Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4471 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2012 - 21:54

^ Q:Δηλαδη μετα απο τοσο καιρο(βλεπε Arancar arc),θα μας πορωσει ξανα το Bleach?:hmmm:
Q2:Απο οτι καταλαβα,θα ξαναεμφανιστει ο Aizen και μαλιστα σαν main villain?:blingeye2:

image.jpg

#4472 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2012 - 22:07

^ Q:Δηλαδη μετα απο τοσο καιρο(βλεπε Arancar arc),θα μας πορωσει ξανα το Bleach?:hmmm:
Q2:Απο οτι καταλαβα,θα ξαναεμφανιστει ο Aizen και μαλιστα σαν main villain?:blingeye2:

Μπα δεν παιζει,απλα θα τον δειξει.

Προβλεπεται πολυ epic αυτο το arc,εχω καει μ'αυτη τη zero squad ετσι και ο kubo σεβαστει το εργο του και το κλεισει καταλληλα(χωρις να το τραβηξει)πιστευω θα μετρησει απιστευτα!!!!!

#4473 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2012 - 22:23

Λοιπόν μάγκες και μάγκισσες, βάζω εδώ συγκεντρωμένα τα scans μεταφρασμένα από μερικά παιδιά ( Estella May, czeliate και BadExample)στο BA. Ζήτησαν να μην γίνουν rehost ή hotlinked επειδή είναι chinese scans και δεν πήραν την άδεια αλλά υποθέτω πως δεν κινδυνεύουν απο εδώ και είπα να παραθέσω τα link.

REPEAT & REBOOT 1

REPEAT & REBOOT 2

REPEAT & REBOOT 3

Πηγή: BleachAsylum

"Kubo: (...) I also want to let Aizen appear. I wanted to draw a draft of him appearing in restraints."

F@ck yeah. :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 03 Φεβρουάριος 2012 - 09:52
Added 2 more pages

#4474 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2012 - 22:53

και γω αυτο υπεθεσα και καλα εκανες και τα βαλες ολα τα scanlations μαζι :3 αυτο το αρκ θα ειναι κρισιμο για την αξιολογηση της χλωρινης :P hoping for the best >w<
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4475 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 18:46

Spoilers.
Spoiler:

Spoiler:

#4476 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 18:59

Spoilers.
but I have no idea what's going on.
話がまったく進まない。。。
The story doesn't advance at all.

The story doesn't advance at all my ass. To spoiler μάλλον το αντίθετο δείχνει. Άλλά συμφωνώ στο σημείο πως μάλλον δεν έχει ιδέα τί συμβαίνει :P

Spoiler:

#4477 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 10:24

Βγήκε το νεο chapter!!
Bleach 480 - Read Online at Manga Stream

Επιστρέφω με εντυπώσεις!

#4478 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 10:32

Τελικά η Ohana είχε δίκιο. Δεν υπήρξε πολύ πρόοδος στο συγκεκριμένο κεφάλαιο ωστόσο ήταν καλό. Μόνο και μόνο που ξαναείδαμε τον Ichigo (τον πραγματικό "Ichigo" όμως) αλλά και τον Mayuri σε sci-fi Aztec περιβολή άξιζε τη ανάγνωση. Είχαν πλάκα οι δύο fodder shinigami ενώ ο αριθμός των συγκεντρωμένων hollows μόνο με hollow bait εξηγείται. Καλή ώρα σαν αυτό που είχε χρησιμοποιήσει ο Ishida αιώνες πριν. Όπως καταλάβατε οι Quincy θα παίξουν τον ρόλο των "κακών" τουλάχιστον στην αρχή αυτού του τελικού arc.

Anyway, καλή αρχή του τέλους ευχόμαστε.

#4479 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 11:09

Βρε, καλώς το Bleach πίσω! Και με τεράστια γράμματα "Final Arc" κιόλας! :(

Στην αρχή δε πήρα καθόλου χαμπάρι πού ήμαστε... μετάααααααααααα το κατάλαβα, όταν είδα εκείνον τον κερατά (ΟΧΙ ΕΤΣΙ). Λοιπόν, έτσι στέλνουν τα SMS στα κινητά; Αναρωτιέμαι εάν ο ΟΤΕ είναι έτσι...

