Κι άλλη τεχνική; Γι'αυτό τα λένε endless pointless empowering fighting shonen...
Κι εγώ θέλω κάτι καινούριο αν είναι να ενδιαφερθώ πάλι να δω την σειρά πέρα από το να σχολιάζω. Γιατί εδώ και 6 μήνες μόνο με τα σχόλια σας εδώ ενημερώνομαι μια χαρά γιατ ότι γίνεται. Και λέγοντας καινούριο δεν έννοώ κι άλλα Bankai ή releases από ασήμαντους χαρακτήρες, ούτε bankai level 2 και releases level 2. Κάτι στην ιστορία εννοώ.
Άντε ρε Ίνουε, γίνε εσπάντα μηδέν να μου τραβήξεις το ενδιαφέρον!
Roriconfan το θέμα είναι ότι δεν ενημερώνεσαι μόνο. Εδώ και 6 μήνες ποστάρεις κατι παραπάνω από συστηματικά στο subforum μιας σειράς την οποία έχεις σταματήσει να παρακολουθείς όπως λες για να εκφέρεις την γνώμη σου πάνω στις τελευταίες εξελίξεις. Όπου "εκφέρεις την γνώμη σου" σημαίνει ειρωνεύεσαι και δεν σταματάς να επαναλαμβάνεις πόσο χάλια και ανούσια έχει γίνει η σειρά. Οι χρήστες οι οποίοι την παρακολουθούν ξέρουν πάρα πολύ καλά τι βλέπουν δεν χρειάζονται την δική σου επαναλαμβανόμενη γνώμη για να αφυπνιστούν. Η παραπάνω συμπεριφορά έχει αποτελέσει αιτία συστάσεων, warning ακόμη και ban στο παρελθόν και εξακολουθείς να κάνεις τα ίδια.
20% warning από εμένα έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.