahaha:! Πέρα από την πλακά επιτελούς άρχισε να ανεβαίνει ξανά το bleach είχε καταντήσει μονότονο μάχες και μάχες....τώρα επιτελούς θα δείξει κάτι καινούριο! Την Nel που την χάσαμε ωμός ακόμα εκεί δεν είναι? Και ο Zaraki?

#1045 pervy sage

pervy sage

    Give me cookies!!!

  • Members
  • 67 posts

Posted 13 March 2009 - 11:15

Πολύ καλό chapter μου άρεσε ιδιαίτερα η αντίδραση του ulqi που ''απέκρουσε'' το βέλος του ishida με το φτερό του^^ αλλα ρε kubo μας σκοτώνεις πιο αργή εξέλιξη δεν γίνεται πραγματικά νοιώθω οτι ο Αγγελόπουλος το γύρισε σε manga....

#1046 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,293 posts

Posted 13 March 2009 - 12:26

Πολύ ωραίο chapter !

Περιμένω επική μάχη πια. Hollow Ichigo vs Ulquiorra. Όλοι λένε πως θα νικήσει ο πρώτος σίγουρα όμως αποκλείεται ένας χαρακτήρας σαν τον Ulquiorra να χάσει έτσι απλά. Παραήταν μεγάλη η διαφορά επιπέδου του με τον Ichigo ώστε να χάσει απο την hollow μορφή του. Αν δεν ήταν Bleach θα έλεγα πως ακόμα και έτσι ο Ulqui είναι το φαβορί. Θα γίνει της τρελής πάντως γιατί θα είναι berserk μάχη.

Ενα ακόμα ενδιαφέρον σημείο που προκύπτει είναι, ακόμα και αν χάσει ο Ούλκιορα, πως θα επιστρέψει πίσω ο κανονικός Ichigo. Το "άλογο" θα τους πετσοκόψει όλους εκεί μέσα. Και μέσα σε όλα παίζει όλο αυτό να είναι σχέδιο του πανμέγιστου Aizen που είναι και θεούλης.

Για το συγκεκριμένο chapter εγω βρίσκω δικαιολογημένα τα 10xKurosaki-kun της Orihime. Η κοπέλα μόλις έχει δει τον άντρα που αγαπά να βρίσκεται στο χώμα με μια τρύπα στο στήθος του. Έχει κλατάρει ψυχολογικά. Ο καημένος ο Ishida άντεξε ένα chapter και έχασε το καλό του χέρι (είναι αριστερόχειρας).

Πραγματικό despair ο Ulquiorra.

ΥΓ : Μεταμορφώθηκε κανένας ποτέ σε Hollow στο Dragonball ?

#1047 psofimis

psofimis

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 13 March 2009 - 13:34

Καλα ο Ulquiorra χασαπης τπτ αλλο.Ο φραουλας πηγαινει Berserk Hollow και νομιζω δεν κινδυνευει μονο ο Ulqi αλλα κ οσοι ειναι γυρω του.Θεωρω πιο πιθανο δλδ ο ichi να σφαξει την ινουε η τον αναπηρο παρα τον Ulqi.Iσως γι αυτο τα μαζεμενα κουροΣακηηηη απο την κυρια.Οσα προλαβε προλαβε.Τωρα ενα κουροσαααγχχχχ και πολυ της ειναι.

ps: Αν πανε τωρα στην αλλη πλευρα της μαχης χωρις να δειξουν τουλαχιστον το νεο look του ichi(που νομιζω θα ειναι αυτο που ειχαμε δει οταν εκανε training για το hollowfication) δεν θα την παλεψω.

#1048 pervy sage

pervy sage

    Give me cookies!!!

  • Members
  • 67 posts

Posted 13 March 2009 - 13:50

Καλα ο Ulquiorra χασαπης τπτ αλλο.Ο φραουλας πηγαινει Berserk Hollow και νομιζω δεν κινδυνευει μονο ο Ulqi αλλα κ οσοι ειναι γυρω του.Θεωρω πιο πιθανο δλδ ο ichi να σφαξει την ινουε η τον αναπηρο παρα τον Ulqi.Iσως γι αυτο τα μαζεμενα κουροΣακηηηη απο την κυρια.Οσα προλαβε προλαβε.Τωρα ενα κουροσαααγχχχχ και πολυ της ειναι.


Εγώ αυτό υποστηρίζω απο την αρχή γι αυτό και ο μονόλογος του ishida .... ελπίζω ο hollow να αρχίζει να κτυπάει όποιον βρεί μποροστά του!!Αυτό θα μας έδινε κάτι πιο ενδιαφέρον!

#1049 endless_inspiration

endless_inspiration

    Anime Professional

  • Members
  • 535 posts

Posted 13 March 2009 - 14:33

πολύ καλό chapter!!!!
ήμουν σίγουρη ότι ο ishida θα μπει στην μέση( μα καλά πίστευε ότι έχει δυνατότητες μπροστά στον ulqui;

με χάλασε που o ichigo δεν πέθανε........

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'


#1050 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,574 posts

Posted 13 March 2009 - 14:45

πολύ καλό chapter!!!!
ήμουν σίγουρη ότι ο ishida θα μπει στην μέση( μα καλά πίστευε ότι έχει δυνατότητες μπροστά στον ulqui;

με χάλασε που o ichigo δεν πέθανε........


Σιγά μωρέ,μόνο μια τρυπούλα με διάμετρο γύρω στα 10 εκατοστά είχε στο στήθος του.Τόσο εύκολα νομίζεις πεθαίνουν οι άνθρωποι;:uhh:

Posted Image