Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 20 November 2008 - 22:10
τώρα που το λες δεν το προσεξα...
Posted 21 November 2008 - 00:58

Posted 21 November 2008 - 07:26
Τρωγοταν το chapter αυτο σε σχεση με τα προηγουμενα σκουπιδια που ειχαμε.Επιτελους ειδαμε μια πιο σοβαρη μαχη με Kyorakou και Stark αν και ο διαλογος για το αν κραταγε το σπαθι με το δεξι η με το αριστερο και αν το κουνουσε με 10 κμ/sec η με 5 κμ/sec επιταχυνση ηταν απλα ηλιθιος.Οσο για τον Ukitake αν τολμησει ο Kubo και κανει καμια βλακεια στον αγαπημενο μου και πιο respect shinigami θα ζωθω με πυρομαχικα και θα παω στην ιαπωνια να του πω ενα γεια!!!Αυτο που μου αρεσε με το release των τελευταιων alive κομπαρσων ηταν το γεγονος οτι χαλαρα ρε παιδι μου εκοψαν χερια ποδια ουρες μιας και ξαναφυτρωνουν απο μονα τους για να φτιαξουν μια αστεια χιμαιρα...Πφφ αντε να τελειωσει η μαχη της milk-cow και της Hinamori γιατι δεν παλευεται αλλο.
Δν θα συμφωνησω με αυτο που λες για τν διαλογο.Κατα την γνωμη μου πιστευω οτι ο διαλογος που ειχαν ο stark με τον shunsui ηταν αρκετα καλος.Απο την ολη φαση καταλαβαινεις οτι ο shunsui ηθελε να δει σε τι επιπεδο βρισκεται ο stark (αν δλδ παρακολουθει τις κινησεις του αντιπαλου η οχι) ακομα και αν δν παλευει με ολη του την δυναμη.
Και απο την αλλη καταλαβαινεις γιατι ο stark ειναι στους top 3 espada και οτι εχει πολλη μεγαλη εμπειρια σε μαχες.Γιατι παρολο που δν πολεμαει full καταλαβε πως επιτιθεται ο αντιπαλος του.Αν και αυτο με κανει να πιστευω ακομα περισσοτερο οτι ειναι ο top espada αλλα αυτο ειναι δικια μου γνωμη.
Τωρα απο την μαχη της hinamori,moto με τον ζωολογικο κηπο καταλαβα οτι στον Kubo αρεσουν πολυ οι Transformers:hahaha:

Posted 21 November 2008 - 09:59
Αν και αυτο με κανει να πιστευω ακομα περισσοτερο οτι ειναι ο top espada αλλα αυτο ειναι δικια μου γνωμη.
Eμ βασικα ειναι ο νουμερο 1 espada αμα κοιταξεις και τα νουμερα ασχετο που δεν κα8εται στο 8ρονο.Η hallibel η βυζαρους της παρεας ειναι το νουμερο2 και ο γερος που κα8εται στο 8ρονο ειναι το νουμερο 3.Απλα σχετικα με τα νουμερα^^
Τωρα για το διαλογο ουτε εγω εν8ουσιαστικα παρα πολυ.Κατα την αποψη μου 1 καλος πολεμιστης τα βλεπει αυτα στη μαχη δε 8α τα εβλεπαν αυτοι οι 2.Απλα ο kubo 8ελει να μα κανει ακι καλα να αισ8αν8ουμε τρομερο δεος γαι τη δεινη μαχητικη ικανοτητα αυτων των 2 αλλα νομιζω οτι προσωπικα χανεται μεσα σε πολλες σελιδες αυτο

Posted 21 November 2008 - 10:20
Α ρε shunsui και εσύ αμφιδέξιος εε?
Eμ βασικα ειναι ο νουμερο 1 espada αμα κοιταξεις και τα νουμερα ασχετο που δεν κα8εται στο 8ρονο.Η hallibel η βυζαρους της παρεας ειναι το νουμερο2 και ο γερος που κα8εται στο 8ρονο ειναι το νουμερο 3.Απλα σχετικα με τα νουμερα
?
Ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί τα νούμερα τους στο manga, επομένως που "να τα κοιτάξεις" ?

