Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:14
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:30
Ειδικά η ατάκα "I want to see your
Oh please everyone shut the f**K up and kill each other will ya? Οι Vizards btw Που βόσκουν τόσην ώρα?
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:33
Με την ευκαιρια εχουμε πολυ καιρο να δουμε τι γινεται με τον Yammy........
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:41

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:56

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:21
Απο κει και περα 8α συνφωνησω ως ενα σημειο με τον πτομα αφου ο yammi δεν ειναι και ο πιο εξυπνος ουτε ο πιο καλος μαχητης αποσα εχουμε δει μεχρι τωρα.Αν το ressurectr δεν του δινει τπ παραπανω περα απο απεριοσριστη σωτικη δυναμη η reitsu δε ξερω σιγουρα χρειαζομαστε καποια διευκρινιση πανω σε αυτο το 8εμα
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:38

Το μόνο που ελπίζω είναι να τσιμπήθηκε λίγο η Orihime με τον Ulqiorra και να σταματήσει να μας ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:43
Δεύτερον, απλά βλέποντας και μόνο τον Barragan απλά να περιμένει τον πύραυλο της Soifon να του έρχεται κατα πάνω του καταλαβαίνεις πως σε μερικά chapters τόσο αυτός όσο και η Harribel θα κάνουν το come back. Αν, λέω αν, μία στο εκατομμύριο, ο ΤΚ όντως σκότωσε τον Barragan έτσι θα είναι μακρά ότι πιο ανόητο έχω διαβάσει στο Bleach μέχρι στιγμής. Απλά. Αλλά δεν νομίζω.
Όσο για τον Yammy πιστέυω πως όντως χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα απο το ίδιο το manga. Εγώ πιστεύω πως η δύναμη του λειτουργεί συσσωρευτικά. Ενώ ο Stark και ο Barragan έχουν ένα σταθερά μεγάλο επίπεδο δύναμης, ο Yammy θα πρέπει να συσσωρέυσει ενέργεια για να τους φτάσει και να τους ξεπεράσει. Δεν είναι τυχαίο που έτρωγε τον αγλέορα πριν εμπλεκεί στην μάχη του Ulquiorra με τον Ichigo.
ΥΓ : Welcome DiamondsofBlood !

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:48
Τί ψάχνεις,αφού όλοι οι άρανκαρ ανάζητουν κάθε μπάνκαι...Αφού την βρίσκουν σου λέω, μην δούν μπάνκαι αμέσως να τρέξουν...(μαζοχισμόςMeh....... ψιλοβαρέθηκα για να πω την αλήθεια μου. Δεν λέω coolness over 9K και ωραίο το ressurection του Stark αλλά όλο τα ίδια και τα ίδια γίνονται.
Ειδικά η ατάκα "I want to see yourpeepeebankai (x απειρο)"έχει αρχίσει από την επανάληψη να μου ακούγεται perverted.
Oh please everyone shut the f**K up and kill each other will ya? Οι Vizards btw Που βόσκουν τόσην ώρα?

Τεσπα...
Κανονικό τσαπτεράκι και βέβαια αν και την συμπαθώ την σόι φόνγκ,δεν καταλαβαίνω γιατί μια φορά και τέλοςτο μπάνκαι??(Να μυ πείτε τσάκισε ακόμα και την βαριά πανοπλία της...)
Ένα μου φένεται κούλο,ότι το μπάνκαι της είναι το κατάλληλο για δολοφωνίες...όπωσδηποτε,παίρνουμε τον μπαζούκα και όποιον πάρει ο μπάραγκαν...(όχι ότι δε του φέρνει του χάρου,αφήστε που ο μπάραγκαν κάνει καλύτερη δουλεία με το διπλό τσεκουράκι

+
Το φούσιον μου θήμησες πολύ πιστολέρο της άγριας δύσης ,έχει έκεινες τις γουνίτσες στα πόδια,έχει και τα πιστόλια(αν είναι...)

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 16:52
Επειδη εχεις μια μανια να τη λες ετσι κανονικα λεγεται σοι φον οχι γκΚανονικό τσαπτεράκι και βέβαια αν και την συμπαθώ την σόι φόνγκ,δεν καταλαβαίνω γιατί μια

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 17:05
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 01:02
Το release παντως του Stark ηταν τελειο,θυμιζει πολυ hunter φαση(μονο το pet του λειπει

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 14:12

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 19:13
Βασικα η δυναμη των εσπαντα ειναι αναποδα απο τα νουμερα τους.Δλδ ο 10 ειναι ο πιο αδυναμος και ο 1 ο πιο δυνατος.Το γεγονος οτι ο κουμπο μπλεκει τα μπουτια του και δεν ξεκαα8ριζει ποτε να ο yammi οντας ως 0 ειναι πιο δυνατος απο τον stark se ressurect μορφη αυτο δεν το ξερουμε ακομα.Μενει να δουμε αν 8α το λυσει ποτε ο ιδιος η αν 8α το αφησει ετσι.
Απο κει και περα 8α συνφωνησω ως ενα σημειο με τον πτομα αφου ο yammi δεν ειναι και ο πιο εξυπνος ουτε ο πιο καλος μαχητης αποσα εχουμε δει μεχρι τωρα.Αν το ressurectr δεν του δινει τπ παραπανω περα απο απεριοσριστη σωτικη δυναμη η reitsu δε ξερω σιγουρα χρειαζομαστε καποια διευκρινιση πανω σε αυτο το 8εμα
Αν ειναι οντως ετσι φιλε Kellborn3
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 19:23