Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4066 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 posts

Posted 25 August 2011 - 14:12

Τι να πω. Συνεχίζει τα λευκά background ο Kubo ανελέητα....Οι πρώτες δύο σελίδες δεν έχουν κανένα νόημα απολύτως. Ξαφνικά μας λέει ότι ο ginjou είναι ο πρώτος sub-shinigami. Δύο πράγματα έχω να πω. Θυμόμαστε καλά πως ο Aizen ήξερε τα πάντα για τον ichigo πριν καν ακόμα γεννηθεί. Ήξερε για όλες τις μάχες που θα δώσει και ότι στο μέλλον θα γίνει sub-shinigami. Άρα δε θα'πρεπε να ήξερε και για τον ginjou. H ύπαρξη και άλλον sub-shinigami θα μπορούσε να έχει αναφερθεί....επίσης θυμάμαι πως απαγορευόταν να μεταφέρεις δυνάμεις shinigami σε άνθρωπο. πώς πήρε τις δυνάμεις του ο ginjo? Μήπως αυτός είναι η αιτία που απαγορεύτηκε? Φοβούνται όλοι τον Ginjou και γράφουν στα @@ τους τον Tsukishima(ο οποίος είναι άφαντος), που με τη δύναμη του έστρεψε όλους τους φίλους και γνωστούς του ichigo εναντίον του και αντί να ασχοληθεί με αυτό, κάθεται και κλαίει(στο προηγούμενο chapter) για το πώς του έκλεψε το fullbring ο ginjou. Επίσης εφόσον ο ichigo ξαναβρήκε τις δυνάμεις του, και κατάφερε να ρίξει getsuga tenshou, δεν θα έπρεπε να υπάρχει και μια σκηνή όπου ο ichigo ξαναβρίσκει τον zangetsu?????(το νέο zanpakutou του είναι ΚΑΙ Γ@ΜΩ). Περιμένω το 462 μήπως και ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#4067 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 27 August 2011 - 17:46

Ίσως ο Tsukishima να ήταν κάτι σαν την Rukia, δηλαδή να έδωσε τις δυνάμεις του σε έναν άνθρωπο τον Ginjo και μετά από αυτό να απαγορεύτηκε η μεταφορά δυνάμεων σε ανθρώπους και να εξορίστηκαν και οι δυο, και ανακάλυψαν μια νέα δύναμη για να εκδικηθούν τους Shinigami. Άλλωστε εγώ θυμάμαι να είχαν εκπλαγεί όλοι όταν έμαθαν ότι η Rukia έδωσε τις δυνάμεις της σε έναν άνθρωπο. Πάντως η τελευταία εικόνα του chapter respect :8):

#4068 SneroR_72

SneroR_72

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 27 August 2011 - 21:50

Το νέο τσάπτερ συνεχίζει στους ίδιους επικούς ρυθμούς. Εγώ καίγομαι να δώ ποιος έχει πάρει την θέση των πεθαμένων captain. Ο Ikakou και Renji που έχουν bankai δεν φοράνε ένδυμα captain οπότε δεν είναι αυτοί. Λέτε να ζητήσουν στον Ichigo να γίνει?

Και μία μικρή διόρθωση.

Ο Kenpachi έχει shikai. Πιο συγγεκριμένα το σπαθί του είναι σε μόνιμο shikai οσάν του Ichigo!
Απλά δεν ξέρει το ονομά του οπότε δεν μπορεί να κάνει bankai ή κάποια τεχνική με το shikai του. Για του λόγου το αληθές παραθέτω απόσπασμα απο το bleach wiki για το shikai του kenpachi.

Συγνωμη που επεμβενω αλλα ο δημιουργος του bleach εχει δηλωσει οτι ο kenpachi δεν μπορει να κανει shikai/bankai και δεν επροκειτο ,γιατι οπως λεει στην περιπτωση που εκανε θα γ***σε τον οποιοδηποτε

Posted Image
Kill. Kill. Kill.
Your demons.
Face. Face. Face.
Your fears.
Fight. Fight.
With no discretion.
Die. Die. Die.
Alone.

