Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5401 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 16 January 2013 - 17:19

Ε, ψιτ, Kubo, you Τit. Οι χαρακτήρες δεν είναι καρπούζια και το μάνγκα δεν είναι μασχάλη. Μπορείς να κουβαλήσεις και τους 2 σφαγείς χωρίς πρόβλημα. Μην σε δω να πραγματοποιείς την τρολλιά για την οποία μας εκβιάζεις!!!

Λογικά ανάμεσα στους πρώτους catpains ήταν και οι 2 κολλητοί. Σίγουρα ήταν ένας Kuchiki και λογικά και κάποιος από τη RG. Θα έδινα και μια πιθανότητα και στον μπαμπά του Φράουλα (τον επίσημο). Έτσι μετράμε μαξ 7.

#5402 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 January 2013 - 18:28

Α cookie σε όσους μαντέψαμε πως η Unohana ήταν μία από τους αιμοδιψείς συντρόφους του Old Yama στο παρελθόν. /showing off

"She ruled as the Captain of the Eleventh Division and laid the Foundations for what the current Eleventh Division is built upon. She was and always will be the most diabolical criminal to ever exist in Soul Society"

Τώρα βλέπουμε γιατί ο Shunsui και ο Ukitake την φοβόντουσαν τόσο πολύ. Όσο καλοσυνάτη και σοφή φαίνεται η Unohana με δεμένα τα μαλλιά της, τόσο psycho και creepy φαίνεται με αυτά λυμένα. Αυτή είναι η αληθινή Unohana. Εκτιμώ πως ο Kenpachi will get his butt kicked, αλλά τελικά θα βγει από εκεί δυνατότερος. Αυτό που με ενδιαφέρει επίσης, είναι να μάθουμε περισσότερα για το παρελθόν τους. Οι δυό τους έχουν πολεμήσει παλαιότερα και είναι υπεύθυνοι για την χαρακιά που έχει ο καθένας τους. Μακάρι να υπάρχει ένα flashback όπως εκείνα στο Soul Society arc. Μου έχουν λείψει. Επίσης, ανεξάρτητα με το τι λέει ο Shusui, δεν νομίζω πως θα πεθάνει κάποιος από τους δύο. Έχουν και οι δύο πολλά να δώσουν στην ιστοριά, ιδιαίτερα ο Kenpachi. Τέλος αποφάσισα πως δεν με πολυενδιαφέρει τι κάνουν οι Ichigo και Renji atm.

Also, Underground Prison, Bottom Floor "Muken". Fuckin' Underground Prison, Bottom Floor "Muken". Come on, Kubo. Υπάρχει ακόμα ένας που πρέπει να δούμε εκεί πέρα. Πόσα χρόνια πρέπει να περιμένουμε ακόμα;

#5403 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 16 January 2013 - 18:35

Ε, ψιτ, Kubo, you Τit. Οι χαρακτήρες δεν είναι καρπούζια και το μάνγκα δεν είναι μασχάλη. Μπορείς να κουβαλήσεις και τους 2 σφαγείς χωρίς πρόβλημα. Μην σε δω να πραγματοποιείς την τρολλιά για την οποία μας εκβιάζεις!!!

Λογικά ανάμεσα στους πρώτους catpains ήταν και οι 2 κολλητοί. Σίγουρα ήταν ένας Kuchiki και λογικά και κάποιος από τη RG. Θα έδινα και μια πιθανότητα και στον μπαμπά του Φράουλα (τον επίσημο). Έτσι μετράμε μαξ 7.

Unohana has a zanpakto
Zaraki doesnt
And we sorta get the hint theyve fought previously
This leads me to that only one kenpachi can have a zanpakto at a time, "one will die" could mean unohana loses her zanpakto

Δυστηχως θα γινει!Κριμα,τουλαχιστον θελω να δω την μαχη,δεν θελω να φυγει ενας τοσο ενδιαφερων χαρακτηρας χωρις να εχουμε δει τιποτα απο αυτον!

image.jpg

#5404 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 16 January 2013 - 18:41

Μα ο Zaraki έχει zanpakto, απλά το έχει σε constant shikai και δεν έχει καταφέρει να του μιλήσει.
Επίσης, τι σκατά θα κάνει ο Zaraki με το εξωγήινο φουσκωτό σαλάχι της Unohana;

Που βρήκες αυτή τη ράδιο αρβύλα; :P

#5405 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 16 January 2013 - 18:51

Μα ο Zaraki έχει zanpakto, απλά το έχει σε constant shikai και δεν έχει καταφέρει να του μιλήσει.
Επίσης, τι σκατά θα κάνει ο Zaraki με το εξωγήινο φουσκωτό σαλάχι της Unohana;

Που βρήκες αυτή τη ράδιο αρβύλα; :P

Βασικα εχω μπερδευτει απιστευτα με το θεμα shikai ...Ο Zaraki εχει μονιμο shikai,ή δεν εχει καθολου shikai...Και ποια η ιδιοτητα του shikai του.

