Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 10 February 2010 - 16:38
Χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο για μερικες ωρες. Πιανει, το χω κανει!Κοίτα αν το καλοσκεφτείς, ο Kubo έχει κατορθώσει να πουλάει εκατομμύρια volumes να βγάζει ένα σκασμό λεφτά για ένα έργο για το οποίο πλέον καταβάλλει ελάχιστη προσπάθεια. Αν ήταν έτσι οι ηλίθιοι τότε ας μου βρεί κάποιος έναν τρόπο να ρίξω το iq μου καμιά 60αριά μονάδες. xD
Ο Kubo δε ειναι χαζος. Εξυπνος ειναι. Εφτιαξε μια σειρα η οποια αρχισε πολυ καλα κανοντας εκατομμυρια ανθρωπους να την παρακολουθουν και μετα σταματησε να βαζει προσπαθεια σ αυτη. Τωρα προσπαθει μια στις τοσες βγαζοντας κανενα καλο chapter για να κρατησει τους θαυμαστες. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερνει....
Devils don't ask favors from God
Posted 10 February 2010 - 18:09
Pics
Edited by Black Kaiser, 10 February 2010 - 18:37.
Posted 10 February 2010 - 23:10
Posted 10 February 2010 - 23:33
Τους δούλευε όλους όλη την ώρα, τους μισούς τους έκανε άνω κάτω ψυχολογικά με τα λόγια του, έκανε τον Hitsugaya να μαχαιρώσει την ίδια του την φίλη ενω αυτός απλά καθόταν και κοιτούσε, και μέσα στο χάος τους ξεπάστρεψε όλους σε μια σελίδα. Ειδικά η τελευταία page ήταν όλα τα λεφτά. Το ερώτημα μου είναι γιατί ο Kurosaki άργησε τόσο πολύ να τους προειδοποιήσει ? Ή το έκανε και απλά οι άλλοι δεν άκουγαν λόγω Aizen αφού το Kyoka Suigetsu μπορεί να παρεμβαίνει και στισ 5 αισθήσεις ?
Και τώρα τι ? Τα πάντα δείχνουν πως θα έχουμε το πολυαναμενόμενο Aizen vs Yammamoto. Δεν έχει μείνει κανένας άλλος απο την πλευρά των καλών αφού ο Ichigo ούτε που πλησιάζει σε δύναμη τον Aizen, ενώ η Unohana είναι απασχολημένη με τους τραυματίες. Αυτή η μάχη μάλλον θα σημαίνει το τέλος της FKT battle και της Arc που διανύουμε. Αλλά πιο πριν πρέπει να δούμε τι θα συμβεί στο Hueco Mundo και με τον Wonderweiss.
Ωραία στιγμή για διάλειμμα βρήκες να κάνεις monsieur Kubo.

Posted 10 February 2010 - 23:37
Ειναι απολαυση πραγματικη να βλεπεις τον Aizen να πελατιαζει κανονικα τους παντες.Badassness overdose...4 captain κατω σε 2 σελιδες...............
Posted 10 February 2010 - 23:38
"Ο Χίτσου πήγε στον βαθμό αίματος 1000 και σε λίγο θα αρχίζει να βγάζει και ατμούς"
είπα και βλέπω μετά να τους κόβει όλους.
Μιλάμε έχω μείνει άφωνος, speechless.
Πάρα πολύ ωραία τσάπτερ. Θέλει αρκετή δουλειά για να φτάσει το Σ.Σ.
Posted 10 February 2010 - 23:53

Εντάξει, ήταν απλά μια αναφορά στη μάχη με τον Φράουλα, αλλά ποιός νοιάζεται χΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ GRIMMJOW ΕΓΧΡΩΜΟ ΜΕ CASUAL ΡΟΥΧΑ, YAY!!!!!!!!!!!

Ε, τί ποιός...; Α, ναι η Hinamori... και ο Hitsugaya τά'παιξε... πάει η γκόμενα...
...
ΕΙΔΑ GRIMMJOW!!!!!!!! (<--κολλημένη -.-)
Posted 10 February 2010 - 23:59
Posted 11 February 2010 - 00:02
παντως λετε οτι ήταν τοσο καλο τσαπτερ αλλα δεν σας φανηκε οτι τους παρουσιασε ολους τόσο ηλίθιους? δηλαδη αν ο αίζεν είναι ο εξυπνος αναμεσα στους ηλιθίους τοτε τι να το κανω... μα ποσο τουβλα να τους παρουσιαζει ολους... λες και δεν είναι ολοι 500 χρονων, δεν εχουν πολεμισει απειρες φορες, και δεν την εχουν πατησει απο τον αιζεν ήδη 3 φορες.... ρεσιταλ ηλιθιοτητας θελει να δωσει...(τελικα ειχα)
και μου φενετε ακομη περιεργο που δεν εχουμε δει τα bankai αρκετων, βαζιεστε πολυ να γείτε τον παπου... εκτος και αν μας τα φυλαει για το επομενο αρκ και θελει να φαει τον παπου σε αυτο για να υπαρχει και περισοτερο μισος...
παντος εμενα αυτο που μου αρεσε σε αυτο το τσαπ ήταν το σχεδιο σε αυτην τη σελιδα
http://www.onemanga.com/Bleach/392/12/
δεν είναι τελιο το σπαθι της κοπελιας? το μονο σχεδιαστικο που αξιζε σε αυτο το τευχος που είχε μονο φατσες και γραμμες...
Posted 11 February 2010 - 00:20
Posted 11 February 2010 - 00:23
συμφωνω με τα προηγουμενα δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω...
παντως λετε οτι ήταν τοσο καλο τσαπτερ αλλα δεν σας φανηκε οτι τους παρουσιασε ολους τόσο ηλίθιους? δηλαδη αν ο αίζεν είναι ο εξυπνος αναμεσα στους ηλιθίους τοτε τι να το κανω... μα ποσο τουβλα να τους παρουσιαζει ολους... λες και δεν είναι ολοι 500 χρονων, δεν εχουν πολεμισει απειρες φορες, και δεν την εχουν πατησει απο τον αιζεν ήδη 3 φορες.... ρεσιταλ ηλιθιοτητας θελει να δωσει...(τελικα ειχα).
Δεν είναι θέμα IQ, είναι θέμα της συγκεκριμένης ιδιότητας. Όσο και έξυπνος είσαι θα την πατήσεις 100% αν είσαι κάτω απο την επήρεια του Kyuoka Suigetsu. Είναι η δύναμη του ΆΙζεν την οποία την γνωρίζουμε εδώ και 300 chapters. Οι captains ήταν καταδικασμένοι απο την αρχή.Τώρα βλέπουμε γιατί ο Kurosaki είναι η μόνη τους ελπίδα.
Posted 11 February 2010 - 00:32

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 11 February 2010 - 00:32
Μένει να μας δείξουν πως ο Aizen ήδη κάθεται στον θρόνο του και δημιουργεί illusions στον εαυτό του πως και καλά δυσκολεύεται...για να σκοτώσει την βαρεμάρα του.
Edited by D.Dragon, 11 February 2010 - 00:39.