Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4126 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 19:07

Οι captains μελλοντικα θα ειναι οι εχθροι του Ichigo,αν οχι ολοι,ορισμενοι απο αυτους....Μη με ρωτησετε γιατι το λεω αυτο,ουτε εγω ο ιδιος δεν ξερω.:borednn9:

image.jpg

#4127 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 19:42

^ Nα σου πω, το ίδιο πιστεύω και εγώ. Ειδικά οι Yamamoto, Unohana, Ukitake και Shunsui (ή όπως αλλιώς λέγεται), που είναι οι παλαιότεροι και αυτοί με την άγνωστη ιστορία ως τώρα.

Και κάτι που ψυλλιάστηκα στα λόγια του Ishida σε αυτό το chapter: η τρίτη επιλογή που δεν ανέφερε μπορεί να ήταν ότι οι Shinigami ξέρανε ότι ο προηγούμενος substitute shinigami ζει, αλλά το απέκρυψαν από τον Ichigo επίτηδες. Δε ξέρω τί άλλο να υποθέσω.

Δε ξέρω, η Soul Society ποτέ δε μου έκανε για μια κοινωνία τόσο "καλή" όσο έχει παρουσιαστεί έως τώρα. Είναι παλιά, μιλιταριστική και υπερβολικά παντοδύναμη για να μην έχει μια σκοτεινή ιστορία και πολλές αμαρτίες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4128 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 19:47

Nομίζω ότι το χειρότερο που εννοούσε ο Isshida είναι ότι στη soul society είναι καθάρματα επειδή και ήξεραν που ήταν ο προηγούμενος shinigami daiko και δεν του λέγανε τίποτα. Κάτι το οποίο είναι σαν να τον προδίδουν. Τουλάχιστον την εμπιστοσύνη του...Εγώ αυτό κατάλαβα πάντως.

Όταν το είπα έγω γιατί κανείς δε με άκουσε??? Τ.Τ Με αγνοούνεεεεε~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4129 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 19:50

Όχι ρε μην το πέρνεις έτσι απλά σε επιβραβεύον για τις ιδέες σου ξαναναφεροντάς τες!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4130 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 19:55

Bασικά συμφωνώ μαζί σου, FAI, απλά δεν έχουμε rep/thank system. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4131 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:06

Πω πω, τώρα φαίνεται πραγματικά πόσο γκρινιάρα είμαι! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4132 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:12

Τελικα πηρα εγω την δοξα :hero:

image.jpg

#4133 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:13

Πω πω, τώρα φαίνεται πραγματικά πόσο γκρινιάρα είμαι! xD

εισαι κοριτσι?
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4134 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:18

Ha ha, ναι είμαι!
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4135 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:50

Και οι μάχες συνεχίζονται στα εκνευριστικά κατάλευκα panel με τη φάτσα του κάθε ήρωα πάνω... Κρίμα και έχει κάλο σχέδιο ο Κούμπος...

#4136 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 21:15

Και εγώ τα έλεγα για τον Ishida και για την περίπτωση shinigami ως τελικών villain, αλλά κανείς δεν με άκουσε. Τ.Τ

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4137 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 21:19

Και οι μάχες συνεχίζονται στα εκνευριστικά κατάλευκα panel με τη φάτσα του κάθε ήρωα πάνω... Κρίμα και έχει κάλο σχέδιο ο Κούμπος...

Βασικά εδω και καμιά διακοσαριά chapters έτσι είναι το Bleach, με πολύ λίγα backgrounds. Επομένως το να το αναφέρουμε κάθε φορά δεν λέει κάτι. Έτσι είναι η συγκεκριμένη σειρά, character design over backgrounds, έχει γίνει στοιχείο της πια και προχωράμε με αυτό τον συμβιβασμό. By the way, για Bleach το τελευταίο chapter έχει αρκετά backgrounds.

Για την (προφανή) εξήγηση των σκέψεων του Ishida υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι η Soul Society έχει λερωμένη την φωλιά της ή τουλάχιστον κάτι κρύβει
http://mangastream.com/read/bleach/90527597/4
http://www.mangareader.net/bleach/438/9

Πιστεύω πως έχει άμεση σχέση με τον λόγο για τον οποίο κάνει όλα αυτά ο Ginjo. Να δείτε που θα έχει μια πολύ καλή δικαιολογία ως driving force.

Spoiler:

#4138 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 12:34

Κοίτα ο Kubo έχει φοβερό σχέδιο(πολλοί mangaka θα ζήλευαν το σχέδιο των χαρακτήρων) και θα μπορούσε να κάνει φοβερά background αλλά θέλει να τονίσει περισσότερο τις εκφράσεις και τα συναισθήματα των προσώπων όταν λένε μια ωραία ατάκα. Πιστεύω πως είναι λάθος του Editor του που τον αφήνει να συνεχίσει χωρίς σκηνικά.

Όσο για τις δυο σελίδες που πόσταρες η αλήθεια είναι ότι την 2η δεν την θυμόμουν, και απ' ότι φαίνεται θα αργήσει πολύ να δώσει εξηγήσεις...

#4139 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:28

Κοίτα ο Kubo έχει φοβερό σχέδιο(πολλοί mangaka θα ζήλευαν το σχέδιο των χαρακτήρων) και θα μπορούσε να κάνει φοβερά background αλλά θέλει να τονίσει περισσότερο τις εκφράσεις και τα συναισθήματα των προσώπων όταν λένε μια ωραία ατάκα.

Ή απλά βαριέται... just saying :P

#4140 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 15:33

Aντί να κάτσει να κάνει καλύτερο το art, καλύτερα να κάτσει και να κάνει καλύτερη την πλοκή x)