Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4036 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 17:46

εγώ εχω μια απορία ο ichi είχε δυνάμεις και τις ενίσχυσε με το reiatsu των άλλων shinigami η χαρη στο reiatsu των captains εγινε πάλι shinigami

#4037 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 17:49

Φίλε zennith666 διακρίνω μια μικρή ειρωνία?

Πάντως...παρολίγο καρδιακό να πάθω η γυναίκα! Τι εμφάνιση ήταν αυτοί όλοι μαζί καρδούλες μου? Ω κύριε Kubo μας κακομαθαίνετε...αυτό το επικό comeback της interaction μεταξύ Rukia/Ichigo, τα νέα κουρέματα του Toshirou, Byakuya και Zaraki και η επικότητα αυτής της φάτσας του Zaraki ω θεέ μου, είναι απλώς γ@μάτος! Και νομίζω ότι αυτ΄η σφουγγαρίστρα στην πλάτη του ηταν η μικρή. Α, κι εννοείτε απλώς απίθανος ο Byakuya, με νέο κούρεμα, -βασικά χωρία αυτά τα μπαρμπαδελάκια στα μαλλιά- και με νέο haori και με αυτήν την έκφραησ της nirvana...πλάκα πλάκα μέχρι κι ο Zaraki ήταν χαλαρός! Αλλά ο Ikkaku, κλασσική φάτσα ψυχοπαθή που του πάει τόσο πολύ! Ε, κι ήταν κι ο Renji εκεί...

Πάντως, να πω την αλήθεια, ο Byakuya δεν φορούσε τίποτα από τα διακριτικά ότι είναι ο αρχηγός της clan του. Πάμε στοίχημα ότι έχει πάρει την φυλή η Rukia? Είδατε που δεν φορούσε τίποτα? Ή μπορεί απλώς να πέθανε ο πατέρας του και να έγινε ο αρχηγός και η Rukia να πήρε την θέση του.

Τεσπα, για να καταλάβω δηλαδή όλη αυτή η arc ήταν μόνο και μόνο για να πάρει ο Ichigo πίσω τις δυνάμεις του και να μας δείξει πόσο πιο imba είναι σε σχέση με τους άλλους δύο? Εντάξει, ξέρουμε ότι έχει αντιμετωπίσει πολύ χειρότερα από τις bitches curls του Ginjo αλλά χαλάρωσε ρε Kubo με το badassery λίγο...αλλά μιλάμε για πολύ, ειδικά εκεί που είπε: αυτό ήταν μόνο μία μικρή προθέρμανση. Αυτή είναι η πραγματική "Getsuga Tenshou!" και αντίο~!

Φίλε thanos1547 νομίζω ότι αυτό που έγινε σημαίνει ότι στην ουσία ότι δεν έχασε ποτέ πραγματικά τις δυνάμεις του, απλώς μόνο την ικανότητά του να τις χρησιμποιεί ή ότι κι αν τις είχε χάσει με την έννοια ότι δεν τις είχε άλλο, η δυνατότητα του να είναι πραγματικά δυνατός παραμένει επειδή οι δυνάμεις ήταν εξαρχής δικές του και δεν τις έκλεψε ούτε χαίρεται με 3rd rate ικανότητες. Αυτός είχε κι ανένκτησε πραγματική δύναμη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 17 Αύγουστος 2011 - 17:54

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4038 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 18:07

πολυ καλο chapter,θεικη η εμφανιση των shinigamis αλλα ρε παιδια ειναι η ιδεα μου η οντως αυτη τη φορα ο kubo το εχει παρακανει και με το να δινει δυναμεις χωρις λογικες εξηγησεις,με τοσα power ups που εχει κανει ο ichigo τωρα τελευταια εχω χασει τελειως το μετρημα...στο σημερινο chapter δεν προσπαθησα καν να βγαλω νοημα εκει ποθ εξηγουσε η rukia,απλα ο,τι καταλαβα διαβαζοντας τα λογια της μια φορα...

