Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2131 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 20:54

Προσωπικα το chapter απο σχεση ιστοριας και μονο ηταν το καλυτερο εδω και αρκετο καιρο.Μετα το τρολλινγκ με τον 8ανατο των εσπαντα 1-2-3 τουλαχιστον αυτος εδω δικαιολογει το νουμερο του σε 1 βα8μο.Το γεγονος οτι για μια φορα ο κουμπο βαζει 3 ατομα για να πολεμησουν αυτο τον γιγαντα ελπιζω να μην καταληξει σε καποια τραγικη αποτυχια.Οσο παντως χαιρομαι που βλεπω τον ζαρακι σιγουρα δεν βλεπω που8ενα την unohana.Βαλτε ρε παιδια την γυναικα μπροστα να σφαξει μαζι με τον ζαρακι να χαρουμε.Εχουμε τωρα εδω ενα λουλουδα που κα8εται να παιζει με kidou.Μεχ we need blood
Kαι hellbois για να σε κανω να πονεσεις ακομα περισσοτερο και εγω απο laptop το εγραψα.Μπορει να στο βεβαιωσει και ο ριν:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2132 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 21:50

Όντως το σημερινό τσάπτερ ήταν πολύ ωραίο.Και από άποψη πλοκής μου άρεσε πολύ.Ο ίτσιγκο δεν μπορώ να πώ ότι δεν σάρωσε τα "ταμεία".Και το τέλος απλά :nod: με την εμφάνιση των δύο "μικρούληδων":hahaha:.Και αυτός ο γιάμι πολύ μου την δείνει,καλά του έκανε ο μπιάκουγια και του έκοψε το χέρι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2133 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 00:53

Kαι hellbois για να σε κανω να πονεσεις ακομα περισσοτερο και εγω απο laptop το εγραψα.Μπορει να στο βεβαιωσει και ο ριν:burningbe3:

:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:

Δεν θα ερθει η καινουργια οθονη:if::if:??
On topic now..Εμενα γιατι μου φαινεται οτι η ιστορια με τον Yammy δεν θα κρατησει και πολυ??

#2134 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 14:42

Ο Κουροσακης εγινε πολυ brutal!! :o Επικη εισοδος των captain. Παρε ενα κομενο χερι/ποδι (δν καταλαβα :P) Yammy και στειλε τα χαιρετισματα μου στον Ulquiorra οταν τον συναντησεις σε μερικα chapters...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2135 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 15:12

Προσωπικα το chapter απο σχεση ιστοριας και μονο ηταν το καλυτερο εδω και αρκετο καιρο.Μετα το τρολλινγκ με τον 8ανατο των εσπαντα 1-2-3 τουλαχιστον αυτος εδω δικαιολογει το νουμερο του σε 1 βα8μο.Το γεγονος οτι για μια φορα ο κουμπο βαζει 3 ατομα για να πολεμησουν αυτο τον γιγαντα ελπιζω να μην καταληξει σε καποια τραγικη αποτυχια.Οσο παντως χαιρομαι που βλεπω τον ζαρακι σιγουρα δεν βλεπω που8ενα την unohana.Βαλτε ρε παιδια την γυναικα μπροστα να σφαξει μαζι με τον ζαρακι να χαρουμε.Εχουμε τωρα εδω ενα λουλουδα που κα8εται να παιζει με kidou.Μεχ we need blood

Βασικα πιστευω οτι η unohana και o kurotsichi (η τουλαχιστον μονο ο kuro) 8α εργαζονται για να ανοικσουν κανα gate για τον κανονικο κοσμο για να κανουν join και αυτοι στη μαχη
Μου κινησε την περιεργια το ολο 8εμα με τη καινουργια μασκα αλλα 8α δειξει...
Τωρα Kenpachi,Byakuya και Ichigo μαζι 8α πεσει ΠΟΛΥ ξυλο που σε κανει να αναρωτιεσαι ποσο τουμπανος ειναι ο yamis(πως λεμε γιαννης:hahaha:)
Και η αλη8εια ειναι οτι ηρ8ε η ωρα να μα8ει καμια καινουργια τεχνικη ο Ichigo αν και το getsuga ειναι το αγαπημενο μου νταξει δε μπορει με ενα attack να σαι απο την αρχη μεχρι το τελος
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#2136 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 18:33

O Chado δεν είναι ούτε στο έγχρωμο εξώφυλλο, τόσο κομπάρσος πια :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2137 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 13:09

Bleach 380 Spoilers

Spoiler:

#2138 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 13:36

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2139 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 16:17

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 27 Οκτώβριος 2009 - 16:24

#2140 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 21:57

Sorry για το double post αλλά έχω το full script. Ο τίτλος του chapter είναι "Devil,devil,devil,devil".

Spoiler:

#2141 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 22:11

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2142 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:23

Pics

#2143 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:11

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2144 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 20:08

It's out. http://www.onemanga.com/Bleach/380/01/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2145 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 20:37

Λοιπόν μπορώ να πώ ότι αυτό το intro έχει αρχίσει να μου αρέσει...Πολύ.Αναπολούνται οιπαλιές καλές μέρες έτσι.Τα κλασσικά τα λέμε ο byakuya έσκεισε τι kempanchi μου λέτε(ποτέ δεν μου άρεσε:kakaka:).Αρκετά ωράιο τσαπτεράκι μπορώ να πώ ότι το ευχαριστήθκα.
Να δούμε και την συνέχεια που θα κάνει εισάγωγη ο ισίδωρος και πετσοκοψί οι captain μας:hahaha:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.