#4069 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 27 August 2011 - 23:45

Συγνωμη που επεμβενω αλλα ο δημιουργος του bleach εχει δηλωσει οτι ο kenpachi δεν μπορει να κανει shikai/bankai και δεν επροκειτο ,γιατι οπως λεει στην περιπτωση που εκανε θα γ***σε τον οποιοδηποτε

Λέμε 2 διαφορετικά πράγματα. Ο kenpachi σίγουρα δεν ξέρει ακόμα να κάνει bankai και στην πραγματικότητα ούτε καν shikai γιατί δεν γνωρίζει το όνομα του σπαθιού του.
Παρόλα αυτά το σπαθί του είναι συνεχώς released σε shikai όπως και του Ichigo ασχέτως αν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ή όχι.
Σου παραθέτω και τεκμήρια :P
Bleach 109: Ο Ichigo του λέει να κάνει release το σπαθί του και ο kenpachi λεει "This...is the true form of my soul cutter"

Bleach 120: Στην προπόνηση που ακολουθεί την μάχη με τον kenpachi η Yoiruchi λέει "Have you ever noticed that your zangetsu is always in it's released form" και ο Ichigo απαντάει "Really? So its like Kenpachi's soul cutter? "

Τέλος μπορείς να δεις και αυτό, το οποίο δεν ξέρω αν μεταφράζετε όντος έτσι μιας και δεν ξέρω ιαπωνικά, αλλά δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι λέει ψέματα.
[media]http://i30.tinypic.com/2exyr2q.png[/media]

To the right, on the second column, it translates to:
[Constant-release type] Zanpakuto that constantly take their "shikai" form due to their wielder's great spiritual power. Ichigo and Kenpachi's zanpakuto belong to this type.

Stated by Kubo Tite himself

Συν το κείμενο από την bleach wiki που παρέθεσα στο προηγούμενο post.
Οπότε έχει shikai αλλά είτε το κρατάει είτε κρατάει καμία σφουγγαρίστρα το ίδιο και το αυτό μιας και δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί. Νομίζω πως αυτό εννοούσε και ο Kubo στην δήλωση που ανέφερες. Ελπίζω να σε κάλυψα:)

#4070 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 28 August 2011 - 00:20

Σίγουρα κάλυψες όποιον είχε αυτήν την απορία XD!!!!!!

Posted Image

#4071 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 August 2011 - 00:45

Είμαι ο μόνος που ψιλοβαριέται μέχρι τώρα το arc;

Μετά τη μάχη Aizen vs Ichigo ότι δυνάμεις και να έχουν οι κακοί,ο Ichigo κτλ δε με εκπλήσσει.Είναι σαν να βλέπεις τον Goku στο DragonBall να γίνει Super Sayan 10 και να τα βάζει με τον Suped Duper Perfect Ultimate Cell και μετά να βλέπεις τον Goku να είναι Super Saiyan και να τα βάζει με τον Freeza.Πως να σε συγκινήσει αυτό το πράγμα.

Ελπίζω στη συνέχεια να δείξει κάτι αρκετά καλό και να ξαναεμφανιστεί και ο θεός:if:

Posted Image

#4072 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 28 August 2011 - 01:38

Μετά τη μάχη Aizen vs Ichigo ότι δυνάμεις και να έχουν οι κακοί,ο Ichigo κτλ δε με εκπλήσσει.Είναι σαν να βλέπεις τον Goku στο DragonBall να γίνει Super Sayan 10 και να τα βάζει με τον Suped Duper Perfect Ultimate Cell και μετά να βλέπεις τον Goku να είναι Super Saiyan και να τα βάζει με τον Freeza.Πως να σε συγκινήσει αυτό το πράγμα.

Ελπίζω στη συνέχεια να δείξει κάτι αρκετά καλό και να ξαναεμφανιστεί και ο θεός:if:

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000

#4073 SneroR_72

SneroR_72

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 28 August 2011 - 12:26

Λέμε 2 διαφορετικά πράγματα. Ο kenpachi σίγουρα δεν ξέρει ακόμα να κάνει bankai και στην πραγματικότητα ούτε καν shikai γιατί δεν γνωρίζει το όνομα του σπαθιού του.
Παρόλα αυτά το σπαθί του είναι συνεχώς released σε shikai όπως και του Ichigo ασχέτως αν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ή όχι.
Σου παραθέτω και τεκμήρια :P
Bleach 109: Ο Ichigo του λέει να κάνει release το σπαθί του και ο kenpachi λεει "This...is the true form of my soul cutter"

Bleach 120: Στην προπόνηση που ακολουθεί την μάχη με τον kenpachi η Yoiruchi λέει "Have you ever noticed that your zangetsu is always in it's released form" και ο Ichigo απαντάει "Really? So its like Kenpachi's soul cutter? "

Τέλος μπορείς να δεις και αυτό, το οποίο δεν ξέρω αν μεταφράζετε όντος έτσι μιας και δεν ξέρω ιαπωνικά, αλλά δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι λέει ψέματα.
[media]http://i30.tinypic.com/2exyr2q.png[/media]
Συν το κείμενο από την bleach wiki που παρέθεσα στο προηγούμενο post.
Οπότε έχει shikai αλλά είτε το κρατάει είτε κρατάει καμία σφουγγαρίστρα το ίδιο και το αυτό μιας και δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί. Νομίζω πως αυτό εννοούσε και ο Kubo στην δήλωση που ανέφερες. Ελπίζω να σε κάλυψα:)

Ναι οντως λεμε διαφορετικα πραγματα σορυ:hihi2:

Παντως το εχουνε γαμισει αρκετα πλεον το bleach , αντι να αναπτυξουν την αδερφη του ichigo η να δουμε πραγματα απο αλλους χαρακτηρες , κολλαμε στον ichigo και στο ποσο φοβερος ειναι και ξαναπερνει παλι τις δυναμεις του :try:

Posted Image
Kill. Kill. Kill.
Your demons.
Face. Face. Face.
Your fears.
Fight. Fight.
With no discretion.
Die. Die. Die.
Alone.

#4074 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 28 August 2011 - 17:15

'Οχι.
Συμφωνώ με αυτά που λες,είχα γράψει περίπου τα ίδια σε προηγούμενο ποστ εδώ.
Αυτό είναι που χτυπάει,ότι το Bleach μπορεί να έχει τα(αρκετά,είναι η αλήθεια)μειονεκτήματά του,αλλά σε κανένα αρκ οι δυνάμεις των αντιπάλων δεν είχαν μεγάλη απόκλιση από τις τότε δυνάμεις των πρωταγωνιστών and the shit was always interesting.
Βέβαια δίνω ένα ελαφρυντικό στον Kubo γιατί κάπως έπρεπε να δώσει πίσω τις δυνάμεις στον φράουλα για να προχωρήσει το story,και αν το έκανε με υπεραπλουστεύμενο τρόπο πάλι θα έπεφτε κράξιμο για την γελοία πλοκή.Και επί της ευκαιρίας,μας έλυσε και κάποια μικροερωτήματα.

'Οπως και να χει,το αρκ τελειώνει και μάλλον μπαίνουμε πάλι στο παλιό καλό Bleach:burningbe3:

#4075 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 August 2011 - 17:41

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητο να εμφανίζονται όλο και ισχυρότεροι αντίπαλοι για να προχωράει η ιστορία. Και με τους fullbringers μια χαρά τα κατάφερε κι επιπλέον μάθαμε περισσότερα για τις δυνάμεις των Sado και Inoue.

#4076 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 31 August 2011 - 16:14

Μέχρι στιγμής παρακολουθούσα το anime, αλλά κάθισα και διάβασα όλα τα κεφάλαια που έχουν βγει μετά το τέλος της ιστορίας με τον aizen, γιατί τώρα μπήκε πάλι filler γαμώτο :madtodeath:, μου άρεσε που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προχώρησαν οι χαρακτήρες! Δηλαδή έπρεπε να περάσει 1,5 χρόνος χωρίς να ιδωθούν για να "μεγαλώσουν";;;;!!! Επίσης συμφωνώ ότι εμφανίζονταν όλο και άλλοι αντίπαλοι, σε σημείο να αναφωνώ μέσα μου "ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ!!!!!!!!" και μάλιστα μετά που σώσανε τη rukia είχα σταματήσει να το βλέπω για μια περίοδο. Αντε να δούμε τι θα γίνει και παρακάτω! Πάντως έχω αναπτύξει πλέον μια ιδιαίτερη σχέση, οπότε και μπούρδα να γίνει το κόβω 99% να το βλέπω, έστω για το γαμώτο.

#4077 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 31 August 2011 - 17:32

an' it's out! http://mangastream.com/read/bleach/90527597/1

#4078 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 31 August 2011 - 17:35

Άργησε!!!

Posted Image

#4079 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 31 August 2011 - 18:03

γιατι ο tsukishima χρειαζοταν να κανει τους innoue-chad να αμφιβαλλουν για το παρελθον τους,ηταν με κανενα τροπο προς το συμφερον του?

#4080 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 31 August 2011 - 18:17

^
για να τους βλάλουν εκτός παιχνιδιού και να πάρουν ευκολότερα τις δυνάμεις του ichigo.
καλύτερα να τελειώνει γρήγορα το Αρκ γιατί απο το προηγούμενο τσάπτερ πλέον περιμένω την αναμέτρηση gotei 13 - royal guard + επανεμφάνιση Aizen.