Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1561 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:14

όσον αφορά την σόι φον μου φαίνεται γέλιο τελικά το όλο θέμα αλλα η μάχη με τον stark προχωράει ποροτικα! lets hope να μην με απογοητεύσει πάλι ο TK.

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1562 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:30

Meh....... ψιλοβαρέθηκα για να πω την αλήθεια μου. Δεν λέω coolness over 9K και ωραίο το ressurection του Stark αλλά όλο τα ίδια και τα ίδια γίνονται.

Ειδικά η ατάκα "I want to see your peepee bankai (x απειρο)"έχει αρχίσει από την επανάληψη να μου ακούγεται perverted.

Oh please everyone shut the f**K up and kill each other will ya? Οι Vizards btw Που βόσκουν τόσην ώρα?

#1563 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:33

Παιδια κατι που δν ξερω αν το εχετε πει (δεν ξερω αν ειμαι και στο σωστο sub-forum για να το θεσω εδω) ειναι αν εχουμε ξεκαθαρισει ποιος τελικα ειναι ο πιο δυνατος espada o Stark μετρώντας απο το 10 και αντιστροφα ή ο Yammy ο οποιος ειχε πει οτι "who said the numbers on the ten espada went from 1 to 10?" Ο οποιος κατα το release του ειναι ο μοναδικος που αλλαζει rank

Με την ευκαιρια εχουμε πολυ καιρο να δουμε τι γινεται με τον Yammy........

#1564 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:41

Ok....Μέτριο chapter....Η Soifon τι πυραυλάκατος εκτόξευσε???? :oo: Τα shockwaves τίναξαν και τον Omaeda..... -.- Φαντάσου... OK...Σχετικά με τα Bankai και τα Releases πολύ πιστολίδι βλέπω.... Soifon= Bazuka-thingy , Stark= Beretta ??? xD O Barragan αμα έχασε απο την Soifon (που δεν έχασε) τοτε.... :erk::erk::erk:

#1565 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:56

Αν ο Yammi ήταν τόσο χρήσιμος τότε θα τον είχε μαζί του ο Aizen. Ο Yammi είναι μια brainless μάζα μυών για αυτό και ρίχνει ξύλο τώρα σαν 0, αλλά ενάντια στους captains ούτε καν θα προλάβαινε να κινηθεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1566 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:21

Βασικα η δυναμη των εσπαντα ειναι αναποδα απο τα νουμερα τους.Δλδ ο 10 ειναι ο πιο αδυναμος και ο 1 ο πιο δυνατος.Το γεγονος οτι ο κουμπο μπλεκει τα μπουτια του και δεν ξεκαα8ριζει ποτε να ο yammi οντας ως 0 ειναι πιο δυνατος απο τον stark se ressurect μορφη αυτο δεν το ξερουμε ακομα.Μενει να δουμε αν 8α το λυσει ποτε ο ιδιος η αν 8α το αφησει ετσι.
Απο κει και περα 8α συνφωνησω ως ενα σημειο με τον πτομα αφου ο yammi δεν ειναι και ο πιο εξυπνος ουτε ο πιο καλος μαχητης αποσα εχουμε δει μεχρι τωρα.Αν το ressurectr δεν του δινει τπ παραπανω περα απο απεριοσριστη σωτικη δυναμη η reitsu δε ξερω σιγουρα χρειαζομαστε καποια διευκρινιση πανω σε αυτο το 8εμα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1567 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:38

Ε λοιπόν ρε παιδιά, (γεια σας, καινούργια στο site:gotit:) εγώ απ' τα τελευταία κεφάλαια του Bleach έχω ακόμα να χωνέψω το θάνατο του Ulquiorra! Απ' την πρώτη στιγμή είχα σταμπάρει αυτόν και τον Grimmjow, και λέω: αυτοί γίνονται καλοί, δεν υπάρχει περίπτωση! Μόνο που έγινε λίγο αργά για τον έναν... Πάντως αποκλείεται ν' αφήσουν οι αρχηγοί τον κόσμο των Hollows απείραχτο! Βλέπω όλους τους Vasto Lorde να κοιτάζουν σύντομα τα ραδίκια ανάποδα, ο Grimmjow και η Nel μάλλον επειδή θα προσπαθήσουν να σώσουν τον φράουλα... Κι όπως πάντα, επειδή ο Aizen είναι τόσο, μα τόσο έξυπνος:terror2:, αυτό που θέλει θα το πάρει κι ας σκοτώνονται όλοι οι υπόλοιποι για πάρτη του!

Το μόνο που ελπίζω είναι να τσιμπήθηκε λίγο η Orihime με τον Ulqiorra και να σταματήσει να μας ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ:oo: με αυτό το ξελιγωμένο "Kurosaki kun!!" που κάνει συνέχεια! Καλά σε όλες τις σειρές πρέπει να υπάρχει μια ηρωίδα με τεράστιο στήθος τσιμπημένη με τον πρωταγωνιστή, ο οποίος χαμπάρι δεν παίρνει; Mercy God, mercy!:cry5:

#1568 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:43

Ωραιο chapterακι. Πραγματικά ο Stark τα σπάει. Το release theme ως λύκος του πηγαίνει πολύ καλά. Απλά ρε Kubo λίγο καλύτερο να έκανες το release του εμφανησιακά. Λίγο. Να δούμε τώρα πως θα χρησιμοποιήσει τα σιδερικά του αλλά επίσης ας μην ξεχνάμε και το shikai του Kyoryaku το οποιό μπορέι να έχει καμια ιδιότητα.

