Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2326 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 17:56

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Σε αυτό έχεις δίκιο και γι'αυτό εγώ το σταματώ εδώ αλλά μερι΄κα επιθέτα με τα οποία τον στόλισες απλά δεν μπορούν να υποστηριχτούν με λογικά επιχειρήματα. Τέσπα, ας περιμένουμε το chapterακι.

tw κατι αλλα που αναρωτιομουν, τι σημαινει bleach? μου ειχαν πει αλλα δεν θυμαμαι...

Υπήρχαν πολλές απόψεις για το πως πήρε το όνομα της η σειρά με κυριάρχη την εκδοχή πως ο Κούμπο αναφερόταν στα ανοιχτά μαλλιά του Ichigo όμως ο ίδιος ο συγγραφέας το ξεκαθάρισε :

"The series was originally meant to be named "Black" due to the color of the Soul Reapers' clothes, but Kubo thought it was too generic. He later tried giving it the name of "White", but came to like "Bleach" more as it was associated with the white color and he did not find it too obvious."

#2327 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 18:39

Κίνητρο να πάρει την θέση του θεού. Το δέχομαι. Αλλά για να δεχθώ εγώ κάποιον κακό πρέπει να είναι ενεργός. Δηλαδή να μπορώ να καθορίσω το αν μου αρέσει ή αν δεν μου αρέσει από αυτά που έχει κάνει. Όλα αυτά που μου λές ότι έχει κάνει δεν μου λένε απολύτως τίποτα γιατί ως χαρακτήρας δεν έχει υποστιρίξει την θέση του.

Ωραία ένα καλό απόγευμα, γεννήθηκε ο Μικρούλης Άιζεν και είπε "Θα καταστρέψω τους πάντες και θα γίνω θεός". Βέβαια είναι απόλυτα λογικό. Αυτό προσωπικά δεν το καταλαβαίνω, δεν μπορώ να move with the flow αυτής της λογικής.

Ελπίζω να λύθηκαν απορίες και Black Kaiser τα επίθετα θεωρησέτα σάλτσα, δική μου. Είναι το τελευταίο που θα έλεγα αν ήταν να πώ πράγματα για τον Άιζεν και αφού τα είπα είπα και αυτά :P.

Τώρα το τσάπτερ δεν μπορώ να πώ ότι δεν μου άρεσε. Καρφώθηκε ο Άιζεν. Ενδιαφέρον.(Αλλά σιγά μην πεθάνει).

Κάτι καλό ήταν η συνεργασία που πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα. Να χρησιμοποιήσει λίγο ο Κούμπο αυτά που έχει φτιάξει...δεν θα πάθει τίποτα.

Τώρα απλά μένει να δούμε την συνέχεια...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2328 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 18:41

ΛΕΠΟΝ:

Κατ'αρχάς, το chapter μου φάνηκε γεμάτο. Από το dragging πολλών chapter, επιτέλους λίγη εξέλιξη. *παίρνει την τεκίλα*

Κατά δεύτερον, ξανά επιτέλους, οι ψωροπερήφανοι captains αποφάσισαν να δουλέψουν ομαδικά. Από το one vs one, αυτή η ομαδικότητα ήταν ανάσα δροσιάς. *παίρνει το λεμόνι*

Κατά τρίτον, η ποζεριά ελαχιστοποιήθηκε όσο το δυνατόν λιγότερο. Αντ'αυτού, μπήκε η στρατηγική. *παίρνει το αλάτι*

Και ο Aizen ίδρωσε, αφού βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

ΕΒΙΒΑ!!!! *πίνει μονοκοπανιά:drink:*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2329 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 18:54

Για μια φορα ενα chapter που δεν εχω να του πω τπ κακο.Αρκετα καλο σκηνικο ισχυρες δοσεις ξυλου και αρκετη δραση.Σιγουρα εντυπωσιακο.Αλλα οπως παντα κραταω μια επιφυλακτικη σταση γτ συνηθως μετα απο τετοια chapter αρχιζει η κατρακυλα κλασσικα το bleach οπως εχει αποδειχτει επανηλλημενα.Αντε να δουμε πως θα μας ξενερωσει την επομεη εβδομαδα ο kubo

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2330 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 19:36

Ok, I LIKED that chapter o.o Στην αρχή που ήτανε για μερικές σελίδες κλασικό bleach με 3-4 καρέ maximum και εξέλιξη μηδέν έκανα αρκετά facepalms XD αλλά μπορώ να πω ότι η συνέχεια μου άρεσε αρκετά! ειδηκά στο σημείο με τον shinji! (ο Aizen είπε shit, wtf? XD) φύσικα δεν πέθανε, αλλά για να δούμε την συνέχεια!

