Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#691 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 January 2009 - 15:35

:hahaha:πιο εξυπνο? αυτο ειναι η κοινη λογικη
πως αλλιως εξηγειτε οτι οι captains οι οποιοι ειναι θεωρητικα πιο αδυναμοι απο τον ichigo κερδιζουν σχετικα ευκολα τους espada?ειναι η εμπειρια, αυτο που δν εχει ο ichigo

#692 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 January 2009 - 15:40

RiDeLub gives Sora a cookie.
Well done dude....

Το chapter ήταν καλό γιατί είχε Ulquiorra (σκοτίστηκα για τον Ichigo).
Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει καλά

Για μένα παίζουν και τα δυο που αναφέρει ο Ichigo. Το ότι έχει αλλάξει η δύναμη κάποιων από τότε που μπήκαν HM το έχουμε καταλάβει από την μάχη του Chad ακόμα. Δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας με τον εχθρό αλλά και εξοικείωσης με το περιβάλλον.
Από την άλλη και ο Ulq έχει δείξει ότι του αρέσει η φιλοσοφιση του θέματος με την Hime. Σίγουρα κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει μέσα του....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#693 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 16 January 2009 - 17:14

Ulqui vs Ichigo... Αγαπημενος char o Ulqui αλλα δυστυχως ο Ichi ειναι πρωταγωνιστης... ελπιζω να γινει οπως με τον Nnoitra, που ηρθε ο Kenpachi και τον εσωσε γιατι δε γουσταρω τον Ichigo να νικησει τον Ulquiorra!Αλλα ποιος να ερθει εκει παγιδευμενοι που ειναι?Ο εχω-ενα-ποδι-αλλα-μαμαω-ακομα Byakuya?
Orihime rules!Της χρωσταει τη ζωη του ο Φραουλας! (Αυτα)

Posted Image

#694 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 17:33

Ε πρεπει να ειμαι προφητης οταν ειχα πει σε προηγουμενο post οτι αρχιζει να μαθαινει πως να πολεμαει espada

Για μενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη παπα ρια απο αυτη...Τι νοημα εχει να μα8εις να πολεμας espada..Δλδ σε τι διαφερουν απο κα8ε αλλο αντιπαλο η γενικοτερα τι διαφορα εχει να πολεμας 1 shinigami απο το να πολεμας 1 hollow.Αμα ξερεις να χειριζεσαι τις δυναμεις σου ολοι το ιδιο ειναι.Δλδ τι διαφορα εχει αμα κουνησεις το σπα8ι σου να αποκρουσει η να επιτ8εις σε 1 shinigami απο το να κανεις το ιδιο se 1 hollow.Πεσε ενταξει τα hollow ειναι απλα ζωα τα νικας ετσι και αλλιως.Ton εσπαντα ο οποιος ειναι σα να πολεμας 1 κανονικο shinigami τι διαφορα εχει δλδ.Μη λεμε και οτι 8ελουμε και να βαζουμε νοηματα σε πραγματα τα αοποια ξερουμε οτι δε χρειαζονται λογικη.Απλα ο kubo επρεπε να βρει καποιο τροπο να δικαιολογησει την δυναμη του ichigo και πεταξε αυτη την παπαρια.Δλδ αμα εγω εχω μα8ει να σκοτωνω αν8ρωπους δε μπορω να σκοτωσω και 1 ζωο ελεος δλδ η το αναποδο:uhh:

Posted Image

#695 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 January 2009 - 20:17

Εχει διαφορα, αυτο πιστευω εγω, αυτο μας περιγραφει ο Kubo, και φυσικα εχει διαφορα οταν πολεμας ενα ανθρωπο και ενα ζωο, δν θα επιτεθεις με τον ιδιο τροπ, αμα πολεμας ενα λυκο θα προσπαθησεις να αποφυγεις τα σαγονια του, αν πολεμησεις μια γατα τα νυχια της, και αμα πολεμησεις εξωγηινο θα αποφυγεις το plasma gun που θα εχει :kakaka:
Spoiler:

