Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4201 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:00

Lucky lucky lucky guys :P
Και λάτρεψα την "just standing" explanation :) αλλά....ας μου θυμίσει κάποιος πως το κάνει αυτό :D

Τίποτα απολύτως. Από εκεί που μέχρι ένα επεισόδιο φοβοντουσαν μην πέσουν από κανα κτίριο και γκρεμοτσακιστούν, στην επόμενη δοθούσα ευκαιρία στεκόντουσαν στον αέρα, γιατι... έτσι.

Οταν κάποιος είναι γαμάτος δεν δίνει εξηγήσεις. Ουγκ.

stasou%2520mygdala.jpg

#4202 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:02

Τίποτα απολύτως. Από εκεί που μέχρι ένα επεισόδιο φοβοντουσαν μην πέσουν από κανα κτίριο και γκρεμοτσακιστούν, στην επόμενη δοθούσα ευκαιρία στεκόντουσαν στον αέρα, γιατι... έτσι.

Οταν κάποιος είναι γαμάτος δεν δίνει εξηγήσεις. Ουγκ.

Σωστό κ αυτό.Ουγκ.
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#4203 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:06

Mη λέτε "ουγκ" γιατί εγώ δεν έχω μάθει ακόμα τη γλώσσα του Kubo, please. Translate, too.

Και γιατί να χρειάζεται να εξηγήσει παρακαλώ? Ξέρει αυτός πως να γεμίζει τις plot holes-...oh shit, I forgot, he doesn't!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4204 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:12

Δεν είναι γλώσσα,είναι επιφώνημα του στυλ "duuuuh!" :P
Άρα το συμπέρασμα είναι οτι όταν είσαι Χάρος κάνεις ότι γουστάρεις.Κούλ.

#4205 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:55

Shinigami can fix the spirit particles in the air around them underneath their feet and use it to land and stand on

that explains it :)

#4206 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 15:00

Well, so you say. What about Kubo-san? xD Για την ακρίβεια, ακούγεται μια πολύ καλή θεωρία, πέρα της πλάκας. Και εξηγεί κάτι. Τώρα αν ισχύει...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4207 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 15:25

Στην ουσία οι shinigami είναι ενέργεια και άρα για τα -ας πούμε- σώματά τους δεν ισχύει αυτά που ισχύουν για τους fullbringers οι οποίοι είναι άνθρωποι.

#4208 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:01

Αν και θα χαιρόμουν αν ο Ikaku τον νίκαγε κι αυτός γρήγορα, μια χαρά μου φάνηκε η ελάχιστη δυσκολία που'χε. Το'κανε πιο ρεαλιστικό!
Βέβαια αυτό που με χάλασε είναι η καλοσύνη του Toshiro αν και δεν έκανε τπτ που δεν περίμενα αλλά δε μου κάθισε καλά. Βέβαια μετά το έφτιαξε όταν του τα'χωσε ότι τον έσωσε μόνο και μόνο για να κάνουν συμφωνία και τον πάγωσε <3

#4209 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:10

Βέβαια αυτό που με χάλασε είναι η καλοσύνη του Toshiro αν και δεν έκανε τπτ που δεν περίμενα αλλά δε μου κάθισε καλά. Βέβαια μετά το έφτιαξε όταν του τα'χωσε ότι τον έσωσε μόνο και μόνο για να κάνουν συμφωνία και τον πάγωσε <3

Self-cancelling argument; o μόνος λόγος που τον έσωσε ήταν για να κάνει τη συμφωνία και χέστηκε αν ζήσει ή όχι ο άλλος! Ίσα ίσα, που παίζει να είναι ο μόνος που σκέφτεται εκεί μέσα -no wonder ότι τον βάλανε να αντιμετωπίσει τον τύπο που ελέγχει τα πράγματα (φήμες λένε ότι τον έβαλε εναντίων του ο Kubo έτσι ώστε τα fangirls να πάρουν την shota δόση τους αλλά είναι ανεπιβεβαίωτο).

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4210 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:18

FAI λιγα λογια για την orihime,οκ??:bleh::bleh:
τωρα επι του τσαπτερ, δεν καταλαβα γιατι ο ikkaku εκανε τοση ωρα να τον τελειωσει τον αλλο ψιλο βαρετο ηταν, ας ελπισουμε o byakuran να μας προσφερει λιγο περισσοτερο θεαμα..

