Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 13:55

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 13:58

Αλλά ήταν ωραίο στην τελική.Αν και δεν κατάλαβ την μάσκα στην τελευταία σελίδα...είναι η ίδια?
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 14:31

Edit:εννοω αυτο
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 16:44

Ας δούμε τί θα γίνει παρακάτω...
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 09:04
H μασκα εχει αλλαξει.Ειναι ιδια με την μασκα που ειχε οταν εγινε πληρες hollow στη μαχη με τον ulqiorra χωρις τα κερατα.Ιδου και η εικονα για να το δεις καλυτερα
. Καλό ήταν.Είδε και λίγο κουροσάκι το μάτι μας.Καλά δεν λέω ότι δεν μ άρεσε,να πω την άποψη μου μου φάνηκε λίγο αργό.
Αλλά ήταν ωραίο στην τελική.Αν και δεν κατάλαβ την μάσκα στην τελευταία σελίδα...είναι η ίδια?
Eιναι ακριβως η ιδια χωρις τα κερατα.
Οσο για τα παραπανω εμενα το chapter να πω την αλη8εια δεν με εν8ουσιασε.Μας δειχνει τον ichigo με ενα τρελο power up το οποιο δεν δικαιολογειται τουλαχιστον στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο κα8οτι παροτι νικησε τον ulqiorra ολα αυτα εγιναν ασυνειδητα οταν ηταν hollow.Και δευτερον τωρα που εγινε ξανα κανονικος to hollow μεσα του πρεπει να εκανε πανηυρια με την δυναμη ποσο μαλλον που χρησιμοποιει την δυναμη του.Αν καταφερει να νικησει χωρις παρεμβολες με μια δυναμη που ακομα δεν εχει κατακτησει απλα και μονο επειδη ειναι main char το 8εωρω ενα ακομα plotkai.
Και οσο για το cool εγω να πω την αλη8εια δεν εντυπωσιαστηκα και τοσo.Νικησες ενα espada μολις και μετα βιας και μετα ειτε σε σωζει ο κενπατσι,ειτε σε σωζει ο κουμπο κανοντας σε να γινεις κανονικο hollow και τωρα εχεις τον yami...Riiiiiiiiiiiiiiiiiiight.
Aυτα ειναι τα καλυτερα troll που βλεπουμε ever.Αντε να δουμε και τπ αλλο στο επομενο.Κανα cero φευγει απο την μασκα.....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 17 Οκτώβριος 2009 - 10:24
Spoiler tag added για μείωση χώρου
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 10:57
φτανει...
εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η ολη ιστορια του bleach ετσι οπως παει... αν δεν σας αρεσει σταματηστε να το παρακολουθειτε.. sorry κιολας...

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 11:42
Το τι θα δει ο καθένας είναι δική του δουλειά.kelborn3... και καποιοι αλλοι... μην ειστε ολο παραπονα.. αληθεια... εχω βαρεθει να σας βλεπω να γραφετε troll εδω... plotkai εκει...
φτανει...
εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η ολη ιστορια του bleach ετσι οπως παει... αν δεν σας αρεσει σταματηστε να το παρακολουθειτε.. sorry κιολας...

Εδώ μέσα όπως και σε οποιοδήποτε thread δεν γράφουμε μόνο τα θετικά αλλά και αρνητικά. Συνεπώς αν κάποιος παρακολουθεί/διαβάζει μια σειρά μπορεί κάλλιστα να πει τι δεν του άρεσε. Εγώ παραπάνω δεν είδα να γίνεται trolling αλλά συζήτηση με κάποια αρνητικά σχόλια. Αυτό σαφώς και είναι επιτρεπτό.
Η διαρκής γκρίνια, ειρωνεία και τα σχόλια που γίνονται μόνο για να γίνουν (πχ "Το bleach είναι χάλια. Απορώ γιατί το βλέπετε."), χωρίς περαιτέρω επεξηγήσεις δεν επιτρέπονται.
Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτηση για το latest chapter.

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 18:49
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 19:03

