Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#931 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 04 March 2009 - 12:33

Δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να αρεσει στον Ulqi η Inoue?:hihi2:
Anyway οπως ειπε και ο/η rorri κατι ασχετο/ακυρο θα γινει γτ αν δεν γινει τοτε θα εχουμε κηδεια shinigamenia. Δεν τον βλεπω καλα τον ichi...πρεπει οπως και δηποτε καποιος να τον σωσει γτ θα δει τα ραδικια αναποδα σε λιγο...ουτε κανονικος Shinigami δεν θα προλαβει να γινει:.
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#932 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 March 2009 - 13:11

Bleach 348 Spoilers

Spoiler:

Λογικά θα έχουμε πιο πολλά spoilers σε λίγο

#933 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2009 - 13:57

Spoiler:

qzMHWHd.png

#934 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 04 March 2009 - 14:32

Spoiler:

#935 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 March 2009 - 17:20

ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα εμφανιστει η χολλοοου μορφη ...
και αυτο γιατι : ειχε πει ο χολλοου πως αν δεν ηταν αρκετα δυνατος θα επαιρνε αυτος το πανω χερι ... ωρα του ειναι τωρα ... ,

http://www.youtube.com/watch?v=0Pncq5FXkak&feature=related

ραντομ
Spoiler:

Edited by laraska, 04 March 2009 - 21:07.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#936 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 04 March 2009 - 18:16

Λοιπόν άρχισα το Bleach πριν κανα μήνα και επιτέλους έφτασα στο chapter 347!Πολύ ωραίο manga αν και έχει φάει πολύυυυ ξύλο ο ichigo^^

Τώρα οσον αφορά το 347,προσωπικά πιστεύω με βάση το μονόλογο του Ishida τα πράγματα είναι άσχημα για την orihime...μιας και αν συμβεί κάτι σε κάποιον θα είναι εκείνη το θύμα ώστε να μην μπορεί να αντιστρέψει αυτό που έχει συμβεί άρα ο ishida θα την βγάλει καθαρή.Θα έχουμε αυτοθυσία είτε με το θάνατο το της...ή μπορεί να ξυπνήσει το hollow μέσα της και απο εκει και πέρα εχουμε πολλά σενάρια...
Όσον αφορά τους Captain που αντιμετωπίζουνε τους 3 Espada πιστευω θα παίξουν ρόλο και οι urahara ,yoruichi kai oi vιzard αν και δεν ξέρουμε τον ακριβή τους ρόλο ακόμα και αν θέλουν εκδίκηση μόνο απο τον aizen.

#937 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 March 2009 - 00:21

laraska πιστευω οτι ακομα δεν ειναι η ωρα για να εμφανιστει,αν ολα διχνουν προς τα εκει βεβαια.
Posted Image

#938 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 05 March 2009 - 10:16

Laraska ο Hollow ichigo λεει οτι αμα γινει και παλι αδυναμος ο ichigo τοτε ειναι που θα σταματησει να τον ελεγχει πια ο ichigo ομως δεν εχει γινει πιο αδυναμος αλλα πιο δυνατος εγω πιστευω οτι ο Zangetsu πρεπει να του μαθει καμια καλυτερη τεχνικη γιατι μονο με getsuga tenshou σε τοσα chapter ελεος θελω να δω και αλλη τεχνικη:nanana:
Posted Image
Posted Image

#939 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 05 March 2009 - 10:22

Κι άλλη τεχνική; Γι'αυτό τα λένε endless pointless empowering fighting shonen...

Κι εγώ θέλω κάτι καινούριο αν είναι να ενδιαφερθώ πάλι να δω την σειρά πέρα από το να σχολιάζω. Γιατί εδώ και 6 μήνες μόνο με τα σχόλια σας εδώ ενημερώνομαι μια χαρά γιατ ότι γίνεται. Και λέγοντας καινούριο δεν έννοώ κι άλλα Bankai ή releases από ασήμαντους χαρακτήρες, ούτε bankai level 2 και releases level 2. Κάτι στην ιστορία εννοώ.

Άντε ρε Ίνουε, γίνε εσπάντα μηδέν να μου τραβήξεις το ενδιαφέρον!