#4039 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 18:10

Φίλε zennith666 διακρίνω μια μικρή ειρωνία?

Όχι δεν ειρωνεύομαι ποτέ (ειδικά φίλους), το βρίσκω εκνεύριστικο.Απλά μου άρεσε αυτό που είπες!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4040 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 18:23

Α ΟΚ! :D

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4041 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 18:44

Άρα οι fullbringers ήταν απλά μικροκακοποιοί που έμπλεξαν με το παιδί της μαφίας και τώρα θα πληρώσουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενημέρωσαν τον Ichigo από πριν ότι σκοπεύουν να του επαναφέρουν τις δυνάμεις και τον άφηναν να ανησυχεί. Ελπίζω η αλλαγή στους shinigami να μην περιορίζεται στα νέα κουρέματα και ο Kenpachi να έχει μάθει έστω shikai.

Επίσης ως shinigami ο Ichigo φυσικά και είναι δυνατότερος από τους Ginjo και Tsukishima. Εδώ κόντραρε τον Aizen και θα κολλήσει σε μερικούς ανθρώπους; Μόνο shunpo να κάνει και είναι ταχύτερος από υπερηχητικό.

#4042 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 18:58

Φοβερή σύγκριση! Ειλικρινά έτσι μοιάζει...

Κοίτα, αν ο Zaraki έβγαλε shikai τότε πάει άστο! Αυτός θα είναι μετά πιο δυνατός κι από...Aizen και Ichigo μαζί! Αν είναι δυνατόν! Όχι, όχι, νομίζω ότι είναι καλό να μην το έχει μάθει, μην τον τρελάνουμε τον χαρακτήρα...Τώρα γιατί δεν τον ενημέρωσαν...φαντάζομαι ότι ο Kubo ήθελε να μας ξαφνιάσει -κι ελάτε πείτε το, το κανε-. Εμάς μαζί με τον Ichigo. Εξάλλου ο πατέρας του τον πρόσεχε απ'την αρχή σωστά?

Επίσης, θα συμφωνήσω μαζί σου. Τι να κάνουν τώρα δύο ανθρωπάκια εναντίων των δυνάμεων των shinigami και του συγκεκριμένου μάλιστα, που έχει πεθάνει στα power up! Αυτοί θα υπέθεσαν πως επειδή είχε χάσει τις δυνάμεις του και δεν είχα τίποτα και το fullbring του ήταν κάπως θα ήταν εύκολος γενικότερα και δεν υπολόγισαν ότι αυτοί έχουν αναπτύξει και πάρει τις δυνάμεις κι άλλων και είναι λογικό να είναι κάπως πιο δυνατοί.

Αλλά δεν ξέρω. Με το που είδα τον Zaraki και τον Byakuya εκεί αμέσως ήμουν σε φάση...ε, ΟΚ τους έχει τώρα, νικάει. Ενώ όταν εμφανίστηκε ο Urahara κι ο μπαμπάς του ήμουν πιο αμήσυχη γιατί και οι δύο είναι και λίγο σαδιστές αλλά και θέλουν να δουν πως τα πάει ο μικρός και δύσκολα θα τον βοηθούσαν...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4043 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 19:08

Και νομίζω ότι αυτ΄η σφουγγαρίστρα στην πλάτη του ηταν η μικρή.

Ααα ωραια δεν ειμαι ο μονος που το περασε για σφουγγαριστρα τελικα :P :P

μετα απο καμποση ωρα πηρα χαμπαρι οτι ειναι η φουντα απο το "σπαθι" του Ikkaku :D

ειδικά εκεί που είπε: αυτό ήταν μόνο μία μικρή προθέρμανση. Αυτή είναι η πραγματική "Getsuga Tenshou!" και αντίο~!

