Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#466 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 12:32

Τέσπα. Και εγώ πια κλίνω στο να είναι real. (Θα μας τρελάνουν ? Ο Yama ενατίον της Χίμαιρας ? Η πιο γρήγορη μάχη στην ιστορία του Bleach θα είναι)

είναι ο μόνος που είναι εκτός μάχης όμως..παράληλα μπορεί να μη μας τους δείχνει,αλλά όλοι πολεμάε..και τι να κάνει? να αφήσει τους άλους να πεθένουν σαν τις μύγες από την χίμερα?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#467 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 13:19

Bleach 337 pics:

Spoiler:

Μπορω να πω ο Yama ji pwnare,απλα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#468 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 13:40

Bleach 337 pics:

Spoiler:

Μπορω να πω ο Yama ji pwnare,απλα

OMG αυτός δυσκολεύτικε.....:bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#469 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 16:00

:terror2:
Tελικά ήταν real ? Ο GenCom μπαίνει στην μάχη εναντίον ενός μη-εσπάντα ? Δεν μου αρέσει τόσο η εξέλιξη ωστόσο μπορώ να πω οτι είναι ενδιαφέρουσα...

#470 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 18:07

Εγώ κάνω άλλον συλλογισμό. Για να χρειαστηκε να παρέμβει ο General Commander, πάει να πει ότι ο Kira και ο Hisagi έφαγαν το ξύλο της αρκούδας από την Χιμαιρα......

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Αναμένω το αυριανό Chapter με περιέργεια....

#471 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 18:57

Μου κανει παντως εντυπωση που δεν πηγε η αλεπου και αφησε τον general να πολεμησει αλλα απο την αλλη καλυτερα για να τελειωνουμε πλεον με ta fraccions.Απο την αλλη θα ειναι ενα ενδιαφερον chapter.

Ps:Αρχιζει και ανεβαινει λιγο το bleach.Αντε να δουμε...!!!

#472 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 19:23

Όχι ότι πρόσεχα πολύ στο μάνγκα ή ότι έχει σημασία, αλλά τώρα πολεμάνε στην πραγματική Καρακούρα;
Αν ναι, ο κόσμος στην πόλη παίρνει χαμπάρι τι γίνεται γύρω του ή πέρα βρέχει;
Αυτό μου είχε μείνει από τις πρώτες μάχες με Εσπάντα που ο Γιάμι σκότωσε 100 ανθρώπους και τα τσιράκια του Γκρίμτζο τα κάνανε γυαλιά καρφιά και ούτε που αναφέρθηκε από τις ειδήσεις ή τους κατοίκους μετέπειτα. lol;

#473 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 19:28

Νοpe πολεμάνε στο εικονικό αντιγραφο που βρίσκεται στην Soul SOciety λίγο έξω από το Rokungai (η οπως αλλιώς λέγεται η υποβαθμισμενη περιοχη της Soul Society). Βέβαια με την καταστροφή ενός από τους πυλωνες αρχισε σιγά σιγα η μαχη να μεταφέρεται και στην πραγματική πόλη αλλά το σταμάτησαν εγκαίρως....

Aν θυμάσαι καλά οι Shinigami είχαν και ως καθήκον το να καλύπτουν τα παραφυσικά φαινόμενα από την μάχη με τα hollows. Oπότε κάτι τέτοιο έπαιξε και τότε.

#474 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 19:58

εγώ έχω μια απορία...αν χριάστηκε ο παππούς για την χίμερα.σημένει πως έχασε την συγκέντρωσή του...
και αν ο παππούς έχασε την συγκέντρωσή του από της φωτιές-φυλακή,ξέρετε τι σημένει?

:beaten:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#475 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 20:12

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ειναι πληρως συγκεντρωμένος προκειμένου να διατηρήσει τις φωτιές... Πχ εδώ η Rukia όταν παγώνει κατι με το σπαθί της μπορεί και κάνει και άλλα πράγματα παράλληλα οπότε γιατί όχι και ο General Commander?

#476 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 20:16

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ειναι πληρως συγκεντρωμένος προκειμένου να διατηρήσει τις φωτιές... Πχ εδώ η Rukia όταν παγώνει κατι με το σπαθί της μπορεί και κάνει και άλλα πράγματα παράλληλα οπότε γιατί όχι και ο General Commander?

δεν πιστεύω πως ο παππούς δεν μπορει..απλά τόσα τσάπτερς μας τον δείχνει να κάθεται ακίνιτος....αν λάβουμε υπόψην τον ποιον έχει μέσα στις φωτιές πιστεύω είναι λογικό ότι για να τον κρατάει εκεί μέσα χριάζεται τουλάχιστον τρομερή συγκέντρωση...και μου φαίνεται μια πολύ καλή αφορμή, το ότι ο παππούς προκειμένου να σώσει τους στρατιώτες του ρίσκαρε...και ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ προφανός βγήκε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#477 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 20:35

337 Full Summary

Spoiler:

#478 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 21:06

Για κάποιο λόγο δεν μου φαίνεται σαν Genuine σεναριο αυτό.......

• Είναι πολύ μεγάλο.
  • Γιατί ο Allon να μην υπακούει στα αφεντικά του
  • Δεν ακουγεται σαν το Yamamoto αυτός.... Βασικά δεν πιστεύω ότι Θα έλεγε κάτι τέτοιο στους Shinigami που ρισκάρουν την ζωή τους.
  • Από που και ως που ο Hisagi έχει αισθήματα για την Matsumoto και γιατί θα έλεγε αυτό ό Kira εν ώρα μάχης... Πολύ εδώ ο κοσμος καιγεται και ο Kira Και ο Hisagi χτενιζονται μου φάνηκε το σκηνικο......

#479 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 00:31

αντε καιρος ηταν να δουμε κατι καλο....καημενε allon,barbeue 8α γινεις.......

qzMHWHd.png

#480 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 11:15

Ενταξει εμενα που αρεσε το chapteraki....Καλη μαχη ομορφα σκηνικα τρομεροι διαλογοι η8οποια απο τον kira πιο πολυ απο τον κιρα για oscar και καλα ειδικα στο τελος η εμφανιση του yamamoto ειναι ολα τα λεφτα.Απλα το chapter παει για οσκαρ..Πανω που ελεγα οτι ειχε αρχισει να φτιαχνει και το bleach ερχεται αυτο και με ισοπεδωνει..Δε μπορω να πω οτι ξεχωριζω κατι εκει μεσα περα αποτι ο kira εχει και 8εραπευτικες ιδιοτητες απλα περιμενω να δω τον captain να σπερνει...πλεον

Δημοσιευμένη  εικόνα