Δεύτερον, απλά βλέποντας και μόνο τον Barragan απλά να περιμένει τον πύραυλο της Soifon να του έρχεται κατα πάνω του καταλαβαίνεις πως σε μερικά chapters τόσο αυτός όσο και η Harribel θα κάνουν το come back. Αν, λέω αν, μία στο εκατομμύριο, ο ΤΚ όντως σκότωσε τον Barragan έτσι θα είναι μακρά ότι πιο ανόητο έχω διαβάσει στο Bleach μέχρι στιγμής. Απλά. Αλλά δεν νομίζω.

Όσο για τον Yammy πιστέυω πως όντως χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα απο το ίδιο το manga. Εγώ πιστεύω πως η δύναμη του λειτουργεί συσσωρευτικά. Ενώ ο Stark και ο Barragan έχουν ένα σταθερά μεγάλο επίπεδο δύναμης, ο Yammy θα πρέπει να συσσωρέυσει ενέργεια για να τους φτάσει και να τους ξεπεράσει. Δεν είναι τυχαίο που έτρωγε τον αγλέορα πριν εμπλεκεί στην μάχη του Ulquiorra με τον Ichigo.

ΥΓ : Welcome DiamondsofBlood ! :)

#1569 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:48

Meh....... ψιλοβαρέθηκα για να πω την αλήθεια μου. Δεν λέω coolness over 9K και ωραίο το ressurection του Stark αλλά όλο τα ίδια και τα ίδια γίνονται.

Ειδικά η ατάκα "I want to see your peepee bankai (x απειρο)"έχει αρχίσει από την επανάληψη να μου ακούγεται perverted.

Oh please everyone shut the f**K up and kill each other will ya? Οι Vizards btw Που βόσκουν τόσην ώρα?

Τί ψάχνεις,αφού όλοι οι άρανκαρ ανάζητουν κάθε μπάνκαι...Αφού την βρίσκουν σου λέω, μην δούν μπάνκαι αμέσως να τρέξουν...(μαζοχισμός:hahaha:)
Τεσπα...
Κανονικό τσαπτεράκι και βέβαια αν και την συμπαθώ την σόι φόνγκ,δεν καταλαβαίνω γιατί μια φορά και τέλοςτο μπάνκαι??(Να μυ πείτε τσάκισε ακόμα και την βαριά πανοπλία της...)
Ένα μου φένεται κούλο,ότι το μπάνκαι της είναι το κατάλληλο για δολοφωνίες...όπωσδηποτε,παίρνουμε τον μπαζούκα και όποιον πάρει ο μπάραγκαν...(όχι ότι δε του φέρνει του χάρου,αφήστε που ο μπάραγκαν κάνει καλύτερη δουλεία με το διπλό τσεκουράκι:hahaha:)
+
Το φούσιον μου θήμησες πολύ πιστολέρο της άγριας δύσης ,έχει έκεινες τις γουνίτσες στα πόδια,έχει και τα πιστόλια(αν είναι...):hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1570 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:52

Κανονικό τσαπτεράκι και βέβαια αν και την συμπαθώ την σόι φόνγκ,δεν καταλαβαίνω γιατί μια

Επειδη εχεις μια μανια να τη λες ετσι κανονικα λεγεται σοι φον οχι γκ :gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1571 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 17:05

Άμε δεν ξεσκιστούν πρώτα, να μας κάνουν με το ζόρι να πιστέψουμε ότι όπου να 'ναι πάει, τα φάγαν τα ψωμιά τους οι αρχηγοί, για να κάνουν μετά εντυπωσιακό comeback, δεν πρόκειται να τελειώσουν αυτές οι ευλογημένες μάχες. Με τίποτα!

#1572 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 01:02

θα συμφωνησω με Black Kaiser.Για κανενα λογο Halibel k barragan δεν ψοφισαν.Δεν γινεται ο barragan να χασε ετσι.
Το release παντως του Stark ηταν τελειο,θυμιζει πολυ hunter φαση(μονο το pet του λειπει :P )

#1573 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 14:12

Looky Look is here! Τουλαχιστον ξεφευγει απο τα κλασσικα σπαθακια και οπλακια που εχουν οι υπολοιποι! Δεν τρελαθηκα με το release του αλλα ισως, επιτελους, δουμε το bankai του Kyouraku! Ισως βοηθησει κι ο Ukitake! Δυο bankai σε ενα? Λες?:if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1574 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 19:13

Βασικα η δυναμη των εσπαντα ειναι αναποδα απο τα νουμερα τους.Δλδ ο 10 ειναι ο πιο αδυναμος και ο 1 ο πιο δυνατος.Το γεγονος οτι ο κουμπο μπλεκει τα μπουτια του και δεν ξεκαα8ριζει ποτε να ο yammi οντας ως 0 ειναι πιο δυνατος απο τον stark se ressurect μορφη αυτο δεν το ξερουμε ακομα.Μενει να δουμε αν 8α το λυσει ποτε ο ιδιος η αν 8α το αφησει ετσι.
Απο κει και περα 8α συνφωνησω ως ενα σημειο με τον πτομα αφου ο yammi δεν ειναι και ο πιο εξυπνος ουτε ο πιο καλος μαχητης αποσα εχουμε δει μεχρι τωρα.Αν το ressurectr δεν του δινει τπ παραπανω περα απο απεριοσριστη σωτικη δυναμη η reitsu δε ξερω σιγουρα χρειαζομαστε καποια διευκρινιση πανω σε αυτο το 8εμα

Αν ειναι οντως ετσι φιλε Kellborn3
Spoiler:

#1575 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 19:23

Εγω για τον Yammy πιστευω πως απορροφα προσωρινα τις δυναμεις των προσφατα νεκρων Hollow, δηλαδη ulquiorra-noitra κλπ, για αυτο εγινε ο 0 και ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα χασει τις δυναμεις του.

qzMHWHd.png