Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5596 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 20:16

^ This. Δεν έχουμε δει ποτέ τον αληθινό Zangetsu.

Απο την προηγούμενη σελίδα έγραψα για το οτι έχω δεί έως τώρα στον Ichigo Και διάφορες σκέψεις,δηλαδή πόσες μορφές έχει αυτό το άτομο;
Αλλάζει και το Hollowfication ολη την ώρα

Ας τα βάλουμε κάτω:

Shinigami και Quincy είναι αντίθετα.
Hollow και Human είναι αντίθετα.

Ο Isshin ήταν Shinigami και Human.
H Masaki ήταν Quincy και Hollow.

Ωραία ως εδώ;

Η ύπαρξη του Ichigo είναι ένα διαρκές εναλλασσόμενο σχήμα, όπου η μία φύση τραβάει πίσω της την άλλην και την συμπληρώνει/αντιπαραθέτει.

Δε μπορεί να είναι Shinigami χωρίς να είναι Human, γιατί αυτή ήταν η φύση του Isshin (όπως είδαμε στο flashback), αλλά επίσης δε μπορείς να έχεις Shinigami χωρίς Quincy, γιατί δε μπορείς να έχεις μόνο τη μία πλευρά του νομίσματος, κι επίσης, Quincy ήταν και η ίδια η μητέρα του, η Masaki. ΑΛΛΑ, δε γίνεται να είναι Quincy χωρίς να είναι και Hollow, γιατί αυτή ήταν η φύση της Masaki. Και πάλι, το Hollow θα φέρει και τη Human πλευρά, γιατί και πάλι, δε γίνεται να έχεις μόνο τη μία φύση χωρίς την αντίθετή της και τα λοιπά και τα λοιπά...

Αν λείψει η μία πλευρά, θα δημιουργηθεί Soul Suicide και ο Ichigo θα κάνει μπαμ.

Γι'αυτό ο Soul King "είναι τρελός γι'αυτόν". Ο Ichigo είναι η τέλεια ισορροπία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5597 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 20:32

Αρα ουσιαστικα ο Ihcigo δεκ εκανε final Getsuga Tensou αλλα Quincy's final form!Και στα 2 χανεις τις δυναμεις σου αλλα αμφιβαλλω αν ο Ihcigo εκανε το πρωτο γιατι δεν ειχε χρησιμοποιησει τις shinigami δυναμεις του εως τοτε!

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Εδώ και ο Πατέρας του Ιchigo που είναι σκέτος shinigami ήξερε το final getsuga tenshou.Άμα ήταν Quincy skill δεν θα το είχε μάθει ποτέ μέσο του πατέρα του αυτό.
Επίσης διαφωνώ στο ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του ποτέ για τον ίδιο λόγο.Και ο πατέρας του πέταγε getsuga tenshou (blue) οπότε αποκλείεται να είναι επίσης δύναμη των Quincy αυτό.( Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 05 Ιούνιος 2013 - 20:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5598 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2013 - 05:49

Posted Image

09pntFA.png?1

#5599 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 00:27

Spoiler:

Mind: fucked.

Καλά όλα αυτά, αλλά:

Posted Image

Posted Image

"Originally the two of us were one" Τρολλάρει το παιδί? Ή μήπως ο Kubo είναι αυτός που τρολλάρει? (not surprised)

#5600 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 09:55

Όχι. "Both of us were your power." Αλήθεια λέει. H δύναμη του Ichigo είναι όλες οι φύσεις μαζί.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5601 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 11:37

Όχι. "Both of us were your power." Αλήθεια λέει. H δύναμη του Ichigo είναι όλες οι φύσεις μαζί.

multiedit: Ναι, λέει both of us are your power, αλλά λέει και both of us were one :P Τι δουλειά έχει ο μπομπ ο μάστορας με τον ζανγκέτσου/χόλοου? Εκτός και αν το λέει καθαρά συμβολικά του στυλ
"όλοι είμασταν ένα γιατί είμαστε ο εαυτός σου και η δύναμη σου στο κάτω κάτω" Όμως γιατί το λέει αυτό? Εφόσων ο Ichigo χρησιμοποιούσε ακόμα τις ψευτο-shinigami quincy/hollow δυνάμεις του, θεωρητικά αντλούσε ακόμα δύναμη από
τον Bach.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 07 Ιούνιος 2013 - 12:02

#5602 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 12:02

Eμενα μπορει να μου πει κανεις το fullbring που κολλαει σ'ολα αυτα? :P

#5603 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 13:05

Πάντως οι δυνάμεις του Ishin από παλιά είναι παρόμοιες (shikai και bankai και final) με αυτές του Φράουλα. Θα μάθουμε στο επόμενο τι παίζει, γιατί μάλλον δεν μας λένε κάτι.

