Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4666 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 17 May 2012 - 13:30

Λέτε ό,τι θέλετε. Εμένα ο νέος shinigami μού θύμισε αυτόν:
Posted Image

Από το Lurichiyoειδές Filler Arc:P

Κατά τα άλλα, the story advances like hell:D

#4667 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 May 2012 - 19:06

Πολυ αδυναμος ειναι ο Ichigo στα τελευταια chapters :uhh:

Edited by Itachi Akatsuki, 20 May 2012 - 19:06.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4668 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 22 May 2012 - 10:35

Δεν έχει κάνει ακόμα bankai...

#4669 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 May 2012 - 14:10

It's out http://www.mangareader.net/bleach/493
Ok σχετικα μικρο,ο Αλον μασ τελειωσε,οι αλλες 2 δεν καταλαβα αν τις σκοτωσε η' αν τις απορροφισε...
Επιτελους ο Ιchigo εκανε bankai!Ο Οppie εγινε παντελως ασχημος και απ'οτι φενεται τα πραγματα θα ειναι σκουρα για ολους τους καλους.(λεμε τωρα :P)
The SS invasion and the War begin!

Edited by mjj, 23 May 2012 - 14:14.

Posted Image

#4670 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 23 May 2012 - 14:31

Τους γ@μ!$@ν !! καλά ο άλλος που έγινε σα τέρας που αποροφάει τα πάντα άπεχτος!!
Και ο Κing στο τελος όλα τα λεφτά!!!
Πολύ καλό πολύ καλό,με μια εξαιρεση λίγο στο σχέδιο...
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#4671 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 23 May 2012 - 15:54

Στην αρχή ξενέρωσα με την μεταμόρφωση του Opie(θύμιζε τα γελοία Resurrection κάποιων Arrancar)αλλά μετά άρχισε να μου αρέσει γιατί μου θύμισε τότε στο Arrancar arc που είχα την αίσθηση ότι οι εχθροί είναι πανίσχυροι!Μην αναφέρω για τον αρχηγό των Vandenreich ο οποίος είναι τέλειος όπως ήταν ο Aizen(πριν γίνει πεταλούδα τουλάχιστον...)!!!Άντε Kubo συνέχισε την καλή δουλειά μπας και σώσεις το manga!

#4672 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 May 2012 - 16:00

Αυτοί οι κουινσι είναι τόσο θυμωμένοι που είναι πρόθυμοι να γίνουν τέρατα για να πάρουν την εκδίκησή τους. Δεν θα έλεγα πάντως ότι ο αρχηγός τους μοιάζει στον Άιζεν. Δεν παρατήρησα καμία ομοιότητα.

#4673 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 May 2012 - 16:39

Πολυ καλο chapter!!Παντως,απο οτι καταλαβα,ο παραμορφωμενος μπορει να νικησει ευκολα τον Ichigo...Υποθετικα παντα...

image.jpg

#4674 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 23 May 2012 - 17:11

Υποθετικα μπορει να αποροφισει ολους του φιλους του και να τους ριχνει σαν βελη στον kurosaki o οποιος θα τα παρει και θα αρχισει να κανει μ@#@$ιες και στο τελος θα φαει ξυλο. Υποθετικα παντα...

Θελω να το δω αυτο btw :P

Edited by fotitsas, 23 May 2012 - 17:12.

gVaaH5O.jpg

#4675 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 May 2012 - 20:12

Αυτό το final form του Kigre μου δίνει D.Gray-man vibes, μου θυμίζει δηλαδή έντονα τα Akuma.

Μου άρεσε το chapter. Έδειξε κυρίως πόσο πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι νέοι αντίπαλοι σε σχέση με τους Espada. Αν ένας Quincy ο οποίος δεν ανήκει καν στο Elite Unit έχει αυτήν την τρομερή δύναμη, φανταστείτε πόσο πιο δυνατοί είναι οι Star Knights. Η Soul Society βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση αλλά με τύπους όπως οι Old Yamma, Shunshui, Ukitake και Unohana, σίγουρα δεν θα πέσει εύκολα. Πρόκειται να δούμε ωραίες μάχες.

Το σχέδιο ήταν πολύ ωραίο. Τόσο όσον αφορά την μορφή του Kigre (σου περνούσε το "eerie" vibe) όσο και το καταπληκτικό "ρούφηγμα" της σάρκας του Allon που πραγματικά δεν έχω δει πολλές φορές τέτοια σκηνή σε πολλά manga. Λογικά οι τρεις fraccionnes είναι και αυτές εντάξει αφού ο Ichigo πρόλαβε και διέλυσε το "στεφάνι" του τύπου πρωτού "καταβροχθίσει" πέρα από λίγες αμυχές την Inoue. Αυτές, ως arrancar έχουν και instant regeneration.