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 19:50
H μασκα εχει αλλαξει.Ειναι ιδια με την μασκα που ειχε οταν εγινε πληρες hollow στη μαχη με τον ulqiorra χωρις τα κερατα.Ιδου και η εικονα για να το δεις καλυτερα
Spoiler:
Eιναι ακριβως η ιδια χωρις τα κερατα.
Οσο για τα παραπανω εμενα το chapter να πω την αλη8εια δεν με εν8ουσιασε.Μας δειχνει τον ichigo με ενα τρελο power up το οποιο δεν δικαιολογειται τουλαχιστον στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο κα8οτι παροτι νικησε τον ulqiorra ολα αυτα εγιναν ασυνειδητα οταν ηταν hollow.Και δευτερον τωρα που εγινε ξανα κανονικος to hollow μεσα του πρεπει να εκανε πανηυρια με την δυναμη ποσο μαλλον που χρησιμοποιει την δυναμη του.Αν καταφερει να νικησει χωρις παρεμβολες με μια δυναμη που ακομα δεν εχει κατακτησει απλα και μονο επειδη ειναι main char το 8εωρω ενα ακομα plotkai.
Και οσο για το cool εγω να πω την αλη8εια δεν εντυπωσιαστηκα και τοσo.Νικησες ενα espada μολις και μετα βιας και μετα ειτε σε σωζει ο κενπατσι,ειτε σε σωζει ο κουμπο κανοντας σε να γινεις κανονικο hollow και τωρα εχεις τον yami...Riiiiiiiiiiiiiiiiiiight.
Aυτα ειναι τα καλυτερα troll που βλεπουμε ever.Αντε να δουμε και τπ αλλο στο επομενο.Κανα cero φευγει απο την μασκα.....
Οχι,κοιτα προσεκτικα,η μασκα που ειχε με τον ulquiora ηταν πιο πολυ κρανος παρα μασκα,αυτη η καινουργια μασκα ειναι σαν την παλια,με λιγο διαφορετικες εκεινες τις γραμμες,που στην bleach wikia προσεξαν πως οσο προχωρουσε η σειρα ειχε πιο πολλες,αφου στο byakuya vs ichigo και στην μαχη ichigo vs hollow ichigo η μασκα ειχε τρεις γραμμες,αλλα μετα ειχε 7.Τωρα εχει μονο 2.Τωρα θυμιθικα τι μου θυμιζει και η προσωπικοτητα του ichigo ετσι οπως εγινε,θυμιζει τον ichigo οταν φοραει μασκα,αλλαζει η προσοπικοτητα του,δεν φοναζει ολη την ωρα "Rukiaaaaaa,Chaaaaaaaaaaaaad,Renjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Inoueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee",ειναι πιο χαλαρος...ετσι εγινε και τωρα,και δεν ειχε πει η inoue οτι οταν κοιταει στα ματια του ichigo με μασκα (δεν θυμαμαι τι ειπε,αλλα ειχε κανει ενα σχολιο για τα ματια 100%).Κατι παρομοιο ειπε και η rukia.

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 22:26

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 23:23
Εδω κανεις λα8ος.Η μασκα του ichigo ιδια ειναι με οταν πολεμουσε με τον ulqi οταν ηταν hollow απλα οπως κα8ε φορα σε vaizard μορφη ο kubo σχεδιαζει μονο το μπροστινο της κομματι.Ετσι εκανε παντα και ετσι κανει και τωρα.Την πρωτη φορα που εγινε hollow και πηρε την μασκα του απλα εσκασε ολο το περιβλημα γυρω της και εμεινε το μπροστινο κομματι που το χρησιμοποιει ο kyrosaki.Το ιδιο κανει και τωρα απλα βγαζει το μπροστινο μερος.Δεν χρειαζεται να μπλεκεστε με αυτα ειναι πολυ απλο το 8εμα.Οχι,κοιτα προσεκτικα,η μασκα που ειχε με τον ulquiora ηταν πιο πολυ κρανος παρα μασκα,αυτη η καινουργια μασκα ειναι σαν την παλια,με λιγο διαφορετικες εκεινες τις γραμμες,που στην bleach wikia προσεξαν πως οσο προχωρουσε η σειρα ειχε πιο πολλες,αφου στο byakuya vs ichigo και στην μαχη ichigo vs hollow ichigo η μασκα ειχε τρεις γραμμες,αλλα μετα ειχε 7.Τωρα εχει μονο 2.Τωρα θυμιθικα τι μου θυμιζει και η προσωπικοτητα του ichigo ετσι οπως εγινε,θυμιζει τον ichigo οταν φοραει μασκα,αλλαζει η προσοπικοτητα του,δεν φοναζει ολη την ωρα "Rukiaaaaaa,Chaaaaaaaaaaaaad,Renjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Inoueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee",ειναι πιο χαλαρος...ετσι εγινε και τωρα,και δεν ειχε πει η inoue οτι οταν κοιταει στα ματια του ichigo με μασκα (δεν θυμαμαι τι ειπε,αλλα ειχε κανει ενα σχολιο για τα ματια 100%).Κατι παρομοιο ειπε και η rukia.
Οσο για το δευτερο μερος δεν παιζει ρολο η μασκα.Οταν φοραει την μασκα δεν αλλαζει η προσωπικοτητα του.Απλα οταν τον ειχε δει η innoue για 1 φορα με την μασκα ειχε φοβη8ει γτ τα χαρακτηριστικα του μοιαζανε με hollow(no shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).Και οσο για τις φωνες μην πω τις κραυγες που ειχε βγαλει στην μαχη με τον grimmjow για την innoue kaime ton ulqiorra με τη μασκα.Αυτα τα ολιγα για σκεψη
έχω να πω ότι ο κούμπο άρχισε τις "κουμπιές" ξανά....τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.....δεν νομίζω ότι χριάζεται να πω κάτι περισότερο...
Αγαπητε seirie να soy υπεν8υμισω οτι τετοιιυ ειδους σχολια ειναι απροσαρμοστα για μια σειρα για την οποια δεν υπαρχουν plotkai η τρολλ παντος ειδους...Σε παρακαλω να αποφευγεις τετοιου ειδους σχολια για αυτο το στολιδι των συγχρονων μαγκα και ιδιαιτερα για τετοια chapter μετ τον 8ανατο των espada και το απολυτα δικαιολογημενο power up toy ichigo:nod2:
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 23:26
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 15:46
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 13:20