My guess is :
1) Stark
2) Barragan

3) Hallibel
Posted 21 November 2008 - 10:50
Posted 21 November 2008 - 11:22
Λοιπόν, υπάρχουνε 13 καπετανέοι. Από αυτούς, οι 3 γίνανε κακοί και άλλοι 3 είναι απασχολημένοι στο HM. Απομείνανε λοιπόν 7 να υπερασπιστούνε τον κόσμο.
Οι κακοί από την άλλη είναι οι τρεις προδότες και οι 3 τοπ Εσπάντα. Ακούγονται λιγότεροι αλλά ο Άιζεν υπόθηκε ότι έχει διπλάσια δύναμη από έναν κοινό καπετανέο. Αρά ισάριθμοι.
Τώρα, αν είναι οι τρεις τοπ Εσπάντα βαστολόρδοι ή ατζουτζέοι... Αν ήταν βαστολόρδοι, τους έχουνε χαλαρά τους καπετανέους, μη πω τον ίδιο τον Άιζεν, και χωρίς να αρρανκαροποιηθούνε. Πως θα τους έλεγχε ο Άιζεν αν είχαν δύναμη που έφτανε την δικιά του; Δεν θα τους έλεγχε αρά δεν είναι. Είναι ατζουτζέοι και τούτοι.
Βαστολόρδους και αρρανκαρέους βαστολόρδους θα δούμε στο επόμενο στόρι άρκ του Μπλιτς, όταν ο Άιζεν κάνει αυτό που θέλει να κάνει και πάει εκεί που θέλει να πάει. Αν ήμουν ο Κούμπο και ήθελα να το σώσω σεναριακά το Μπλιτς, αυτό θα έκανα.
Posted 21 November 2008 - 13:05
και ο αιζεν δεν εχει μονο διπλασια δυναμη καπετανιου, ειναι ο ultimate shinigami, Πως να το κανουμε???
Posted 21 November 2008 - 16:55
Τώρα, αν είναι οι τρεις τοπ Εσπάντα βαστολόρδοι ή ατζουτζέοι... Αν ήταν βαστολόρδοι, τους έχουνε χαλαρά τους καπετανέους, μη πω τον ίδιο τον Άιζεν, και χωρίς να αρρανκαροποιηθούνε. Είναι ατζουτζέοι και τούτοι.
Βαστολόρδους και αρρανκαρέους βαστολόρδους θα δούμε στο επόμενο στόρι άρκ του Μπλιτς, όταν ο Άιζεν κάνει αυτό που θέλει να κάνει και πάει εκεί που θέλει να πάει. .
Τιμή στην αφομοιοτική ικανότητα της ελληνικής γλώσσας

Respect to roriconfan(νέος Μπαμπινιώτης)
Κατα τ'άλλα συμφωνώ με αυτά που λέει
Posted 28 November 2008 - 10:37
srsly.....
είχα οφθαλμαπάτες ή το επισόδιο ήταν καλό???τι κομμάτι ήταν αυτό που έφυγε από την ματσουμότο? ο μι τζι....ολόκληρη μπριζόλα της έκοψε.....

Posted 28 November 2008 - 11:10

Posted 28 November 2008 - 14:16
Kαι φυσικά ξαναβλέπουμε Kira και Hisagi εν δράση.....

Τώρα για τον Ukitake και το πιτσιρίκι απλά LOL:hahaha:
Posted 28 November 2008 - 14:24

Posted 28 November 2008 - 17:20
Posted 28 November 2008 - 17:21
Μερικά σχόλια :
1) Ο Αllon ή Chimera ή όπως αλλιώς λέγεται είναι και πολύ ΟP. Σε 3 πάνελ καθάρισε 2 vice captains. Επίσης ήταν ωραία η ιδέα να μην έχει πρόσωπο. Φαίνεται πιο τρομακτικός. +1 για τον ΤΚ εδώ.
2)Έχω την εντύπωση πως οι Hisagi και Kira δεν έχουν ελπίδα. Υποτίθεται πως έίναι κούρασμένοι απο τις προηγούμενες μάχες. Μάλλον θα χάσουν και αυτοί.
3) Θα ήθελα να δω τον Ικκακου με bankai εναντίον του. Όμως ο Ikkaku είναι μάυρος απο το ξύλο που έφαγε πριν.
4) Θα ήθελα να δω τον Kommamura να νικά τον άλλον. Να μια δικαιολογία για να μην μπεί στην μάχη με τους Espada αυτός ο captain.
5) Δεν παίζει να πεθάνει η Ματσουμότο. Αλλά θα ήθελα να δώ κάποιον να πεθαίνει. Ο Hisagi ή ο Kira (ειδικά ο δεύτερος) θα ήταν πολύ τέλειο.