Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2911 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 06 June 2011 - 07:09

γκαβοθηκε σχεδον ο sasuke καλά να πάθει το λαλακιστίρι............... αντε να δουμε και την μαχη με τον naruto

#2912 Spyke88

Spyke88

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 06 June 2011 - 14:48

Παντως δεν πιστευω οτι ο Naruto εχει σκοπο να σκοτωσει τον Sasuke. Ειναι σαν αδερφος του, μαλλον κατι αλλο εχει στο μυαλο του ο Naruto...
Ενας ανθρωπος χρειαζεται 4 πραγματα για να ζησει: Λογικη για να λυνει τα προβληματα του, τεχνη για να εκφραζει τα συναισθηματα, του αγαπη για να ειναι ευτυχισμενος και υγεια για να κανει ολα τα προηγουμενα.

Vote Kakashi for president! :kakashithumbup:

#2913 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 June 2011 - 15:02

Κράζουμε τη Suckura και τον Sasuke.Με το anime γενικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.:hehehe:(τουλάχιστον για μένα αυτό ισχύει)Και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι περίεργο που στις 2 τελευταίες σελίδες ο κόσμος κράζει....επι 3-4 επεισόδια βλέπουμε τα ίδια flashbacks,τη Sakura να μιξοκλαίει και την half-assed αποφασιστικότητά της.
Στα του επεισοδίου,ήταν αναμενόμενο ν'αρχίσει να τυφλώνεται ο Sasuke.Τη χρήση του Mangekyo που έχει κάνει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν την έχει κάνει ο Kakashi μέσα σε 3 χρόνια.
@Spyke88:Ούτε κι εγώ το πιστεύω.Ο Naruto είναι ο τύπος που θα προτιμήσει να σπάσει τον Sasuke στο ξύλο,να του αχρηστέψει χέρια και πόδια και να τον σύρει πίσω στην Konoha για να του βάλει μυαλό.:kakaka:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#2914 madadayo

madadayo

de facto

• Members
  • 53 posts

Posted 06 June 2011 - 15:55

let's see... I can't keep but worrying...
Dark Elf θα διαφωνήσω. δεν ξέρουμε τι χρήση του mangekyuu έκαναν ούτε ο Itachi-san ούτε ο Kakashi! εξάλλου υποτίθεται ότι gradually descenting into darkness απλά συμφέρει τον kishi κατά τη γνώμη μου...
Hatred is Blind, Rage Carries you Away;
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...

All human Wisdom sums up in two words:

Wait and Hope

#2915 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 June 2011 - 16:04

Για τον Kakashi ξέρουμε...ή τουλάχιστον μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική βεβαιότητα.Μόνο σε καταστάσεις όπου ήταν πολύ πιεσμένος το χρησιμοποιήσε,και τις έχουμε δει όλες από την αρχή του Shippuuden.Το μόνο που δεν έχουμε δει είναι το πώς το απέκτησε και όποια εξάσκηση μπορεί να έκανε τότε.
Για τον Itachi όντως δεν γνωρίζουμε,γεγονός που δεν με εκπλήσσει...άλλωστε ακόμα και τώρα είναι πάρα πολλά που δεν ξέρουμε γι'αυτόν.

Posted Image

#2916 Spyke88

Spyke88

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 08 June 2011 - 00:52

Το μόνο που δεν έχουμε δει είναι το πώς το απέκτησε και όποια εξάσκηση μπορεί να έκανε τότε.

To sharingan το εχει δειξει πως το απεκτησε. Αλλα οντως πως απεκτησε το mangekyo ειναι αινιγμα. Μηπως οπως ολοι οι Uchiha?
Ενας ανθρωπος χρειαζεται 4 πραγματα για να ζησει: Λογικη για να λυνει τα προβληματα του, τεχνη για να εκφραζει τα συναισθηματα, του αγαπη για να ειναι ευτυχισμενος και υγεια για να κανει ολα τα προηγουμενα.

Vote Kakashi for president! :kakashithumbup:

#2917 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 08 June 2011 - 09:13

To sharingan το εχει δειξει πως το απεκτησε. Αλλα οντως πως απεκτησε το mangekyo ειναι αινιγμα. Μηπως οπως ολοι οι Uchiha?

Για το mangekyou μιλάμε ρε παιδιά.Για το sharingan το είδαμε στο Kakashi Gaiden(κι εγώ προσωπικά πλάνταξα στο κλάμα).
Ο Obito ήταν ήδη νεκρός.Δε νομίζω ν'απέκτησε άλλο "καλύτερο φίλο".Αλλά και πάλι...δε νομίζω ότι ο Kakashi που αφήσαμε στο τέλος του Naruto(εννοώ την 1η σειρά) θα έκανε κάτι τέτοιο.

Posted Image

#2918 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2011 - 18:24

Ξαναδειτε το επεισοδιο που κυνηγανε τον deidara με τον ναρουτο.

stasou%2520mygdala.jpg

#2919 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2011 - 18:35

Και μεταξύ μας, σκατ@ ανωτερη φυλη ηταν, αμα τους εφαγε ολους ο Ιτατσι σε μια νυχτα.

Bασικά ήταν ο Itachi και ο Madara μαζί. Έχει ήδη ξεκαθαριστεί αυτό. Plus ο Itachi είχε Mangekyou και ο Madara Εternal Mangekyou και το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Και μιλάμε για μία ιδιοφυία και έναν μύθο της clan ne? They did not really stand a chance even though they were the strongest clan in Konoha ^^'. Plus if they did not pose a danger Konoha would not have to go to such lengths. :P

Other than that slight thread clean up. Several post deleted.

#2920 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2011 - 18:52

Bασικά ήταν ο Itachi και ο Madara μαζί. Έχει ήδη ξεκαθαριστεί αυτό. Plus ο Itachi είχε Mangekyou και ο Madara Εternal Mangekyou και το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Και μιλάμε για μία ιδιοφυία και έναν μύθο της clan ne? They did not really stand a chance even though they were the strongest clan in Konoha ^^'. Plus if they did not pose a danger Konoha would not have to go to such lengths. :P

Other than that slight thread clean up. Several post deleted.

WowowWOW there! επαθα overdose αγγλικων να 'ουμ'!:kakaka:
Δεκτα όλα, και τα σκεφτηκα και γω, αλλα οπως και να χει αμα ειναι με δυο σαινια (και το ενα μαλιστα να ειναι ηδη "ενα υπολειμμα του εαυτού του, και ο αλλος 20+ πιτσιρικος) ε όπως και να το δω δε μου βγαζουν και πολλη ανωτεροτητα. 1-2 υπερθεoυλες και τους υπολοιπους σε καλο επιπεδο νομιζω εχει αφησει να εννοηθει οτι βγαλαν και αλλες clans, ακομα και χωρις kekkei genkai.

Παντως για το threat, που ειπες, δεν εχω πειστει ακομα, οτι οντως επιβαλλοταν να τους καθαρισουν, απο θεμα δυναμης. Νομιζω οτι περισσοτερο επαιξε ρολο η κακια τους ιστορια, επι αρχηγειας μανταρα, αλλα και η διψα του danzo για δυναμη (sharingans και όχι μονο).

stasou%2520mygdala.jpg

#2921 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2011 - 19:19

Mην μου υποβαθμίζεις τον Itachi γιατί θα πιαστούμε xD. Σε ηλικία 7 ετών αποφοίτησε από την ακαδημία πρώτος στην τάξη του, στα 8 χρησιμοποιούσε τέλεια το Sharingan του στα 10 πέρασε τα Chuunin exams και 13 ήταν ηδη ANBU Captain. Δεν τον λες απλά "έναν πιτσιρίκο" πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο main της σειράς, το παιδί της προφητείας έχει φτάσει 17 με νοημοσύνη 10χρονου. :P Όσο για τον Madara πέρα από το ότι είναι ο ninja Darth Vader or stmh έχει τον αψόφηστο περισσότερο και από τον Orochimaru. That has got to count for something. /uchiha supporter mode

Στο τι οδήγησε εκείνη την νύχτα στην σφαγή νομίζω θα το μάθουμε στα σίγουρα πολύυυυ αργότερα. Δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο ένας παράγοντας πάντως. Αντικειμενικά μιλώντας όμως οι Uchiha ήταν απειλή για το Konoha όχι μόνο για την δική τους δύναμη αλλά λόγω και των συγκυριών στο πολιτικό πεδίο της εποχής.

#2922 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2011 - 19:30

E, τι να κανουμε το ναρουτο τον φαγαν οι γκομενες, οχι σαν τον αλλο τον emo στρ@τοκ@βλο που γεννηθηκε με ρυτιδες

/τρεχει σκυφτος να αποφυγει τα τακουνια.

+1 στη δευτερη παραγραφο. Λιγο τις επιφυλαξεις μου μονο για το πόσο μεγαλη απειλη ηταν όντως, και ποσο την "εφτιαξαν".

stasou%2520mygdala.jpg

#2923 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 08 June 2011 - 19:31

Mην μου υποβαθμίζεις τον Itachi γιατί θα πιαστούμε xD. Σε ηλικία 7 ετών αποφοίτησε από την ακαδημία πρώτος στην τάξη του, στα 8 χρησιμοποιούσε τέλεια το Sharingan του στα 10 πέρασε τα Chuunin exams και 13 ήταν ηδη ANBU Captain. Δεν τον λες απλά "έναν πιτσιρίκο" πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο main της σειράς, το παιδί της προφητείας έχει φτάσει 17 με νοημοσύνη 10χρονου. :P

Στο τι οδήγησε εκείνη την νύχτα στην σφαγή νομίζω θα το μάθουμε στα σίγουρα πολύυυυ αργότερα. Δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο ένας παράγοντας πάντως. Αντικειμενικά μιλώντας όμως οι Uchiha ήταν απειλή για το Konoha όχι μόνο για την δική τους δύναμη αλλά λόγω και των συγκυριών στο πολιτικό πεδίο της εποχής.

