Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#736 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 14:17

Όσον αφορά την Inoue. Δεν μου το βγάζει από το μυαλό κανείς(εκτός του Kubo) ότι τα λόγια που λέει ο Ulqi ("είσαι σαν εμάς, μια από μας κλπ") οφείλονται στο ότι η Inoue έχει arrancaroποιηθεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#737 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 14:23

Όσον αφορά την Inoue. Δεν μου το βγάζει από το μυαλό κανείς(εκτός του Kubo) ότι τα λόγια που λέει ο Ulqi ("είσαι σαν εμάς, μια από μας κλπ") οφείλονται στο ότι η Inoue έχει arrancaroποιηθεί.

Bεβαια μπορει να μην εννοει καν καποια σωματικη μεταβολη αλλα γενικοτερα αλλαγη της δια8εσης της απεναντι στο kurosaki και τους υπολοιπους...Παντως αν οντως εχει γινει καποια μορφης hollowfication πανω στην ινουε τοτε αυτο 8α ειναι οντως μια απο τις καλυτερες τροπες του σεναριου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#738 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 14:24

Πωωωωωωω το manga παει πολυ αργα κι αυτο με ανυσηχει πολυ επειδη θα γινει της που... με τα fillers στ anime... Στο chap τωρα
Ο Ulqui τα'σπασε με τις ατακες του...
-Get out of my way!
-Make me!:try:
Oσο για το τελος, Που κολλαει ο ασχετος, ο κουβας, ο 10 στη μαχη του Ichigo με τον 4?Πολυ ακυρο τελος... σε περιπτωση που δεν το ειπα, το Manga παει πιο αργα κι απ'το replay

Δημοσιευμένη  εικόνα

#739 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 15:14

ισα ισα καλυτερα που εγιναν ετσι τα παραματα γτ η μαχη δν προχωρουσε καθολου, τωρα ο ιτσιγκο θα αναγκαστει να βαλει τη μασκα για να περασει απο τον 4 και μολις τη βαλει θα θερισει τους αλλλους 3 αν δν το κανει η ιννουε με καποια δυναμη που προφανως της εδωσε ο αιζεν

#740 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 15:19

είμαι ο μονος που ξενέρωσε αφάνταστα με αυτό το chapter? (δεν διάβασα τα αλλα posts tbh ;P) ο ichigo είναι τόσο προβλέψιμος, ο kubo αυτά που κάνει είναι ΤΌΣΟ προβλέψιμα...

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#741 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 17:22

συγνωμη . μαλλον το θεωρησα καθολικο .
ο μανγκακα παντως θελει να το τραβηξει οσο δεν παει .... ολο ασχετους βαζει και διαλογους χωρις ουσια .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#742 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 18:14

είμαι ο μονος που ξενέρωσε αφάνταστα με αυτό το chapter? (δεν διάβασα τα αλλα posts tbh ;P) ο ichigo είναι τόσο προβλέψιμος, ο kubo αυτά που κάνει είναι ΤΌΣΟ προβλέψιμα...

Ε τι λεμε τοση ωρα και εμεις---χαρα ολοι που βλεπουμε το catfight και μετα εκει που φτανουμε στο ηρωικο ........nosebleed νασου κανει ντου ο χοντρος και μας τα μαμαει ολα:hahaha:.Παντως το εχουμε πει sto bleach δεν χρειαζεται να ελπιζεις για το φιλοσοφησεις-kurosaki i will always win i got kubo on my back :byejg9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#743 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2009 - 19:08

Ουτε εμενα μου αρεσε το chap.Τπτ σχεδον δεν εκανε ο ulqi και το φραουλοπαιδο συνεχιζει να τον κανει να χρησιμοποιει το σπαθι του,ακομα και χωρις τη μασκα του.Οπως ειπα καλο λογο για το bleach θα πω μολις δω τον Ulqi released,μεχρι τοτε μλκιες ειναι ολλα τα αλλα.

qzMHWHd.png

#744 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 13:46

Εμένα μου άρεσε το Chapter. Όχι επειδή το ίδιο ήταν καλό αλλά περισσότερο επειδή βάζει τις βάζεις για μελλοντικά ενδιαφέροντα chapters. Μου αρέσει πολύ επίσης που η μάχη διακόπτεται απο διάφορα γεγονότα και δεν είναι συνεχόμενη όπως αυτή με του Grimmjow.

Η εμφάνιση του Yammy ήταν ξαφνική το δίχως άλλο. Θέλω να δω για ποιον λόγο μπήκε στην μέση. Μήπως ο Άιζεν του έχει δώσει καμιά εντολή για την Orihime ?