PS:Περισσοτερο το ποσταρα γιατι θα ηταν ενδιαφερουσα θεωρια αν ο τυπος πουν την βρηκε εννοει shikaι αντι για zanpakuto...Στεκει και η τελευταια φραση του Shunsui,οτι απο αυτην την μαχη θα βγει μονο ενας ζωντανος...

image.jpg

#5406 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 16 January 2013 - 18:59

Ο Zaraki είναι σαν τον Ίτσιγκο. Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, το σπαθί του έκανε μπουμ και έμεινε στη μορφή του release του. Δεν έχει έλεγχο ώστε να το ξαναφέρει στη βασική μορφή του κατάνα, και σε αντίθεση με τον Ίτσιγκο δεν έχει μιλήσει με το πνεύμα του σπαθιού του, άρα δεν έχει ανακαλύψει τις ιδιότητές του. Κατά τ' άλλα, το λεπτό μακρύ ξίφος του είναι σαν το χοντρό μαχαίρι του ψαριού του Φράουλα.

#5407 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 January 2013 - 20:19

Posted Image

"My wound won't stop THROBBING" | "YOU'RE NOOOT THE ONLY ONEEEE"

FIGHT FIGHT SLASHING BABY WORK IT MOVE THAT THING CRAZY ~ ♪ #KEN #KEN #UNO #HANA #NA #NA #UHLALA

Fifty Shades of Blood: the Unohana and Zaraki story.

...

Καλάααα, σκάω. :stubborn:

Στο μεταξύ, ο Ichigo και ο Renji πολεμάνε στους προφυλακτικο-χορευτές. Εδώ που τα λέμε, έχουμε όντως καιρό να δούμε μια καλή συνεργασία μεταξύ shinigami και zanpakouto (το σκότωσα, ξέρω). Όχι, το Mugetsu δε μετράει. Μιλάω όπως στη πρώτη μάχη του Ichigo με τον Zaraki (speaking of whom... πλέον δε μπορούμε να λέμε Kenpachi, γιατί δε θα ξέρουμε σε ποιόν αναφερόμαστε), όταν ο Zangetsu ήταν στο πλευρό του. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ, ΡΕ! :golgo:

Πίσω στο OTP μου, το περίμενα ότι η Unohana ήταν άγρια, αλλά όσο πιο πολύ μαθαίνουμε για το παρελθόν της SS, τόσο πιο πολύ αίμα και ανατροπές θα έχουμε.

My Zaraki looks like he's in heaven!!! :joyful: Πολέμα καρδούλα μου, να σε χαρώ!!! :kawaii:

... Όχι, δεν ακούω τίποτε. Κανένας δε θα πεθάνει. Είμαστε σε καιρό πολέμου, δε γίνεται να χαθεί ο ένας από τους δύο πιο δυνατούς μαχητές! :zombie:

Also, Underground Prison, Bottom Floor "Muken". Fuckin' Underground Prison, Bottom Floor "Muken". Come on, Kubo. Υπάρχει ακόμα ένας που πρέπει να δούμε εκεί πέρα. Πόσα χρόνια πρέπει να περιμένουμε ακόμα;

Unohana: My wound is throbbing for you.
Zaraki: My wound is throbbing for you, too.
Aizen: GET A ROOM, YOU PERVERTS!!!