#696 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 January 2009 - 20:55

Παιδιά το υπεραναλύετε χωρίς λόγο. Ούτως η άλλως ο κάθε αντίπαλος είτε είναι Shinigami είτε Arrancar είτε Visard είναι ξεχωριστός. Έχει διαφορετικές τεχνικές και εντελώς διαφορετικό στυλ μάχης. Τελείως διαφορετικοί αντίπαλοι πχ είναι ο Zaraki Κenpachi Και ο Kuchiki Byakuya Και ας είναι και οι δυο Shinigami. Συγκεκριμένο manual με how to win over Shinigamis or arrancars in 5 days δεν υπάρχει. Υπάρχουν κάποια γενικά tips μάχης και στρατηγικής και τα οποία αποκτούνται μέσω εμπειρίας η συστηματικής εκπαίδευσης κανένα από τα οποία δεν διαθέτει σε μεγάλο βαθμό ο Ichigo.

Εν ολίγοις το φιλοσοφείτε πολύ περισσοτερο από ότι το έχει φιλοσοφήσει και ο ιδιος ο Mangaka. Δυστυχώς το bleach theory έχει πάρα πολλά κενά, οπότε εφοσον θέλετε να συνεχίζετε να το διαβάζετε αντί να χάνετε τον χρόνο σας διυλίζοντας τον κωνωπα πάρτε κάποια πράγματα ως δεδομένα και απολαύστε το ξύλο (at least that s what i do - Η σοβαρότερη απορία που είχα για το bleach εδώ και καιρό ήταν που έχει την τρύπα η Nel. )...

#697 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 January 2009 - 21:14

Είναι μεγάλο κλισέ στα ανιμέ οι χαρακτήρες να λένε "Το ίδιο κόλπο δεν πιάνει πάνω μου δεύτερη φορά" ή ακόμα και "καμία κίνηση σου δεν μπορεί να με πληγώσει αν σε δω να την χρησιμοποιείς". Δε ξέρω πως στον κόρακα γίνεται αυτό, απλά είναι κλισέ.

Εδώ ακόμα θυμάμαι που σε όλες τις παλιές ταινίες με πολεμικές τέχνες, οι κακοί κυνηγούσανε πάπυρους με τα μυστικά μιας πολεμικής τεχνικής. Λες και διαβάζοντας ένα κομμάτι χαρτί θα πετυχαίνανε αυτό που δεν μπορούσανε να κατορθώσουνε με προσωπικό στυλ και πολύ εξάσκηση. Τι λέω, ακόμα και στο πρώτο επεισόδιο του Ναρούτο, ο πρωταγωνιστής διαβάζει έναν πάπυρο και σε μια ώρα ξέρει να κάνει kagebunshin.

Οπότε, όλα αυτά είναι Πράγματα Που Ισχύουν Μόνο Στην Τηλεόραση (Σφαλιάρα). Αν και το Poker face είναι ολόκληρη τέχνη από μόνο του και ότι σε διδάσκουνε στις πολεμικές τέχνες ότι αν χρησιμοποιείς συγκεκριμένες κινήσεις γίνεσαι προβλέψιμος λόγω επανάληψης, σε αυτά που γίνονται στα ανιμέ είναι απλά υπερβολές. Σωστό στην θεωρία, άχρηστο στην σκέψη. Εκτός και αν νομίζετε ότι αν ξέρεις τι είναι οι σφαίρες, βοηθάει να τις πιάνεις στον αέρα...

#698 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 January 2009 - 21:50

(at least that s what i do - Η σοβαρότερη απορία που είχα για το bleach εδώ και καιρό ήταν που έχει την τρύπα η Nel. )...

:oo:
λοι ενα σημειο μου ερχεται στο μυαλο οταν ρωτας που εχει τη τρυπα...δν θελω να φανω χυδαιος αλλα η τρυπα ειναι εκει που νομιζω εγω και ολο το ανρικο ειδος! ελπιζουμε να μην την ανακαλυψει ο ichigo γτ θα γινει μπαμπας, ελπιζω να καταλαβατε

#699 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 16 January 2009 - 21:55

To chapter, μετριο ηταν, μ αρεσει ο τροπος π το παει σιγα σιγα,η μαχη παιζει να γινει πολυ ενδιαφερουσα, αλλα τωρα ηταν κ λιγο λολ, το σημειο εκει π ''διαβαζε'' τις moves τ emo , ειπαμε, δν εχει κ sharingan ffs , αλλα τεσπα, περιμενουμε να δουμε την συνεχεια πως θα εξελειχτει, το μονο σιγουρο ειναι οτι ο emo στο τελος θα πεθανει, αντε πολυ εζησε :P

