Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1606 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 24 June 2009 - 12:42

Ακόμα ένα spoiler που περιέχει ακόμα μια πληροφορία.
Spoiler:

Spoiler:

Τουλάχιστον δεν μπορούμε να κατηγορίσουμε το Bleach για προβλεψιμότητα. Φαίνεται να είναι το πιο ενδιαφέρον chapter των τελευταίων εβδομάδων.

Edited by Black Kaiser, 24 June 2009 - 12:50.

#1607 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 June 2009 - 10:14

Spoiler:

Posted Image

#1608 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 June 2009 - 16:57

Bleach 363 - Full Summary : Superchunky from Hell

Spoiler:

#1609 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 June 2009 - 17:21

Spoiler:

qzMHWHd.png

#1610 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 26 June 2009 - 11:53

εγώ θα μείνω σε αυτό
Spoiler:
θέλω να δω τι είναι τώρα:P respect
Posted Image

#1611 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 26 June 2009 - 13:14

Ωραίο chapter !

Πραγματικά ανυπομονώ για το επόμενο. Θέλω να δώ τι είναι αυτό το τέρας αλλά και τo τι θα κανει ο Wonderweiss. Προφανώς το μάτι του θηρίου επιβεβαιώνει πως ήταν το πλάσμα μέσα στη garganta στην απόδραση του Άιζεν απο την SS.

Επίσης ήταν πολύ ωραία και η μάχη των δύο captains με τον Starrk. Ελπίζω να μην διακοπεί επ'αόριστα. :tensai:

#1612 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 June 2009 - 13:19

To εξώφυλλο με τον Chad το βρήκα εντελώς τόπου και χρόνου...

Και για πολλοστή φορά, ξανά ο μυστικισμός με τα Ban Kai... Kubo... πάλιωσε πια. Δείχ'το να ησυχάσουμε! Αλλά η μάχη μου άρεσε κι εμένα, ήταν γράηγορη.

Αυτό που έφερε ο Wonderweiss πρέπει να είναι τεράστιο... τα Menos Grande ΕΙΝΑΙ το μικρό του δαχτυλάκι!:oo:

Να δούμε τί ρόλο θα βαρέσει κι αυτό στην όλη κατάσταση.

Posted Image

#1613 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 26 June 2009 - 14:17

Spoiler:

#1614 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 26 June 2009 - 15:07

Εγώ πάλι το εξώφυλλο δεν το βρήκα εκτός τόπου και χρόνου γιατί αν το πράγμα που ακολούθησε τον Wonderweiss είναι ο Yami, σημαίνει ότι ο Chad και οι υπόλοιποι τον πήραν.

Βέβαια επειδή ο Kubo είναι πλέον προβλέψιμος θα θέλει να πιστεύουμε ότι είναι ο Yami και όχι κάτι άλλο.
Posted Image

#1615 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 June 2009 - 15:19

ΟΜFG έλεος με αυτήν την μυστικοπάθεια γύρω από τα Bankai.... Είναι περίοδος μάχης... Υποτίθεται τότε πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν. Και έχεις τον Ukitake...

“More importantly, you were about to release bankai, right?You better not. Your bankai shouldn’t be shown off in such place.”

O κόσμος καίγεται και ο Ukitake κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον Shunsui... Arghhhh.... Η μάχη με τον Stark ψιλοαδιάφορη. Κλασσικά γραμμούλες εξηγήσεις, ανούσιο blah blah blah και μέτρημα των τεχνικών τους.

Ο Wonderweiss είναι γλύκας πάντως.

#1616 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 June 2009 - 17:26

Ωραιο chapter.Τα σπαει η μαχη stark vs shunsui & ukitake, ας ελπισουμε να μην πεσει και αυτος μονοhitos οταν κανουν bankai.

Ενδιαφερων και το ολλο wonderweiss-giant hollow story, αντε να δουμε και τι παιζει με αυτους.

qzMHWHd.png

#1617 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 26 June 2009 - 17:35

Λοιπον ωραιο το chapteraki αν και θα προτιμουσα να μην ειχε διακοπει η μαχη των 3. Συμφωνω με τους προλαλησαντες σχετικα με το θεμα των bankai. Δηλαδη τι φοβουνται μην τον ματιασουν οταν θα χρησιμοποιησει το bankai η οτι θα ειναι super duper ουαου bankai που θα αρχισουν να του ζηταει αυτογραφο ο stark:uhh::uhh::uhh:
Δηλαδη ποσο πια λαλακια πεφτει εδω......

Τωρα παιδια μπορειτε να μου θυμισετε ποιος ειναι ο Wonderweiss?? γιατι μου φαινεται γνωστη η φατσα του.... Τον εχουμε πετυχει ξανα πουθενα?????:nosey:
Spoiler:

#1618 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 June 2009 - 17:40

About Wonderweiss

#1619 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 June 2009 - 18:59

Νομιζω οτι ηταν ενα απο τα πιο καλα και ενδιαφεροντα chapter αυτο που διαβασα σημερα.Σιγουρα ηταν πολυ καλο σεναριακα και αυτο με εξεπληξε ιδιαιτερα μετα απο τα τοσα fail που ειχαμε δει απο πλευρας κουμπο.Το σκηνικο με την μαχη του ukitake και του σταρκ εμενα μου αρεσε.Εδειξε ιδιαιτερα ποσο badass ειναι ο σταρκ κα8ως τα βαζει μαζι με τους 2 captain ταυτοχρονα χωρις να νοιω8ει(πραγματικα cool badass).To τελος παλι εμενα με εξεπληξε-παντα ξεραμε οτι ο wonderweiss αν και κα8υστερημενος ηταν δυνατος αλλα σιγουρα δεν περιμενα να καταφερει να ελεγχει αυτο το τερας απο πισω(η πολυ απλα να ανοιγει την πυλη).Σιγουρα πολυ καλο chapter.
Τωρα περα απο αυτα νομιζω οτι το καλυτερο σημειο του σημερινου chapter ειναι η εικονα του chad μπροστα μπροστα με την μπουκαλα στο χερι.Πολυ παιδι του λαου και ετσι.Απλα απιστευτος κουμπο φωσκολος:hahaha:

Posted Image

#1620 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 30 June 2009 - 14:21

Κοιτάξτε να δείτε τι EPIC κεφαλαίο θα είναι το επόμενο ! :

Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 30 June 2009 - 19:03.