Ωραία πηγαίνει μεχρι στιγμής το Bleach. (κατα την γνώμη μου)

#745 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 17:42

Kαι εγώ το βρήκα αρκετά καλό το chapter, ok ωραία μάχη και συμφωνώ με τον Black Kaiser ότι είναι καλό που παρεμβάλλονται και άλλα γεγονότα παράλληλα για να μην έχουμε τα "καλα" των μαχών των κομπάρσων..... Btw είμαι η μόνη που της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ασκεί ψυχολογική βία ο Ulqiorra στην Orihime και στον Ichigo? Ok θα ομολογήσω επίσης και ότι όλο το θεματάκι του τι τρέχει με την Orihime έχει αρχίσει να μου κινεί το ενδιαφέρον.

#746 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 17:53

Btw είμαι η μόνη που της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ασκεί ψυχολογική βία ο Ulqiorra στην Orihime και στον Ichigo? Ok θα ομολογήσω επίσης και ότι όλο το θεματάκι του τι τρέχει με την Orihime έχει αρχίσει να μου κινεί το ενδιαφέρον.

welcome to the club iristella:try:
και γω τον θαυμάζω για τον ίδιο λόγο.Αν δεν υπήρχε και ένας αντίπαλος επιπέδου όπως ο Ulqi πιστεύω οτι η συνέχεια θα ήταν πολύ προβλέψιμη(ναι το ξέρω οτι σε κάποια θέματα είναι αλλά οχι στο συγκεκριμένο).

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#747 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 18:43

Ε, χμ, μήπως το αντίθετο ισχύει περισσότερο; Ο Ίτσιγκος την λέει στον Ούλκι;

#748 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 18:50

Btw είμαι η μόνη που της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ασκεί ψυχολογική βία ο Ulqiorra στην Orihime και στον Ichigo?

Νοpe. Πέρα απο την μάχη του σώματος ο Ουλκιόρα πολεμά και με το μυαλό. Ήδη κατάφερε να εκνευρίσει τον Ίτσιγκο.

Πλάκα κάνεις; Γιατί να διακόπτουνε την μάχη; Για να έχουμε το φαινόμενο "Ο πλανήτης Νάμεκ που θα εκραγεί σε 5 λεπτά" ;

Καλά εσύ δεν ήσουν που παραπονιόσουν πως το Bleach έχει μετατραπεί σε συνεχομένες μάχες ? Έτσι μια μάχη γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

#749 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:12

Btw είμαι η μόνη που της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ασκεί ψυχολογική βία ο Ulqiorra στην Orihime και στον Ichigo?

off course not! :P o ulqi ειναι θεος σε οτι κανει, παιζει απλα και με τους δυο .αυτο το παιδι αδικειται, espada 1 επρεπε να ηταν :(

Στο θεμα της μαχης ομως θα διαφωνισω με τους 2 σας.Καλο ειναι να δειχνει αλλα πραγματα παραλληλα με τη μαχη,αλλα τη συγκεκριμενη μαχη, που πεζει ο αγαπημενος μου χαρακτηρας,θελω να τη δω ολλη μονοκοπανοια,να την ευχαριστηθω (και να δω με πιο ηλιθιο τροπο θα χασει,για να βρισω τον kubo με την ανεση μου).Περα του οτι δε μπορω να περιμενω αλλα τοσα chapters για να τον δω released.Απο το καλοκαιρι περιμενα, τωρα δε παιζει, θελουμε Uluiorra :)

qzMHWHd.png

#750 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:30

Καλά εσύ δεν ήσουν που παραπονιόσουν πως το Bleach έχει μετατραπεί σε συνεχομένες μάχες ? Έτσι μια μάχη γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Καμία σχέση. Μια μάχη γίνεται ενδιαφέρουσα αν έχει στρατηγική ή ανατροπές. Χρωματισμοί και παρεφερή να γίνονται ενδιάμεσα των μαχών, όχι στην διάρκειά τους. Το να την διακόπτουνε για να δείχνουνε τι γίνεται αλλού είναι απλά δικαιολογία για να καθυστερούνε τη μάχη και να μας πρήζουν τα @@.

Αν και έχω καταλάβει ότι πολλοί είναι μαζόχες και τους αρέσει όταν τους πρήζουν τα @@. Οι μάχες στο Ντράγκομπολ για παράδειγμα ήταν αδικαιολόγητα αργές αλλά όλοι μόνο προσέχανε ότι κρατούσανε δέκα επεισόδια. Αν τις κάνανε γεμάτες, ούτε τρία δε θα πιάνανε.