Ο Ichigo στο εξώφυλλο... UNF. *feels like a cougar*

O Mayuri τώρα τί είναι; Βουντού γιατρός; Lady Gaga, take notes! Και ποιός μπορεί να εξουδετερώνει Hollows εντελώς; Ποιός άραγε; Άντε, καλώς τους evil Quincies. Αυτό μάλλον εξηγεί γιατί ο Ryuuken ήθελε τον Uryuu να κόψει κάθε επαφή με shinigami. Θα έχουμε σύγκρουση.

Οι καινούριοι shinigami για fodder πιο πολύ μου κάνουν ('ντωμεταξύ ή άλλη τί είχε και γυάλιζε έτσι το κρανίο; Φαλάκρα; :P) παρά για χαρακτήρες που θα τους δούμε κι αργότερα. Όχι πως με ένοιαξε.

Αυτά τα Hollow είναι υπερβολικά μεγάλα και υπερβολικά ΠΟΛΛΑ για να είναι φυσιολογικά.

Και, επιτέλους ο φυσιολογικός Ichigo ξανάρθε. Άιντε, καιρό είχα να τον δω έτσι.

Εισαγωγικό chapter, αλλά έφυγε νερό. Προσωπικά, με έκανε νε θέλω να δω περισσότερα.

Α, και να μη το ξεχάσω: BACKGROUNDS!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4480 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 11:47

Oh my...Teac-chan beat me to it και λες ακριβώς ότι ήθελα να πω κι εγώ...πλυν των νέων shinigami. Εγώ πολύ τους πήγα, δε θέλω να εξαφανιστούνε. Θα χε γέλιο αν μείνει ο τύπος τουλάχιστον ενεργός και αρχίζει να βλέπει τον Ichigo σαν sensei για λίγο comic relief.

Mayuri=θεός -σκέτος-. Τι εμφανίσεις είναι αυτές? Απαπαπαπα, όλο το μοντέρνο πάνω του. Φτου φτου σκόρδα. xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4481 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 13:49

Ryuken; Too easy, περιμένω κάτι πιο ύπουλο.

#4482 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 15:11

Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ τα γυαλιά του Byakuya στην τελευταία σελίδα μια φορά θα τα φόραγα :P

EDIT: damn, έχουνε λίγο gay χρώμα στις άκρες τελικά XP

#4483 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 18:37

Περίμενα πολλά περισσότερα από το chapter, αλλά είναι μια καλή αρχή... Περιμένω με αγωνία να δω badass Quincies, Soul King, Royal Guard/Squad 0, Royal Dimension, παρελθόν Isshin/Ryuken και πολλά ΠΟΛΛΑ bankais!!! Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ο Ichigo πάλι λέει λάθος το όνομα του Afro!!! ΛΟΛ!!!

Υ.Γ. Είμαι σχετικά καινούριος οπότε γεια σε όλους!

#4484 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 22:05

By the way, πράγματι πρέπει να είναι hollow bait.

Spoiler:

#4485 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 23:31

Η διαφήμιση με τα γυαλιά με έστειλε λίγο.Είπαμε να κυκλοφορούμε merchandise αλλά να ταιριάζει λίγο με το μάνγκα.
Έπιασα το μάνγκα εκεί που το άφησα τον περασμένο Οκτώβριο (καλά έκανα).Έχω πολλά σχόλια αλλά δε θα τα κάνω.Το νέο arc ελπίζω να είναι ενδιαφέρον.Το 480 είναι εισαγωγικό chapter και με το που είδα πρώτη σελίδα κατάλαβα ότι ο Mayuri είναι πίσω απ'όλα αλλά μπερδεύτηκα στο σημείο που εμφάνισε τους δύο καινούριους shinigami.Νόμιζα ότι είχαν φανεί κάπου πάλι στο παρελθόν και απλά εγώ τους ξέχασα XD όπως πάντα.
Αν ο Ichigo ήταν από την αρχή ξανθός,εγώ θα έπεφτα ξερή.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg