Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 25 August 2011 - 14:12
Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

Posted 27 August 2011 - 17:46

Posted 27 August 2011 - 21:50
Το νέο τσάπτερ συνεχίζει στους ίδιους επικούς ρυθμούς. Εγώ καίγομαι να δώ ποιος έχει πάρει την θέση των πεθαμένων captain. Ο Ikakou και Renji που έχουν bankai δεν φοράνε ένδυμα captain οπότε δεν είναι αυτοί. Λέτε να ζητήσουν στον Ichigo να γίνει?
Και μία μικρή διόρθωση.
Ο Kenpachi έχει shikai. Πιο συγγεκριμένα το σπαθί του είναι σε μόνιμο shikai οσάν του Ichigo!
Απλά δεν ξέρει το ονομά του οπότε δεν μπορεί να κάνει bankai ή κάποια τεχνική με το shikai του. Για του λόγου το αληθές παραθέτω απόσπασμα απο το bleach wiki για το shikai του kenpachi.
Συγνωμη που επεμβενω αλλα ο δημιουργος του bleach εχει δηλωσει οτι ο kenpachi δεν μπορει να κανει shikai/bankai και δεν επροκειτο ,γιατι οπως λεει στην περιπτωση που εκανε θα γ***σε τον οποιοδηποτε
Kill. Kill. Kill.
Your demons.
Face. Face. Face.
Your fears.
Fight. Fight.
With no discretion.
Die. Die. Die.
Alone.
Posted 27 August 2011 - 23:45
Συγνωμη που επεμβενω αλλα ο δημιουργος του bleach εχει δηλωσει οτι ο kenpachi δεν μπορει να κανει shikai/bankai και δεν επροκειτο ,γιατι οπως λεει στην περιπτωση που εκανε θα γ***σε τον οποιοδηποτε
Λέμε 2 διαφορετικά πράγματα. Ο kenpachi σίγουρα δεν ξέρει ακόμα να κάνει bankai και στην πραγματικότητα ούτε καν shikai γιατί δεν γνωρίζει το όνομα του σπαθιού του.
Παρόλα αυτά το σπαθί του είναι συνεχώς released σε shikai όπως και του Ichigo ασχέτως αν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ή όχι.
Σου παραθέτω και τεκμήρια

Bleach 109: Ο Ichigo του λέει να κάνει release το σπαθί του και ο kenpachi λεει "This...is the true form of my soul cutter"
Bleach 120: Στην προπόνηση που ακολουθεί την μάχη με τον kenpachi η Yoiruchi λέει "Have you ever noticed that your zangetsu is always in it's released form" και ο Ichigo απαντάει "Really? So its like Kenpachi's soul cutter? "
Τέλος μπορείς να δεις και αυτό, το οποίο δεν ξέρω αν μεταφράζετε όντος έτσι μιας και δεν ξέρω ιαπωνικά, αλλά δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι λέει ψέματα.
[media]http://i30.tinypic.com/2exyr2q.png[/media]
Συν το κείμενο από την bleach wiki που παρέθεσα στο προηγούμενο post.To the right, on the second column, it translates to:
[Constant-release type] Zanpakuto that constantly take their "shikai" form due to their wielder's great spiritual power. Ichigo and Kenpachi's zanpakuto belong to this type.
Stated by Kubo Tite himself
Οπότε έχει shikai αλλά είτε το κρατάει είτε κρατάει καμία σφουγγαρίστρα το ίδιο και το αυτό μιας και δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί. Νομίζω πως αυτό εννοούσε και ο Kubo στην δήλωση που ανέφερες. Ελπίζω να σε κάλυψα

Posted 28 August 2011 - 00:20
Posted 28 August 2011 - 00:45
Μετά τη μάχη Aizen vs Ichigo ότι δυνάμεις και να έχουν οι κακοί,ο Ichigo κτλ δε με εκπλήσσει.Είναι σαν να βλέπεις τον Goku στο DragonBall να γίνει Super Sayan 10 και να τα βάζει με τον Suped Duper Perfect Ultimate Cell και μετά να βλέπεις τον Goku να είναι Super Saiyan και να τα βάζει με τον Freeza.Πως να σε συγκινήσει αυτό το πράγμα.
Ελπίζω στη συνέχεια να δείξει κάτι αρκετά καλό και να ξαναεμφανιστεί και ο θεός

