Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#481 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 December 2008 - 11:27

Ωραίο chapterακι και αυτό. Όχι σαν το προηγούμενο βέβαια αλλά καλό.
Μερικά σχόλια :
  • Ο Κίρα πρώην μέλος του 4 squad ? Plothole ?
  • Ο Iba έφαγε cero στην μούρη ? Λέτε να είναι νεκρός? (Μπα, αποκλείεται ο πρώτος θάνατος καλού χαρακτήρα να είναι τόσο "απλός κσι εύκολος"
  • Ωραίος και άγιος ο Αllon αλλά δεν υπακούει τους αφέντες του ? Αυτό σημαίνει πως μπορεί να στραφεί εναντίον τους ?
  • O Yamma ruins all the fun. Μπάρμπεκιου ο Allon στην επόμενη σελίδα. Εκτός αν έχει release. Τότε θα γίνει μπάρμπεκιου σε 2 σελίδες.

#482 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 December 2008 - 13:43

Συμπαθητικό chapter.

Κατά την γνώμη μου ο Allon θα δυσκολέψει τον Yama (αλλιώς δεν θα έχει αξία η μάχη). Λογικά θα έχει κάποιου είδους auto-healing

Τώρα αυτό με τον Kira γιατί το έβαλε δεν ξέρω, πάντως δεν ήταν αναγκαίο να έχει healing δυνάμεις ο Kira πάρα μόνο για να σώσει την Matsumoto (το οποίο όμως μπορεί να γίνει και από άλλα άτομα αν δεν καθυστερήσουν στην μάχη).

Πάντως δεν είναι μόνο ο Iba που έφαγε το cero στην μάχη, αλλά και ο Hisagi έφαγε τρελό σφίξιμο και πετάχτηκε σαν λεμονόκουπα...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#483 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 December 2008 - 16:38

καλο το Chapter.Αντε να περνει τα πανω της η σειρα.

Επισης.....ρε ζωο yamamoto που πας για μαχη χωρις εναν officer,vice-captain-captain της 4ης squad?Πας δλδ για pvp χωρις healer?????Με ενα former μελος μονο????Ελεος, μεγαλα λαθη τακτικης απο τον yama

qzMHWHd.png

#484 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 December 2008 - 17:12

Χμμμ καλό chapter γενικά...... Και μένα μου φάνηκε κάπως ξεκάρφωτο το πως έδειξαν τον Kira να είναι στο 4th Division έτσι στο άσχετο αλλά τεσπα... Καπως έπρεπε να σωθεί η κατάσταση. Βέβαια εγώ έχω άλλη απορία. Αφού υποτίθεται είναι ψυχές χρειάζονται και εσωτερικά όργανα? Και αν χρειάζονται το αίμα που είναι?Γιατί τόση ώρα που κάνει o Kira να αποφασίσει η Rangiku θα έπρεπε να είχε πεθάνει από αιμορραγία.

Eπιπλέον όπως είπα και πιο πάνω μου φάνηκε πολύ άκυρη η τελευταία ατάκα του Yamamoto... Ok Καλως η κακώς μπορεί οι Shinigami Να τα βρήκαν σκούρα με τον Allon αλλά ρισκαραν την ζωη τους. Ο ένας εφαγε ολοκληρο Cero στην μούρη, τον άλλον τον έστιψε κυριολεκτικά, οι άλλες δυο είναι μισοπεθαμένες και σώζονται δεν σώζονται, και μεσα σε όλα αυτά ο Yamamoto μιλάει περιφρονητικά για το ότι έκανε ένα Kidou και σκότωσε το κατοικίδιο..... Δεν ξέρω προσωπικά μου χτύπησε πολύ άσχημα αυτό,,,,,,

#485 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 December 2008 - 19:22

κατοικίδιο..... Δεν ξέρω προσωπικά μου χτύπησε πολύ άσχημα αυτό,,,,,,

Αγαπητέ σου φαίνεται για καλό άτομο ο Yammamoto ? Εδώ στο SS πήγε να σφάξει τους καλύτερους μαθητές του χωρίς να τους δώσει την ευκαιρία να εξηγήσουν τις πράξεις τους.