Επίσης, εκείνη η θεραπεία του Urahara όταν ο Ichigo έχασε τις δυνάμεις του από τον Byakkuya στην αρχή; Που του 'κοψε τη soul chain και τον άφησε μέχρι να γίνει shinigami ή hollow; Αυτή ήταν που έφερε το Hollow στην επιφάνεια.

Έχουμε πολλά ακόμα ν' ακούσουμε. Και αν ξέρει κάποιος με βεβαιότητα τι παίζει, είναι, πάλι ο Urahara, που έχει τη μεγαλύτερη εποπτεία πάνω στον Ichigo.

#5604 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 13:36

Απ' ότι έχω καταλάβει:

Τα White Hollows του Aizen (που τα έφτιαξε αναμιγνύοντας ψυχές Shinigami και Hollow) συμπεριφέρονται σαν τα Asauchi*. Όταν μολύνθηκε η Masaki, ουσιαστικά μετέδωσε ένα Asauchi στον Ichigo. Αυτό το Asauchi ενώθηκε με τις δυνάμεις του Ichigo και δημιούργησε τον Zangetsu.

Σενάριο 1
Ο Zangetsu είναι ο Hollow Ichigo. Δεν είναι μόνο hollow, είναι και Shinigami, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει bankai όταν πολεμούσε με τον Ichigo. Αυτός τον οποίο νομίζαμε Zangetsu μέχρι τώρα είναι η προσωποίηση των δυνάμεων Quincy του Ichigo (που έχουν την μορφή του νεαρού Bach επειδή είναι ο πρόγονος όλων των Quincies και τις οποίες κληρονόμησε από την Masaki ο Ichigo). Το ότι έχει την μορφή του Bach δεν σημαίνει ότι είναι κακός. Εξάλλου έχει βοηθήσει πολλές φορές τον Ichigo.

Σενάριο 2
Ο Zangetsu δεν έχει εμφανιστεί καθόλου μέχρι σήμερα. Και ο Hollow Ichigo και οι προσωποποιημένες δυνάμεις Quincy του Ichigo συμπεριφέρονταν σαν τον Zangetsu ενώ κανείς τους δεν ήταν ο Zangetsu. Άρα όταν εμφανιστεί ο αληθινός Zangetsu, ο Ichigo θα έχει power-up.

Τώρα, και στις δύο περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι ο εξής:

Αφού ο σωσίας του Bach είναι καθαρά οι δυνάμεις Quincy του Ichigo, πώς έμαθε shikai και bankai στον Ichigo; Το Final Getsuga Tensho να το δεχτούμε, γιατί ήταν ενωμένος με τον Hollow Ichigo (που αν ισχύει το πρώτο σενάριο είναι ο Zangetsu). Βέβαια, μπορεί η απάντηση να είναι απλή. Εφόσον κατοικούσε μέσα στην ψυχή του Ichigo, ήξερε καλά την φύση όλων των δυνάμεων του Ichigo, συμπεριλαμβανομένου και του Zangetsu (είτε αυτός είναι ο Hollow Ichigo είτε άλλος). Τώρα, γιατί υποκρινόταν; Μπορεί να φοβόταν ότι ο Ichigo θα τον απωθούσε όπως απωθούσε το Hollow, αν μάθαινε την αλήθεια...

Fullbring:
Δυνάμεις Fullbring αποκτούν οι γιοι μανάδων που έχουν δεχτεί επίθεση από hollow. Ουσιαστικά, άσχετα με το hollow (που ήταν ταυτόχρονα και Asauchi) και τις δυνάμεις Quincy που μετέδωσε η Masaki στον Ichigo, και τις δυνάμεις Shinigami που του μετέδωσε ο Isshin, ο Ichigo ούτως ή άλλως θα είχε δυνάμεις Fullbring, ακόμα και αν ήταν φυσιολογικός άνθρωπος... Εντάξει, αν ο Ichigo εγκαταλείψει το σώμα του και αρχίσει να εκπαιδεύεται για κανα αιώνα σαν Shinigami, Quincy και Hollow θα μπορεί μετά να καταλάβει άνετα όλο τον κόσμο... Πραγματικά, παίζει να είναι ο πιο τυχερός protagonist όμως. Από γεννησημιού του του εξασφάλισαν τα πάντα οι γονείς του, ο Aizen, κτλ.

Υ.Γ. Η αντίδραση του Tessai πιο πάνω πιστεύω ή ότι έχει να κάνει με το ότι το σπαθί του Ichigo έμοιαζε με του Bach ή ότι απλά εξεπλάγη... Επίσης, ο Ichigo τελικά δεν έχει καμία σχέση με Vizards. Μπορεί να έχει παρόμοιες δυνάμεις, αλλά η προέλευση των hollow δυνάμεών του (και το ξύπνημά τους -> η εκπαίδευση με τον Urahara) είναι τελείως διαφορετική (δεν υπέστη hollowification)...