#2331 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 19:56

as six winged angel said for the first pages, μετά, αρχικά σκέφτομαι: wow τελικά indeed cool chapter του κερατα, επιτέλους! μετά βλέπω την σόι φον να του επιτίθεται και αυτός να κάνει κλασικά την :Ο face ενώ φυσικά δεν θα πάθαινε τίποτα, πράγμα αρκετά γέλιο, το τέλος θα ήταν ωραίο αν πέθαινε στα αλήθεια ο εζέν, 99% στο επόμενο chapter θα πει "hehehe δεν έπαθα τίποτα" και θα μείνουν όλοι, κλασικά πράγματα για το bleach και αρκετά σπαστικά.

όσο για το όνομα εγώ είχα διαβάσει πως ο mangaka το ονόμασε έτσι από ένα cd τον nirvana, οι οποιοι είναι και το καλύτερο του συγκρότημα. όπως και ο urahara έχει μοντέλο τον Kurt Crap-ain

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2332 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 20:43

Παίζει να έχουν καρφώσει τον yamamoto και ....θα ρίξουμε ένα γέλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2333 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 20:59

ΛΟΛ. Εγω με το που το ειδα σκεφτηκα οτι ολοι καρφωσαν τον φραουλα, ωστε να τους δειξει ο αιζεν οτι ολοι εκει δεν μπορουν να προστατεψουν τον φραουλα αλλα τον βαζουν σε κυνδυνο.

#2334 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 21:46

το χάρηκα.....πολύ...shit...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2335 bagos

bagos

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 22:47

Υπάρχει και η πιθανότητα να είνα ο ίδιος ο Aizen και απλός να κάνει ένα full regen μετά :P

btw το chapter ήταν φανταστικό !!!

Okiro, Benihime.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2336 Meteor

Meteor

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 23:30

I couldnt believe that kubo had enough IQ to create a battle consisted of more than 4 people "fighting" at the same time.
Great.

OMG aizen is dead. Bleach is over...

#2337 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 00:21

I disagree, he wont regenerate, its simply an illusion:canthelp: ο αιζεν δεν χρειαζετε να καταφυγει σε holowification ακομη τουλαχιστον.
αντιθετα αυτο που με παραξενεψε ειναι στη σελιδα 12, τι ειναι αυτο? παγος? η καποια αμυνα-επιθεση του αιζεν?

#2338 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 01:26

I disagree, he wont regenerate, its simply an illusion:canthelp: ο αιζεν δεν χρειαζετε να καταφυγει σε holowification ακομη τουλαχιστον.
αντιθετα αυτο που με παραξενεψε ειναι στη σελιδα 12, τι ειναι αυτο? παγος? η καποια αμυνα-επιθεση του αιζεν?

Δεν νομίζω να είναι illusion γιατί ο Ichigo θα το είχε δει. Και εγώ για instant hollow regenaration το κόβω. Θα δούμε, βασανίστικό cliffhanger όχι για το αποτέλεσμα (προφανώς ο Άιζεν δεν θα πεθάνει) αλλά για το τι θα ακολουθήσει.

#2339 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 01:56

(προφανώς ο Άιζεν δεν θα πεθάνει)

Μα φυσικα και δεν θα πεθανει..Ο αιζεν ειναι κατι σαν τον τσακ νορρις σε αυτη την σειρα:bahhh::bahhh:..Αλλα θα ηταν ωραιο να τραυματιστει τουλαχιστον για να μας δειξει ο Κουμπο οτι αν ενωθουν οι shinigami κατι μπορουν να καταφερουν και δεν τα περιμενουν ολα απο τον φραουλα:knock-knock::knock-knock:

#2340 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 02:11

Ντάξει σίγουρα δε θα πεθάνει αλλά ελπίζω να μην έχει πάθει ούτε γρατζουνιά.Αν όντως τον χτύπησαν τσάμπα ο μονόλογος του Gin που μας έλεγε πόσο IMBA είναι ο Aizen.

ΥΓ.Συμφωνώ και εγώ ότι ένα από τα λίγα πράγματα που αξίζει στο Bleach είναι ο Aizen.Είναι πολύ badass ο τύπος.Ειδικά η τούφα που πέφτει στο μέτωπο του,του δίνει πολλούς πόντους.

Δημοσιευμένη  εικόνα