Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#751 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 24 January 2009 - 21:02

Καμία σχέση. Μια μάχη γίνεται ενδιαφέρουσα αν έχει στρατηγική ή ανατροπές. Χρωματισμοί και παρεφερή να γίνονται ενδιάμεσα των μαχών, όχι στην διάρκειά τους. Το να την διακόπτουνε για να δείχνουνε τι γίνεται αλλού είναι απλά δικαιολογία για να καθυστερούνε τη μάχη και να μας πρήζουν τα @@.

Αν και έχω καταλάβει ότι πολλοί είναι μαζόχες και τους αρέσει όταν τους πρήζουν τα @@. Οι μάχες στο Ντράγκομπολ για παράδειγμα ήταν αδικαιολόγητα αργές αλλά όλοι μόνο προσέχανε ότι κρατούσανε δέκα επεισόδια. Αν τις κάνανε γεμάτες, ούτε τρία δε θα πιάνανε.

Αυτό που λες εσύ "μας πρήζουνε τα *******" εγώ το λέω "ανατροπή". Θα βαριόμουν αφάνταστα να έβλεπα επι δέκα τσάπτερ μια μάχη Ίτσιγκο με Ούλκιορα. Να παλεόυν-μιλούν-παλεύουν-μιλούν. Τα "παρεμφερή" που γίνονται στα μέσα μιας μάχης την ανατρέπουν. Αλλάζουν τα δεδομένα της. Αυτό εγώ το λέω ανατροπή.

Αν εσένα σου αρέσει κάτι που δεν μου αρέσει εμένα δεν θα σε πω ποτέ μαζόχα. Θα πω απλά οτι έχεις άλλο γούστο.

#752 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2009 - 21:21

Aν είναι μαζοχισμός το να θέλει κανείς να έχει αγωνία και suspence η σειρά που παρακολουθεί και του αρέσει, το να παρακολουθεί κάποιος ανελλιπώς και να καταναλώνει την απίστευτη ώρα, φαιά ουσία και προσπάθεια πάνω σε μια σειρά που σιχαίνεται και σνομπάρει τι είναι?

Επιπλέον Roriconfan αυτό που λες δεν έχει σχέση με αυτό το οποίο συνέβη σε αυτό το chapter... Η Inoue βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον Ichigo και τον Ulquiorra. Εφόσον υπήρξε βασική εξέλιξη στην πλοκή της σειράς κατά την διάρκεια της μάχης τι περίμενες?Να μην την δείξει ή να μην καταλάβει ο Ichigo ότι άρπαξαν την πριγκιπέσσα δυο βήματα πέρα από αυτόν με όλο το σούσουρο το οποίο έγινε? Ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία διακοπή της μάχης γιατί συνέχεια χρόνου και τόπου εξακολουθούν να υπάρχουν. Απλά υπήρξαν plot twist και παράλληλα γεγονότα.

#753 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 25 January 2009 - 00:19

Σοβαρα τωρα, περα απο την πλακα, το chap δν ηταν κ τοσο ''βαρετο'', ολα γινονται για κατι, δν μπορει ετσι ο Kubo πχ να εβαλε στο ακυρο τον Γιαμι, οσο κ να φαινεται γελιο, δν θυμαμαι καπιος ειπε οτι ο Αιζεν ισως να τον προσταξε κ.ο.κ,πολυ πιθανον, περιμενουμε κ βλεπουμε, δν λεω κ εγω κοροιδευω πια ,γιατι εδω κ 20 chaps το εχει χεσει ο Kubo με μλκιες,ε κ οσο να λεμε,λογικο ειναι να υπαρχουν αντιδρασεις, τεσπα, now we are waiting for the next chap

Posted Image

#754 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 28 January 2009 - 00:46

Bleach 343 Spoilers:

Spoiler:

Posted Image

#755 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 January 2009 - 00:59

Spoiler:

qzMHWHd.png

#756 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 28 January 2009 - 01:06

Ναιιιιιιιιιι επιτελους Ishida back in action!!Λεω κ εγω γιατι δεν τον εδειχνε τοση ωρα μαζι με τους αλλους να πολεμαει με τους exequias.Καλο λοιπον το chapteraki αλλα παλι εκοψε τη μαχη Ichigo-ulquiorra για να δειξει αυτη τη μαχη.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει γιατι μιας και ειμαι Ishida fan γουσταρω που θα τον δειξει in action αλλα αυτη η μαχη εχει διακοπει αρκετες φορες μεχρι τωρα και μπορει μεν στο μανγκα να φαινεται οκ αλλα στο ανιμε μπορει να ειναι σπαστικο να ξεκιναει μια μαχη να τη σταματαει για μερικα επισοδεια, να την ξαναξεκιναει και να την ξανασταματαει:frozen: Χανεται ολη η πορωση που εχεις
Posted Image

#757 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 January 2009 - 10:38

Spoiler:

#758 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 28 January 2009 - 13:39

Spoiler:

Spoiler:

Άιντε να δούμε.

#759 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 January 2009 - 20:24

Spoiler:

Posted Image

#760 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 January 2009 - 20:32

Spoiler:

#761 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 posts

Posted 30 January 2009 - 13:41

Bleach 343 is OUT Bleach 343 - Read Bleach chapter 343 online.

Spoiler:

Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#762 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 January 2009 - 13:47

το chapter δεν ηταν ασχημο,οπως ειχε φανει και απο τα spoilers η πλοκη πρωχωρησε γρηγορα,πεθαναν κομπαρσοι και στη8ηκε το σκηνικο για τις επομενες μαχες (ichigo-ulquiorra, yami-ishida).Περιμενα βεβαια ο chad να πολεμησει τον yami, αλλα αν γεννηθηκες κομπαρσος.............

Τωρα ο yami εξακολουθει να ειναι το σκυλακι του ulqi, (μου αρεσει που νομιζα οτι θα ειχε αλλες προθεσεις),και απο οτι φαινετε δεν πεθανε ακομα, καλη η ναρκη, αλλα ο espada, ειναι espada, σιγα μη ψοφισει ετσι.

qzMHWHd.png

#763 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 30 January 2009 - 14:15

Εντάξει, μέτριο Chapter ήταν αυτό. Ο Yammi απλά δείχνει πόσο ζώον είναι σκοτώνοντας έτσι απλά τους γύρω του. Μπορεί τα ονόματα των chapters, οι 7 αμαρτίες να αναφέρονται σε αυτόν. Τέσπα. Δεν νομίζω να πέθανε αφού δεν έχουμε δει ακόμα το release του.

Συνεχίζουμε. Σε 4 chapters θα δούμε τι συμβαίνει και αν είχαν νόημα οι τίτλοι που έβαλε ο ΤΚ.

#764 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 January 2009 - 15:05

omfg was that the first death of a named char in bleach? Ο_Ο έχω μείνει ******* να πω την αλήθεια :S δεν πολυκαταλαβαίνω τι παίζεται και ρε γαμώτο μου την δίνη ο τρόπος μάχης. εμφανίζεται ο ishida έχει ήδη βάλει την mine έτοιμος για τα πάντα και τον νικάει έτσι?:S
γιατί κάτι μου λέει πως τώρα που όλη χαιρόμαστε που έχασε ο yammi στο επόμενο chapter θα κάνει σα να μην έπαθε τίποτα και θα ουρλιάζει? και γιατί κάτι μου λέει πως η orihme θα κάνει res την τύπισσα που ψόφησε? :S

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#765 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 January 2009 - 15:09

Το chapter ηταν ωραιο....O ishida εκανε ωραια δυναμικη εισοδο και ο yammi εφαγε ηττα....
Posted Image