Επίσης, καταλαβαίνετε ποιός είναι ο ένας και μοναδικός shinigami που δεν έχει κανένα πρόβλημα απέναντι σε αυτήν την reishi- enslavement ability, έτσι;

#4676 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 23 May 2012 - 20:42

Η ίδια ιστορία:P

Στο soul society arc οι shinigami είχαν shikai και bankai.
Στο arrancar arc τα arrancar είχαν original μορφή και resuraccion.
Στο fullbring arc οι fullbringers είχαν τις δικές τους ικανότητες και μετά το power up είχαν άλλες.
Σε αυτό το arc γίνεται το ίδιο με τους quincy και το volstanding και το άλλο το πράγμα που έκανε ο άλλος :kakaka:

Κατά τα άλλα, περιμένω να δω τι θα κάνει ο leader τους.

#4677 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 23 May 2012 - 21:33

Επιτέλους άρχισε η εισβολή .Πόσο badass φάνηκε στο τέλος ο αρχηγός των Quincy, όλα τα λέφτά οι φάτσες των shinigami όταν καταλαβαίνουν ότι βρίσκεται μέσα από το barrier

#4678 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 24 May 2012 - 00:41

Tα παρακατω βιντεο review εκφραζουν σε μεγαλο μερος την αποψη μου πλεον για το Bleach χωρις να χρειαστει να γραψω κατεβατο.
Εσεις τι λετε;

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/ir/yrt/readright/35098-read-right-to-left-the-downfall-of-bleach-part-1

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/ir/yrt/readright/35352-read-right-to-left-the-downfall-of-bleach-part-2

Edited by Toriko, 24 May 2012 - 02:05.

header.jpg?t=1485907896

#4679 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 24 May 2012 - 01:10

το bleach χροσταει πολλα bankai που για καπιο λογο ο kubo θεορισε λογικο να μην τα ανιξουν οταν ο αιζεν τους σολαρε με μεγαλη ευκολια αν και σιγουρα μερικα δεν θα τα διξει τορα το story γινετε ενδιαφερων ξερουμε τον τελικο bad guy δεν ξερουμε τους ενδιαμεσους σε rankings και ξερουμε οτι ο ishida και ο πατερας του θα παιξουν μεγαλο ρολο σιγουρα στην τελικη εξελιξη του αρκ αυτο που ακομα δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινετε ο emperor η οπος λεγετε να ειναι πιο δηνατος απο τον aizen

#4680 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 24 May 2012 - 12:25

Tα παρακατω βιντεο review εκφραζουν σε μεγαλο μερος την αποψη μου πλεον για το Bleach χωρις να χρειαστει να γραψω κατεβατο.
Εσεις τι λετε;

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/ir/yrt/readright/35098-read-right-to-left-the-downfall-of-bleach-part-1

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/ir/yrt/readright/35352-read-right-to-left-the-downfall-of-bleach-part-2

"And then Aizen had to come and ruin everything!"

Spoiler:

Όλα είναι θέμα γούστου. Για παράδειγμα του τύπου δεν του άρεσε το TBTP, κακή γνώμη για το οποίο ακούω σπάνια. Ή λέει "bullshit" την στιγμή στο Dome arc όπου η Orihime τα έχει παίξει και δεν μπορεί να κάνει heal στον Ichigo, λες και είναι απίθανο να συμβεί αυτό σε ένα 16χρονο κορίτσι το οποίο έχουν απαγάγει, έχει καθαρά αναφερθεί πως οι απαγωγείς έπαιζαν με το μυαλό της και μόλις το αγόρι που αγαπά να έχει μια τρυπάρα στο στήθος του... Haters gonna hate, φάση. Αλλά όλα είναι point of view τελικά. Εμένα πχ μου άρεσαν οι arrancars (από την στιγμή που επικεντρώθηκε στους Espada και μόνο), μου άρεσαν κάποια στοιχεία στο FB arc και σίγουρα μέχρι τώρα το καινούριο arc. Ναι, συμφωνώ πως κάνει κοιλιές αλλά το Bleach έχει διαφορετικό στυλ από το One Piece και το Naruto (κυρίως στο πως σου περνάει κάποια μηνύματα) αλλά οι περισσότεροι φυσικά το κρίνουν με βάση εκείνα..

Εγώ πολύ χαίρομαι που το Bleach "έπεσε" στα ratings γιατί είχε αντίκτυπο και εδώ. Πολλά από τα άτομα που έγραφαν ή καλύτερα κορόιδευαν εδώ, το παράτησαν και άφησαν το thread σε όσους πραγματικά ήθελαν να συζητήσουν για την σειρά. Μερικοί είστε καινούριοι και δεν γνωρίζετε τι rants και spamming έτρωγε το συγκεκριμένο thread μέχριν πριν 2 περίπου χρόνια. Bleach Hole είχε καταντήσει. Γενικά,στα discussion boards εχουν μείνει τα άτομα που αγαπάνε και απολαμβάνουν ακόμα την σειρά κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ.