Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 24 June 2010 - 20:20
Posted 24 June 2010 - 20:23
ΟΚ ένα κλάμα το τραβούσε η σκηνή, έτσι; Με συγκίνησε πάλι η άτιμη. Ρε παιδιά εκείνο το σκηνικό με τα παιδιά στο παρελθον ήταν filler; Δεν το θυμόμουν.
Για το animation δεν πολυσκάω φτάνει να βλέπεται. Εξαλλου για άψογο animation βλέπω άλλα anime.
Αλλά αυτό για το οποίο σκάω είναι ότι δεν δείξαν την φάτσα του Naruto όταν η άλλη του έκανε ερωτική εξομολόγηση σε full speed. Αν θυμάμαι καλά στο manga μένει λίγο κάγκελο.
Posted 25 June 2010 - 00:17
η hinata μπαινει και επισημα στη λιστα μου με τους πιο αδικοχαμενους χαρακτηρες anime.
ειλικρινα περιμενα αυτη τη περιβοητη εξομολογηση της στο τελευταιο επισοδειο.
και τωρα δραση με τον αλεπουδελη naruto.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 25 June 2010 - 02:29

Ωραία και η αναδρομή στο παρελθόν!!!Μου θύμησε πολλά απο το "μικρό Νaruto"..
όντως τραβούσε κλάμα..ψιλοβούρκωσα αλλα το τράβηξα μέσα

Οσο για το animation παιδιά μπορώ να πώ ήταν τέλειο..καμιά σχέση με τα προηγούμενα!!!
Αντε επιτέλους να δούμε και λίγο nine tails και την δύναμη του Νaruto να τελειώνουμε με τον Pain..
The .aNiMe//GR Team.
Posted 25 June 2010 - 02:49
CHIBI HINATA IS EXTRA CUTE

@nighteyes: yesh, i also think it was a filler scene..
Posted 25 June 2010 - 03:30
Οσοι με ξερουν γνωριζουν τον λογο...
Το επεισοδιο ηταν τελειο, το εκαναν 1000 φορες καλυτερο απο το μανγκα, προσθεσαν βαθος και συναίσθημα στη σχεση μεταξύ Seraphimo--- εννοω Naruto και Hinata. Το animation ηταν θεϊκο, σκηνοθεσία τελεια, μουσικες επιλογες= επικες (ειχαμε και νεο κομματι για οσους δεν το έπιασαν) γενικα για μενα το επεισοδιο περνει 20/20! Το επομενο ευτυχως θα ειναι στα ιδια επιπεδα γιατι συνήθως μας πετανε μια παλιατζούρα μετα απο awesome episodes...
Posted 25 June 2010 - 14:52
Posted 25 June 2010 - 21:16
:hahaha:Tι λεεεειιιιιιιι? δεν ξερω για'σενα παντως το μανγκα ηταν ειναι και θα ιεναι μακραν καλυτερο απο το ανιμε το οποιο μολις το ειδα ξενερωσα τη ζωη μου και ηδη σκεφτομαι να μην το ξαναπαρακολουθησω .Το επεισοδιο ηταν τελειο, το εκαναν 1000 φορες καλυτερο απο το μανγκα, προσθεσαν βαθος και συναίσθημα στη σχεση μεταξύ Seraphimo--- εννοω Naruto και Hinata. Το animation ηταν θεϊκο, σκηνοθεσία τελεια, μουσικες επιλογες= επικες (ειχαμε και νεο κομματι για οσους δεν το έπιασαν) γενικα για μενα το επεισοδιο περνει 20/20! Το επομενο ευτυχως θα ειναι στα ιδια επιπεδα γιατι συνήθως μας πετανε μια παλιατζούρα μετα απο awesome episodes...
Τωρα για το animation.... τι να πω το ιδιο επεισοδιο ειδαμε? η εγω τα βλεπω οτι το ανιματιον στο ναρουτο εχει παρει τη κατω βολτα ακομα και το dragonball καλυτερο εχει xD
Posted 25 June 2010 - 21:30
UGH. Just... UGH. WTF, animation team? Γιατί τόσο φτηνιάρικο animation; Γιατί τόσο unnecessary drama; Γιατί όοοοολο αυτό το filler; Γιατί τόσο dragging;
Στο manga τα πράγματα ήταν απλά: ορμίστε, εξομολογηθείτε, pwnαριαστείτε, τελειώσατε. Για την ακρίβεια, εκτός του μεγάλου panel (οι mangareaders ξέρουν), το υπόλοιπο έβγαζε και γέλιο με το πόσο τσακ-μπαμ ήταν. Όχι, σοβαρά. Seriously. Totally seriously. Εδώ... κοιτούσα και κοιτούσα και δε τελείωνε...
Αλλά το τέλος με την αλλαγή του ματιού και το ουρλιαχτό ήταν uber. Όπως και τα λόγια του Pein λίγο πριν από αυτό, "Now... know pain.":hero: Αν και μου θύμισε γατόπαρδο, παρά αλεπού, αλλά whatever, λεπτομέρειες.
Posted 25 June 2010 - 22:20

Κατά τα άλλα, πολύ ωραίο επεισόδιο, αν κι είμαι απ' αυτούς που δεν τους... ξετρέλανε το animation... Για να το πω απλά.

Posted 26 June 2010 - 01:16
Κωλομαλ******οι, ηλιθια ζωα, μικροψ********ς ιαπωνες, να πανε στο διαολο ρε! Γιατι;! Γιατι να τη σκοτωσουν ρε οι πιθηκοι ρε????
To κερατο μου γ**ω δλδ! για να μεινει ο ναρουτο με τη σασουκι-wannabe-wifu?
Ναυτες του γλυκου νερου! πιθηκαρια! αρρωστοι φετιχιστες της κακιας ωρας!
στα διαλα.
@mods: τα αστερακια μου τα εβαλα, μη το κανετε edit, warning η w/e ελευθερα
Posted 26 June 2010 - 03:00
Νταξει ρε παιδια, μπορει και να μην πεθανε. Αλλωστε δεν εδειξε που την μαχαιρωσε (ε

Τελος παντων, οπως ειπα και προηγουμενως, θεωρω οτι το καλυτερο παρτ αυτου του επεισοδειου ηταν η chibi Hinata. Ολο το υπολοιπο ηταν φιλλερια, πραγματικα το παρακανανε στο στουντιο.
Ελπιζω το επομενο να εχει ψωμι.
Posted 26 June 2010 - 13:59
lol?WTF, animation team? Γιατί τόσο φτηνιάρικο animation;
LOLΤο επεισοδιο θα μπορουσε να ηταν πολυ πολυ πιο γαματο αν ειχαν καλυτερο animation το οποιο ητανε χαλια
ROFLΤωρα για το animation.... τι να πω το ιδιο επεισοδιο ειδαμε? η εγω τα βλεπω οτι το ανιματιον στο ναρουτο εχει παρει τη κατω βολτα ακομα και το dragonball καλυτερο εχει xD
ROFLMFAOTo animation ηταν PATHETIC!
Λες και το ζωγραφισανε στο ποδι..... κριμας κατασρεψανε μια απο τις καλυτερες στιγμες στο naruto.....τετοια καταστροφη ουτε ο pein στη konoha δν εκανε.
---> http://en.wikipedia.org/wiki/Animation <---

-----
Συνεχίζομεν
-----
Φοβερό επεισόδιο, as expected from the best animation team! Γενικά πάρα πολυ καλό επεισόδιο! Δεν με πείραξαν οι αλαγές, εκτός από την αλαγή αυτής εδώ της εικόνας (κρίμα)
Το επόμενο animation το κάνει το ίδιο team!! Αργίσαμε αλλά πείραμε μπρος! XD Ίσως γιαυτό τα προηγούμενα episodes naruto vs pein ήτανε από τα low groups (ok εκτός ίσως από το 165). Το μόνο στο οποίο ελπίζω πλέον είναι η κατάληλη μουσική επένδυση (ροκιές yesh!)
Edited by Six Winged Angel, 26 June 2010 - 14:08.
Posted 26 June 2010 - 15:12
Στα της ουσιας τωρα:Ακρως συγκηνιτηκο επεισοδιο, δεν διαβαζω το Manga απο οτι καταλαβα ειχε πολυ φιλλερ λογω των σχολιων που διαβαζα εδω μεσα, ειδαλλως ουτε που θα το ειχα παρει χαμπαρι.Αν συνεβαινε τετοιο πραγμα και ο Mangaka αναλωνοταν μονο σε μια σελιδα στο Manga τοτε με συγχωρειτε αλλα πολυ καλα εκαναν και εβαλαν background filler.Εδεσε πολυ καλυτερα ετσι.
@Loke, Μα τω Θεω πιο εντυπωσιακα δεν μπορουσε να γινει, χωρις μουσικη κιολας, το μονο μου παραπονο, ηταν οτι ειχε θολουρα πολυ εκεινη τη στιγμη...
υ.γ.Το omake πολυ ωραιο.Εξυπνο.
Edited by sefiroth, 26 June 2010 - 15:29.

Posted 26 June 2010 - 16:41
:hahaha:Tι λεεεειιιιιιιι? δεν ξερω για'σενα παντως το μανγκα ηταν ειναι και θα ιεναι μακραν καλυτερο απο το ανιμε το οποιο μολις το ειδα ξενερωσα τη ζωη μου και ηδη σκεφτομαι να μην το ξαναπαρακολουθησω .
Τωρα για το animation.... τι να πω το ιδιο επεισοδιο ειδαμε? η εγω τα βλεπω οτι το ανιματιον στο ναρουτο εχει παρει τη κατω βολτα ακομα και το dragonball καλυτερο εχει xD
Αμα δεν ξερεις εσυ απο animation-anime δεν σου φταίει κανεις

Αλλα οκ, ignorance is a bliss (οπως λενε και στο χωριο μου).
Να σου πω την αληθεια, δεν περιμενα και πολλα απο ενα ατομο που βλεπει Inazuma :Ρ Οποτε κανε μας και εμας την χαρη και μη το βλεπεις. Όταν μαθεις να ξεχωρίζεις το καλο animation ελα να ζητήσεις συγγνώμη

ΥΓ: το ιδιο ισχυει και για σενα Tea chan, μονο skip the part about Inazuma