*Εδώ βέβαια τίθεται το ερώτημα: και τα Asauchi δημιουργούνται από ψυχές Shinigami και hollow; Δηλαδή παραδέχτηκε ο φίλτατος Nimaya ότι σκότωσε Shinigami ή απλά είπε ότι τα White Hollows του Aizen μοιάζουν με τα Asauchi του;

Edit: Το σενάριο 2 εξηγεί γιατί οι Quincies δεν μπορούν να κλέψουν το bankai του Ichigo. Δεν μπορούν ή γιατί ο Ichigo το χρησιμοποιεί χωρίς την θέληση του αληθινού Zangetsu (του το "κλέβουν" δηλαδή ο σωσίας του Bach και ο Hollow Ichigo και το δίνουν στον Ichigo), ή γιατί δεν χρησιμοποιεί καν bankai, αλλά ένα μείγμα δυνάμεων Quincy και Hollow μασκαρισμένο σαν bankai. Το ίδιο βέβαια μπορεί να ισχύει και για το shikai του. Βέβαια, εάν ισχύει το σενάριο 1, πάλι δικαιολογείται η αδυναμία των Quincies να κλέψουν το bankai του Ichigo, αφού μπορούμε να πούμε ότι το Quincy DNA/αίμα του Ichigo ίσως αναιρεί τις ιδιότητες των bankai-stealing badges...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 07 Ιούνιος 2013 - 13:58

#5605 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 11:36

http://www.mangareader.net/bleach/541/3

Βγήκε, σχόλια σε λίγο.

(Sorry, Μπύρα)

OK, τώρα εξηγούνται πολλά. ΠΑΡΑ πολλά.
  • Ο αληθινός Zangetsu είναι φωτιά, πράγμα που κολλάει με το σπαθί του Isshin.
  • Ο ψευτο-Zangetsu ( αλήθεια, πώς θα τον λέμε τώρα; ) προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει τη δύναμη του Ichigo φυλακισμένη, για να μην πάει ο Ichigo σε μάχη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κρατήσει τον Ιchigo ζωντανό, τα άλλα δεν έχουν σημασία.
  • Νομίζω ότι ο ψευτο-Zangetsu είναι η φύση της μάνας του: Quincy και Hollow. Φυσικά και μια μάνα θα έκανε τα πάντα για να κρατήσει το γιό της ζωντανό. Αλλά cat's out of the bag, οπότε άσ'τον να πάει. Δε γίνεται πλέον αλλιώς.
  • Κάθε φορά που ο Ichigo κινδύνευε, το Hollow (η άλλη φύση της Masaki) έβγαινε να τον βοηθήσει.
  • Ο ψευτο-Zangetsu μοιάζει με τον Bach όχι επειδή έγινε καμιά στραβή με ψυχές, αλλά επειδή όλοι οι Quincy έχουν κάτι από τον Bach μέσα τους, από αυτόν προήλθαν. Οπότε, ήταν manifestation.
  • Έχω την υποψία ότι έβρεχε συνεχώς στον κόσμο του Ichigo για να κρατηθεί ο αληθινός Zangetsu με τη φωτιά κάτω.
Μωρέ μπράβο. Το chapter φαίνεται μικρό, αλλά είπε πολλά. Άντε να δούμε και τον αληθινό Zangetsu.

Και στο επόμενο, Zaraki. KUBO ΚΑΝΟΝΙΣΕ!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5606 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 11:36

http://www.mangapanda.com/bleach/541/2

It's out. Enjoy! :)

Damn you, Τσάι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 12 Ιούνιος 2013 - 11:36

#5607 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 11:44

Wow wow wow wow. Hold the fack up. That's it? Τελείωσε; ΟΚ, δεν περίμενα να γυρνάω σελίδες και να πειρμένω τα επόμενα αλλά μετά να βλέπω πως τελείωσε το κεφάλαιο. Ειλικρινά, πρώτη φορά μετά από πάρα πάρα πάρα πολύ καιρό δεν κατάλαβα πότε τελείωσε το κεφάλαιο γιατί έφυγε σαν νερό μιλάμε.

Θεέ μου. Ο Zangetsu/Bach δίνει στον Ichigo το πραγματικό του σπαθί--ολες του τις δυνάμεις; Του επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσει; Και είδατε την άκρη του σπαθιού του; Πρέπει να 'ναι αρκετά διαφορετικό κι απ'ότι φάνηκε, μου θύμισε το σπαθί του Aragorn, no kidding.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5608 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 11:58

Έφυγε πολύ γρήγορα indeed.