Μαζί με Αιζεν, Byakuya και Barragan συνθέτουν την τετράδα της Αλαζονείας.

#486 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 December 2008 - 19:34

Nαι σε αυτό έχεις δίκιο και από μία άποψη είναι και αυτό το οποίο με εκνευρίζει στο Bleach. Θεωρητικά έχουν χωριστεί οι παρατάξεις σε "καλούς" και "κακούς" ουσιαστικά όμως τα όρια είναι εξαιρετικά ασαφή και σε ορισμένες φάσεις μιλάμε για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος αναφορικά με τους Hollow και τους Shinigami. Τωρα αν ο Mangaka έχει στο νου του να το γυρίσει σε Angel Sanctuary κατάσταση και να σχολιάσει περισσότερο πάνω σε αυτό θα είναι μεν έλλειψη πρωτοτυπίας αλλά θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη από την άλλη. Αν όμως το περάσει έτσι στο αδιάφορο θέλοντας να δείξει ότι και καλά από την πλευρά των καλών τα πάντα επιτρέπονται στο όνομα μιας "ανώτερης δικαιοσύνης" τότε προσωπικά θα απογοητευτώ ακόμη περισσότερο από την σειρά.

PS.... Im a girl.

#487 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 05 December 2008 - 19:37

Λόγια του παππού: "Αχ, μικρούλια και αδύναμα πλασματάκια, με κάνετε να πρέπει να χασμουρηθώ για να νικήσουμε την μάχη."

99% ο παππούς είναι ο πραγματικός αρχικακός του Μπλιτς με τον Άιζεν απλά να είναι ο επαναστάτης που πάει στην αντίπερα όχθη για να μαζέψει δύναμη να τον σταματήσει. Ρόμπιν Χούντ δηλαδή θα μας προκήψει.

Και μη μου πείτε ότι δε το ψιλιαστήκατε με τόσα και τόσα χιντ τυρρανίας που αποπνέει συνέχεια η Ψυχοκοινωνία. Ακόμα και στα φίλλερ με τους Μπάουντο το αναφέρουνε ξεκάθαρα. Ακόμα και ο Κον το λέει. Ακόμα και ο Αρανκαρέος που νίκησε ο Μπιάκουγιας το είπε. Τύρρανοι οι Σινιγάμιδες με τον παππού τον μεγάλο νονό.

#488 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 December 2008 - 19:46

Nαι σε αυτό έχεις δίκιο και από μία άποψη είναι και αυτό το οποίο με εκνευρίζει στο Bleach. Θεωρητικά έχουν χωριστεί οι παρατάξεις σε "καλούς" και "κακούς" ουσιαστικά όμως τα όρια είναι εξαιρετικά ασαφή και σε ορισμένες φάσεις μιλάμε για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος αναφορικά με τους Hollow και τους Shinigami.

99% ο παππούς είναι ο πραγματικός αρχικακός του Μπλιτς με τον Άιζεν απλά να είναι ο επαναστάτης που πάει στην αντίπερα όχθη για να μαζέψει δύναμη να τον σταματήσει. Ρόμπιν Χούντ δηλαδή θα μας προκήψει.

Nομίζω σε μία απο τις συνεντεύξεις του ο ίδιος ο ΤΚ δήλωσε πως του αρέσει να βάζει τους καλούς να συμπερίφερονται σαν "κακοί" (Byakuya, Zaraki) και το αντίθετο (Aizen). Εμένα personally μου αρέσει το συγκεκριμένο πράγμα στο Bleach.

PS.... Im a girl.

