Ακριβώς ! Τέτοια εξέλιξη στην πλοκή δεν είχαμε όυτε σε όλο τον προηγούμενο χρόνο. Τώρα που το σκέφτομαι σε real-life time , πήρε στους Vizards έναν χρόνο να εμφανιστούν ! Απλά τώρα έχουμε μπροστά μας πάμπολλες μάχες και η πλοκή θα "ξανακολλήσει" για λίγο. Χαλάλι αμα είναι να δούμε φοβερές αναμετρήσεις!
Για πείτε, ποια ζευγάρια θέλετε να δείτε να παλέυουν ? Εγώ θέλω :
1)Shinji vs Aizen και 2) General Commander vs Wonderweiss ! Τρομερό ενδιαφέρον θα είχε και Gin vs Shinji !
Οντως δεν επαιζε να καθυστερουσαν περισσοτερο την εμφανιση των vizards... Τωρα και με την απελευθερωση του Αιζεν ειναι οτι πρεπει. Εδω εχουμε οτι χρειαζεται για να δουμε bankais & combat styles απο vizards, Aizen, Gin.

:nbleed:
Συμφωνω οτι επικη μαxη θα ειναι αυτη μεταξυ του Shinji/Aizen:blingeye2:, και υστεραν ακολουθουν Love/Kaname, Muguruma/Gin, Captain Yama/WW ή με το τερατακι που συνοδευε και που ολοι ειδαμε οτι δεν δυσκολευτηκε και πολυ να διαλυσει την πυρινη φυλακη του Υamma σαν να ηταν κερακι σε τουρτα γενεθλιων.
Τελος εχω ολη την καλη διαθεση να πω πως ο Kubo δεν θα μας κανει καμια στραβη και να αλλαξουμε σκηνικο σε HM...... Ελπιζω να μας αφησει να παρουμε μια γερη δοση απο upcoming fight και υστερα ας δειξει οτι θελει απο HM και την Orihime-chan να λεει συνεχεια το γνωστο σλογκαν της "Κurosaki-kun".......
Y.Γ Ξεχασα να πω πως εννοειται πως οι espadas οφειλουν να τελειωνουν τις μαχες τους και με συνοπτικες διαδικασιες.......