• Ο ψευτο-Zangetsu μοιάζει με τον Bach όχι επειδή έγινε καμιά στραβή με ψυχές, αλλά επειδή όλοι οι Quincy έχουν κάτι από τον Bach μέσα τους, από αυτόν προήλθαν. Οπότε, ήταν manifestation.

Μπράβο. Αυτό σκέφτηκα και εγώ.

Το chapter εξηγεί επίσης και γιατί ο Ichigo παρά το τεράστιο του potential φαινόταν να βρίσκεται πάντα μια κλάση κάτω από τους πιο δυνατούς shinigami της Soul Society. Heck μπορεί να εξηγεί και το γιατί ο Ichigo δεν ήταν προδιατεθειμένος να χρησιμοποιεί καθόλου kido -αν και αυτό μπορεί έχει να κάνει και με τον ίδιο τον χαρακτήρα του.

What about Tensa Zangetsu όμως; Δηλαδή την μορφή του αγοριού η οποία έμαθε στον Ichigo το Final Getsuga Tensho? Υποθέτω πως η μορφή αυτή δεν ήταν ψεύτικη μιας και η δύναμη που είχε αποκτήσει σε εκείνο το σημείο ο Ichigo είναι ότι πιο ισχυρό έχουμε δει στη σειρά και ήταν και γνωστή στον Isshin ο οποίος είναι 100% shinigami. Ελπίζω να το "δέσει" κάπως και αυτό στη συνέχεια.

#5609 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 12:20

Έφυγε πολύ γρήγορα indeed.

Μπράβο. Αυτό σκέφτηκα και εγώ.

Το chapter εξηγεί επίσης και γιατί ο Ichigo παρά το τεράστιο του potential φαινόταν να βρίσκεται πάντα μια κλάση κάτω από τους πιο δυνατούς shinigami της Soul Society.

Κι εγώ που τόλμισα να νομίσω πως είναι διότι οι υπόλοιποι shinigami έχουν ξοδέψει εκατοντάδες χρόνια στην προπόνηση σε αντίθεση με 10 push-ups :P

Αρχικά μου δώθηκε η εντύπωση πως η φωτιά του σπαθιού είναι μπλε (=quincy powers) αλλά το να είναι κανονική φωτιά βγάζει υποθέτω περισσότερο νόημα.

Έχω την υποψία ότι έβρεχε συνεχώς στον κόσμο του Ichigo για να κρατηθεί ο αληθινός Zangetsu με τη φωτιά κάτω.

Η πιο ενδιαφέρουσα παρατήρηση (παρότι δεν είμαι σίγουρος για το αν έβρεχε συνεχώς) Και ίσως η ολοκληρωτική πλημμύρα που υπήρχε στη μάχη με τον tensa zangetsu, να λειτουργεί σαν αντιστάθμιση της μεγάλης δύναμης.
Όπως όταν ο υπολογιστής θερμαίνεται επικίνδυνα, τα ανεμιστηράκια αρχίζουν να δουλεύουν ακόμα πιο γρήγορα :P

#5610 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 12:20

Πόσο ταιριαστό, το γκετσουγκα είναι ranged attack, μια επίθεση που ταιριάζει σε έναν κουινσι.

Ο Κουροσάκης όσο και να δυναμώνει, μυαλό δεν βάζει. Μα είναι δυνατόν να ρωτάει τον είμαι-και-δεν-είμαι-ο-Μπαχ αν είναι εχθρός; Ένας εχθρός θα τον βοηθούσε να νικήσει τον Ζαράκι;

Και κάτι άλλο, νομίζω όσα ζαμπακτου είδαμε materialised ήταν όλα τερατώδη ή ζωώδη; Αν η μορφή του νεαρού Ζαγκέτσου είναι η αληθινή του(που δεν το πιστεύω γιατί καί εκείνος έλεγε ότι θέλει να προστατέψει τον Κουροσάκι) τότε είναι το μόνο σπαθί με ανθρώπινη μορφή; Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον αν είναι και fire based, να μας προϊδεάζει άραγε για τον επόμενο αρχηγό του σειρειτει;

Σε κάτι που μοιάζουν Κουροσακι και Ζαρακι(εκτός από την κατάληξη) είναι ότι ένα κομμάτι τους καταπίεζε ένα άλλο με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο αδύναμοι. Ειρωνεία ότι τα λόγια του είμαι-και-δεν-είμαι-ο-Μπαχ για τον Ζαράκι βρίσκουν τέλεια εφαρμογή καί στον Κουροσακι.

Μου αρέσει η παρατήρηση για τη βροχή, δεν το είχα σκεφτεί είναι η αλήθεια αλλά είναι απόλυτα πιθανό.