και ολα αυτα χωρις να χρησιμοποιησει ουτε bankai

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 17 Αύγουστος 2011 - 19:16

gVaaH5O.jpg

#4044 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 19:16

Ha ha ha, OK τότε! Πάλι καλά!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4045 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 19:54

Καλά στη σελίδα που έδειξε τους καπεταναίους και τους υποκαπεταναίους (καλά και τον Ikkaku) έμεινα μ@λ@κ@ς. Φοβερό comeback, και οι νέες εμφανίσεις τους όλα τα λεφτά. Και το Getsuga του Ichigo, τέλειο. Άντε τώρα να έρθουν όλοι οι fullbringers να δούμε μάχη all out!

#4046 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 21:58

Super το τσαπτεράκι, για πότε έφυγε δεν το κατάλαβα~!
Δεν περίμενα να σκάσουν captains και λοιποί, αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Και τα νέα στυλ τέρμα ωραία αν και η Rukia εξακολουθεί να είναι numbah one με το κοντό μαλλί :lovulovu:

Οι tsukisima/ginjo και λοιποί fullbringers θα φύγουν άκλαφτοι, αυτό είναι δεδομένο :P

#4047 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 22:07

Που είναι η μαγκούρα της γιαγιάς μου τώρα που θέλω να κάνω Getsuga tenshou :zetsubou:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4048 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 01:14

Χαίρομαι που έγινε πάλι καλό το Bleach:wooi2:

#4049 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 10:22

Μόλις διάβασα και εγώ το νέο chapter και μπορώ να πω τρομερό come back για τον Ichigo και τους καπεταναίους!!!

τα νέα κουρέματα του Toshirou, Byakuya και Zaraki

Όντως επικά τα κουρέματα αλλά το μόνο που έκανε στην πραγματικότητα στον Zaraki είναι να του βγάλει τα κουδουνάκια απο το μαλλί, και του Byakuya να του αλλάξει haori και να του βγάλει τα μπαρπαδέλια απο τα μαλλιά. (σημέιωση. : τα μπαρπαδέλια που φορούσε ο Byakuya έχουν δικαίωμα να τα φοράνε μόνο όσοι είναι απο noble families)

Πάντως, να πω την αλήθεια, ο Byakuya δεν φορούσε τίποτα από τα διακριτικά ότι είναι ο αρχηγός της clan του. Πάμε στοίχημα ότι έχει πάρει την φυλή η Rukia? Είδατε που δεν φορούσε τίποτα? Ή μπορεί απλώς να πέθανε ο πατέρας του και να έγινε ο αρχηγός και η Rukia να πήρε την θέση του.

H Rukia δεν πήρε την θέση του Byakuya γιατί φορά στo μπράτσο της το έμβλημα της 13th division as a Vice Captain.

Τεσπα, για να καταλάβω δηλαδή όλη αυτή η arc ήταν μόνο και μόνο για να πάρει ο Ichigo πίσω τις δυνάμεις του και να μας δείξει πόσο πιο imba είναι σε σχέση με τους άλλους δύο? Εντάξει, ξέρουμε ότι έχει αντιμετωπίσει πολύ χειρότερα από τις bitches curls του Ginjo αλλά χαλάρωσε ρε Kubo με το badassery λίγο...αλλά μιλάμε για πολύ, ειδικά εκεί που είπε: αυτό ήταν μόνο μία μικρή προθέρμανση. Αυτή είναι η πραγματική "Getsuga Tenshou!" και αντίο~!

Πιστεύω ότι ο Kubo έκανε αυτο το arc για πολλούς λόγους :

1. Ήθελε να βρει ένα τρόπο για να ξαναδώσει πίσω τις δυνάμεις στον Ichigo έχοντας μία λογική εξήγηση πως τις πήρε πίσω !

2. Πιστεύω ότι κατάλαβε ότι έχανε κόσμο γι' αυτό έκανε τόσο imba το come back Ichigo και captains....

3. Σίγουρα τα επόμενα chapters και battles που θα 'δούμε θα είναι μεγαλύτερης δυσκολίας για τον Φράουλα για αυτό και του έδωσε τέτοιες υπερδυνάμεις . (Φανταστείτε πως θα είναι το bankai του πλεόν :blingeye2: ).