#940 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 March 2009 - 11:00

Κι άλλη τεχνική; Γι'αυτό τα λένε endless pointless empowering fighting shonen...

Κι εγώ θέλω κάτι καινούριο αν είναι να ενδιαφερθώ πάλι να δω την σειρά πέρα από το να σχολιάζω. Γιατί εδώ και 6 μήνες μόνο με τα σχόλια σας εδώ ενημερώνομαι μια χαρά γιατ ότι γίνεται. Και λέγοντας καινούριο δεν έννοώ κι άλλα Bankai ή releases από ασήμαντους χαρακτήρες, ούτε bankai level 2 και releases level 2. Κάτι στην ιστορία εννοώ.

Άντε ρε Ίνουε, γίνε εσπάντα μηδέν να μου τραβήξεις το ενδιαφέρον!

Roriconfan το θέμα είναι ότι δεν ενημερώνεσαι μόνο. Εδώ και 6 μήνες ποστάρεις κατι παραπάνω από συστηματικά στο subforum μιας σειράς την οποία έχεις σταματήσει να παρακολουθείς όπως λες για να εκφέρεις την γνώμη σου πάνω στις τελευταίες εξελίξεις. Όπου "εκφέρεις την γνώμη σου" σημαίνει ειρωνεύεσαι και δεν σταματάς να επαναλαμβάνεις πόσο χάλια και ανούσια έχει γίνει η σειρά. Οι χρήστες οι οποίοι την παρακολουθούν ξέρουν πάρα πολύ καλά τι βλέπουν δεν χρειάζονται την δική σου επαναλαμβανόμενη γνώμη για να αφυπνιστούν. Η παραπάνω συμπεριφορά έχει αποτελέσει αιτία συστάσεων, warning ακόμη και ban στο παρελθόν και εξακολουθείς να κάνεις τα ίδια.

20% warning από εμένα έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.:bahhh:

#941 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 05 March 2009 - 11:29

This anime will be the end of me...

#942 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 March 2009 - 12:07

That is true. Πρόσεξε πολύ ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σου.

Ontopic ppl...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#943 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 March 2009 - 13:40

Ontopic, λοιπόν. ^^

Κατ'αρχάς, ευχαριστούμε για τα spoiler!

Κατά δεύτερον...
Spoiler:

Οψόμεθα.

P.S. Και κάτι που με έκανε να γελάσω: http://colliemon.deviantart.com/art/Ulquiorra-is-Batman-112853882

:hahaha:

Posted Image

#944 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 March 2009 - 15:24

Μερικοι απο εμνας (και εγω μεταξυ τους) τα ειχαμε ψιλοπαιξει οταν ειδαμε το 2ο release του ulqi.Λιγο ακυρο αλλα μολις θυμηθικα οτι ο ulqi δεν ειναι ο πρωτος arrancar που ειχε κανει 2ο release.

αυτον τον/την κυριο/κυρια τον/την θυματε κανεις?

Ggio Vega - Bleach Wiki

¨

ps:Με αυτο το chapter θα βγουνε τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας για το πιο δημοφιλες zanpaktou.Πρωτο βγηκε του hitsuGAYia:terror2:

qzMHWHd.png

#945 skyrise

skyrise

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 05 March 2009 - 17:01

Είναι φυσικό πως ο Kubo, έχει κάνει turbo-power τον Ulqui αυτή τη στιγμή, ώστε να αναγκαστεί ο Ichigo να φτάσει σε transformation-φάση. Όχι απλά "σε πολεμώ με τη δύναμη της ψυχής μου yadda yadda" Είναι τεράστιο το χάσμα αυτή τη στιγμή, κάτι δραστικό θα λάβει μέρος.
Εκτός αν η Inoue {που κάτι θα κάνει, χαίρω πολύ} φτάσει σε τίποτα hollow επίπεδα, και γελάμε όλοι μαζί. Το potential της είναι απιστευτο και είναι καιρός να αρχίσει να ξεδιπλώνεται. {ειδικά τωρα που θα δει και το Kurosaki-kuun σε τέτοια φάση, ragee}