#4211 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:22

(φήμες λένε ότι τον έβαλε εναντίων του ο Kubo έτσι ώστε τα fangirls να πάρουν την shota δόση τους αλλά είναι ανεπιβεβαίωτο).

:oo:Ποιός σου τα λέει εσένα αυτά παιδί μου?Ντροπής πράγματα!!
Αλλά σίγουρα έδειξ πάλι ο κρυουλιάρης φιλαράκος μας πόσο cool είναι:smokingg:

#4212 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:28

FAI λιγα λογια για την orihime,οκ??:bleh::bleh:
τωρα επι του τσαπτερ, δεν καταλαβα γιατι ο ikkaku εκανε τοση ωρα να τον τελειωσει τον αλλο ψιλο βαρετο ηταν, ας ελπισουμε o byakuran να μας προσφερει λιγο περισσοτερο θεαμα..

Jafr dear, it is not my fault if Kubo denies her her place in the sun of coolness...Επίσης, το Reborn προφανώς έκανε κατάληψη στο Bleach κι ο Byakuran θα εμφανίζεται πλέον στη θέση του Byakuya. Me likes the implications! :tensai: Lol, απλώς το θεώρησα αστείο λάθος.

Α, αγαπητή Hakuna Matata, δεν ξέρεις την αποκλειστικότητα που έχω μερικές φορές. Εγώ εδώ έχω προβλέψει άλλα κι άλλα -"προβλέψει", λέμε τώρα, με εμπιστεύονται εμένα οι manga-ka και με τα λένε- σε αυτό έχω κάνει λάθος? Τσ τσ τσ. Και ο κρυουλιάρης μας φίλος...may he be known as such from now on. Amen.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4213 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:34

Επίσης, το Reborn προφανώς έκανε κατάληψη στο Bleach κι ο Byakuran θα εμφανίζεται πλέον στη θέση του Byakuya. Me likes the implications! :tensai: Lol

Α, αγαπητή Hakuna Matata, δεν ξέρεις την αποκλειστικότητα που έχω μερικές φορές. Εγώ εδώ έχω προβλέψει άλλα κι άλλα -"προβλέψει", λέμε τώρα, με εμπιστεύονται εμένα οι manga-ka και με τα λένε- σε αυτό έχω κάνει λάθος? Τσ τσ τσ. Και ο κρυουλιάρης μας φίλος...may he be known as such from now on. Amen.

May all the manga gather into one!!!:nod:
Καλέ,αφού έχεις τόσο έγκυρες πηγές να φροντίσουμε να μην μπούμε στην μαύρη σου λίστα!
Και είπαμε για τα nicknames,φαντασία να υπάρχει.Amen

#4214 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:42

May all the manga gather into one!!!:nod:
Καλέ,αφού έχεις τόσο έγκυρες πηγές να φροντίσουμε να μην μπούμε στην μαύρη σου λίστα!

You know what? Screw it! I now want to see a big big big crossover από όλα τα κυρίως γνωστά manga έτσι για το γ@μώτο κι την χαρά που θα κάναμε όλοι οι fans αν βλέπαμε κάτι πρόμοιο πχ Naruto με Bleach και Gamaran -γιατί οι overpowered protagonists πρέπει να πηγαίνουν σετάκι- και D.Gray man με Reborn και Beelzebub κτλ κτλ.

:smokingg: και φυσικά να προσέχεις...γατάκι...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4215 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:45

You know what? Screw it! I now want to see a big big big crossover από όλα τα κυρίως γνωστά manga έτσι για το γ@μώτο κι την χαρά που θα κάναμε όλοι οι fans αν βλέπαμε κάτι πρόμοιο πχ Naruto με Bleach και Gamaran -γιατί οι overpowered protagonists πρέπει να πηγαίνουν σετάκι- και D.Gray man με Reborn και Beelzebub κτλ κτλ.

:smokingg: και φυσικά να προσέχεις...γατάκι...

Με λίγο photoshop και πολύ χρόνο αυτό θα γίνει όντως θεικό...!!!
...Μιαου!