4. Ο Kubo μας έχει αποδείξει ότι ακούει το κοινό του και κάνει ότι μπορεί για να μην το απογοητεύσει, σίγουρα ότι σχεδιάζει το έχει μελετημένο.

Φίλε thanos1547 νομίζω ότι αυτό που έγινε σημαίνει ότι στην ουσία ότι δεν έχασε ποτέ πραγματικά τις δυνάμεις του, απλώς μόνο την ικανότητά του να τις χρησιμποιεί ή ότι κι αν τις είχε χάσει με την έννοια ότι δεν τις είχε άλλο, η δυνατότητα του να είναι πραγματικά δυνατός παραμένει επειδή οι δυνάμεις ήταν εξαρχής δικές του και δεν τις έκλεψε ούτε χαίρεται με 3rd rate ικανότητες. Αυτός είχε κι ανένκτησε πραγματική δύναμη.

Συμφωνώ και συπληρώνω με τα λόγια της Rukia προς Ginjo:

What you stole was merely a small portion of Ichigo's power that had fused to that "fullbring" as you called it. The shinigami power Ichigo has, wells up from deep inside of him. It is impossible for you to take that away from him.
Και συνεχίζει αποκαλύπτωντας ότι ο Ichigo για να αποκτήσει μεγαλύτερες δυνάμεις ή για να μεγαλουργήσει πρέπει να φτάσει στο σημείο της απόλυτης απογοήτευσης, πράγμα που o Ginjo δεν το καταφέρνει ούτε στο ελάχιστο σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Rukia.

Κοίτα, αν ο Zaraki έβγαλε shikai τότε πάει άστο! Αυτός θα είναι μετά πιο δυνατός κι από...Aizen και Ichigo μαζί! Αν είναι δυνατόν! Όχι, όχι, νομίζω ότι είναι καλό να μην το έχει μάθει, μην τον τρελάνουμε τον χαρακτήρα...Τώρα γιατί δεν τον ενημέρωσαν...φαντάζομαι ότι ο Kubo ήθελε να μας ξαφνιάσει -κι ελάτε πείτε το, το κανε-. Εμάς μαζί με τον Ichigo. Εξάλλου ο πατέρας του τον πρόσεχε απ'την αρχή σωστά

Συμφωνώ και πάλι :thatsit:. Αν και έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ο Zaraki προσπαθεί να επικοινωνήσει με το zanpakuto του (υπάρχουν στιγμές όπου μιλάει με το σπαθί του ... ) αλλά δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο. Αν αποκτούσε shikai ή bankai δεν θα ήταν ο ίδιος χαρακτήρας πλεόν .
Zaraki Kenpachi = Brute force !!!
Όσο για την "ενημέρωση" συμφωνώ και πάλι (Fallen_Angel_Itachi get out of my mind please :canthelp:) έγινε πιο δραματικό -τραγικό για εμάς.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vittorio: 21 Αύγουστος 2011 - 16:24

Others write of doubt and darkness.

Others write of meaninglessness and quiet.

I write of indefinable and celestial gold that will forever burn bright.

I write of blood thirst that is never satisfied. I write of knowledge and its price.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4050 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 10:39

Τελευατία 4 posts: pffff, perverted fan boys!

Παρόλαυτα αγαπητέ μου φίλε, ο πιο εύκολος τρόπος να "αλλάξεις" έναν χαρακτήρα σε οτιδήποτε είναι να κάνεις την αλλαγή εμφανή με τα μαλλιά τους. Συν ότι ειδικά για μένα τα μαλλιά και μια τόσο μεγάλη αλλαγή είναι πολύ σημαντική για έναν άνθρωπο επειδή τον αλλάζουν...

Έδω μου πιες το αίμα ..... :smokingg:αλλά ...

Others write of doubt and darkness.

Others write of meaninglessness and quiet.

I write of indefinable and celestial gold that will forever burn bright.

I write of blood thirst that is never satisfied. I write of knowledge and its price.

Δημοσιευμένη  εικόνα