Ουπς...σόρρυ. :uhh:

#489 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 05 December 2008 - 20:36

Ε, καλά, ο Μανιχαϊσμός έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Εδώ σε ανιμέ του 70' βρίσκω γκρίζους χαρακτήρες, τι να λέμε τώρα εν έτει 2008. Κι εμένα μου αρέσει και αν το κάνει, θα είναι υπέρ του.
Ακόμα και οι Αμερικάνοι αρχίσανε να ξυπνάνε σε αυτόν τον τομέα κάπως, χάρη στο graphic novel Watchmen και το Batman Dark Knight.
Συνεχίζω όμως να υποστοιρίζω ότι αρχικά τα Μένος δεν τα παρουσιάζανεκακά χωρίς αιτία. Ήταν βασανισμένες ψυχές τα περισσότερα και όχι κακοί χωρίς αιτία, όπως σε τόσες και τόσες σειρές. Πολύ γρήγορα το παρατήσανε αυτό το στοιχείο και τώρα απλά αναφωνούμε "σφάξτον τον φούστη" χωρίς κανένα έλεος. Κρίμα.

#490 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 05 December 2008 - 23:25

Πολυ καλο chapter και βασικα θα συμφωνησω με Roriconfan και Black Kaiser σχετικα με τον Yama αν και δεν νομιζω οτι θα νε τελικα αυτος ο κακος της υποθεσης.Το μονο πραγμα παντως που με παρεξενησε ειναι γιατι δεν εστειλε τον vice captain του ο Yama, οποιος θεωρητικα πιστευω οτι ειναι ο πιο δυνατος απο τους vice captains.

Κατι αλλο τωρα ασχετο με το chapter αυτο,πιστευω οτι οι vaizards δεν προκειτε να βοηθησουν κανεναν αλλα αντιθετως θα ειναι εχθροι ολων.Γιατι πολυ απλα μισουνε και τους shinigami και λιγοτερο πιστευω τον aizen.Κατι τετοιο νομιζω ειχε πει ο shinji τα προηγουμενα chapters η κανω λαθος??Θυμαται κανεις :S??

Ps:Παμε γερα ΤΚ καλα το πας :P

#491 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 06 December 2008 - 11:23

Βασικα μισουν τους Shinigami επειδη ο Aizen τους εκανε hollowfication, οποτε λογικα σ' αυτον εχουν μια ιδιαιτερη "αδυναμια" και μαλλον θα ερθυν να του τη δειξουν στα επομενα chapters

Posted Image

#492 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 December 2008 - 11:59

Βασικα μισουν τους Shinigami επειδη ο Aizen τους εκανε hollowfication, οποτε λογικα σ' αυτον εχουν μια ιδιαιτερη "αδυναμια" και μαλλον θα ερθυν να του τη δειξουν στα επομενα chapters

ναι και εγώ αυτό πιστεύω..αλλά επισης πιστεύω ότι ναι μεν μισούνε τον άιζεν,αλλά θα έπρεπε να μισούνε και τους σινιγκάμι...και αυτοί τους "πετάξανε" μόνο στον ουράχαρα πρέπει να έχουνε ευγκνομοσύνη κατά κάποιο τρόπο..
Posted Image
Spoiler:

#493 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 06 December 2008 - 12:37

Μετά από πολύ καιρό ξαναείδα chapter του Bleach να δω πως πάει και έκανα τρομερά γέλια!!
Ρε το ποζέρι τον παππού....

Posted Image

#494 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 December 2008 - 14:07

Μετά από πολύ καιρό ξαναείδα chapter του Bleach να δω πως πάει και έκανα τρομερά γέλια!!
Ρε το ποζέρι τον παππού....

Διάβασες και τα 2 προηγούμενα; Έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του κάπως. Κυρίως γιατί μας τελείωσαν οι άχρηστοι κακοί και έμειναν μόνο οι δυνατοί. Πιστέυω πως τα πιο βαρετά chapter περάσανε.

#495 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 December 2008 - 16:08

ρε δε νομιζω οι visards να τρεφουν το ασιγαστο μισος για τη soul society.Ενταξει να μην τους συμπαθουνε λογικο,αλλα οχι και να τους μισουνε.Και επισης μη ξεχναμε οτι αυτοι που απωφασησαν να τους σκωτωσουν ηταν aytoi oi kologeroi poy esfaje o αιζεν,οι captains δε θυμαμε να ειχαν μεριδιο στην αποφαση.

qzMHWHd.png