Posted Image

#5408 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 16 January 2013 - 21:27

Και τώρα ο κούμπος κάνει cut πίσω στο trainning ichigo/renji και δεν ξαναβλέπουμε τη μάχη unohana/zaraki ούτε σαν αναφορά : D

#5409 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 16 January 2013 - 21:51

O, μα τι εγινε?Ενα καλο chapter νομιζω ηταν αυτο!Μα ναι ειναι καλο chapter!(Συγκινηση-κλαματα χαρας)
Παντως επιτελους, μετα απο τοσες βδομαδες ειπα...πρεπει να σχολιασω!!!Πολυ ωραια chapter (Βασικα δεν ξερω αν ειναι ωραιο οντως, η μαρεσε επειδη ειμαι fan του Κenpachi).
Παντως οπως ειπαν και απο πανω, Ichigo trainning για τους επομενους μηνες.Shit.
Μα ποιος νοιαζεται για τον Ichigo?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5410 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 17 January 2013 - 12:55

Unohana: My wound is throbbing for you.
Zaraki: My wound is throbbing for you, too.
Aizen: GET A ROOM, YOU PERVERTS!!!

:kakaka:

Πάντως ούτε εγώ πιστεύω πως θα πεθάνει ένας από τους δύο. Νομίζω πως και o Kyoraku το λέει πιο πολύ για να καταδείξει την σφοδρότητα αυτής της συνάντησης και όχι και τόσο κυριολεκτικά. Εγώ προβλέπω σκηνή, με τον Kenpachi να βγαίνει καταματωμένος από το δωμάτιο με μια λιπόθυμη Unohana στον ώμο :) Δεν νομίζω πως θα φτάσουν στο σημείο να αλληλοσκοτωθούν.

Πάντως πολύ σημαντική και η εξέλιξη στην προπόνηση του Ichigo. Τα Asauchi πολύ creepy :zombie: . (με την δεύτερη φορά που το διάβασα κατάλαβα πως δεν είναι μάτια αυτά που έχουνε αλλά στόματα..)
Και εν το μεταξύ μου έχει δημιουργηθεί και η άλλη απορία. Τι ηλικία έχει ο Nimaiya?? Γιατί μέχρι τώρα δεν θυμάμαι να μας έχει αναφέρει πως υπήρχε μια περίοδος που οι Shinigami δεν είχανε Zanpacuto. Και αφού αυτός είναι που τα δημιούργησε δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και από τον Yamamoto για παράδειγμα? Εκτός και άμα παλιά πολέμαγαν με "κοινά" σπαθιά..

Edited by plotolp, 17 January 2013 - 12:56.

#5411 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 January 2013 - 17:50

Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι παραλληλα με την μαχη Zaraki - Unohana, ο ichigo και ο Renji ειναι στο stage με τα zanpakuto .

Edited by didimakia, 17 January 2013 - 17:50.

2bbd14fc.jpg

#5412 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 17 January 2013 - 22:12

Αμάν!Τίποτα δεν είδαμε πάλι!Πάντως φοβερή η Unohana με τα μαλλιά άλυτα!

#5413 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 January 2013 - 22:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=borbm2f6k_Y[/youtube]

Γνώμη μου, πως έχει ήδη γίνει.

#5414 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 20 January 2013 - 14:28

Κατάφερα να φτάσω και εγώ up to date και έχω να πω το εξής. Είναι απίστευτο πως η Unohana μετατράπηκε μέσα σε λίγα chapters από φιλήσυχη γιαγιάκα στον πιο badass χαρακτήρα της σειράς. Πραγματικά, her badassery level is now over 9000.

Δεν γίνετε να χάσει. Πραγματικά, δεν γίνεται :P

Edited by Osama Bin Laden, 20 January 2013 - 14:28.

#5415 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 23 January 2013 - 11:22

http://www.mangareader.net/bleach/524

Νομίζω όλη η ουσία του chapter είναι τι έγινε και δεν πέθανε ο Kenpachi? :hmmm: Για να πω την αλήθεια το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο Aizen!! :P Αν και δεν ξέρω για ποιον λόγο θα τους βοήθαγε σε κάτι τέτοιο.
Μέτα όμως πρόσεξα ότι η στάλα με το αίμα του Kenpachi που πέφτει στο μάγουλο της Unohana όταν τον σκοτώνει, υπάρχει και μετά την "επαναφορά" των γεγονότων, οπότε λογικά δεν πρέπει να είναι κάποιο illusion αλλά Aizen.. Μήπως έχει να κάνει με κάποια δύναμη από το shikai/bankai της Unohana? Ξέρουμε είδη πως μπορεί να healαρει, οπότε ίσος είναι και αυτή μια αντίστοιχη δύναμη..

Πολύ καλό chapter πάντως και μου άρεσε και η σκηνή με τις 2 vice captain στην αρχή!