Posted 28 August 2011 - 01:38
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000Είμαι ο μόνος που ψιλοβαριέται μέχρι τώρα το arc;
Μετά τη μάχη Aizen vs Ichigo ότι δυνάμεις και να έχουν οι κακοί,ο Ichigo κτλ δε με εκπλήσσει.Είναι σαν να βλέπεις τον Goku στο DragonBall να γίνει Super Sayan 10 και να τα βάζει με τον Suped Duper Perfect Ultimate Cell και μετά να βλέπεις τον Goku να είναι Super Saiyan και να τα βάζει με τον Freeza.Πως να σε συγκινήσει αυτό το πράγμα.
Ελπίζω στη συνέχεια να δείξει κάτι αρκετά καλό και να ξαναεμφανιστεί και ο θεός
Posted 28 August 2011 - 12:26
Λέμε 2 διαφορετικά πράγματα. Ο kenpachi σίγουρα δεν ξέρει ακόμα να κάνει bankai και στην πραγματικότητα ούτε καν shikai γιατί δεν γνωρίζει το όνομα του σπαθιού του.
Παρόλα αυτά το σπαθί του είναι συνεχώς released σε shikai όπως και του Ichigo ασχέτως αν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ή όχι.
Σου παραθέτω και τεκμήρια
Bleach 109: Ο Ichigo του λέει να κάνει release το σπαθί του και ο kenpachi λεει "This...is the true form of my soul cutter"
Bleach 120: Στην προπόνηση που ακολουθεί την μάχη με τον kenpachi η Yoiruchi λέει "Have you ever noticed that your zangetsu is always in it's released form" και ο Ichigo απαντάει "Really? So its like Kenpachi's soul cutter? "
Τέλος μπορείς να δεις και αυτό, το οποίο δεν ξέρω αν μεταφράζετε όντος έτσι μιας και δεν ξέρω ιαπωνικά, αλλά δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι λέει ψέματα.
[media]http://i30.tinypic.com/2exyr2q.png[/media]
Συν το κείμενο από την bleach wiki που παρέθεσα στο προηγούμενο post.
Οπότε έχει shikai αλλά είτε το κρατάει είτε κρατάει καμία σφουγγαρίστρα το ίδιο και το αυτό μιας και δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί. Νομίζω πως αυτό εννοούσε και ο Kubo στην δήλωση που ανέφερες. Ελπίζω να σε κάλυψα
Ναι οντως λεμε διαφορετικα πραγματα σορυ

Παντως το εχουνε γαμισει αρκετα πλεον το bleach , αντι να αναπτυξουν την αδερφη του ichigo η να δουμε πραγματα απο αλλους χαρακτηρες , κολλαμε στον ichigo και στο ποσο φοβερος ειναι και ξαναπερνει παλι τις δυναμεις του

Kill. Kill. Kill.
Your demons.
Face. Face. Face.
Your fears.
Fight. Fight.
With no discretion.
Die. Die. Die.
Alone.
Posted 28 August 2011 - 17:15
'Οχι.Είμαι ο μόνος που ψιλοβαριέται μέχρι τώρα το arc;
Συμφωνώ με αυτά που λες,είχα γράψει περίπου τα ίδια σε προηγούμενο ποστ εδώ.
Αυτό είναι που χτυπάει,ότι το Bleach μπορεί να έχει τα(αρκετά,είναι η αλήθεια)μειονεκτήματά του,αλλά σε κανένα αρκ οι δυνάμεις των αντιπάλων δεν είχαν μεγάλη απόκλιση από τις τότε δυνάμεις των πρωταγωνιστών and the shit was always interesting.
Βέβαια δίνω ένα ελαφρυντικό στον Kubo γιατί κάπως έπρεπε να δώσει πίσω τις δυνάμεις στον φράουλα για να προχωρήσει το story,και αν το έκανε με υπεραπλουστεύμενο τρόπο πάλι θα έπεφτε κράξιμο για την γελοία πλοκή.Και επί της ευκαιρίας,μας έλυσε και κάποια μικροερωτήματα.
'Οπως και να χει,το αρκ τελειώνει και μάλλον μπαίνουμε πάλι στο παλιό καλό Bleach:burningbe3:
Posted 28 August 2011 - 17:41
Posted 31 August 2011 - 16:14

Posted 31 August 2011 - 17:35
Posted 31 August 2011 - 18:03
Posted 31 August 2011 - 18:17
για να τους βλάλουν εκτός παιχνιδιού και να πάρουν ευκολότερα τις δυνάμεις του ichigo.
καλύτερα να τελειώνει γρήγορα το Αρκ γιατί απο το προηγούμενο τσάπτερ πλέον περιμένω την αναμέτρηση gotei 13 - royal guard + επανεμφάνιση Aizen.