Posted Image

#700 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 16 January 2009 - 22:01

λοι ενα σημειο μου ερχεται στο μυαλο οταν ρωτας που εχει τη τρυπα...δν θελω να φανω χυδαιος αλλα η τρυπα ειναι εκει που νομιζω εγω και ολο το ανρικο ειδος! ελπιζουμε να μην την ανακαλυψει ο ichigo γτ θα γινει μπαμπας, ελπιζω να καταλαβατε

όχι δεν΄πάει το μυαλό μου...
Posted Image
Spoiler:

#701 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 January 2009 - 22:19

Κρίμα που ο Ίτσιγκος δε θα το καταλάβει το αστείο, τέτοιος που είναι. Είχε την ευκαιρία με την Γιοροϊτσι.

#702 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 17 January 2009 - 02:28

Και τι σχεση εχουν τα παραπανω με το τελευταιο chapter:nosey:?

#703 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 17 January 2009 - 11:04

Παιδιά μαζευτείτε λίγο με τις τρύπες.Το πιάσαμε το υπονοούμενο εντάξει...
Δεν μ'άρεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε ο ψυχρός Ulqi στο τελευταίο chapter.Ο Ulqi είναι ωραίος κακός ψυχρός και ανάποδος χαρακτήρας.Δεν καταλαβαίνω γιατί ο mangaka πάει να του βάλει και συναίσθημα αφού αυτό δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά.

Και τέλος δεν καταλαβαίνω πως ο ichigo έφτασε στο συμπέρασμα οτι o Ulqi έχει συναισθήματα.Ψυχανάλυση του 'κανε ή τον πολεμούσε?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#704 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 January 2009 - 11:12

Και τέλος δεν καταλαβαίνω πως ο ichigo έφτασε στο συμπέρασμα οτι o Ulqi έχει συναισθήματα.Ψυχανάλυση του 'κανε ή τον πολεμούσε? Today 02:28

Εδω εχουμε τονισει τοσες και τοσες λαλακιες στο κοσμο του bleach εσενα τωρα αυτο σε πειραξε.Ενταξει εχουμε πει ο κυροσακι ειναι genius σε ολα.Μεσα σε 1 μηνα χειριζεται καλυτερα το σπα8ι απο ολους-τον αγαπανε ολες οι κοπελες-ειναι ταυτοχρονα βασιλιας που καβαλαει hollow αλογο-μπορει να ψυχολογησει ολους τους χαρακτηρες κι τελος βγαινει απο κα8ε μαχη διδασκοντας κατι στουσ αντιαλους του(dont fuck with me i got kubo on my back).
Οπως λεμε κα8ε φορα το συμπαν του kurosaki φραουλα ειναι 1 συμπαν οπου το γιατι δεν παιζει ρολο.Απλ το κανει επειδη μπορει:tensai:

Posted Image

#705 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 17 January 2009 - 11:49

Άντε, στο επόμενο κεφάλαιο θα έχουμε τον Ούλκι ξαπλωμένο σε κρεβάτι να περιγράφει την παιδική του ηλικία και τον Ίτσιγκο με γυαλιά και πίπα να κρατάει σημειώσεις σε μπλοκάκι ενώ έχει δίπλα του τα άπαντα του Φρόιντ.

Ή απλά θα φωνάξει ο Ίτσιγκο ΚΟΥΜΠΟ-ΠΑΟΥΕΡ! και θα νικήσει, άσχετα πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλός του.

Όσο για την Ορίχιμε που επέμβει, εντάξει, σε όλες τις μάχες επεμβαίνει κάποιος για να σώζει τον καλό ενώ τις τρώει. Είναι τα κρίσιμα λεπτά που ο καλός παίρνει δυνάμεις και του έρχεται η επιφώτιση για να γίνει ακόμα δυνατότερος. Α, ναι, επίσης είναι και μια παύση στην μάχη για να δούμε τα εσώψυχα του Ούλκι με αναδρομή ή μονόλογο αντί απλά να ρίξει μια σπαθιά και να τελειώνει. Αχ αυτήν η φλυαρία των κακών! Τι τους λένε τον πόνο τους αφού θα τους σκοτώσουν;