Please refrain from insulting Naruto in order to prove Itachi's intelligence.Σύγκρινέ τον με τον αδερφούλη του....:hehehe:
Ο Itachi ανετότατα μπορεί να συγκριθεί με shinobi που κατείχαν τον τίτλο kage.
Για να του εμπιστευτούν την συγκεκριμένη αποστολή γνώριζαν πως μπορεί να το κάνει.Μην ξεχνάμε πως ακόμη και τώρα δε γνωρίζουμε την πραγματική έκταση των δυνάμεών του.
Όσο για το αν ήταν απειλή οι Uchiha ή όχι...γνώμη μου είναι πως θεωρήθηκαν απειλή από την επίθεση του Kyuubi (αν δεν θεωρούνταν ήδη)..Ένας Uchiha την προκάλεσε(και κανένας δε θα μπορούσε να'ναι σίγουρος ότι κινήθηκε μόνος του και όχι μετά απο συνεννόηση όλης της φυλής)...όλα αυτά περί τυχαίου γεγονότος ήταν μούφες.
Το ότι μπορεί να κρύβονται και άλλοι λόγοι είναι πολύ πιθανό.

edit:@Iristella:ξεχνάς ότι ο Kishi είναι ο μεγαλύτερος sasuke fanboης..αν και στα μάτια μου ο Sasuke δε φαίνεται να'χει και τόσο ενδιαφέρον (please,μη μου πεις να πάω σε οφθαλμίατρο,θα θιχτώ. :P)

Edited by DarkElf, 08 June 2011 - 20:04.

Posted Image

#2924 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2011 - 19:39

E, τι να κανουμε το ναρουτο τον φαγαν οι γκομενες, οχι σαν τον αλλο τον emo στρ@τοκ@βλο που γεννηθηκε με ρυτιδες

/τρεχει σκυφτος να αποφυγει τα τακουνια.

+1 στη δευτερη παραγραφο. Λιγο τις επιφυλαξεις μου μονο για το πόσο μεγαλη απειλη ηταν όντως, και ποσο την "εφτιαξαν".

Toν naruto τον έχει φάει ο έρωτάς του για τον Sasuke. Πρέπει να υπάρχει κάπου κάποιο σηματάκι/μετάλλειο για τους stalkers που συνεχίζουν 4 χρόνια και πάνω. Ο Orochimaru πραγματικά ωχριά μπροστά του και αν ημουνα στη θέση του Sasuke δεν υπήρχε περίπτωση να πλησιάσω την Konoha όσο θα ήταν και αυτός εκεί.:hihi2:

Όσο για τον Itachi εσύ λες στρατοκ@υλος εγώ λέω ειρηνιστής. Που σε αντίθεση με τον Νaruto (αναπόφευκτη σύγκριση σε αυτό το σημείο i am afraid καθότι έχει λυσσάξει με αυτό το θέμα) δεν φοβάται να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό και να προβεί σε πραγματικές θυσίες για το γενικότερο καλό, χωρίς να αξιώνει δάφνες. Plus οι ρυτίδες δίνουν γοητεία στον άντρα :P.

Dark Elf O Sasuke δεν φτάνει τον Itachi στο μικρό του δαχτυλάκι με βάση τα όσα ξέρουμε. Παρόλαυτά έχει τρομερό ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας ένα ενδιαφέρον που κανονικά θα έπρεπε να έχει ο main της σειράς όχι ο adversary. >.<

Edited by iristella, 08 June 2011 - 19:44.

#2925 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 June 2011 - 20:10

o naruto με τον sasuke είναι τα δύo άκρα που ενώνονται στον κύκλο.Τέλος
αλλά ο δεύτερος έχει σοβαρά ψυχολογικά και έχει τον μεγαλύτεροα ψόφηστο.

Ακόμα iristella μη παρομοιάζεις itachi με darth vader δηλαδή εντάξει ...τον άρχοντα του σκότους δε τον πιάνει τίποτα να ουμ....XD
Lord Leon:ποιες γκόμενες!?!?!?!?!?!?!? αντε θυμήθηκα την ροζομούρα και τσαντίστηκα >.<